jo reggelt....szép napot mindenkinek..
Doki...Nálam sem volt meghatározo a cici...az álltalában ugy is a levetközés után derül ki..hogy milyen valojában..
az arcukat néztem csak...kár,hogy kettö kivételével(de nekem ök sem a favorit)..mind egy kaptafára készült fejek....

Doki...Nálam sem volt meghatározo a cici...az álltalában ugy is a levetközés után derül ki..hogy milyen valojában..

az arcukat néztem csak...kár,hogy kettö kivételével(de nekem ök sem a favorit)..mind egy kaptafára készült fejek....

Jó reggelt!
Írtam véleményt. A cici nálam nem befolyásolt, mindegyiknek rendben van, inkább az arcot "bíráltam".
Kellemes pénteket! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 20:27
Írtam véleményt. A cici nálam nem befolyásolt, mindegyiknek rendben van, inkább az arcot "bíráltam".
Kellemes pénteket! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Nappalisok!
Sok szeretettel várok mindenkit a szobámba egy kis "mustrára".
Betettem egy pár képet lányokról. Szeretném, ha véleményeznétek őszintén őket, kinek melyik lány tetszik.
2 hsz is van, az egyiken csak arcképek vannak, a másik hsz-ben ugyanazon lányok, de már cicivel.
Javít vagy ront az összképen a cici látványa? Szépít vagy csúnyít 1-1 lányon a melle?
Véleményeket kérek szépen!
Betettem egy pár képet lányokról. Szeretném, ha véleményeznétek őszintén őket, kinek melyik lány tetszik.
2 hsz is van, az egyiken csak arcképek vannak, a másik hsz-ben ugyanazon lányok, de már cicivel.
Javít vagy ront az összképen a cici látványa? Szépít vagy csúnyít 1-1 lányon a melle?
Kedves Nappalisok!
Neked is szép napot!
Olyan naposan "nyárias" az idő, hogy akár strandra is mehetnénk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 09:17
Olyan naposan "nyárias" az idő, hogy akár strandra is mehetnénk...

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Elállt a szél és végre süt a nap, megyünk kicsit játszóterezni.
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!

Jó reggelt!
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!

becézgess csak fiuka...BECÉZGESS....
amugy...milyen színü szerelmemnek szoltál Te be??????
hiszed,vagy sem...de minden hátso szándék nélkül..tényleg ez volt az elsö gondolatom azokrol a fotokról...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 07:48

amugy...milyen színü szerelmemnek szoltál Te be??????

hiszed,vagy sem...de minden hátso szándék nélkül..tényleg ez volt az elsö gondolatom azokrol a fotokról...

Jó reggelt mindenkinek!
Kjányos!,hogy Te milyen kis "piszok" wagy...
...jájjj..me beszótam picit a szerelmednek...akko ezt ke csinyáni ééé...heh..
PRUNIKÁM!
-nm wagyok féltékeny!
/baaannggg...leesett a plafon!/

PRUNIKÁM!
-nm wagyok féltékeny!

Jó reggelt mindenkinek!
...jájjj..me beszótam picit a szerelmednek...akko ezt ke csinyáni ééé...heh..
PRUNIKÁM!
-nm wagyok féltékeny!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 07:06

PRUNIKÁM!
-nm wagyok féltékeny!

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt....+ egy nagy adag kávéé
huhh...kicsit örülök,hogy se lány...se admin nem vagyok...söööt.. a szépségükkel messze nem érek föl...ugyan is...elképzeltem...hogy a Gyuri..meg Én...ebben a poziturában mint a foton...
És a következö történne...:
mint a középsö foton...szorongatná a hajamat..közben a következöt orditaná:
-szoval mosogatogépet akarsz...miii...mososgatogépet...Te...Te átkozott némber...
és...férfiasságának minden erejével..lenyomná a torkomra a falloszát,hogy levegöt is alig kapjak...
(bocs Gyuri,ezt nem hagyhattam ki...azért szeretlek ám...
...)

huhh...kicsit örülök,hogy se lány...se admin nem vagyok...söööt.. a szépségükkel messze nem érek föl...ugyan is...elképzeltem...hogy a Gyuri..meg Én...ebben a poziturában mint a foton...

-szoval mosogatogépet akarsz...miii...mososgatogépet...Te...Te átkozott némber...

és...férfiasságának minden erejével..lenyomná a torkomra a falloszát,hogy levegöt is alig kapjak...

ez nem cset szoba!
(Ez egy válasz lotusz üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia jó regelt,,
Szia beszélgetünk,
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 07:06
Törölt felhasználó (52127)

...)

