jóregg
jessszusom...én először a pináját néztem meg...annyira középen van..aztán a cipőjét, majd az arcát
ez normáliiiiis??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 16:12

jessszusom...én először a pináját néztem meg...annyira középen van..aztán a cipőjét, majd az arcát
ez normáliiiiis??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Íme egy kép.
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Szeretitek a fekete-fehér képeket?
Vagy jobb a színes?
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?

igen, kimondottan szeretem a fekete-fehér képeket
a nosztalgiát és a művészetet jeleníti meg számomra!
először: az összhatást (a fekete és fehér egyensúlyát, a képi fények és árnyak hatását)
másodszor: az alanyt a legközelebbi ponttól a legtávolabbi pontig
harmadszor: elmélyülök a részletekben, és csurgatom a nyálamat, ha szép a kép főalakja...

a nosztalgiát és a művészetet jeleníti meg számomra!
először: az összhatást (a fekete és fehér egyensúlyát, a képi fények és árnyak hatását)
másodszor: az alanyt a legközelebbi ponttól a legtávolabbi pontig
harmadszor: elmélyülök a részletekben, és csurgatom a nyálamat, ha szép a kép főalakja...

VIP
Admin

Íme egy kép.
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?

Máig a legsejtelmesebb, legerotikusabb, legszebb aktok a fekete-fehér képek. A fény-árnyék hatásai, ahogy a domborulatokon játszik mindez.
Szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 17:53
Szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Speciel nekem a fekete fehér.Valahogy müvészibb,sejtelmesebb több fantáziát igényel mert nem annyira kivehetöek a szegélyek .

1.: Először nem fókuszálok sehova, hanem "összességében" nézem meg.
2.: Utána az arc
3.: Utána a punci
2.: Utána az arc
3.: Utána a punci

VIP
Admin

Íme egy kép.
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?

1. arc (nagyon bájos)
2. cici (fincsi)
3. punci (hívogató)
És még meg is kötözték? De szemetek.... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2. cici (fincsi)
3. punci (hívogató)
És még meg is kötözték? De szemetek.... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Íme egy kép.
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?

-Elöször a lábait,és a közét.
-Másodszor a köteleket,és a melleit.
-Harmadszor az arcát és az egész testét. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
-Másodszor a köteleket,és a melleit.
-Harmadszor az arcát és az egész testét. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Íme egy kép.
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?

Speciel nekem a fekete fehér.Valahogy müvészibb,sejtelmesebb több fantáziát igényel mert nem annyira kivehetöek a szegélyek .

Íme egy kép.
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?

Hihi, ez érdekes lehetett
Na, mai újabb beköpése a gyereknek: búcsúzik a lépcsőházban lakó két öreg nénitől:
"Mi most elmegyünk. Jók legyetek!"
A néni mutatott ma nekem fiatalkori képeket magáról. Rámutatott egy képre, amelyiken gyönyörű fiatal lány, és azt mondta:
"ekkor már 2 éve özvegy voltam."
22 éves volt, amikor meghalt a férje.
Azóta nincs senkije.
Ez sem kicsit durva.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 12:55

Na, mai újabb beköpése a gyereknek: búcsúzik a lépcsőházban lakó két öreg nénitől:
"Mi most elmegyünk. Jók legyetek!"
A néni mutatott ma nekem fiatalkori képeket magáról. Rámutatott egy képre, amelyiken gyönyörű fiatal lány, és azt mondta:
"ekkor már 2 éve özvegy voltam."
22 éves volt, amikor meghalt a férje.
Azóta nincs senkije.
Ez sem kicsit durva.

lehet? nemtom... a zasszony intézte ...
de oljan jól, h az első órán sikerült németre menniük!

lehet? nemtom... a zasszony intézte ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 12:43

VIP
Admin

Az idézetet tudom, csak azt hittem, hogy Helen Doron féle angolra jár a kissrác, mivel az való ilyen korú gyerkőcöknek.
A keresztfiam olyanra járt.
A keresztfiam olyanra járt.
Az idézetet tudom, csak azt hittem, hogy Helen Doron féle angolra jár a kissrác, mivel az való ilyen korú gyerkőcöknek.
A keresztfiam olyanra járt. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 11:22
A keresztfiam olyanra járt. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)

????????
kajaza Helendoron?
a szöveg a Verdákból van ... Gesztesi Karcsi nyomatja, amit Gálvölgyivel is nyomatott ...
kajaza Helendoron?
a szöveg a Verdákból van ... Gesztesi Karcsi nyomatja, amit Gálvölgyivel is nyomatott ...
????????
kajaza Helendoron?
a szöveg a Verdákból van ... Gesztesi Karcsi nyomatja, amit Gálvölgyivel is nyomatott ... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 09:27
kajaza Helendoron?
a szöveg a Verdákból van ... Gesztesi Karcsi nyomatja, amit Gálvölgyivel is nyomatott ... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Helen Doron?
jaja
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 10:30

Igazgatónak vendége van...kiszól a titkárnőjének:
-Gizike! Kávét...süteményt...Gizikééét!

