Hagyok itt a lányoknak néhány jóképű pasit.
Most elmentem vásárolni
Looking Out My Back Door - Creedence Clearwater Revival
Most elmentem vásárolni

Looking Out My Back Door - Creedence Clearwater Revival
csak a kedvébe akarok járni...
de ez sem semmi:
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 13:28

de ez sem semmi:

Kösz fönöx...hát ez elég gáz...
De lehet,hogy surdinak tetszik...

Kösz fönöx...hát ez elég gáz...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 12:58

találtam egy szjúúúper GICCSes karácsonyi képet, megosztom veletek:

találtam egy szjúúúper GICCSes karácsonyi képet, megosztom veletek:

Nekem Anyucim vásárol.
Amúgy meg, továbbra is a turi a király. Meg Anyu varrógépe. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 09:07

Amúgy meg, továbbra is a turi a király. Meg Anyu varrógépe. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Az éjszakám eseménytelenül telt, azzal a kivétellel, hogy reggelre kiújult a csuklófájásom. Éjjjjjen....
Na mindegy, befásliztam, és gépelek tovább
Kelemen Annának van egy aranyszínű ruhája, amit hord is. Nektek van olyan extravagáns, különleges ruhátok, amit megvettetek a pillanat hevében, mégsem hordjátok soha?
Fiúk, ti hogy vesztek magatoknak ruhát? Egyedül vagy asszonnyal vagy elkülditek asszonyt h vegyen nektek ruhát?
Az én uram annyira utál vásárolni, hogy ha kell neki ruha, bemegy/együtt bemegyünk egy boltba, aztán az első darabot gyorsan megveszi, hogy túl legyen rajta, aztán soha nem veszi fel, mert otthon rájön hogy nem is tetszik neki.
Úgyhogy mostanában már nem engedem neki, hogy megvegye az első darabot, hanem biztatom, hogy keressünk tovább. A biztatás így néz ki kb.: "BAZMEG nehogy megint az legyen, hogy soha nem veszed ezt fel, nézelődjünk még!"
Az éjszakám eseménytelenül telt, azzal a kivétellel, hogy reggelre kiújult a csuklófájásom. Éjjjjjen....

Kelemen Annának van egy aranyszínű ruhája, amit hord is. Nektek van olyan extravagáns, különleges ruhátok, amit megvettetek a pillanat hevében, mégsem hordjátok soha?
Fiúk, ti hogy vesztek magatoknak ruhát? Egyedül vagy asszonnyal vagy elkülditek asszonyt h vegyen nektek ruhát?
Az én uram annyira utál vásárolni, hogy ha kell neki ruha, bemegy/együtt bemegyünk egy boltba, aztán az első darabot gyorsan megveszi, hogy túl legyen rajta, aztán soha nem veszi fel, mert otthon rájön hogy nem is tetszik neki.
Úgyhogy mostanában már nem engedem neki, hogy megvegye az első darabot, hanem biztatom, hogy keressünk tovább. A biztatás így néz ki kb.: "BAZMEG nehogy megint az legyen, hogy soha nem veszed ezt fel, nézelődjünk még!"

Használd ezt, Mme! Egy nap 3-szor 6 órában, közben mondogasd magadban: "tekerek, tekerek, tekerek, tekernek..."

Tomnak is kerestem egyet, de információim szerint akkora kapacitásút, amilyen neki kell, még készítettek
Szép jónapot mindenkinek.
Gyönyörű napsütés és qva hideg lészen... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 22:09

Tomnak is kerestem egyet, de információim szerint akkora kapacitásút, amilyen neki kell, még készítettek

Szép jónapot mindenkinek.
Gyönyörű napsütés és qva hideg lészen... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

én meg nem vagyok katolikus
szóval nem gyónni megyek, hanem megnézem a karácsonyi ünnepséget a "gyermekek szolgálatával"

surdilovics kedvére való felállás!
pláne, ha a vörös és a szőke a szívemhez (biztos, h csak ahhoz
)legközelebb álló 2 hölgy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 23:31
pláne, ha a vörös és a szőke a szívemhez (biztos, h csak ahhoz

Admin

Itt hagyok Surdinak egy képet.
Egy kellemesebb verzió az egy szőke - egy vörös témakörben:

Jó reggelt!