...)

fúúúúúúúúúúb@zzzzz! ilyen hármas szexet akarok! amikor tenkjú-gyurka veri tom-macskát...én meg ülök a fotöjben, és kéjsóváran nézem
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 05. szerda 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
mellékesen jegyzem meg, hogy már kaptam is egy képet egy oltárian fantasztikusan gyönyörű férfi fenékről
nem akarT-A-M
leírni a nevét, mert jön gyurka a nagy féltékenységi jelenetével...holott a 19462-ből világosan kitűnik, hogy több vasat tart ő is a tűzbe
doki: amit leírtál!..ohh..komolyan mondom...az első sorát még magamra veszem, annyira tökéletesen fogalmaztad

doki: amit leírtál!..ohh..komolyan mondom...az első sorát még magamra veszem, annyira tökéletesen fogalmaztad

Tenkjú veri a macskát!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 05. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 05. szerda 22:44

Doki!
Tökre jól megfogalmaztad...könnybe lábadt a szemem...hiába noh...a DR. kötelezz...
Pinya!
Tökre jól megfogalmaztad...könnybe lábadt a szemem...hiába noh...a DR. kötelezz...

Pinya!
Doki!
Pinya! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 05. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 05. szerda 21:54

Pinya! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 05. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Döbbenetes, erotikus, izgató, szenzációs, gyönyörű, felkavaró, érzéki.
Vagy hatalmas színész a lány, de nem látom rajta, hogy megalázónak tartaná a helyzetet, hogy rossz vagy kellemetlen lenne neki a dolog. Sőőt, szemmel láthatóan élvezi az alártendelt szerepet.
A véleményem az, hogy semmi sem lehet a szexben rossz vagy gusztustalan, mindaddig, míg mindkét fél akaratával történik, míg mindkettejüknek élvezetet okoz, ha szeretetből okoznak gyönyört egymásnak. Ameddig nem okoznak fájdalmat, ameddig az "alárendelt" szerep nem megalázó, ameddig mindkettejük akaratával történik, addig semmi sem lehet tabu a szexben.
Vagy hatalmas színész a lány, de nem látom rajta, hogy megalázónak tartaná a helyzetet, hogy rossz vagy kellemetlen lenne neki a dolog. Sőőt, szemmel láthatóan élvezi az alártendelt szerepet.
A véleményem az, hogy semmi sem lehet a szexben rossz vagy gusztustalan, mindaddig, míg mindkét fél akaratával történik, míg mindkettejüknek élvezetet okoz, ha szeretetből okoznak gyönyört egymásnak. Ameddig nem okoznak fájdalmat, ameddig az "alárendelt" szerep nem megalázó, ameddig mindkettejük akaratával történik, addig semmi sem lehet tabu a szexben.
Én nm Őróla fantáziáltam...ammá bisztosz...
....wmelyiik adminjánnyal inkább...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 05. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem mondod, hogy a Molnár Anikó lenne???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 05. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Döbbenetes, erotikus, izgató, szenzációs, gyönyörű, felkavaró, érzéki.
A véleményem az, hogy semmi sem lehet a szexben rossz vagy gusztustalan, mindaddig, míg mindkét fél akaratával történik, míg mindkettejüknek élvezetet okoz, ha szeretetből okoznak gyönyört egymásnak. Ameddig nem okoznak fájdalmat, ameddig az "alárendelt" szerep nem megalázó, ameddig mindkettejük akaratával történik, addig semmi sem lehet tabu a szexben. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 05. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 05. szerda 20:22
A véleményem az, hogy semmi sem lehet a szexben rossz vagy gusztustalan, mindaddig, míg mindkét fél akaratával történik, míg mindkettejüknek élvezetet okoz, ha szeretetből okoznak gyönyört egymásnak. Ameddig nem okoznak fájdalmat, ameddig az "alárendelt" szerep nem megalázó, ameddig mindkettejük akaratával történik, addig semmi sem lehet tabu a szexben. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 05. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Ez a képsor milyen érzéseket kelt bennetek?
Durvának, megalázónak érzitek vagy kellemesen vadnak, erotikusnak? Vagy más jut róla eszetekbe?

Durvának, megalázónak érzitek vagy kellemesen vadnak, erotikusnak? Vagy más jut róla eszetekbe?

naaa, ki lehet? ááát ŐŐŐ, a nagy Ő!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 05. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 05. szerda 21:25

Bitang jóóó...elképzeltem,hogy én wagyok a képen...de ki is a NŐ???

Bitang jóóó...elképzeltem,hogy én wagyok a képen...de ki is a NŐ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 05. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 05. szerda 20:22

VIP
Admin

Ez a képsor milyen érzéseket kelt bennetek?