Igazgatónak vendége van...kiszól a titkárnőjének:
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)

egyébként jóreggelt...
Kááávééét...
Azért ebben a "felmérésben" látok némi csúsztatást...
A jobb tanulók nem végeznek el akármilyen munkát...a gyengébb tanulók azért vannak jobban foglalkoztatva, mert több a lehetőség az "alja munkára"...
Ettől függetlenül, én is azt vallom, hogy nem feltétlenül "viszi sokra" az aki tanulásban jó...gyakran, a "józan paraszti ész" hiányzik belőlük, épp ami a mindennapokban szükséges a boldoguláshoz... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 09:37
A jobb tanulók nem végeznek el akármilyen munkát...a gyengébb tanulók azért vannak jobban foglalkoztatva, mert több a lehetőség az "alja munkára"...
Ettől függetlenül, én is azt vallom, hogy nem feltétlenül "viszi sokra" az aki tanulásban jó...gyakran, a "józan paraszti ész" hiányzik belőlük, épp ami a mindennapokban szükséges a boldoguláshoz... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Találtam egy cikket, és most már abban reménykedem, hogy a gyerekeim nem lesznek eminensek:
A közepes tanulók sikeresebbek
Egy orosz felmérés univerzális dilettánsnak nevezte a kitűnő tanulókat: mindent tudnak, de semmit sem igazán. A közepesek viszont csak azt tanulták meg, amit akartak, sok időt töltöttek emberek között, kezdeményezőbbek, ezért gyakrabban lesz belőlük vezető.
A közepes tanulók közül jóval többen alapítanak saját vállalkozást, és válnak tehetséges vezetővé, éppen azért, mert csak azt tanulták, ami érdekelte őket, sok barátot szereztek, aki segíti indulásukat, és mernek kockáztatni. Ezzel szemben a kitűnők megszokták, hogy mások elvárását, utasítását teljesítsék, szófogadók, de csak stabil feltételek között tudnak dolgozni, nehezen döntenek, mert félnek, hogy hibát követnek el, vagyis éppen mások döntéseinek kivitelezésére alkalmasak.
Emellett már korábban kiderítették, hogy a kiváló teljesítmények gyökere gyakran kisebbségi komplexus: csúnyának tartják magukat, szegény családból jönnek, vagy igen félénkek, nem ritkán gyenge fizikumúak, s mindezt intellektuális téren próbálják kompenzálni. A lányok túlzott követelményeket támasztanak másokkal szemben, nem tudnak kapcsolatokat építeni, és ha férjhez mennek, többnyire hamar elválnak.
A feltételezésekre bizonyítékkal szolgál egy 1997-ben készült oroszországi felmérés: akkor a munkanélküliek között 12 százalék volt a kitűnő és 54,5 százalék a négyes tanulók aránya, de a közepesek csak a munkanélküliek 8,1 százalékát tették ki.
Egy orosz felmérés univerzális dilettánsnak nevezte a kitűnő tanulókat: mindent tudnak, de semmit sem igazán. A közepesek viszont csak azt tanulták meg, amit akartak, sok időt töltöttek emberek között, kezdeményezőbbek, ezért gyakrabban lesz belőlük vezető.
A közepes tanulók közül jóval többen alapítanak saját vállalkozást, és válnak tehetséges vezetővé, éppen azért, mert csak azt tanulták, ami érdekelte őket, sok barátot szereztek, aki segíti indulásukat, és mernek kockáztatni. Ezzel szemben a kitűnők megszokták, hogy mások elvárását, utasítását teljesítsék, szófogadók, de csak stabil feltételek között tudnak dolgozni, nehezen döntenek, mert félnek, hogy hibát követnek el, vagyis éppen mások döntéseinek kivitelezésére alkalmasak.
Emellett már korábban kiderítették, hogy a kiváló teljesítmények gyökere gyakran kisebbségi komplexus: csúnyának tartják magukat, szegény családból jönnek, vagy igen félénkek, nem ritkán gyenge fizikumúak, s mindezt intellektuális téren próbálják kompenzálni. A lányok túlzott követelményeket támasztanak másokkal szemben, nem tudnak kapcsolatokat építeni, és ha férjhez mennek, többnyire hamar elválnak.
A feltételezésekre bizonyítékkal szolgál egy 1997-ben készült oroszországi felmérés: akkor a munkanélküliek között 12 százalék volt a kitűnő és 54,5 százalék a négyes tanulók aránya, de a közepesek csak a munkanélküliek 8,1 százalékát tették ki.
Találtam egy cikket, és most már abban reménykedem, hogy a gyerekeim nem lesznek eminensek:
Helen Doron?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 08:48

ez is
az anyjával elmentek angolra...
vége az egésznek, már csak Ők és a tanárnő...
odamegy a tanárnőhöz és megszólal: "gyúrunk vazze?"
a kiscsávó nagydumás
nem olyan szolíd visszafogott, mint az apja

a kiscsávó nagydumás

ez is
a kiscsávó nagydumás
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 08:45

a kiscsávó nagydumás

VIP
Admin

Édes pofa! Hatalmas szövegük van
Az én lányom, amikor délután az apja hazaér, mindig közli vele:
Anya és én sírdogáltunk, mert apa elment dolgozni.

Az én lányom, amikor délután az apja hazaér, mindig közli vele:
Anya és én sírdogáltunk, mert apa elment dolgozni.