Szép napot! Vasárnapi ebéd? Húsleves, rántott hús? Csak óvatosan, tele hassal nem jó a szex!
Kinek mi a cselekvési terve ezen a kellemes délutánon?
Kinek mi a cselekvési terve ezen a kellemes délutánon?

Sziasztok ! Látom vágyak mindenhol vannaK...

Jó reggelt! Kávé így péntek reggel? Vagy van más nap indító rutin?
Köszönöm a tortát! Nem beszéltünk össze, de az ágyamba jobban szeretem a lányokat mint a frigóba
Jobb a forró csók, mint a hideg kéz ha rámarkol
Azt hiszem 2 lány elég lesz... Illetve jöhetnek sorban kettesével
Szép napot
Köszönöm a tortát! Nem beszéltünk össze, de az ágyamba jobban szeretem a lányokat mint a frigóba

Azt hiszem 2 lány elég lesz... Illetve jöhetnek sorban kettesével

Szép napot

szép estét...
Szervusztok kis pajtások!
A bundás illatára csak-csak bekukucska a színe java
Nem múzsázgatok egy ideje már Öcsy,csupán egy régi múzsámmal tartom privát a kapcsot egy ideje, hébe-hóba...itt ismerkedtünk,de nem járt nappalizni sajna.
Amúgy meg boldog születősnapot!
A röplabda torta is van,ahogy ígértem,jányok is vannak hozzá,sportolnak az oldalán
Belsejébe nem tettem cicis popsis csajszikat,mert hűtóben kell tárolni,oszt nehogy megfázzanak

A bundás illatára csak-csak bekukucska a színe java

Nem múzsázgatok egy ideje már Öcsy,csupán egy régi múzsámmal tartom privát a kapcsot egy ideje, hébe-hóba...itt ismerkedtünk,de nem járt nappalizni sajna.
Amúgy meg boldog születősnapot!
A röplabda torta is van,ahogy ígértem,jányok is vannak hozzá,sportolnak az oldalán

Szia Öcsyke!
Vissztértél! Többre is ha kéred. Hány lányt kérsz tortásan? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 09. 23. csütörtök 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 23. csütörtök 05:58
Vissztértél! Többre is ha kéred. Hány lányt kérsz tortásan? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 09. 23. csütörtök 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Kávé habbal, fahéj, kakaó kinek mi a kívánsága?
Jöhet a torta, ha a lányok össze tortázták magukat tudok segíteni
Bundáskenyér simán, tejföllel, vagy akár lekvárral is! Az se baj, ha szarvas steak is van mellé
Szeva Kutyu! Mostanában mintha lennének jobb napjaid jól látom? Mesélj, csak nem nő van a dologban?!
Subaruslány elviszel egy Születésnapos körre? Egy évben egyszer van ilyen
Crazy mizu a múzsákkal? Fényesítik a medve-szívedet?
Géza köszi az éjszakai műszakot! Mondcsak legalább vannak lányok is az éjszakában?
Szép napot!

Bundáskenyér simán, tejföllel, vagy akár lekvárral is! Az se baj, ha szarvas steak is van mellé

Szeva Kutyu! Mostanában mintha lennének jobb napjaid jól látom? Mesélj, csak nem nő van a dologban?!

Géza köszi az éjszakai műszakot! Mondcsak legalább vannak lányok is az éjszakában?
Szép napot!

Jó reggelt! Kávé habbal, fahéj, kakaó kinek mi a kívánsága?
Szép napot!

Szép napot!

Sziasztok !Bundás kenyér
tejföllel finom szerintem
Tejszínhab meg minden másra is

Sziasztok srácok!
Nem vesztem el csak egy kicsit. Ímádom a bundás kenyeret, bár a tejszínhabot máshová nyomnám
Nem vesztem el csak egy kicsit. Ímádom a bundás kenyeret, bár a tejszínhabot máshová nyomnám
Sziasztok srácok! A tejszinhabról se feledkezzünk meg! Annyi felhasználási lehetőséget rejt.

Bear szeretem a fahéj illatát -ízét mandula tejjel kicsit megbolondítva...Szép napot mindenkinek!! Ja és kv természetesen lefőzve....
Szeva Géza!
Csuda napot! A fahéjas jó választás volt
Csuda napot! A fahéjas jó választás volt

jó reggelt
Reggelt!! Illatos fahéjas kv lefőzve...
Szia Géza! Remélem ettél-ittál!? Subaruslány,nem igaz,hogy az illat nem csábít??

Jó reggelt!!
Szia Crazy! Most én is örülök a pénteknek,mert nem kell holnap dolgoznom! Tegyél így te is!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 09. 17. péntek 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 17. péntek 07:22

Örvendjünk a pénteknek!
A bundást letesztelem,természetesen hagyok belőle jányokat fogni

Örvendjünk a pénteknek!

Jó reggelt! Nemcsak kávé-tea kombót prezentáltam,de megpróbálkoztam a leányfogó bundáskenyérrel is!! Hátha...