Megcsináltam "valaki" helyett!
íme az eredmény:
"A teszt végéhez érkeztél
A következő értékelés vonatkozik rád:
A nőstény farkas
Szerelem
Amint kiszemeli a domináns hímet, a nőstény farkas hódításba kezd. Számára a szerelem a családalapítást jelenti. Egyszerű és közvetlen a csábításban, zsákmányajándékot visz a kiszemelt társnak, és ő kezdeményez. Illatával elbódítja a másikat, a hím számára lehetetlen nem észrevenni a nőstény farkast.
Szex
A szexuális kapcsolatban kitárja lelkét, bepillanthatunk a legintimebb zugokba. Világosan kifejezi vágyát az otthon, a családi fészek iránt, így meglehetősen romantikus is. A libidóját az érzelmek határozzák meg. Ez azt jelenti, hogy a paplan alatt vagy szerelmi vallomások hangzanak el, vagy fel is út, le is út a kiszemelt hímnek. Minden, ami romantikus (holdfényes séta, gyertyafényes vacsora, egy csokor rózsa) tökéletes felvezetés a szerelmeskedéshez. Egészséges és nyílt a szexualitása, nem felfedezni akar, hanem az érzelmektől fűtve átadni magát a testiségnek. Mindig őszinte, sosem játssza meg magát, az orgazmusa pedig a másiktól függ, a partner odaadásától, szerelmétől. A kiteljesedés csak dobogó szívvel lehetséges számára.
Adu
A nőstény farkas az illattal hódít, és ezt pontosan tudja is. Úgy viselkedik, hogy még az illat emléke se halványulhasson el, összetéveszthetetlenül belevésődjön a másik életébe. Tökéletesen tudatában van az illatemlék hatalmának, és ezzel ügyesen manipulál."
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 14:13

íme az eredmény:
"A teszt végéhez érkeztél
A következő értékelés vonatkozik rád:
A nőstény farkas
Szerelem
Amint kiszemeli a domináns hímet, a nőstény farkas hódításba kezd. Számára a szerelem a családalapítást jelenti. Egyszerű és közvetlen a csábításban, zsákmányajándékot visz a kiszemelt társnak, és ő kezdeményez. Illatával elbódítja a másikat, a hím számára lehetetlen nem észrevenni a nőstény farkast.
Szex
A szexuális kapcsolatban kitárja lelkét, bepillanthatunk a legintimebb zugokba. Világosan kifejezi vágyát az otthon, a családi fészek iránt, így meglehetősen romantikus is. A libidóját az érzelmek határozzák meg. Ez azt jelenti, hogy a paplan alatt vagy szerelmi vallomások hangzanak el, vagy fel is út, le is út a kiszemelt hímnek. Minden, ami romantikus (holdfényes séta, gyertyafényes vacsora, egy csokor rózsa) tökéletes felvezetés a szerelmeskedéshez. Egészséges és nyílt a szexualitása, nem felfedezni akar, hanem az érzelmektől fűtve átadni magát a testiségnek. Mindig őszinte, sosem játssza meg magát, az orgazmusa pedig a másiktól függ, a partner odaadásától, szerelmétől. A kiteljesedés csak dobogó szívvel lehetséges számára.
Adu
A nőstény farkas az illattal hódít, és ezt pontosan tudja is. Úgy viselkedik, hogy még az illat emléke se halványulhasson el, összetéveszthetetlenül belevésődjön a másik életébe. Tökéletesen tudatában van az illatemlék hatalmának, és ezzel ügyesen manipulál."

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

vigyázz! nehogy beléd borzongjunk, mert akkor nem sok marad belőled (a szerelmednek)...
Omega - Napot hoztam, csillagot
Ázott köpenyét kölcsönadta rám az ég.
Ronggyá nyűtt cipőm, amíg bírta, vitt feléd.
Éjszakák sűrűjén vágtam át,
A fényes izzó nap tüzét arcomon hordtam szét.
Gyöngyházszínű tengeren,
Könnyű csónak szállt velem.
Most újra, újra itt vagyok,
Napot hoztam, csillagot.
Drágakő vízbehullt, a mélyben elveszett.
A bársony megfakult, ezüst tükröm megrepedt
Szélvihar szórta szét a pénzemet.
Kopott bádogpoharam végül koldus vette meg.
Minden kincsem odalett,
Nem hozhattam mást neked.
Napot hoztam, csillagot,
Nézd a két kezem, nézd csak, hogy ragyog.

