Oda fog égni a puszedlid w mijarosseb...annyit wagy ma itt...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 22. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 11:14

vigyázz miket írsz...surda komolyan veszi, két perc múlva ott van nálad és cseszeget

A nagyonkat úgy kell érteni, hogy 3-6 évesek.
Jövő évi program jóváhagyva
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 22. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 08:26

Jövő évi program jóváhagyva

imádnivaló lehetett! a fiam is ilyen!
de mit kerestek a nagyok is a küzdőtéren
szerintem ne gyurival cserélj hanem velem!
a lányod megy a fiammal Halász Juditra, mi meg együtt metál koncertre! majd utánna meg egymáséi leszünk!
de mit kerestek a nagyok is a küzdőtéren

szerintem ne gyurival cserélj hanem velem!
a lányod megy a fiammal Halász Juditra, mi meg együtt metál koncertre! majd utánna meg egymáséi leszünk!

Neked is Hipp!
Szép napot!
Én még nem készülök. Este kezdek ajándékokat csomagolni. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
vigyázz miket írsz...surda komolyan veszi, két perc múlva ott van nálad és cseszeget
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 11:09

Törölt felhasználó (52127)

meg az audryt is...direkt......és moncyt is...direkt.....
na....akkor lehet még cseszegetni...
na....akkor lehet még cseszegetni...
meg az audryt is...direkt......és moncyt is...direkt.....
na....akkor lehet még cseszegetni... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 22. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
na....akkor lehet még cseszegetni... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 22. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
moncyt is kihagytad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 10:34

basszus...tényleg kimaradt a para......
szégyellem magam....
para...Neked iiiiiiiiiiiis...Boldogat..és Szépet....
jaj,Surdi...necsináld már....mások is panaszkodhatnának..hogy a szívemben meg Te vagy az elsö....no..meg a Doki.....meg a new...
szégyellem magam....

jaj,Surdi...necsináld már....mások is panaszkodhatnának..hogy a szívemben meg Te vagy az elsö....no..meg a Doki.....meg a new...

bírom én az ilyet...direkt kihagyja, hogy utána egy egész hszt szentelhessen neki
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 10:34

szégyellem magam....
szégyellem magam....

szégyellem magam....
szégyellem magam....

cerelmem!
nincs olyan felsorolás, amit ne rontanánk el!
biztos, h valaki mindig kimarad!
és csak a második vagyok a sorban?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 09:55
nincs olyan felsorolás, amit ne rontanánk el!
biztos, h valaki mindig kimarad!
és csak a második vagyok a sorban?!

Jo reggelt..sziasztok...
Mivel...már nem tudok jönni Karácsonyig...ezért Én most szeretném megragadni az alkalmat arra..hogy mindenkinek...és föleg Nektek..akik nagyon közel álltok Hozzám..:
Charl,Prune,Zelli,Briliáns,Pille és a fiuk..New,Surdi,Doki,Gyuri,Tom,Gyapi,Joe,Wili,Sonkás,Hipp(remélem senkit sem hagytam ki)...
Békés,Boldog és Nagyon szép Karácsonyi Ünnepeket Kívánjak...
Mindenkinek.....
Mivel...már nem tudok jönni Karácsonyig...ezért Én most szeretném megragadni az alkalmat arra..hogy mindenkinek...és föleg Nektek..akik nagyon közel álltok Hozzám..:
Charl,Prune,Zelli,Briliáns,Pille és a fiuk..New,Surdi,Doki,Gyuri,Tom,Gyapi,Joe,Wili,Sonkás,Hipp(remélem senkit sem hagytam ki)...

Mindenkinek.....
Hááát...ez a kettőtók dóga...
...a majmok meg Hippié...töle kérd...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 22. szombat 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 10:02

azokból a majmokból kölcsön fogok kérni! a catman-t kéne baszogatniuk, mert túl komolyra vett egy dolgot!
Szia!
Én is boldog és békés karácsonyt kíwánok,neked...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is boldog és békés karácsonyt kíwánok,neked...

