Szeva
Pisszents
2019. 03. 27. szerda 00:57
Pisszents
eg
ha felkeltél,remélem Ikarosz hagyott még.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2019. 03. 27. szerda 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
y alf
sö alf
rt
szolgálati közlemény vagy lakó közlemény vagy .... mit tudom én mi:
postást valaki etesse meg azért, mert most ép nem használja senki, attól még kellhet , a dohányzó asztal mögötti piros szőnyeg alatt van a csapó ajtó hozzá, sajnos a díjbeszedő megszökött, mert valaki nem csukta vissza a reteszt.
medvebőrt megtakarítsa ki valaki mert lassan már olyan mint a tépőzár.
sarokban az öreg megkopott fotelban a takaró halom alatt én horkolok... hagyni aludni.
postást valaki etesse meg azért, mert most ép nem használja senki, attól még kellhet , a dohányzó asztal mögötti piros szőnyeg alatt van a csapó ajtó hozzá, sajnos a díjbeszedő megszökött, mert valaki nem csukta vissza a reteszt.
medvebőrt megtakarítsa ki valaki mert lassan már olyan mint a tépőzár.
sarokban az öreg megkopott fotelban a takaró halom alatt én horkolok... hagyni aludni.
Szia Crazy,jó reggelt!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 27. szerda 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 06:34
Szeva
Pisszents
Pisszents
eg
ha felkeltél,remélem Ikarosz hagyott még.
alf
y alf
sö alf
rt
Szasz kutyu
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 06:55
Törölt felhasználó (3901512)
Szia Crazy,jó reggelt!
Kicsit munkába fulladtam,de idenéztem időnként. Most tényleg az van,hogy a rendes srácok nem érdeklik a csajokat? Vagy miért tünnek el sorban?
Dehogynem,de hol vannak itt ilyenek?
Nincs nagy gáz...
Pszt.. bevallom neked hogy én rabolom el őket és fogva tartom a pincémben szexrabszolgának..
Ezért tűnnek el..
Majd azért néha felengedem őket ide játszani
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 07:00
Nincs nagy gáz...
Pszt.. bevallom neked hogy én rabolom el őket és fogva tartom a pincémben szexrabszolgának..
Ezért tűnnek el..Majd azért néha felengedem őket ide játszani
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit munkába fulladtam,de idenéztem időnként. Most tényleg az van,hogy a rendes srácok nem érdeklik a csajokat? Vagy miért tünnek el sorban?
Erre nem gondoltam,pedig igazándiból kézenfekvő! Ilyen nagyétvágyú vagy,vagy csak a változatosság gyönyörködtet???
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 27. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 07:25
Dehogynem,de hol vannak itt ilyenek?
Nincs nagy gáz...
Ezért tűnnek el..
Majd azért néha felengedem őket ide játszani
Nincs nagy gáz...
Ezért tűnnek el..Majd azért néha felengedem őket ide játszani
Igazából is-is..
Na jó,de ne vidd túlzásba! Ha totál kikészítve engeded vissza őket ide,akkor cseszhetem!
Oké
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 08:03
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Na jó,de ne vidd túlzásba! Ha totál kikészítve engeded vissza őket ide,akkor cseszhetem!
Zöldel a tavasz én meg nem tudok reagálni az új levelekre, pedig szeretnék.
Persze,mert betoltad az
Egs,tettem még a hűtőbe,elkezdtem takarítani,megettem a postást,khmm....a medve(bőr )leápolását másra bíznám
Ne kelljen saját kezűleg már..
Én is szeretek reagálni az új levelekre,mindenkinek másképp ...
ös
... alf
sz alf
es alf
sört
Egs,tettem még a hűtőbe,elkezdtem takarítani,megettem a postást,khmm....a medve(bőr )leápolását másra bíznám
Ne kelljen saját kezűleg már..Én is szeretek reagálni az új levelekre,mindenkinek másképp ...
Szép estét...
Sziaa
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 27. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 27. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Mára csá
Fasza reggelt.
Fúúú... nehéz ez a rabszolgasors
A szerencse benne, hogy élvezni tudom... néha.. néha
Én kihúznám vazi,csakazértis
Az
Az al
összevissza beszélsz,és vigyázni kell a medvebőrre is,nemá'hogy lehányd alf
ko alf
ho alf
ltól
"néha..néha.."...
Khm..te nem is vagy rabszolga..önként vagy a pincémben..szerencsére
Am igaz,több "törődés és különleges bánásmód" jár neked
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 28. csütörtök 11:07
Khm..te nem is vagy rabszolga..önként vagy a pincémben..szerencsére
Am igaz,több "törődés és különleges bánásmód" jár neked
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Fúúú... nehéz ez a rabszolgasors
Ezt már első nap lefigyeltem,de nem szóltam senkinek,ha tol a fejük,akkor nem bírok velük..
Igyanak mértékkel,még több jut nekem.
A postás nő vagy pasi volt? Nem mertem meg megnézni,hátha okkal van elzárva a külvilágtól...
Igyanak mértékkel,még több jut nekem.A postás nő vagy pasi volt? Nem mertem meg megnézni,hátha okkal van elzárva a külvilágtól...
hello..szép estét.. .

GG-ufsz

Abbie