Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1512 1513 1514 1515 1516 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18487   2008. 02. 10. vasárnap 14:07
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Sztem meg surdi igenis szereti az animalszexset... Ha máshogy nem is, de abban az értelemben biztos, h bacca őt meg valagba egy taliga vakmajom, ha komolyan gondolja a "lelépését"... Az is animalsex? hehe eplus2 nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621) VIP
2008. 02. 10. vasárnap 10:51
Surda meg az "animálsex"? sokmindent, de ezt már nem hiszem el róla. Állatokkal? ennyire nem lehet perverz. Vagy csak Prune írta el, és análsexet akart írni. Igaz senki nem vette észre, csak nekem megütötte a szemem visszaolvasáskor. Aztán ki tudja ebben a tömegben.....
confused
#18486   2008. 02. 10. vasárnap 10:51
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Surda meg az "animálsex"? sokmindent, de ezt már nem hiszem el róla. Állatokkal? ennyire nem lehet perverz. Vagy csak Prune írta el, és análsexet akart írni. Igaz senki nem vette észre, csak nekem megütötte a szemem visszaolvasáskor. Aztán ki tudja ebben a tömegben.....
confused
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 08. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 02. 08. péntek 08:43
miután admin vagyok szinte kötelességem, hogy megtegyem...de természetesen nem áll tőlem ez távol nőként sem, hiszen mindenki tudja, hogy surdi nem akármilyen férfi...olykor háborog, mint a tenger, és nagy híve az animálszexnek, de ez nem rettent el attól, hogy leszopjam

ma már nem leszek...utazom vidékre, surdit meggyőzni szép szóval
hehe

#18485   2008. 02. 10. vasárnap 10:11
tom1019 tom1019 VIP Admin
a 18808-as hsz-ban nem volt benne a "búcsú" szó!
(de így már elfogatható, és egy leszopásért szemet hunyok a "baki" elkövetőjének "hibája" felett... eplus2 )
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 02. 10. vasárnap 09:49
ájjjá má le! hát ez nem off, ez surdi búcsúajándéka hehe
#18484   2008. 02. 10. vasárnap 09:49
MmePrune MmePrune VIP Admin
ájjjá má le! hát ez nem off, ez surdi búcsúajándéka hehe
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 02. 10. vasárnap 09:30
két "lóarcú" viszont egy fotón jól mutat!

(viszont valakit tiltani fogok, mert offolja a nappalit és nem a megfelelő topicba teszi a feka, vagy kannás képeket!) eplus2
#18483   2008. 02. 10. vasárnap 09:30
tom1019 tom1019 VIP Admin
két "lóarcú" viszont egy fotón jól mutat!

(viszont valakit tiltani fogok, mert offolja a nappalit és nem a megfelelő topicba teszi a feka, vagy kannás képeket!) eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 09. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 02. 09. szombat 21:00
Kár hogy ilyen idétlen feje van a Suminak, a teste egész jó, csak az összhatást lerontja a lóarca...
#18482   2008. 02. 10. vasárnap 09:12
X Törölt felhasználó (52127)
a célszeméllyel meg ugy vagyok...hogy BEKAPHATJA!!!.....hisztis Férfi....áááá...azoktol vagyok rosszul beka3
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 02. 10. vasárnap 09:00
végre valaki, aki nem elégedetlenkedik, hogy így lófej, meg úgy kalózos póló hehe
remélem a célszemély is értékeli majd, hogy mennyit dolgoztam gyapin, hogy lefotózza nekem őket vigyor5
#18481   2008. 02. 10. vasárnap 09:00
végre valaki, aki nem elégedetlenkedik, hogy így lófej, meg úgy kalózos póló hehe
remélem a célszemély is értékeli majd, hogy mennyit dolgoztam gyapin, hogy lefotózza nekem őket vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 02. 10. vasárnap 08:42
Jo reggelt... smile

Csodálatos szombat után...egy napsütéses vasárnap... smile

Schumi rajongo vagyok...Sztem még a "lofej" is jol áll Neki...nagyon Édes a feje....és,hogy mindig mosolyog....Nekem bejönne... finom finom
#18480   2008. 02. 10. vasárnap 08:42
X Törölt felhasználó (52127)
Jo reggelt... smile

Csodálatos szombat után...egy napsütéses vasárnap... smile

Schumi rajongo vagyok...Sztem még a "lofej" is jol áll Neki...nagyon Édes a feje....és,hogy mindig mosolyog....Nekem bejönne... finom finom
#18479   2008. 02. 09. szombat 22:21
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Te, figyejjémá, ez nem fotosop véletlenül?
Kicsit olyan fura.
Bár, ha jobban megnézem, nincs benne semmi különös.
Jó tetkói vannak Suminak.