Jo reggelt..sziasztok...
Mindenkinek.....

Mindenkinek.....
azokból a majmokból kölcsön fogok kérni! a catman-t kéne baszogatniuk, mert túl komolyra vett egy dolgot!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 22. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 09:27

Majd wisszagyün a talicskásembör...
...úgysemnem...bírja sokáig a nappali nélkül...!
...jah...és tuti hozza a majmait is...

parát kihagytad

Jo reggelt..sziasztok...
Mindenkinek.....

Mindenkinek.....
Jo reggelt..sziasztok...
Mindenkinek.....

Mindenkinek.....
mindenki megijedt attól, hogy nálam kell jelentkezni a megyei 5000-nek? senki nem ír oda, mert nem akar 5000. lenni?

Majd wisszagyün a talicskásembör...
...úgysemnem...bírja sokáig a nappali nélkül...!
...jah...és tuti hozza a majmait is...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 22. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 08:44

nagyon szépen köszönjük!
nagyon magasra tetted a mércét! ez gyönyörű!
de hogy basszon meg Téged egy talicska majom!
mert amit írtál benne abból azt lehet következtetni, hogy a két ünnep között is folytatni akarod ezt a gyerekes önkéntes száműzetést!!!
mert amit írtál benne abból azt lehet következtetni, hogy a két ünnep között is folytatni akarod ezt a gyerekes önkéntes száműzetést!!!
nagyon szépen köszönjük!
mert amit írtál benne abból azt lehet következtetni, hogy a két ünnep között is folytatni akarod ezt a gyerekes önkéntes száműzetést!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
mert amit írtál benne abból azt lehet következtetni, hogy a két ünnep között is folytatni akarod ezt a gyerekes önkéntes száműzetést!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem meg az a bajod, h Te fütyülni nem szeretsz, de igazán nem is tudsz!
sokkal inkább kedvenced a furujázás!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 22. szombat 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 07:19
sokkal inkább kedvenced a furujázás!

előttem van a kép, ahogy nekimentél a falnak, és éppen csúszol le róla
...különben is te egy hüjjjje vagy
miért ne rakhatnék verekedős ikont a takarításom mögé? és egyébként is: most tele fogod szórni a fórumot caramellel? veszekszik a rosssebbbb...leírtam a véleményemet a mai programomról...azért mert te húzol kettőt a porronggyal, bekapcsolod a porszívót és amíg zúg playboyt olvasol, nehogymá te legyél a nap hőse

még vehetsz fenyő illatú illatosítót!

vagy vidd be a kocsidból!

sztem szenteste a műfád alatt is az eszedbe fogok jutni!

jóregg
ezt miért hangsúlyoztad ki? mármint a veszekedésmentességet...nekem ma még takarítanom kell
...meg az utolsó simításokat elvégezni...előkeresem az igénytelen műfámat is (surda:
)
és kéne mézeskalácsot is csinálni...legalább valami karácsonyszag legyen a házban, ha már a fenyőm nem illatozik (surda:
)

ezt miért hangsúlyoztad ki? mármint a veszekedésmentességet...nekem ma még takarítanom kell

és kéne mézeskalácsot is csinálni...legalább valami karácsonyszag legyen a házban, ha már a fenyőm nem illatozik (surda:

és nem is láttam hogyan köszöntél be!
ugyanarra gtunk! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 22. szombat 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 05:30
ugyanarra gtunk! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 22. szombat 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reeeegggeeeelt wietnáááááám!!!
Remélem dódózós mentes napom lesz....
Mindenkinek kellemes és nyugodt hétwégét kiwánok...weszekedés mentes 7wégét...ésatöbbi...

Remélem dódózós mentes napom lesz....

Mindenkinek kellemes és nyugodt hétwégét kiwánok...weszekedés mentes 7wégét...ésatöbbi...