Szép jó reggelt!
A kávét lefőztem, bár jobb szeretem ha ágyba hozzák finom kis puszikákkal.
Nem haragszom Kutyu igazából igazad van ez most így alakult.
No de munkára fel. Legyen szép napotok.
Ja és ne feledjétek a lányokat megszeretgetni
A kávét lefőztem, bár jobb szeretem ha ágyba hozzák finom kis puszikákkal.
Nem haragszom Kutyu igazából igazad van ez most így alakult.
No de munkára fel. Legyen szép napotok.
Ja és ne feledjétek a lányokat megszeretgetni
Bocsi,bocsi,bocsi!! Habár kicsit azért megérdemled,ha ilyen sokáig kínoztad magad! De a reggeli kávé várni fog. Pihend ki magad,szép álmokat!!
(Ez egy válasz subaruslány üzenetére (2021. 09. 09. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 09. csütörtök 19:43

Szia Kutyu!
Hááát köszi Én most értem haza a munkából, sőt holnap még hosszabb lesz a napom.
Úgyhogy hajnalban vödör kávét kérek szépen.
Hááát köszi Én most értem haza a munkából, sőt holnap még hosszabb lesz a napom.
Szia Kutyu!
Én mos értem haza. Aki még mindíg dolgozik az diló!!! Crazy,mennyi ideig tartottad itt a frontot,most meg feladod? Inkább mondd azt,hogy már nem francia autó a menő!!!

Ja kérem,jókor kell jó helyen lenni!!!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 09. 09. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 09. csütörtök 11:09

jó reggelt!!vagy szép napot... Mindegy benéztem hideg kv széppé teszi az embert azt mondják ... de én frisset szeretem...
jó reggelt!!vagy szép napot... Mindegy benéztem hideg kv széppé teszi az embert azt mondják ... de én frisset szeretem...
Szia Drága,akkor dobjuk be magunkat!! Crazy,Öcsy,Géza!! Izgi Csaj a nappaliban!! Hol a frászban lófráltok??
(Ez egy válasz subaruslány üzenetére (2021. 09. 09. csütörtök 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 09. csütörtök 09:56

A hét eléggé zúzós pörgős, de talán csillapszik. Én nem adom fel
A hét eléggé zúzós pörgős, de talán csillapszik. Én nem adom fel
Szép napot mindenkinek!
A reggeli kávé nagyon jól esett
A reggeli kávé nagyon jól esett
Jó reggelt! Nemcsak kávéval készültem,de raktam ki islert,mentolos csokit,egy kevés nokedlit,meg egy subarus kulcstartót! Hátha sikerül bevonzani Őket. Munka dögivel,ne engem utánozzatok!
Sziasztok! Naaa,ne zárjunk már be! Visszajövök,ha visszajössz Öcsy! Meg itt maradsz Crazy,Géza! Aztán majd csak gyarapodik a létszám!!
Szeva Géza!
Kávézni beugrok azért,csak nem dumálgatok,mert nincs kivel
Magamnal meg oszt miről?Lenne közös témám magammal,de...
Kávézni beugrok azért,csak nem dumálgatok,mert nincs kivel

Jó napot!! Sehol senki ... dobhatom ki a kvt...
jó éjt mindenkinek...
Beköszönős Üdv!
Kávét főzni sem ugrasz be reggelente?
A megpihenés kell olykor,a nappalinak sem árt ha kap egy kis szabit,közben mondjuk kifesthetjük,felújíthatjuk,új bútor,szauna miegymás,kinek mi az igénye.
Reméljük hogy lesz még beszélgetések,bolondozások,barátkozások otthona
Közben akkor gyakorlom a röplabda torta sütést Öcsynek szülinapra,mire visszatér,mert ugye megígértem

Kávét főzni sem ugrasz be reggelente?

A megpihenés kell olykor,a nappalinak sem árt ha kap egy kis szabit,közben mondjuk kifesthetjük,felújíthatjuk,új bútor,szauna miegymás,kinek mi az igénye.

Reméljük hogy lesz még beszélgetések,bolondozások,barátkozások otthona

Közben akkor gyakorlom a röplabda torta sütést Öcsynek szülinapra,mire visszatér,mert ugye megígértem

Jó reggelt! Ma még kaptok egy jó vasárnapi kávés ébredést, de komolyan elgondolkodtam.
Ez a komoly reggeli kávés gondolatokkal teli nappali.
Bocsánat Gennyzsákszem.
Kicsit megpihenek. A születésnapom, a nap-éj egyenlőségig nem zavarok.
Ez a komoly reggeli kávés gondolatokkal teli nappali.
Bocsánat Gennyzsákszem.
Kicsit megpihenek. A születésnapom, a nap-éj egyenlőségig nem zavarok.

Öcsyke jó rendben igazad van a kérdés rosszul volt megfogalmazva....
Beköszönős!
Napfény,szombat,töltődés

Napfény,szombat,töltődés

A hangulat forrósítását egy bizonyos pontig vállalom! De csak alkohol mentes bulin. (Ez egy válasz subaruslány üzenetére (2021. 09. 03. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)

A kérdés kinek van igénye sörözni, borozni.
Ééés egy jót dumcsizni
Ééés egy jót dumcsizni
Nem szeretném, ha dicsekvésnek gondolnád. Csupán azt emelem ki a hétköznapom történéseiből, ami igazán jó. Én legalábbis itt a nappaliban azt szetetném, ha kicsit... egy pillanatra is feltöltődnénk egymás jó és igazán jó sztorijától élményétől. Egy kis ösztönzés a hétköznapokban, hogy miért is élünk.
Pl. Nem dicsekvésként, de tegnap este még elvittem a kedvesemet szauna programra. Ő kimaradt a héten a jóból, így kicsit próbáltam kedveskedni neki.
A golyó látvány elem. A felöntésssel a meleg érzetet szabályozzuk. Tehát annyit használ mundenki amennyit akar és jónak gondol. (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 09. 03. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 03. péntek 13:52
Pl. Nem dicsekvésként, de tegnap este még elvittem a kedvesemet szauna programra. Ő kimaradt a héten a jóból, így kicsit próbáltam kedveskedni neki.
A golyó látvány elem. A felöntésssel a meleg érzetet szabályozzuk. Tehát annyit használ mundenki amennyit akar és jónak gondol. (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 09. 03. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Öcsyke te dicsekszel ugy látom !Már 2 hete nem jutok el szaunába..... de majd a jövő héten bepótolom
Hány golyót hazsnáltok amugy egy felöntésre ??