OMEGA--->KATT!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 14:21

Omega - Napot hoztam, csillagot
Ázott köpenyét kölcsönadta rám az ég.
Ronggyá nyűtt cipőm, amíg bírta, vitt feléd.
Éjszakák sűrűjén vágtam át,
A fényes izzó nap tüzét arcomon hordtam szét.
Gyöngyházszínű tengeren,
Könnyű csónak szállt velem.
Most újra, újra itt vagyok,
Napot hoztam, csillagot.
Drágakő vízbehullt, a mélyben elveszett.
A bársony megfakult, ezüst tükröm megrepedt
Szélvihar szórta szét a pénzemet.
Kopott bádogpoharam végül koldus vette meg.
Minden kincsem odalett,
Nem hozhattam mást neked.
Napot hoztam, csillagot,
Nézd a két kezem, nézd csak, hogy ragyog.
OMEGA--->KATT!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

Charl...Tom...célom volt..hogy a nappali többi tagja is..csak egy kicsit...borzongjon....a gyönyörtöl....

teszt nélkül is egy nagy cica-medve-kisegér állat vagyok...nyávogok, brummogok, vinnyogok...
jó lenne ha rámozdulnál a szobátokra, mert ha én mozdulok rád, akkor csak egy elragadott préda marad belőled, akit meg/széttéptek, és megettek, mint egy jutalomfalatot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 14:13

jó lenne ha rámozdulnál a szobátokra, mert ha én mozdulok rád, akkor csak egy elragadott préda marad belőled, akit meg/széttéptek, és megettek, mint egy jutalomfalatot...

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Charl...Tom...célom volt..hogy a nappali többi tagja is..csak egy kicsit...borzongjon....a gyönyörtöl....

Maximálisan.
Just for you!
S ez is... Csak Neked.... csak hallgasd (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 14:18
Just for you!
S ez is... Csak Neked.... csak hallgasd (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

jo napot Uram....
ezer éve nem láttalak....
de..most is igazat szoltál...csak...tudod..ez olyan,mint az Anyák-napja....
hiába imád minden nap a gyermekem...meghatodok mindig..mikor azt az egy versikét...csak NEKEM mondja el...
most meg...csak annak küldhetsz...akit..nagyon...
egyetértünk???

hiába imád minden nap a gyermekem...meghatodok mindig..mikor azt az egy versikét...csak NEKEM mondja el...

egyetértünk???

fenéébe..kötelezö Neked is mindig beletrafálnod az ÉN kedvencembeeeee??????
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)

jo napot Uram....
egyetértünk???
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 14:01

egyetértünk???

Csak nagyon halkan jegyzem meg:
Akit szeretek, azt nem csak az év egy napján szeretem. Ne csak ma mondjam neki, hogy "Szeretlek", ne csak ma éreztessem vele ezt... Hanem az összes többi napon is... Az unalmas hétköznapokon, a viták során, amikor fáj valami, akkor is... Hiszen akkor sokkal nagyobb szükség van a szeretetre, a szerelemre... Amikor a hétköznapok unalma és taposómalma van... Akkor kell IGAZÁN szeretni... Ne egy napra, ne azért, mert van egy nap, melynek ezt a nevet adták...
Akit szeretek, azt nem csak az év egy napján szeretem. Ne csak ma mondjam neki, hogy "Szeretlek", ne csak ma éreztessem vele ezt... Hanem az összes többi napon is... Az unalmas hétköznapokon, a viták során, amikor fáj valami, akkor is... Hiszen akkor sokkal nagyobb szükség van a szeretetre, a szerelemre... Amikor a hétköznapok unalma és taposómalma van... Akkor kell IGAZÁN szeretni... Ne egy napra, ne azért, mert van egy nap, melynek ezt a nevet adták...
a Valentin nap inportalt hulyeseg.
Jogos, de én kötelezővé tettem ma itt a romantikát.
Úgyhogy kérünk valami szép szerelmes dolgot a bölcsesség mellé!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 14:01
Úgyhogy kérünk valami szép szerelmes dolgot a bölcsesség mellé!

