Akkor te egy szoknyat mar kapsz tolem. Alatta ne viselj semmit.Volt skot pasim. Ugy hordjak.
És mit mondasz az érzelmekre? Anélkül is van jó szex? Én nem szt tapasztaltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:10
Törölt felhasználó (4052772)
De most inkabb csak szexelnek. Napok ota kivanos vagyok. Regisztraltam egy masik oldalra. De eddig nincs sok mozgas.
Szerintem van jo szex erzelem nelkul is. Ha jo a jatszotarsad es ugyanannyira onzetlen egy nem erzelmi alapu szexkapcsolat eseten is, akkor van jo szex anelkul is. Az a baj, hogy a ferfiak jo resze nem olyan figyelmes es odaado, ha nem erez valamit a no irant. Viszont egy igazi szenvedelyes jatekos szereto odateszi magat, mert o is sokat kap cserebe. A no nagyon odaafo tud lenni, ha jol es kielegitve erzi magat a ferfi altal.
De az teny, hogy a szerelmes szex verhetetlen. Ott kissebb osszehangolrsag eseten is fokozott a beteljesulesi erzes, ezert gondolja az ember tevesen, hogy hu de remek a szex a masikkal. Pont ezert van az is, ha mulik a szerelem, sokszor meglepodnek a felek, hogy a szex nem is olyan fergeteges tulajdonkeppen. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:21
De az teny, hogy a szerelmes szex verhetetlen. Ott kissebb osszehangolrsag eseten is fokozott a beteljesulesi erzes, ezert gondolja az ember tevesen, hogy hu de remek a szex a masikkal. Pont ezert van az is, ha mulik a szerelem, sokszor meglepodnek a felek, hogy a szex nem is olyan fergeteges tulajdonkeppen. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)
És mit mondasz az érzelmekre? Anélkül is van jó szex? Én nem szt tapasztaltam.
Ott a pont!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:42
Szerintem van jo szex erzelem nelkul is. Ha jo a jatszotarsad es ugyanannyira onzetlen egy nem erzelmi alapu szexkapcsolat eseten is, akkor van jo szex anelkul is. Az a baj, hogy a ferfiak jo resze nem olyan figyelmes es odaado, ha nem erez valamit a no irant. Viszont egy igazi szenvedelyes jatekos szereto odateszi magat, mert o is sokat kap cserebe. A no nagyon odaafo tud lenni, ha jol es kielegitve erzi magat a ferfi altal.
De az teny, hogy a szerelmes szex verhetetlen. Ott kissebb osszehangolrsag eseten is fokozott a beteljesulesi erzes, ezert gondolja az ember tevesen, hogy hu de remek a szex a masikkal. Pont ezert van az is, ha mulik a szerelem, sokszor meglepodnek a felek, hogy a szex nem is olyan fergeteges tulajdonkeppen.
De az teny, hogy a szerelmes szex verhetetlen. Ott kissebb osszehangolrsag eseten is fokozott a beteljesulesi erzes, ezert gondolja az ember tevesen, hogy hu de remek a szex a masikkal. Pont ezert van az is, ha mulik a szerelem, sokszor meglepodnek a felek, hogy a szex nem is olyan fergeteges tulajdonkeppen.
Minden vagyam egy hasonlian jatekos partnerrel erzelmi viszonyba kerulni. Az csodas lehet igy szexelni. Erzelmesen, szenvedelyesen, hasonloan tapasztalt es nyitott ferfivel. Brrr. Ha belegondolok mar bizsereg mindenem.
Csodano biztos jol erzi magat veled. Szerintem te is odaado szereto vagy. Szerencses veled.
Őőő...köszi,de nem viselnék szoknyát
Hogy néznék ki benne a szőrös lábammal meg a medve valagammal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:17
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor te egy szoknyat mar kapsz tolem. Alatta ne viselj semmit.Volt skot pasim. Ugy hordjak.
Szerintem van az a penz, amiert viselnel....
Na? Mit mondasz?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:56
Na? Mit mondasz?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Őőő...köszi,de nem viselnék szoknyát
Téged vagy a szoknyát?
Persze lenne,én minden őrültségben benne vagyok.
Persze lenne,én minden őrültségben benne vagyok.
Engem ingyen is vagy nem?
Mara elkoszonok. Mindenkinek jo bujalkodast.
Te is tudod a választ ...
viszont neked is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 19:30
viszont neked is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem ingyen is vagy nem?
Majd holnap elolvasod! Köszönöm a dicséretet! Csodanő nagyon érezteti,hogy jó vagyok! Ez mégjobban inspirál az odaadásra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:55
Csodano biztos jol erzi magat veled. Szerintem te is odaado szereto vagy. Szerencses veled.
Én meg beinspirálom a kölökmedvét az ágyba,csá
Fasza reggelt
Péntek van...
Péntek van...
Jo reggelit!
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 06:47
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Jo reggelit!
Sziasztok,de korán!
Szeva,fasza pénteket.
After is korán kelt,így én is hogy tudjak neki ágyba vinni kv-t...
Meló van...
After is korán kelt,így én is hogy tudjak neki ágyba vinni kv-t...
Meló van...
Szia Crazy! Meló dettó. Megyek Várpalotára.

GG-ufsz

Lacie Heart