Szia
Majd igyekszünk feldobni..
Szívesen látunk (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 12:29

Majd igyekszünk feldobni..

Szívesen látunk (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Igyekszem majd benézni ide.
Hátha feldobódik a napom ezeken a szürke délelőttökön.

Szerintem könnyelműen ígéregetek..

"Teszek be" valami zenét,kedvenc?
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 12:29

Sziasztok. Igyekszem majd benézni ide.
Hátha feldobódik a napom ezeken a szürke délelőttökön.

Sajnos sokak intelligenciája kevés az oldal használói közül. Beszólások miatt töröltettem én is a képem.
Mondjuk a megítélésem nem változott.... mostanság is lekurváznak.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 12:31

Nem szép dolog visszaélni ezekkel...olvastam én is.
Cseten is szóltak egy komának nemrég,hogy az ő képeivel próbálkozik valaki...milyen gáz már az ilyen..
Cseten is szóltak egy komának nemrég,hogy az ő képeivel próbálkozik valaki...milyen gáz már az ilyen..
Az én képemmel max zsarolni tudnának...
Elküldöm a képet mégyegyszer ha....
Meg gyereket ijesztegetni,stb..stb...
Még sosem lopták el...

Még sosem lopták el...
Ra se rants. Vagy tudod mit. Megis....a szexben legy csak kurva. Az pont ugy jo....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 12:52

Sajnos sokak intelligenciája kevés az oldal használói közül. Beszólások miatt töröltettem én is a képem.

Akkor ennek szellemeben tegyunk ki mind igen elonytelen kepet magunkrol. Rolad is biztos van az a tavolsag, amivel jo kep keszul. Mondjuk a vilagurbol?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 12:58

Az én képemmel max zsarolni tudnának...
Még sosem lopták el...

Még sosem lopták el...
Mai muzsika..Pitbul- l-Feel...
Á,ti nem tudnátok előnytelent magyarokról
Rólam műholdkép,vagy közeli sötétben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 08. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 13:05

Törölt felhasználó (869472)

Akkor ennek szellemeben tegyunk ki mind igen elonytelen kepet magunkrol. Rolad is biztos van az a tavolsag, amivel jo kep keszul. Mondjuk a vilagurbol?

Persze...azt nézem ki mondja (írja). Amúgy mikor vállaltam, hogy az ágyban ribanc vagyok... felháborodott a chat. Mert ó... ilyet kiírni..csinálni... még elképzelni is rossz. Pedig szerintem minden pasi erre vágyik....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 08. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 13:02

Ra se rants. Vagy tudod mit. Megis....a szexben legy csak kurva. Az pont ugy jo....

Jo. Akkor rad allittatok egy szatelitet. Sorozatfelvetelt kersz?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 08. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 13:08

Á,ti nem tudnátok előnytelent magyarokról

(seggfej autokorrekt..*magyarokról)
Sorozatot persze,tudjam osztogatni a rajongóknak..
Sorozatot persze,tudjam osztogatni a rajongóknak..

Nem megy ez az írás nekem ma...megint átírta..szerintem ma csak táncolok..
VaÚÚÚ..
A "pasik" val.szeg erre..(nézz utána a szó eredeti jelentésének..)de nem minden hím "pasi".. még jó.
A ribanc & a (s.l.13:02)Qrva,az az a 2lábú bérnőstény, aki a seGGével(&1éb alkatrészeivel) keresi a kalácsát..lelketlenül,mind1 kivel, miközben az "ellentételezésen" (& a l1ünk már túl rajtán) jár a.. khmm.. koponyájában lötyögő kocsonyáJA..& az pont úgy jÓÓ.. ühümmm.. neki..max.
Az ef1/2e "1üttlét" fényévekre van pl. 1 szeretetteljes "aura-összeolvasztástól"..pont.
A-nem pasi-hímek a "pénzért bÁÀrmit" nő(neműe)kkel azt csinálják, amit az eb szOK' a szaharával..sz.v.sz.
De azé'.. virágozzék minden virág.. köztük a büdöske is..
Uff.. (a felszabadult, gátlásoktól, tabuktól mentes közös üldögélés megint más maceX.. v. -akár- nokedli.. mer'hogy sejtem.. nyAlván, h. Ti a szó nem erre az értelmére gONDÓltatOK..?..elsősorban..) (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 08. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 15:01
A "pasik" val.szeg erre..(nézz utána a szó eredeti jelentésének..)de nem minden hím "pasi".. még jó.
A ribanc & a (s.l.13:02)Qrva,az az a 2lábú bérnőstény, aki a seGGével(&1éb alkatrészeivel) keresi a kalácsát..lelketlenül,mind1 kivel, miközben az "ellentételezésen" (& a l1ünk már túl rajtán) jár a.. khmm.. koponyájában lötyögő kocsonyáJA..& az pont úgy jÓÓ.. ühümmm.. neki..max.
Az ef1/2e "1üttlét" fényévekre van pl. 1 szeretetteljes "aura-összeolvasztástól"..pont.
A-nem pasi-hímek a "pénzért bÁÀrmit" nő(neműe)kkel azt csinálják, amit az eb szOK' a szaharával..sz.v.sz.
De azé'.. virágozzék minden virág.. köztük a büdöske is..
Uff.. (a felszabadult, gátlásoktól, tabuktól mentes közös üldögélés megint más maceX.. v. -akár- nokedli.. mer'hogy sejtem.. nyAlván, h. Ti a szó nem erre az értelmére gONDÓltatOK..?..elsősorban..) (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 08. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze...azt nézem ki mondja (írja). Amúgy mikor vállaltam, hogy az ágyban ribanc vagyok... felháborodott a chat. Mert ó... ilyet kiírni..csinálni... még elképzelni is rossz. Pedig szerintem minden pasi erre vágyik....

Szia Tangás! Én nem fejtem ki bővebben,csak az utolsó mondatodra válaszolok. IGEN!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 08. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 15:01

Jo. Akkor rad allittatok egy szatelitet. Sorozatfelvetelt kersz?

Akik pedig megszóltak,szik nem pasik voltak,csak faszfejek!( bocs)
Hát nincs nagy tapasztalatom pénzért szerető nénivel..egyszer voltam egy torokgyík vizsgálatot végezni...
Rossz nem volt,de nem az igazi..
Figura nézőpontjából,nem oké ha nincs kötődés érzelmileg legalább egy kicsit,egyetértek.
Kutyu,te meg szerintem a bevállalósságot,stb-it érted,ezzel is
Nézőpont kérdése,de én se háborodtam volna fel
Mit jelent a sz.v.sz?

Figura nézőpontjából,nem oké ha nincs kötődés érzelmileg legalább egy kicsit,egyetértek.

Mit jelent a sz.v.sz?

Múltkor azt írtad, h. első körben azt hitted, h. szevasz.. de azóta sikerült megfejteni.. ezek szerint mégse..?..
(Szerény véleményem szerint..)
Brummm
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 08. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 17:07
(Szerény véleményem szerint..)
Brummm

Hát nincs nagy tapasztalatom pénzért szerető nénivel..egyszer voltam egy torokgyík vizsgálatot végezni...
Rossz nem volt,de nem az igazi..
Mit jelent a sz.v.sz?

Mit jelent a sz.v.sz?

Basz...mostmár...

Oszt mi újság veled figura? Minden oké?