nyes
#18478   2008. 02. 09. szombat 21:34
ahha...tehát nem tetszik felöltözve smile
íme:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 09. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 09. szombat 21:24
Hát, a kalózos pólója sem annyira nyerő... hehe
#18477   2008. 02. 09. szombat 21:24
Hát, a kalózos pólója sem annyira nyerő... hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 09. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 02. 09. szombat 21:04
szerinted az összhatást csak sumi lóarca rontja le? hehe
#18476   2008. 02. 09. szombat 21:04
szerinted az összhatást csak sumi lóarca rontja le? hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 09. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 09. szombat 21:00
Kár hogy ilyen idétlen feje van a Suminak, a teste egész jó, csak az összhatást lerontja a lóarca...
#18475   2008. 02. 09. szombat 21:00
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 09. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 02. 09. szombat 20:50
meghoztam surdi ajándékát smile
ez a kis kedvesség sosem jött volna létre, ha nem szopom le gyapoth admint, aki ezért cserébe "papparazzált" nekem hehe

#18474   2008. 02. 09. szombat 20:50
meghoztam surdi ajándékát smile
ez a kis kedvesség sosem jött volna létre, ha nem szopom le gyapoth admint, aki ezért cserébe "papparazzált" nekem hehe

#18473   2008. 02. 09. szombat 19:22
X Törölt felhasználó (7767)
Szép, tartalmas hétvégét kíván mindenkinek: Katicika. wave

(egyenlőre semmi keresni valód nincs a nappaliban! de ezt a mondatodat egy Admintársam kérésére nem moderálom ki!
-én is úgy gondolom, hogy ebben az esetben helyt illik adni a kérésének-
neked is viszont! :tom)
#18472   2008. 02. 09. szombat 17:25
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Kellemes hétvégét mindenkinek!

#18471   2008. 02. 09. szombat 12:44
(2. rész)

Hörögtünk, élveztünk, geciztünk, inni nem lehetett, mert a flaskók rég üresek voltak. Még meghúztam volna az egyiket, de csöpp se volt benne, hát hallgattam a Rudolf hívó szavára, elfogadtam, amit a lába közt felkínált: "Nesze... ezt húzd meg..." És jött is rögtön, többet ért, mint a flaskók bármelyike. Hogy viszont mindent kifacsartunk magunkból, azt mondta a Rudolf: "Zenzi, mozgás az ágyba..." Mintha eddig máshol lettünk volna. "Irány aludni!" Vagy úgy. A Zenzi kimászott apám alól, azt mondta: "Rendben, szomszéd úr, a második numera mindig magánügy... jó mulatást a Pepivel." Hát apám most sem tudta igazán kivágni a rezet! Akaratlanul is szegény anyámra gondoltam. Maradt hát apám, maradt, hogy meg kell próbálnom kihozni belőle a második numerát. De most már a Rudolftól tanult új technikát alkalmaztam. Úgy ültem, hogy a kagylómat nyalhassa, és előrehajolva láttam a farka szopásához. Míg ezt csináltuk, jól hallhattuk kintről: "Rudi... bassz meg... te vagy a legjobb... baszd meg... kefélj Rudi, ne kímélj... dög állat... dög geci állat... Rudi! Te..." "Pofa be, rohadék kis cafka!" Ez a Rudi volt. "Tartsd ide rendesen. És ne pofázz annyit, mert szájba baszlak! Te ringyó!"

És iszonyatos vagdosódás, zihálás, hörgés zaja hallatszott be. Nehéz megmondani, segít-e az ilyesmi, netán lelottyasztja a faszt. Mármint apámét. Nagy keservesen összetákoltam a számban, aztán egy kisfiúhoz illő, alig gyöngyöző micsodát kipréseltem belőle. Csaknem leszédült utána az ágyról. Mármost a Zenzi akkor egy darabig ott maradt nálunk. A Rudolfnál aludt a konyhában, napközben ott mászkált a lakásban, mintha nekem mutogatná a kihívó, hegyes csöcseit. Utáltam! Néha lefeküdt apámmal, ilyenkor kimentem a Rudolfhoz baszni. Apám és Rudolf nagyon jól megvoltak egymással, és mert apámnak többször kellett dolgozni járni, a Rudolf járt jobban, volt, hogy kettőnket egyszerre baszott, a Zenzit meg engem.
#18470   2008. 02. 09. szombat 12:43
Olvasnivaló:

(1. rész)

