Ez jól hangzik,kívánom hogy összejöjjön
Keresnéd a lóvét,én addig horgásznék a tóban,meló után tudnál hemperegni a medvebőrön a kandalló előtt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 10:51
Keresnéd a lóvét,én addig horgásznék a tóban,meló után tudnál hemperegni a medvebőrön a kandalló előtt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
Egy macko mindig jol jon. Kanadaban otthon is erezned magad. Nem nagyvarosba megyek. Szeretnek egy to melletti fahazban lakni, berelni egy kocsit es azzal bejarni a kornyeket mindig. Ahh. Mar bele is eltem magam.
Akkor mar a penz keresne a lovet nekunk. Az dolgozna. Ha nem vagyok napi stresszben, akkor minden nap igenylem a torodest. Birnad szusszal Macko?
Persze hogy bírnám
Amennyiben lenne olyan hogy mégsem,létrehoznék valami stresszt.
Abban is jó vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 12:19
Abban is jó vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor mar a penz keresne a lovet nekunk. Az dolgozna. Ha nem vagyok napi stresszben, akkor minden nap igenylem a torodest. Birnad szusszal Macko?
Egy hét alatt elcsapnád a hasad a rengeteg mentolos csokitól!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 12:53
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze hogy bírnám
Abban is jó vagyok
Abban is jó vagyok
De akkor is szerencsésebbnek éreznéd magad,mint a lottónyertes Hölgy!!!
Haj. De szep is lenne. Na nem almodozok tovabb. Megyek jatszani a szamokkal.
Vannak hülye közmondások is! Mint pl.: Az álmodozás az élet megrontója!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 13:28
Hmm..vannak medvés közmondások is...
(nem én találtam ki)
Mondjuk: "Ha egyszer a mézet megszagolta a medve, abba sem hagyja."
(nem én találtam ki)Mondjuk: "Ha egyszer a mézet megszagolta a medve, abba sem hagyja."
Tényleg,amúgy szoktál lottózni?
Én ritkán,más? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 13:28
Én ritkán,más? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
A remény hal meg utóljára? Gyönyör,írd,hogy lottózol,nehogy magába fordúljon a Mackó!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én lottózom,alkalmanként! És a reklámemberekkel ellentétben én adakoznék ha rámmosolyogna a szerencse! Mert nem vagyok hívő és szerintem kisgyerekeknek semmi keresnivalójuk a kórház rákos osztályán! Ezt semmilyen Isten nem akarhatja! Én szeretném megkönnyíteni a borzalmas napjaikat!
Bocs,ha negatív hangulatú lettem!
Az a te bajod ha negatív vagy...
Ritkán szerencsejátékozom én is,komoly nyereményem nem igazán volt még
No majd eccer
Ritkán szerencsejátékozom én is,komoly nyereményem nem igazán volt még
No majd eccer
Igen. Jatszom. Mindig eselyt adok neki. Szeretek almodozni. En a szeretteimet segitenem. Nekem fontos hogy ismerjem es tudjam kit segitek. Sajnos nincs bennem mindenki fele kello tamogatasi indittatas. A jo lelku es igaz embereket kedvelem.
Na mindegy. Meg ugysem aktualis.
Ma kocsit akartam mosni. Szokasosan az eso elott.
De most nem vert at az idojaras. A radioban hallottam esni fog holnap. Igy kialltam a mosobol.
De most nem vert at az idojaras. A radioban hallottam esni fog holnap. Igy kialltam a mosobol.
Jaj,hogy lehetsz ilyen skót??? Hétvégén megnyered azt a csekély majd négymilliárdot,azt itt vacakolsz párszáz forinton?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 17:19
Igen. Jatszom. Mindig eselyt adok neki. Szeretek almodozni. En a szeretteimet segitenem. Nekem fontos hogy ismerjem es tudjam kit segitek. Sajnos nincs bennem mindenki fele kello tamogatasi indittatas. A jo lelku es igaz embereket kedvelem.
Vallalom. Skot vagyok.
Csak poénkodtam,ugye tudod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 17:53
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Vallalom. Skot vagyok.
En nem. Ugye tudod? ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:03
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)
Csak poénkodtam,ugye tudod?
De most inkabb csak szexelnek. Napok ota kivanos vagyok. Regisztraltam egy masik oldalra. De eddig nincs sok mozgas.
......
Amúgy kicsit én is skót
Amúgy kicsit én is skót

GG-ufsz

Jess West