Blablablablabla....és ha én wagyok a nap hőse akkor miwan....
....smucig nő....
Pece,hogy hülllye waok...aki mást állít rólam az hazudik...
Ha két kalácsospuszedlis sütés közben ráérsz...akkor elém térdelhetel....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 22. szombat 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 07:19

Pece,hogy hülllye waok...aki mást állít rólam az hazudik...

Ha két kalácsospuszedlis sütés közben ráérsz...akkor elém térdelhetel....

előttem van a kép, ahogy nekimentél a falnak, és éppen csúszol le róla
...különben is te egy hüjjjje vagy
miért ne rakhatnék verekedős ikont a takarításom mögé? és egyébként is: most tele fogod szórni a fórumot caramellel? veszekszik a rosssebbbb...leírtam a véleményemet a mai programomról...azért mert te húzol kettőt a porronggyal, bekapcsolod a porszívót és amíg zúg playboyt olvasol, nehogymá te legyél a nap hőse

imádnivaló lehetett! a fiam is ilyen!
de mit kerestek a nagyok is a küzdőtéren
szerintem ne gyurival cserélj hanem velem!
a lányod megy a fiammal Halász Juditra, mi meg együtt metál koncertre! majd utánna meg egymáséi leszünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 20:31
de mit kerestek a nagyok is a küzdőtéren

szerintem ne gyurival cserélj hanem velem!
a lányod megy a fiammal Halász Juditra, mi meg együtt metál koncertre! majd utánna meg egymáséi leszünk!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó estét!
Na még futottunk egy utolsó kört az ajándékokért, és gyakorlatilag minden megvan.
Fa még nincs. Soha nem sikerül időben megvenni.
(persze még nem késtünk el, nem úgy értem, hanem hogy kisebb lesz a választék így utolsó hétvégére)
Délután meg Halász Judit koncerten voltunk a Camponában. A lányom a küzdőtéren táncolt, mászkált, ugrált és tapsolt. Nagyon aranyos volt. Csak féltem, hogy fellökik a nagyok, de nem történt meg szerencsére.
Na még futottunk egy utolsó kört az ajándékokért, és gyakorlatilag minden megvan.
Fa még nincs. Soha nem sikerül időben megvenni.
(persze még nem késtünk el, nem úgy értem, hanem hogy kisebb lesz a választék így utolsó hétvégére)
Délután meg Halász Judit koncerten voltunk a Camponában. A lányom a küzdőtéren táncolt, mászkált, ugrált és tapsolt. Nagyon aranyos volt. Csak féltem, hogy fellökik a nagyok, de nem történt meg szerencsére.

Neked is talicskás Hipp....
Kellemes ünnepeket...wárunk wissza...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes ünnepeket...wárunk wissza...

a szőke Te vagy! de ki a barna?
el is paskollak benneteket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 18. kedd 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 23:41
el is paskollak benneteket!

Admin

Surdi, ezek a csajok fenekelésre várnak

azért ezt megnézném!
mármint melyik nappalis hölgy merne egy ilyen szerkóban végig menni a zsúfolt utcán?
és:
jóóóóó reggggggggeeeeeeelllllllttttt napppaliiiiiiii! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
mármint melyik nappalis hölgy merne egy ilyen szerkóban végig menni a zsúfolt utcán?
és:
jóóóóó reggggggggeeeeeeelllllllttttt napppaliiiiiiii! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
előttem van a kép, ahogy nekimentél a falnak, és éppen csúszol le róla
...különben is te egy hüjjjje vagy
miért ne rakhatnék verekedős ikont a takarításom mögé? és egyébként is: most tele fogod szórni a fórumot caramellel? veszekszik a rosssebbbb...leírtam a véleményemet a mai programomról...azért mert te húzol kettőt a porronggyal, bekapcsolod a porszívót és amíg zúg playboyt olvasol, nehogymá te legyél a nap hőse
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 22. szombat 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 07:10

Azzé hangsúlyoztam ki kedwesem,hogy ne weszekedéssel
teljen a készülődés...
Azt én utálom...rontja a hangulatot...nekem már tök jó kedwem wan...de az illen hülle beszólásoktól a falnak megyek...például...nekem még takarítanom kell...
Nekem is takarítanom kelll...de én fütyülwe fogok...
teljen a készülődés...
Azt én utálom...rontja a hangulatot...nekem már tök jó kedwem wan...de az illen hülle beszólásoktól a falnak megyek...például...nekem még takarítanom kell...

