végre szerda !!jó pihenést mindenkinek estére!!irány a forroság
Én azért jobban kedvelem azt a szitut,amikor a sikeres Nő nem az ember mögött áll,hanem előtte térdel
Szeretős témában nálunk is asszonykára jutna a találás,jelenleg örülök ha 1 csajszira jut idő és mostanában energia is (energia! baszki...ezt is megértem..
)
Szeretős témában nálunk is asszonykára jutna a találás,jelenleg örülök ha 1 csajszira jut idő és mostanában energia is (energia! baszki...ezt is megértem..
)
hol talált szeretőt??? öcsyke???akkor mögötted isegysikeres Nő áll ??
Jó reggelt! Kávé és valami dermedésgátló jól jön ma reggel
Persze minden rendben! Én ki sem látszom a munkából, de szerencsére az asszony talált szeretőt igy mindenki boldog
De ha lemegy a szezon bepótolok mindent
Szép napot
Persze minden rendben! Én ki sem látszom a munkából, de szerencsére az asszony talált szeretőt igy mindenki boldog
De ha lemegy a szezon bepótolok mindent
Szép napot
#adjonisten!
Ma igazi seggfej hétfőt nyertem,tré idővel és a munkában rengeteg komplikációval,meg hülyeséggel...
Seráfütty,nap sem süt örökké,meg vége is van
Veletek oké minden?
Ma igazi seggfej hétfőt nyertem,tré idővel és a munkában rengeteg komplikációval,meg hülyeséggel...
Seráfütty,nap sem süt örökké,meg vége is van
Veletek oké minden?
Napot!!!!
Beköszön!
Egyetlen baj ezzel a felhúzott nappal,hogy hamar elbújik.
Jobban szeretem mikor napfelkeltében "lovagolok" Európát építeni,talán még romantikusabb is
Egyetlen baj ezzel a felhúzott nappal,hogy hamar elbújik.
Jobban szeretem mikor napfelkeltében "lovagolok" Európát építeni,talán még romantikusabb is
Jó reggelt! Kávét bekészítettem, indulok felhúzom a napot az égre, de aztán nehogy lemaradjatok róla! Ez is romantikus nem csak a napnyugta!
Szép napot!! kv- tea bekészítve !
Remek reggelt!
Pörgős hét kipipálva,jöhet a töltődés
Pörgős hét kipipálva,jöhet a töltődés
Crazy nagyon formás popóóóó Élőben lenne jó ezt a mozgást megtapasztalni..... akkor kitartást mindenkinek a péntekhez....
Jó reggelt! Na zúzzon az a péntek! Kávé bekészítve,
Szép napot
Szép napot
Micsoda uborkaszeletelő
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 11. 04. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 04. csütörtök 16:15
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 11. 04. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugráltál bennük vagy csak simán eléd jött?
Hoztam némi felrázóst ebben szomorkás időben,segges kép
:
Hoztam némi felrázóst ebben szomorkás időben,segges kép
:

GG-ufsz

zotim
Misty