Bocs, ezt tényleg félreértettem.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 05. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 13:40

Ok akkor félre ment... az eredeti mirígy verzióra gondoltam, nem a technós ra...
Ok akkor félre ment... az eredeti mirígy verzióra gondoltam, nem a technós ra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 13:35
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Én is nagyon szeretem az eredetit. Ebben meg az eszement szövegeket bírom.
Dzsaveljá lavóré
Dzsaveljá lavóré

Én is nagyon szeretem az eredetit. Ebben meg az eszement szövegeket bírom.
Dzsaveljá lavóré
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 05. szombat 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Dzsaveljá lavóré

Az eredeti jobban tetszett a remixnél....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
'Reggelt, nyit a bárpult... hűha délig aludtam volna???
Hajnali kukorékoló!
Csakugyan? És honnan tudod? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 05. szombat 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 01:53

Csakugyan? És honnan tudod? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 05. szombat 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggelt w miii!...?...
Miket nm csináltok..höhö...sorban állás...én ugyan neeeem...
mik wannak...húúú
Wilyka!...mot mán legalább tudom milyen jányok teccccenek...

Jóóó reggelt w miii!...?...
mik wannak...húúú

Jó estétt napalisok hogy mik vanak itt??Mindenki sorba áll??ÉN soron kivüli elbánást kérek mert nincs idöm mindenkinél sorba állni!!!!Inkáb a hölgyek kérjenek tölem sorszámot!!!

A leszarást azért inkábbb kihagynám, de mond, mit keverjek neked Prunedrága?
erőset, édeset...
Apropó, édes, pillével mi van, szinte sosem látom, megjegyzem, mesin egyikőtöket sem....
csak nem letiltottatok? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 21:49

Apropó, édes, pillével mi van, szinte sosem látom, megjegyzem, mesin egyikőtöket sem....
csak nem letiltottatok? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

tényleg akarnád??? az olyan...ööö...izééé...büdös
a perverz pisiszex még csak-csak, de ez
sékelj valami nedveset bébi

tényleg akarnád??? az olyan...ööö...izééé...büdös
a perverz pisiszex még csak-csak, de ez
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Ok Tvedtem... le se vagyok sz*rva.....
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

ÉS ÉN!!!!!!!!!!!
Én veszem észre,és engem meg kihagynak mindenből
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 21:32
Én veszem észre,és engem meg kihagynak mindenből

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)

már miért kéne eltekinteni a fenekelős szmájlitól? az benne a legizgalmasabb
kizártnak tartom kolléga, hogy te ne élveznéd

már miért kéne eltekinteni a fenekelős szmájlitól? az benne a legizgalmasabb
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 21:29

tiltsuk visszamenőlegesen kiskorúság miatt (szerintem már 17 évesen is itt volt köztünk)...
mondjuk, ha engem engesztel ki legelőszőr, akkor eltekinthetek a fenekelős szmájlitól...
sajnos a nők által korrumpálható vagyok...

mondjuk, ha engem engesztel ki legelőszőr, akkor eltekinthetek a fenekelős szmájlitól...

tiltsuk visszamenőlegesen kiskorúság miatt (szerintem már 17 évesen is itt volt köztünk)...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 21:11

jajaja...ezt akartam még az előbb írni, csak kimaradt...szóval rosemary:
+ *fenekelős szmájli*

na szép, én megint ki vagyok hagyva....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 04. péntek 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 20:54

nah...több hozzáfűznivalóm is van
először is...charlotte 2010ben, én viszont már idén...tehát rám nem kell várni
vagyis akkor én most megszerzek magamnak mindenkit, akit akarok...kezdjük talán charl-lal
és persze van valaki, aki teljesen elérhetetlen...nah őt nagyon meg kéne szereznem
Mathias jövőképe? szerintem ez most is így van, de a szex sok esetben tabu téma...gondoljátok végig, hogy a saját baráti körötökben mennyire tárulkoztok ki? megosztjátok a szexuális életetek részleteit?...mert szerintem nem...tehát nem hiszem, hogy teljeskörű képet adnak ezek a tanulmányok...egyébként tetszik, főleg a rám vonatkozó rész

vagyis akkor én most megszerzek magamnak mindenkit, akit akarok...kezdjük talán charl-lal

és persze van valaki, aki teljesen elérhetetlen...nah őt nagyon meg kéne szereznem

Mathias jövőképe? szerintem ez most is így van, de a szex sok esetben tabu téma...gondoljátok végig, hogy a saját baráti körötökben mennyire tárulkoztok ki? megosztjátok a szexuális életetek részleteit?...mert szerintem nem...tehát nem hiszem, hogy teljeskörű képet adnak ezek a tanulmányok...egyébként tetszik, főleg a rám vonatkozó rész

jajaja...ezt akartam még az előbb írni, csak kimaradt...szóval rosemary:
+ *fenekelős szmájli*
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 21:05

Ha 2010 leszel 20 éves akor tavaly voltál 17
Amugy minden nagyon szép,és remélem egyszer találkozunk

Jaj hát miért irsz rólam igy még hogy nehéz megszerezni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 04. péntek 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 20:54

nah...több hozzáfűznivalóm is van

Ha 2010 leszel 20 éves akor tavaly voltál 17
Amugy minden nagyon szép,és remélem egyszer találkozunk
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 01. 04. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 12:04

Sziasztok nappalisok! Milyen 2010?
Még csak 2008-at irunk.
Na de látom, hogy miket irtatok, akkor én is megirom már. 2010-ben 20 éves egyetemista, kis szajha leszek, aki végigszopja az összes szomszéd farkát, meg mégjobb szezont hagy maga után, több góllal.

Remélem a lista elejére írsz
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 01. 04. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 18:43

(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 01. 04. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Na fiúk, akkor irhatom a neveket, hogy ki akar a szomszédom lenni?
Tom, lehet, hogy igazad is van...