Azzé hangsúlyoztam ki kedwesem,hogy ne weszekedéssel
teljen a készülődés...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 22. szombat 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 06:58
teljen a készülődés...

jóregg
ezt miért hangsúlyoztad ki? mármint a veszekedésmentességet...nekem ma még takarítanom kell
...meg az utolsó simításokat elvégezni...előkeresem az igénytelen műfámat is (surda:
)
és kéne mézeskalácsot is csinálni...legalább valami karácsonyszag legyen a házban, ha már a fenyőm nem illatozik (surda:
)

ezt miért hangsúlyoztad ki? mármint a veszekedésmentességet...nekem ma még takarítanom kell

és kéne mézeskalácsot is csinálni...legalább valami karácsonyszag legyen a házban, ha már a fenyőm nem illatozik (surda:

jóregg
...meg az utolsó simításokat elvégezni...előkeresem az igénytelen műfámat is (surda:
)
)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 22. szombat 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 05:30

Jóóó reeeegggeeeelt wietnáááááám!!!
Remélem dódózós mentes napom lesz....
Mindenkinek kellemes és nyugodt hétwégét kiwánok...weszekedés mentes 7wégét...ésatöbbi...

Mindenkinek kellemes és nyugodt hétwégét kiwánok...weszekedés mentes 7wégét...ésatöbbi...

Jóóó reeeegggeeeelt wietnáááááám!!!

jóéjt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 21. péntek 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 21. péntek 23:48

Admin

Jó éjt!

Jó éjt!

olyan, mint egy nyitott lila pina zöld szőrrel
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 21. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 21. péntek 21:13

jéééé, szilva avatart látok...
(de édi)
és jó reggelt! akarom mondani estét!

jéééé, szilva avatart látok...
(de édi)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 21. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 21. péntek 19:27

és akkor most végreeee...
itt az este...szombat este...hova menjek
ooopszzz..még csak péntek van
jóestééééééééét

jóestééééééééét

sokszor az a baj, hogy ragaszkodnak az első film szerepeihez, még akkor is, ha más alakítja...ilyen volt a dennis, a komisz 2....pocsék...az első után mindenképp...vagy a reszkessetek betörők is ebbe a hibába esett bele...ha más lenne a címe, akkor még aranyos is lehetne
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 21. péntek 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 21. péntek 21:07
Admin

Ez engem is érdekelne...
Akkor valszeg bejött ennél a filmnél is, ami csak kivételes esetben szokott másképp lenni, hogy a második rész sokkal szarabb az elsőnél?
Akkor valszeg bejött ennél a filmnél is, ami csak kivételes esetben szokott másképp lenni, hogy a második rész sokkal szarabb az elsőnél?

Ez engem is érdekelne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 21. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 21. péntek 19:49

Törölt felhasználó (24620)
VIP

lehet, hogy megírom... páran már úgyis kérték
lehet, hogy megírom... páran már úgyis kérték
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 21. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
vázold fel barátocskám...mit b@szt@k el benne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 21. péntek 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 21. péntek 19:14
Törölt felhasználó (24620)
VIP

jóestét...
Én nemrég jöttem haza, megnéztem a Macskafogó 2-t...
...és nagyon szomorú vagyok. :(
Én nemrég jöttem haza, megnéztem a Macskafogó 2-t...
...és nagyon szomorú vagyok. :(
és akkor most végreeee...
jóestééééééééét

jóestééééééééét