Hopppááááááááá:
Fotóbizonyíték van: majom él a Marson
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és úgy lúdbőröztem, mint egyszeri metróépítő a kötbér kiszámolásakor. Szóval hasonló volt az élmény a Sun cikkét nézve. Mégis igaz lenne, amire egész életemben vártam? Dick pedig telibe trafálta volna az Időugrás a Marson-ban, és a marslakók tényleg egy szál ivótökkel a porban ténfergő retardáltak lennének? Ahogy nézem, kicsit dagi retardáltak, akiknek a hónuk alatt a nagydarab öregasszonyokra jellemző zsírhurka dudorodik? Mekkora döfés lenne a sok nyomorult szkeptikusnak, ha kiderülne, hogy az űrlények TÉNYLEG nagyfejűek. A Mars Explorer Spirit által rögzített figura így távolról végül is egészen jetis-Gál J. Zoltános. Itt a Sun eredeti cikke a marsi élet bizonyítékáról, mi a remegés ellenére óvatosak vagyunk azért. Köszönet Vomitnak a linkért!
Update 1: Ja, és hogy ne higgyék abstart baromságnak a dolgot, itt a Times cikke ugyanerről. A képet egy önjáró robot készítette, a figura egy gigantikus panorámakép bal sarkában található és a NASA szakértői sem tudják, mi a rák vagy emlős az. Annyi tutinak néz ki, hogy nem szimpla Photoshop-mágia.
Fotóbizonyíték van: majom él a Marson
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és úgy lúdbőröztem, mint egyszeri metróépítő a kötbér kiszámolásakor. Szóval hasonló volt az élmény a Sun cikkét nézve. Mégis igaz lenne, amire egész életemben vártam? Dick pedig telibe trafálta volna az Időugrás a Marson-ban, és a marslakók tényleg egy szál ivótökkel a porban ténfergő retardáltak lennének? Ahogy nézem, kicsit dagi retardáltak, akiknek a hónuk alatt a nagydarab öregasszonyokra jellemző zsírhurka dudorodik? Mekkora döfés lenne a sok nyomorult szkeptikusnak, ha kiderülne, hogy az űrlények TÉNYLEG nagyfejűek. A Mars Explorer Spirit által rögzített figura így távolról végül is egészen jetis-Gál J. Zoltános. Itt a Sun eredeti cikke a marsi élet bizonyítékáról, mi a remegés ellenére óvatosak vagyunk azért. Köszönet Vomitnak a linkért!
Update 1: Ja, és hogy ne higgyék abstart baromságnak a dolgot, itt a Times cikke ugyanerről. A képet egy önjáró robot készítette, a figura egy gigantikus panorámakép bal sarkában található és a NASA szakértői sem tudják, mi a rák vagy emlős az. Annyi tutinak néz ki, hogy nem szimpla Photoshop-mágia.

ma még nem szóltál hozzá a kanna topichoz...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 23. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 10:01

hasonló jót Neked is, Te mákvirág!
szép az önarcképed!
vagy ez csendélet?

szép az önarcképed!
vagy ez csendélet?

hasonló jót Neked is, Te mákvirág!
szép az önarcképed!
vagy ez csendélet?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 23. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 09:46

szép az önarcképed!
vagy ez csendélet?

nos, nem is rólad, hanem a csajokról, Te átok minden lében kanál "Angyala"!

nos, nem is rólad, hanem a csajokról, Te átok minden lében kanál "Angyala"!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 23. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)

hát nemTom
miről karattyolsz!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 23. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 09:18

igazad van!
én még soha (de közben nagyon sokszor), mert oly kitartó vagyok, hogy megtörnek/tek az "áldozataim"!
(remélem érted miről karattyolok...
)
(viszont willy blogjában a "kosár" frenetikus poén...)
én még soha (de közben nagyon sokszor), mert oly kitartó vagyok, hogy megtörnek/tek az "áldozataim"!

igazad van!
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 23. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 08:24

ja hogy Te kosarat kaptál egy lánytól
jó sok vigasztaló szót kaptál!
szerinted közülünk itt kinek nincs kosár gyűjteménye? /Szilva és a nagyotmonó
catman kivételével!
/
jól teleírtátok tennap a nappalit!

Szép jó reggelt!

Jó reggelt mindenkinek!
Wilika, na így már leesett a kosaras dolog...
:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 03:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 03:42
Wilika, na így már leesett a kosaras dolog...
:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 03:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

sajnos :(
de a #18320-as hsz-ben már nagyjából leírtam...
Itt meg körülbelül érthető formában a szituáció
jo reggelt....
már jobban vagyok...
Szilva...csak megnyugtatásképpen...egy teljesen kivülállorol irtam tegnap....és panaszkodni sem akrtam...csak jol esett kicsit kibeszélnem magambol...
szép napot mindenkinek
már jobban vagyok...