Ez az egyik kedvenc zeném. Mindig beleborzongok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 13:54

Teljesen igaz!!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

aki ezt a fülembe halkan belesuttogva énekli, annak szétvalentinozom a punciját, vagy amit csak akar...
(már jó múltkorában is többször meghallgattam , most is háromszor kattintottam a replay gombra, rákattantam, mint a cici bimbókra...
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

(már jó múltkorában is többször meghallgattam , most is háromszor kattintottam a replay gombra, rákattantam, mint a cici bimbókra...

Azthittemeztaszámottettedbe

inkább...hallgatsd ezt...:
hejjdemegforgatnáménisigybennedaztabizonyosnagykéstbabyyyy.......
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
hejjdemegforgatnáménisigybennedaztabizonyosnagykéstbabyyyy.......

A Valentin napot én sem komálom
A nyugat majmoslását én is utálom
De mivel nekünk vannak gyönyörű díváink
S nekik sok sok kívánalmaik
Az egyik ilyen, h e napról megemlékezhessünk
mert ha nem akkor azt megemlegessük!
Az év 363 napján Ők kényeztetnek
Ilyenkor mi adjuk a szeretet s szerelmet
Nekem nagy szerelmeim Sárl, Királylány és a Madám
S csak tudán kivel hogyan állok és hányadán?
Imádom én Őtet valamennyit
Ha elviselnek engem egy picit
Ti hárman nekem a szent háromság
De amit én itt összehordok az egy nagy baromság
Szerelmet kívánok Nektek erre a napra
Pláne ha szerelmet Surdi adhatja
De hogy másról se feledkezzek
legyen nekik is sok szetet
Molly, Moncy, zelly és Kátya
és valahány név a nappalis naptárba
Nektek is szerelmet kívánok
Adja meg ezt a párotok
S legyen a mai napotok is kiválló
S este az ágyban a lábatok szétálló
By Surdi
A nyugat majmoslását én is utálom
De mivel nekünk vannak gyönyörű díváink
S nekik sok sok kívánalmaik
Az egyik ilyen, h e napról megemlékezhessünk
mert ha nem akkor azt megemlegessük!

Az év 363 napján Ők kényeztetnek
Ilyenkor mi adjuk a szeretet s szerelmet
Nekem nagy szerelmeim Sárl, Királylány és a Madám
S csak tudán kivel hogyan állok és hányadán?
Imádom én Őtet valamennyit
Ha elviselnek engem egy picit
Ti hárman nekem a szent háromság
De amit én itt összehordok az egy nagy baromság
Szerelmet kívánok Nektek erre a napra
Pláne ha szerelmet Surdi adhatja
De hogy másról se feledkezzek
legyen nekik is sok szetet
Molly, Moncy, zelly és Kátya
és valahány név a nappalis naptárba
Nektek is szerelmet kívánok
Adja meg ezt a párotok
S legyen a mai napotok is kiválló
S este az ágyban a lábatok szétálló
By Surdi
most már csakazértis meghallgatom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 13:17

Ne is hallgatsd meg..
...amugy sem Neked "fordittattam le".....

Te is tegyél be valamit, és akkor én is Istennek nevezlek
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne is hallgatsd meg..
...amugy sem Neked "fordittattam le".....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 12:37

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyöngéden ölelj át
s adj egy ötvenest!
))))))))
ezt még a Te kedvedért se hallgatom meg!
s adj egy ötvenest!

ezt még a Te kedvedért se hallgatom meg!