Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1510 1511 1512 1513 1514 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18528   2008. 02. 13. szerda 09:08
surdapapa surdapapa
Gyerekek Surdi télleg nem tud szabadulni innen! a nappaliról álmodtam.

íme az álmom:
surdi a családjával a szüleihez utazik, és valamiért haza kell jönnie.
bemegy a hálószobába, ahol a franciaágy elkészítve. pumpás spray, a kölnivíz tele rózsaszirommal. az ágy körbe szórva rózsaszirommal...
erre a kikapcsolt számítógép monitora kifehéredik és megjelenik a szöveg, amit tom írt: mi a faszt keresel itthon, mikor ideadtad a lakást, h Szilvának adhassak randit.
erre én: vigyázz a szomszédok észre ne vegyenek benneteket, mert azt hiszik betörők vagytok és a végén még elkapnak.
aztán kiérek a kocsimba ahol willonyos vár és lebasz, h miért nem sietek jobban mert elkésünk a /nappalis/ buliból...
willy nagyon szótlan, megkérdem mi a baja, mire kiböki, h átbaszott többször is....
pl. emléxel a múltkor hozattál velem külföldről narancsot és sokkal drágábban számoltam neked, mint amibe került!

#18527   2008. 02. 13. szerda 07:27
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Szép reggelt mindenkinek!
Gyuri itt a kávé, meg egy kis reggeli, hogy legyen erőd dolgozni.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#18526   2008. 02. 13. szerda 07:19
gazosgyuri gazosgyuri
Jóóó reggelt kíwánok!

Bár már wagy 2 órája fent waok...de sehun nm találtam egy csésze kw-t....ejnye csajok... eplus2

Húúú de qwa fitt waok..mondtam máá...egyre erősebb hangja wan a babuskámnak...jah és tegnap megmondta nekem az 5ös lottó nyerő számait... hehe
#18525   2008. 02. 12. kedd 19:36
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Hogy miért nem merik elmondani?
Valószínűleg azért, mert:
- megfenyegetik őket,
- úgy állítják be, mintha ők lennének a hibásak,
- félnek, hogy nem hisz majd nekik senki,
- tudják, hogy az anyjuk tudja és eltűri (ez a legszörnyűbb, ilyet is hallottam már)

:-(
#18524   2008. 02. 12. kedd 09:48
MmePrune MmePrune Admin
jövő pénteken lesz megint smile elmehetnénk...ki csatlakozik hozzánk kisbécsikurvanézőbe?
kinevezhetnénk ezt afféle GG-s"továbbképzésnek"
hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 12. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 02. 12. kedd 09:21
Jó reggelt!

Hát valóban úgy néz ki, de inkább csak az van, hogy a cipőt széttaposta a nagy pózolásban.

Molly! De irigyellek. Én is úgy szeretnék már színházba menni. Főleg ilyen darabokra. Nagyon érdekelnek ezek a témák.
Prune látta a Kis bécsi kurvát is, azt is irigyeltem.

Gyurinak jó babázást.

Surdi továbbra is bekaphatja!

Durva látvány volt reggel kinézni az ablakon. Tiszta köd és zúzmara minden. Már elszoktam a téli látványtól...
#18523   2008. 02. 12. kedd 09:34
Én is kérek képet!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 12. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 12. kedd 09:33
gombold a blúzod és máris bekamom!

lehet ilyen invitálásnak ellenállni?

gyurci!
tömörítek be képet és hozok párat. ki kér még képet?
de gyurka jó tett helyébe jót várok ám!

tegnap először fordult át! de közkívánatra videóra már nem csinálta.
a nagylegénynek annyira tetszett ahogy a kiscsaj csinálta....
#18522   2008. 02. 12. kedd 09:33
surdapapa surdapapa
gombold a blúzod és máris bekamom!

lehet ilyen invitálásnak ellenállni?

gyurci!
tömörítek be képet és hozok párat. ki kér még képet?
de gyurka jó tett helyébe jót várok ám!

tegnap először fordult át! de közkívánatra videóra már nem csinálta.
a nagylegénynek annyira tetszett ahogy a kiscsaj csinálta....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 12. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 12. kedd 09:21
Jó reggelt!

