A 20000 s hszt atadjatok nekem? az 5000 re vagytam a 100000 t nem erem meg...
nekem meg almomban sem....mert azt jelentene hogy ferfiakkal almodok PFUUUUJJJJ
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:13

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Igen, de mindenkinek csak az álmában...
jah...es egy szereny velemeny... tutajos neha annyira paraszt mint a csiszolopappir
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:12

ceruza alatt konkrétan a farokra gondoltam...bár tudom, hogy lényegesen vastagabb
cuncus: zene kell? énekeljek egy kis zazazazazait?

A kisgyerek mondja az osztálytársának:
Apukámnak két kukija van!
Hogyhogy - kérdi a másik?
Az egyik egy kicsi, amivel pisilni szokott, a másik meg egy nagyobb, amivel anyu esténkét fogat mos...
Az egyik egy kicsi, amivel pisilni szokott, a másik meg egy nagyobb, amivel anyu esténkét fogat mos...

azt nem mert azt csak Budapest Vac utvonalon hallgatom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

ceruza alatt konkrétan a farokra gondoltam...bár tudom, hogy lényegesen vastagabb

Én speciel egyet BIZTOSAN ismerek...
Nem hercegnő, hanem egyenesen királylány!!!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hercegnő, hanem egyenesen királylány!!!

nezegetem a toppicocat....KEPEK A TOKELETES NOROL
szerintetetek letezik ilyen???

na, akkor eresztem afonokot latogatoba..
csak ne verjenek meg erte
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:11
csak ne verjenek meg erte

VIP
Admin

Mostam fogat:

Elektromos fogkefe feltét
Három speciális, szexuálisan kielégítő feltét elektromos fogkefére: gömbös, duplagolyós és nyelvformájú kivitelben.

Három speciális, szexuálisan kielégítő feltét elektromos fogkefére: gömbös, duplagolyós és nyelvformájú kivitelben.

A kisgyerek mondja az osztálytársának:

Igen, de mindenkinek csak az álmában...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:07

VIP
Admin

Bazzz most beugrott az a kép, amikor két maroknyi ceruza van egy punciban. Be is tettem annak idején a mivel tágítják a puncit topicba...
Jó ceruzázást
Jó ceruzázást

Mostam fogat:

(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

cenzura helyett inkabb zenet kerunk :P
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:04

miért ne ceruzázhatnék, amíg ti isztok???
jaaah...hogy ne cenzurázzak

ceruza.. pfujjjj
kit kell tagitani???? bevallalom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:07
kit kell tagitani???? bevallalom

VIP
Admin

Bazzz most beugrott az a kép, amikor két maroknyi ceruza van egy punciban. Be is tettem annak idején a mivel tágítják a puncit topicba...
Jó ceruzázást
Jó ceruzázást

Jó ceruzázást
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:04
Jó ceruzázást

nem, de nem barhova eresztem be a FONOKOT
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:05

VIP
Admin

Miért, neked orr van a farkadon?

Surdi, Para, Erdesz baratunk hogy van?Vad ismerosunk, Pille kisasszony? Ujaktol elnezest,hogy oket nem emlitem
Szilva itt van, erzem, hallom, latom...
Szilva itt van, erzem, hallom, latom...
Miért, neked orr van a farkadon?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)

De előtte megnézem, hogy van-e szabad pálya
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:01

Természetesen... Míg mi a bárszéken ülünk, igazán le sem kell térdelned, hogy megfelelő magasságban legyen a szád...