Végre szerda!! irány este egy kis szauna!!!
szépeket Nektek leléptem izzadni....

Jó reggelt! Nincs ellenemre, legyen GruppenMorgen♡♡♡-Kávé is reggelente!
Kedvesem szereti ha kényeztetős az ébresztő
Ha többen kedvesen ébredünk egyszerre az csak jobb lehet
Géza a végén még rendes ember leszel ezzel a nappali munkával
No megyek is teszem a dolgom...
Szép napot, mosolygósat!
Kedvesem szereti ha kényeztetős az ébresztő

Géza a végén még rendes ember leszel ezzel a nappali munkával

No megyek is teszem a dolgom...
Szép napot, mosolygósat!

Öcsyke köszönöm a pihenőset
de már reggel hajszolom magam... Leon... jól esne azamit irtál akár este is

Gruppen Morgen ♡♡♡
Köszi a kávét, remélem elég lesz
Köszi a kávét, remélem elég lesz

Jó reggelt! Gézának pihenős, mindenki másnak ébredő erős kávét készítettem, Katjának nagy bögrébe, kitart délelőtt!
Itt a nappali vírusmentes övezet, a puttonyt dobd a kályhába, ne cipeld. Közvetve mindenkinek betett valamennyire.
Az ágyasok jók vírus ellen is
Szép napot!
Itt a nappali vírusmentes övezet, a puttonyt dobd a kályhába, ne cipeld. Közvetve mindenkinek betett valamennyire.
Az ágyasok jók vírus ellen is

Szép napot!

Hát nahát Kedves Katja!
Öröm és boldogság
Rég voltál erre.
Puszpusz a puttyonyodra is
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2021. 09. 27. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Öröm és boldogság

Puszpusz a puttyonyodra is

Ah, a jó kis ágyasok....
Semerre se jártam, csak tele lett a puttonyom a coviddal.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 09. 27. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 27. hétfő 18:28

Semerre se jártam, csak tele lett a puttonyom a coviddal.

Szia!♡♡♡♡
Merre jártál? Mindent is mesélj el, elővettem az ágyast, medveszőr kiterítve!
Merre jártál? Mindent is mesélj el, elővettem az ágyast, medveszőr kiterítve!
Neked van olyan amikor lazább a munkarend?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 09. 27. hétfő 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 27. hétfő 05:39

Szia Öcsy,itt vagyok!! Kávézzunk,dumáljunk! A munka nemesít dumát,valami lökött találhatta ki,mert szétdolgozom magam,mégse érzem magam IstenKirálynak! Abban a szituban pedig,ahol érezhetném,arra nem jut idő.
Igaza van Crazynek! Ha időben szólsz mindenki jobban jár, de mi biztosan
(Ez egy válasz subaruslány üzenetére (2021. 09. 27. hétfő 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 27. hétfő 10:13

Sziasztok!
Lazulós hétfőt nektek, ne vigyétek tulzásba a melót. Én egyenlőre nem bírtam rávenni magam, hogy kiszálljak az ágyból. Bár így egyedűl kicsit uncsi
Lazulós hétfőt nektek, ne vigyétek tulzásba a melót. Én egyenlőre nem bírtam rávenni magam, hogy kiszálljak az ágyból. Bár így egyedűl kicsit uncsi
Szia!♡♡♡♡
Merre jártál? Mindent is mesélj el, elővettem az ágyast, medveszőr kiterítve! (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2021. 09. 27. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre jártál? Mindent is mesélj el, elővettem az ágyast, medveszőr kiterítve! (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2021. 09. 27. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ♡♡♡
Beköszön!
Én is inkább ágyban maradtam volna...
Subaruslány,ha még ágyban vagy, mostmár szerintem maradj is
Amúgy tök önfeláldozóak vagyunk,valamelyikünk biztosan ezer örömmel lenne unaloműző legközelebb

Én is inkább ágyban maradtam volna...

Subaruslány,ha még ágyban vagy, mostmár szerintem maradj is

Amúgy tök önfeláldozóak vagyunk,valamelyikünk biztosan ezer örömmel lenne unaloműző legközelebb

Sziasztok!
Szia Öcsy,itt vagyok!! Kávézzunk,dumáljunk! A munka nemesít dumát,valami lökött találhatta ki,mert szétdolgozom magam,mégse érzem magam IstenKirálynak! Abban a szituban pedig,ahol érezhetném,arra nem jut idő.
Jó reggelt! A kávé még meleg, köszi Géza
Pihenős volt a vasárnap, szombat este-éjszaka volt buli
Mára kicsi munka van tervezve, talán a végén lesz szauna is.
Kutyu csak nem a munka nemesít ennyire!? Gyere kávézzunk!

Pihenős volt a vasárnap, szombat este-éjszaka volt buli

Mára kicsi munka van tervezve, talán a végén lesz szauna is.
Kutyu csak nem a munka nemesít ennyire!? Gyere kávézzunk!
Jó reggelt! Qva hétfő
Bár hamarosan fekszem le......... kv kész..

Beköszönős!
Szeva Öcsy!
Nálam a vasárnapi menü pöri volt, természetesen húslevessel.Délutánom csak nyuggerosan,teli bendővel,lazulás,a mókázás meg majd este
Nálad mi a cselekvés?

Szeva Öcsy!
Nálam a vasárnapi menü pöri volt, természetesen húslevessel.Délutánom csak nyuggerosan,teli bendővel,lazulás,a mókázás meg majd este

Nálad mi a cselekvés?
Szeva Kanos! Olvasni megtanító Tanító tudtommal nincs köztünk
De próbálok segíteni, ugye kenyérért sem a patikába mész ugye? (Ez egy válasz Kanos 1991 üzenetére (2021. 09. 26. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 26. vasárnap 15:18

De próbálok segíteni, ugye kenyérért sem a patikába mész ugye? (Ez egy válasz Kanos 1991 üzenetére (2021. 09. 26. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Igényes, mindkét részről biszex pártként keresünk mára hasonló beállítottságú párt vagy biszex pasit. Hely szükséges.
Igényes, mindkét részről biszex pártként keresünk mára hasonló beállítottságú párt vagy biszex pasit. Hely szükséges.
Sziasztok!