Hát valóban úgy néz ki, de inkább csak az van, hogy a cipőt széttaposta a nagy pózolásban.

Molly! De irigyellek. Én is úgy szeretnék már színházba menni. Főleg ilyen darabokra. Nagyon érdekelnek ezek a témák.

Gyurinak jó babázást.

Durva látvány volt reggel kinézni az ablakon. Tiszta köd és zúzmara minden. Már elszoktam a téli látványtól...
#18521   2008. 02. 12. kedd 09:21
Jó reggelt!

Gyurinak jó babázást.

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 22:46
csakis téged tudnálak udvarhölgynek elképzelni smile
valszeg a veled való kommunikációban nem zavarna, ha nyalnának smile

áthoztam ide joe egyik képét...csak én látom két jobb lábasnak a csajt? hehe

#18520   2008. 02. 12. kedd 08:28
X Törölt felhasználó (52127)
Jo reggelt....Szép napot..Mindenkinek... smile

Gyuriiiiiii...nézz már be a reklámos topicba...a barátod miket irogat ott egy bizonyos ISTENRÖÖÖÖL.... smile nyes
#18519   2008. 02. 12. kedd 08:24
gazosgyuri gazosgyuri
Jó reggelt kíwánok! wave

Minden rendben...minden téren... wink

Szép napot mindenkinek!

Surdi ha mán olwasgatol...lökjél képet a priwimre a kisjányodról...rég láttam...de wmi újat... worship
#18518   2008. 02. 12. kedd 08:02
tom1019 tom1019 VIP Admin
Jó regg! hideg volt a ma reggel, de nappalra enyhülést igért a meteorológia:

#18517   2008. 02. 12. kedd 07:26
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Szép reggelt, és napot mindenkinek!

#18516   2008. 02. 11. hétfő 22:46
MmePrune MmePrune Admin
csakis téged tudnálak udvarhölgynek elképzelni smile
valszeg a veled való kommunikációban nem zavarna, ha nyalnának smile

áthoztam ide joe egyik képét...csak én látom két jobb lábasnak a csajt? hehe

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 22:40
Lehetek az udvarhölgyed hasonlóan nagy szoknyában? Engem is nyalna persze egy pasi...
#18515   2008. 02. 11. hétfő 22:40
Lehetek az udvarhölgyed hasonlóan nagy szoknyában? Engem is nyalna persze egy pasi...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 22:35
legszexisebb: zeta jones chicagos cucca
legbénább: dinae keaton annie hall-osa vagy vivien leigh, ő túl habos smile
magamon elképzelni a kosztümös jellegűeket tudom: pl. gwyneth a szerelmes sh-ben, cate az elizabethben

szex: marie antoinette abroncsos szoknyája...a pasi alábújik, és kinyal...úgy, hogy közben akár cseverészhetek az udvarhölgyeimmel vigyor2
#18514   2008. 02. 11. hétfő 22:35
MmePrune MmePrune Admin
legszexisebb: zeta jones chicagos cucca
legbénább: dinae keaton annie hall-osa vagy vivien leigh, ő túl habos smile
magamon elképzelni a kosztümös jellegűeket tudom: pl. gwyneth a szerelmes sh-ben, cate az elizabethben

szex: marie antoinette abroncsos szoknyája...a pasi alábújik, és kinyal...úgy, hogy közben akár cseverészhetek az udvarhölgyeimmel vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 22:12
itt van néhány emlékezetes filmbéli ruhaviselet

Melyik számotokra a legszexisebb?

Melyik a legbénább?