Jo reggelt...
Mindenkinek nagyon szép hetet...szerelmeset...kívánosat....karácsonyosat...
Mindenkinek...
Mindenkinek nagyon szép hetet...szerelmeset...kívánosat....karácsonyosat...
Mindenkinek...
Jóóóóó regggeeeeellllttttt napppaaallliiiiiiiiii!
Szolgálati közlemény: Surdi ma itt ott lesz itt!
valaki összefoglalná mi történt a 7végén?
mi a helyzet a száműzetésben lévőkkel?
Szolgálati közlemény: Surdi ma itt ott lesz itt!
valaki összefoglalná mi történt a 7végén?
mi a helyzet a száműzetésben lévőkkel?
De engem legalább megmosolyogtattál...és az hétfőn nagy szám...neked is jóóó reggelt!...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 08:05

"oldozz fel atyám, mert vétkeztem...rád gondoltam, és a hatalmas falloszodra...meg persze a formás seggedre"
(mondjuk ezt az oldozz fel dumát már elsütöttem az egyik fórumozónknak priviben
csak a vége nem ez volt)
különben meg jóreggggggg

különben meg jóreggggggg

"oldozz fel atyám, mert vétkeztem...rád gondoltam, és a hatalmas falloszodra...meg persze a formás seggedre"
csak a vége nem ez volt)
különben meg jóreggggggg
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)

különben meg jóreggggggg

Jóó reggelt kíwánok!

Itt hagyok Surdinak egy képet.

Mindenkinek nyugodalmas jóccakát...ámeeen...

No comment.

én meg nem vagyok katolikus
szóval nem gyónni megyek, hanem megnézem a karácsonyi ünnepséget a "gyermekek szolgálatával"
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 22:05

én már ma túlvagyok a karácsonyi éves gyónáson!
különbejáratú papom van, szegény...bele is sápadt...csak akkor pirosodott végre újból ki az arca, amikor elfogyott 1 ü. 5 puttonyos tokaji aszú...
különbejáratú papom van, szegény...bele is sápadt...csak akkor pirosodott végre újból ki az arca, amikor elfogyott 1 ü. 5 puttonyos tokaji aszú...

én már ma túlvagyok a karácsonyi éves gyónáson!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 21:49

nem...nálunk a jézuska hozza..de mi igénytelenek vagyunk, ezért csak műfenyőt hoz (nyald ki surdi
)...igazából tavalyig hozta ő...aztán már a nagyobbikkal együtt díszítettünk..a kicsinek még a jézuska hozza, a fát is és az ajándékot is...
templomba meg azért megyek, hogy gyónjak...talán szilveszterig befejezem

2010 szilveszteréig...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 21:49

nem...nálunk a jézuska hozza..de mi igénytelenek vagyunk, ezért csak műfenyőt hoz (nyald ki surdi
)...igazából tavalyig hozta ő...aztán már a nagyobbikkal együtt díszítettünk..a kicsinek még a jézuska hozza, a fát is és az ajándékot is...

Aha! Meg akarja gyónni az itteni ténykedését. (mert hát ugye gyónni is kéne, ha már templomba mész...
)
Csesszetek le (meg!), hogy mindíg rossz helyen viccelődök:
Srác elmegy a templomba és mondja a papnak:
- Atyám! tegnap a barátnőmhöz mentünk és éppen nem voltak otthon a szülei és hétszer egymás után vétkeztünk...
- Hétszer?
- Igen
- Akkor most hazamész, kifacsarod 7 citrom levét és egyszerre megiszod!
-...és akkor fel fog oldozni atyám?
- Azt nem, de legalább eltűnik ez az önelégült vigyor a pofádról!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 21:43

Csesszetek le (meg!), hogy mindíg rossz helyen viccelődök:
Srác elmegy a templomba és mondja a papnak:
- Atyám! tegnap a barátnőmhöz mentünk és éppen nem voltak otthon a szülei és hétszer egymás után vétkeztünk...
- Hétszer?
- Igen
- Akkor most hazamész, kifacsarod 7 citrom levét és egyszerre megiszod!
-...és akkor fel fog oldozni atyám?
- Azt nem, de legalább eltűnik ez az önelégült vigyor a pofádról!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Hát nálatok nem az angyalka hozza a szépen feldíszített műfenyőt?
Templomba? Megirigyelted Josephine legutóbbi kalandját az atyával?
Templomba? Megirigyelted Josephine legutóbbi kalandját az atyával?