"Zenzi", kiáltotta a Rudolf, "az úr téged most megkefél, értetted? Hát mit teszel?" Zenzi már emelte is a szoknyáját, akart apám ölébe ülni, a Rudolf azonban jelezte, hogy félreértés! "Zenzi", kiáltotta épp ezért, "mit csinálunk először is?" Ezt végre megértette a nőcske, és apám farka pillanatok alatt eltűnt a szájában. "Na jó, szomszéd úr", mondta a Rudolf, "maguk már sínen vannak, kellemes folytatást... én addig a Pepit elviszem a másik égtájba..." Így mondta. Vagyis a konyhába, gondoltam. Apám csak bólintott. "Hallod, Zenzi", mondta továbbá, "hagyd már a szopást. Hagyd, hogy a szomszéd úr rendesen megkeféljen... na, szomszéd úr, áll a dolog? Én közben baszok egyet a Pepivel." De közben a Rudolf úrnak eszébe juthatott valami. Hogy elég széles az ágy, nem visz ki mégse a konyhába. Elosztottuk hát a felületet, a Rudolf hanyatt vágott engem, aztán nekem esett. De apámék már előbbre tartottak. Hallottam a Zenzi nyögéseit, hörgéseit, meg hogy azt mondja: "Na... szomszéd úr... dugja be szépen... bassza meg a kicsi Zenzit... bassza meg, de alaposan."

Sejthető, hogy e szavak minket sem hagytak közönyösen. A Rudolffal a szomszéd ágyon hevesen nekiláttunk. Nem is volt semmiben semmi hiba. Szép kvartett voltunk, ahogy zeneileg mondják. És szólt is az egész. Az ágyak reccsenéseit nem leszámítva. Apám parancsszavait hallhattam: "Ide a dudával... ne legyél skót!" Ilyen viccesen tud fogalmazni az én apám? "Hétrohadását, Pepi", hörögte közben a Rudolf, "hétrohadását neki, el ne siessük már, nagyon ráérünk... az apai ágyban mindig van idő..." És apámnak odaszólt közben: "Most lettünk csak szomszédok igazán, nem igaz?" Vicsorogva feleltem: "Jövök, te... hét... szent... rohadását. Elélvezek!" Na tessék! Apám is gyengéden simogatott meg, a Rudolf is, és talán a Zenzi téveteg keze is ott kotorászott dús pinaszőrömben. "Jaj... jaj... jaj!!!" Merthogy elélveztem, hétrohadás. A Zenzi meg apámnak ilyeneket hablatyolt: "Baszod... baszod... baszod a kicsi Zenzit... papa! Basszál, ne kímélj... papa... te... te rohadt szemét... de jó a farkad... de jól baszol!" És így ment ez tovább.
#18469   2008. 02. 09. szombat 12:25
Hát beléd semmi romantika nem szorult? Ez a szerelem első látásra teeeeee!

Danny Zuko is hogy belezúgott már Sandy Deebe a lakknaci miatt?

nyes

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 09. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 02. 09. szombat 07:59
áthoztam egy másik topicból:
" Hú az a lakk naci valami örjitő ahogy a gyönyörű testedre tapad, rögtön elvennélek feleségül"

hát ez besz@rás vigyor2 egy lakknadrág miatt elvenni egy egész nőt?
erről a klasszikus vicc jut eszembe ffi változatban: egy szál kolbászért egy egész disznót nem vesz az ember smile (a női verziót hirtelen nem tudom, valami tehenes duma)

szóval ki az hülye, aki nyakába vesz egy házasságot, csak mert csicsán feszül a lakknaci??
mert ha még azt írná, hogy "de le rángatnám rólad, és megdugnálak"...de hogy feleségül akarja venni..

#18468   2008. 02. 09. szombat 11:08
T-A-M T-A-M
...és ha a lakknacin keresztül a lelkébe lát? nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 09. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 02. 09. szombat 07:59
áthoztam egy másik topicból:
" Hú az a lakk naci valami örjitő ahogy a gyönyörű testedre tapad, rögtön elvennélek feleségül"

hát ez besz@rás vigyor2 egy lakknadrág miatt elvenni egy egész nőt?
erről a klasszikus vicc jut eszembe ffi változatban: egy szál kolbászért egy egész disznót nem vesz az ember smile (a női verziót hirtelen nem tudom, valami tehenes duma)

szóval ki az hülye, aki nyakába vesz egy házasságot, csak mert csicsán feszül a lakknaci??
mert ha még azt írná, hogy "de le rángatnám rólad, és megdugnálak"...de hogy feleségül akarja venni..

... 1512 1513 1514 1515 1516 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!