Szilva...csak megnyugtatásképpen...egy teljesen kivülállorol irtam tegnap....és panaszkodni sem akrtam...csak jol esett kicsit kibeszélnem magambol...

szép napot mindenkinek
ja hogy Te kosarat kaptál egy lánytól
catman kivételével!
/
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 03:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 03:42

de ugye nem fixiroldatot ittál előtte?
willy: elfelejtettem írni a múltkor, hogy szerintem király a kosarad...apám -még a multik előtti időben- ilyennel járt vásárolni szombaton a helyi boltba...én csípem az ilyen kosarakat (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 23. szerda 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 00:58

willy: elfelejtettem írni a múltkor, hogy szerintem király a kosarad...apám -még a multik előtti időben- ilyennel járt vásárolni szombaton a helyi boltba...én csípem az ilyen kosarakat (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 23. szerda 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)

N a jó, megiszok egy napsütötte, kanizsai, álomhozó sört, oszt joccakát...
Mentem alukáni... bye
Mentem alukáni... bye
Itt meg körülbelül érthető formában a szituáció (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 23. szerda 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt meg körülbelül érthető formában a szituáció (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 23. szerda 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
N a jó, megiszok egy napsütötte, kanizsai, álomhozó sört, oszt joccakát...
Mentem alukáni... bye
Mentem alukáni... bye
ilyenkor?
Remélem egy nő foglalt el legalább
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 00:27

vagyok-vagyok.. hogy fordulnék felfele, vagyok...
csak el voltam foglalva... :(
csak el voltam foglalva... :(
vagyok-vagyok.. hogy fordulnék felfele, vagyok...
csak el voltam foglalva... :( (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 22. kedd 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 22. kedd 23:42
csak el voltam foglalva... :( (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 22. kedd 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)

vagy már mindenki elment alukálni csak én támasztom itt egyedül a bárpultot?!
vagy már mindenki elment alukálni csak én támasztom itt egyedül a bárpultot?!
Mi a fene, mindenki a született feleségeket nézi, nappalizás helyett?
miért kéne hogy összefüggésben legyen? azért mert neki válaszoltam?
tényleg nem írtam bele
de arra gondoltam, hogy a hazug emberek sorsát is felülről irányítják, és hosszabb távon ők járnak rosszabbul
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 22. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 22. kedd 17:43

tényleg nem írtam bele

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Szép napot!
Hát ez tök szép monológ volt, bár nem látom, hogy bármilyen összefüggésben is lenne királylányos szavaival. De azért szépen megnyilvánultál, és ez a lényeg.
Hát ez tök szép monológ volt, bár nem látom, hogy bármilyen összefüggésben is lenne királylányos szavaival. De azért szépen megnyilvánultál, és ez a lényeg.

Lóestét
Huh megártott egy kicsit a legutóbbi olvasmányom...

Szép napot!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 22. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 22. kedd 13:13

most fogalmam sincs, hogy kire gondolsz, de azért belepofázok
én hiszek egy felső valakiben, aki irányítja a sorsunkat...számtalanszor megesett velem (főleg fiatalabb koromban), hogy nagy erőket szervezve hatalmas lendülettel próbáltam mások dolgaiba teljesen jó szándékkal besegíteni...ha valaki rossz irányba indult, akkor megmentő csapatokat szerveztem, és együttes erővel indultunk a felszabadításra
aztán idővel rájöttem, hogy az égi erők elintézik ezt maguk, és nem kell a befolyásom...főleg, hogy megesik, hogy a segítő szándék visszájára fordul
volt egy ismerősöm, aki tudott róla, hogy a barátnőjét csalja a férje...kérdeztem tőle, hogy nem mondod meg neki? erre ő azt mondta, hogy nem, mert ha kiderül, a pasi kimagyarázza, utána kibékülnek, a csajban meg az marad meg, hogy a barátnője keverte a szart(azóta a párnak van két gyereke, és utolsó infom szerint a pasi hűséges)
persze ez sem állja meg a helyét minden esetben
és egyébként is...olyan kib@szott nehéz az élet

én hiszek egy felső valakiben, aki irányítja a sorsunkat...számtalanszor megesett velem (főleg fiatalabb koromban), hogy nagy erőket szervezve hatalmas lendülettel próbáltam mások dolgaiba teljesen jó szándékkal besegíteni...ha valaki rossz irányba indult, akkor megmentő csapatokat szerveztem, és együttes erővel indultunk a felszabadításra

aztán idővel rájöttem, hogy az égi erők elintézik ezt maguk, és nem kell a befolyásom...főleg, hogy megesik, hogy a segítő szándék visszájára fordul
volt egy ismerősöm, aki tudott róla, hogy a barátnőjét csalja a férje...kérdeztem tőle, hogy nem mondod meg neki? erre ő azt mondta, hogy nem, mert ha kiderül, a pasi kimagyarázza, utána kibékülnek, a csajban meg az marad meg, hogy a barátnője keverte a szart(azóta a párnak van két gyereke, és utolsó infom szerint a pasi hűséges)
persze ez sem állja meg a helyét minden esetben
és egyébként is...olyan kib@szott nehéz az élet