Melyiket tudnátok leginkább elképzelni magatokon (lányok)?

Melyiket tudnátok leginkább elképzelni párotokon (fiúk)?

Melyikben szexelnétek legszívesebben (lányok)?

Melyiket viselje a párotok szex közben (fiúk)?

kerdes
#18513   2008. 02. 11. hétfő 22:12
itt van néhány emlékezetes filmbéli ruhaviselet

Melyik számotokra a legszexisebb?

Melyik a legbénább?

Melyiket tudnátok leginkább elképzelni magatokon (lányok)?

Melyiket tudnátok leginkább elképzelni párotokon (fiúk)?

Melyikben szexelnétek legszívesebben (lányok)?

Melyiket viselje a párotok szex közben (fiúk)?

kerdes
#18512   2008. 02. 11. hétfő 21:13
Szoni Szoni
Ajaaj...Decsfala es Agyagfala között nagyon hasznos lehet. Vagy Keresztur környekin. Minden iranyba...

nyes vigyor2
#18511   2008. 02. 11. hétfő 20:07
Na igen.
Nem vagyok ugyan a téma szakértője, de azt hiszem, hogy a GPS-mérés pontosságát befolyásolja pl. a növényzet (sűrű lombú fasor), és alagútban meg egyáltalán nem használható.
Bár ha nem használható alagútban, akkor nagy valószínűséggel ott a korlátozás sem kapcsol be.

Na mindegy.

Van egy olyan érzésem, hogy ezt a módszert nem fogják soha alkalmazni, mindenféle szabadságjogokra és kockázatokra hivatkozva...
#18510   2008. 02. 11. hétfő 18:32
X Törölt felhasználó (24620)
hmm, állítólag az automata váltó is visszakapcsol, amikor hirtelen beletaposol a gázba, hogy előzz...
ilyesmit el tudnék képzelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 18:03
Most olvastam ezt a hírt:

"Véget érhet a gyorshajtás az utakon, a kanadai hírek szerint. A legújabb próbálkozás a sofőrök sebességének csökkentésére egy olyan berendezés, ami a sofőr akarata ellenére lelassítja az autót, ha véletlenül átlépné a megengedett sebességet. Az új eszköz egy GPS berendezés segítségével működik, rendelkezik az adott utakon megengedett sebesség adataival, és képes átvenni az autó irányítását, ha arra szükség van.

Azért nem veszi annyira szigorúan az 50-es táblát, ha a sofőr 55-el megy, azt még elnézi, de azért szól érte a berendezés. Az eszközt már 10 önként jelentkező ki is próbálta, a tesztverzió a sebességkorlátozás felett megnehezíti a gázpedál lenyomását, ami még nem balesetveszélyes, viszont ez jó jelzése lehet annak, hogy az autó többel megy, mint szabadna.

A notórius gyorshajtóknak a tervek szerint kötelező lenne az eszköz alkalmazása. Minden autóba beépítenék, de csak akkor kapcsolják be, ha valakit már többször is gyorshajtáson kaptak. Az illetékesek szerint ez egy jó indok lenne a rendszeresen vétkezőknek, hogy jó útra térjenek."

Nem tartom hülyeségnek, de mi van akkor, ha a gyorshajtó sofőr épp előz és a sebesség lekorlátoza miatt nem tudja befejezni a manővert és frontálisan ütközik a szembejövő járműnek?
Ezt át kéne gondolni...

Mi a véleményetek?
#18509   2008. 02. 11. hétfő 18:15
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Mondom!
A jég felvizezi az egészet, így nem kell, épp elég, ha a kóla jó hideg. Abból sem kell sok, max 2X annyi mennyiség, mint a whisky... Ha nagyon jó minőségű bourbont adsz, akkor egye fene, jöhet tisztán is! wink
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 18:12
Light cola és jéég nélkül Burbon-t? biztosan?

... 1510 1511 1512 1513 1514 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!