Csütörtök este lesz az Oszkár a tévében. De szeretlek, Prune! (árukapcsolás
)

Nekem még amúgy a "Pahasztgyehek" nagy kedvencem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 11:19
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

a fénymásoló gépes bejön
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 11:50

VIP
Admin

És a mai szexadag. Mindenféle kép. Vélemény?

Álmomban jó volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 13:55

Törölt felhasználó (24620)
VIP

Mé'? Há' jó lett volna neked az?
Mé'? Há' jó lett volna neked az?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 13:28
VIP
Admin

Éjjel az expasimmal álmodtam. 36 centis farka volt. És még azt mondják hogy az álmok nem hazudnak...

Éjjel az expasimmal álmodtam. 36 centis farka volt. És még azt mondják hogy az álmok nem hazudnak...

Hű ez nagyon ijesztőőőőőőőőőő. De nagyon jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 11:59
VIP

Gondolom fej most nem ér...

Gondolom fej most nem ér...

Bolond!
Tényleg, valaki fénymásolta/szkennelte már valamilyen testrészét? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 11:52

Tényleg, valaki fénymásolta/szkennelte már valamilyen testrészét? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Ribancok
Kopasz (mindenhogy)
Ordas ribik
megint ribik
Egészségére
Összemaszatolja az üveget... tehát ribi...
Kopasz (mindenhogy)

Ordas ribik
megint ribik
Egészségére
Összemaszatolja az üveget... tehát ribi...
Ribancok
Kopasz (mindenhogy)
Ordas ribik
megint ribik
Egészségére
Összemaszatolja az üveget... tehát ribi... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 11:50
Kopasz (mindenhogy)

Ordas ribik
megint ribik
Egészségére
Összemaszatolja az üveget... tehát ribi... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Zuhanyzás végén sokszor összekuporodom a forró vízsugár alatt... az néha olyan jó... csak ne fogyna ki olyan hamar a boiler.
De ha lesz saját házam lesz direkt egy kis ajtó a zuhanykabinon, amivel derékmagasságig fel lehet tölteni melegvízzel a kamrát, és egy légzőmaszkkal meg lefeküdni a víz alá... jólvanna, tudom, vannak hülyeségeim
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 10:58

De ha lesz saját házam lesz direkt egy kis ajtó a zuhanykabinon, amivel derékmagasságig fel lehet tölteni melegvízzel a kamrát, és egy légzőmaszkkal meg lefeküdni a víz alá... jólvanna, tudom, vannak hülyeségeim

VIP
Admin

Jó reggelt, napot!
Az előbb vettem egy forró, illóolajos fürdőt. Annyira ellazultam, hogy el is aludtam a kádban. Szeretek a kádban aludni. Csak néha fel kell ébredni, hogy meleg vizet engedjünk a kihűlt vízhez...
Szép vasárnapot!
Az előbb vettem egy forró, illóolajos fürdőt. Annyira ellazultam, hogy el is aludtam a kádban. Szeretek a kádban aludni. Csak néha fel kell ébredni, hogy meleg vizet engedjünk a kihűlt vízhez...
Szép vasárnapot!

Jó reggelt, napot!
Szép vasárnapot!
Szép vasárnapot!

Jó reggelt!
Ebben a szar időben csak szexelni érdemes!
Ezért ne bújjatok ki az ágyból, mert seggre estek a jégen!
Akinek van kivel az csinálja vele, aki szólóban van, az kényeztesse önmagát....
Ebben a szar időben csak szexelni érdemes!
Ezért ne bújjatok ki az ágyból, mert seggre estek a jégen!
Akinek van kivel az csinálja vele, aki szólóban van, az kényeztesse önmagát....

Nááh, senki sem volt azóta a nappaliban...
Haha, haver elvitt egy koncertre... Kakaós keszeg, és Privát Sika TV.. gondolnátok, hogy ilyen nevek alatt tök jó bandák lapulnak?
Aaah, jövő héten remélem eljön velem valaki Ska Heccre... csak azok a fránya vizsgák... azok a mocsok vizsgák, uhh!
Haha, haver elvitt egy koncertre... Kakaós keszeg, és Privát Sika TV.. gondolnátok, hogy ilyen nevek alatt tök jó bandák lapulnak?

Aaah, jövő héten remélem eljön velem valaki Ska Heccre... csak azok a fránya vizsgák... azok a mocsok vizsgák, uhh!
Másik kedvencem az igazi hamisíthatatlan Rock N'Roll
one bad stud

Én sem, de szinte tudom kívülről
De nekem inkább spanyolul kéne megtanulnom, és akkor érteném a SKA-P szövegeket.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 05. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

De nekem inkább spanyolul kéne megtanulnom, és akkor érteném a SKA-P szövegeket.

a macskajajjos verziónak nem értem a szövegét :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 14:10
VIP
Admin

Bocs, ezt tényleg félreértettem.
Bocs, ezt tényleg félreértettem.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 05. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 13:40

Ok akkor félre ment... az eredeti mirígy verzióra gondoltam, nem a technós ra...