hm érdekes, a csajok nem jönnek be, így nem harmadikként gondoltkoztam el ezen a témán, teljesen más szempontból..
Üzlet, barátság...a szőkék nem jönnek be, nem mintha butábbak lennénke vagy egyéb problémám lenne velük. De nekem valahogy a barna, vörös csajok szimpatikusabbak - talán azért, mert én is az vagyok. Pasiban is ezen hajszínű egyedek jönnek be, sőt még a szemük színe is inkább meleg tónus legyen - Bár nem ezek a döntő tulajdonságok ami alapján választásaimat megteszem, de egy barna (legyen szó nőről vagy férfiről) mindig barátságosabbnak, melegebbnek tűnnek, mint szőke társaik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 14:29
Üzlet, barátság...a szőkék nem jönnek be, nem mintha butábbak lennénke vagy egyéb problémám lenne velük. De nekem valahogy a barna, vörös csajok szimpatikusabbak - talán azért, mert én is az vagyok. Pasiban is ezen hajszínű egyedek jönnek be, sőt még a szemük színe is inkább meleg tónus legyen - Bár nem ezek a döntő tulajdonságok ami alapján választásaimat megteszem, de egy barna (legyen szó nőről vagy férfiről) mindig barátságosabbnak, melegebbnek tűnnek, mint szőke társaik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Beleolvastam az előbb egy interjúba, ahol egy nőt arról kérdeztek, hogy milyen típusú nő jön be neki (a csaj amúgy heteró, de arról volt szó, hogy bevennének egy másik lányt a szexbe a párjával).
A lány azt válaszolta, hogy a természetes barnákat kedveli.
Csajok, fura kérdés:
Nektek van kedvelt nőtípusotok? Hajszín, karakter, stílus, stb. Mondjuk képzeljük el, hogy 2+1 felállásba keresünk harmadikat. Milyen nőt tudtok elképzelni?
A lány azt válaszolta, hogy a természetes barnákat kedveli.
Csajok, fura kérdés:
Nektek van kedvelt nőtípusotok? Hajszín, karakter, stílus, stb. Mondjuk képzeljük el, hogy 2+1 felállásba keresünk harmadikat. Milyen nőt tudtok elképzelni?

Hát bizony nagy a csend...
én is csak 1-kor keltem >_< pedig előbb akartam.
Most pedig megyek és összevakarom magam. Meg befejezem a takarítást. (értitek, tavaly ilyenkor, (mármint amikor barátnőm volt) mit meg nem adtam volna pár délutánért, mikor üres a lakás, most meg itt van töküresen rám az egész... ehh, nincs szerencsém)
én is csak 1-kor keltem >_< pedig előbb akartam.
Most pedig megyek és összevakarom magam. Meg befejezem a takarítást. (értitek, tavaly ilyenkor, (mármint amikor barátnőm volt) mit meg nem adtam volna pár délutánért, mikor üres a lakás, most meg itt van töküresen rám az egész... ehh, nincs szerencsém)
De nagyon üres ez a nappali na megyek átköltözök valahová,de majd visszanézek.
Sárl kedves karácsonyra egy meglepis mint mikulásra nem terveztek???
Sárl kedves karácsonyra egy meglepis mint mikulásra nem terveztek???

Én meg először azt hittem hogy úgy lettél vip mint én
Na majd megnézem én is az új képekett,az eddigiek közt van egy pár igen jó
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 11. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 20:14

Na majd megnézem én is az új képekett,az eddigiek közt van egy pár igen jó

Szewa dokibá....
ühmmm...asszem mikulásra leptem meg magam...de a másik oka a szawazás az amatőröknél...
...a kedenceimet nm hagyhatom cserben...te is járkálsz oda...
...láttalak...!

Csak kérnem kellett(igaz másik topicban)és megkaptam az ajándék első felétt,most már nagyon várom a jövő hetett
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 12. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 09:56

Admin

Bizony, ez nem az a nap, amikor elveszítünk két BARÁTOT!
És hogy ne térjünk el a tárgytól, folytatnám egy régebbi játékomat, ahol ki kellett találni, hogy a fotórészletek melyik testrészemet ábrázolják.
A ráncos, behajlított talpammal nem nagyon boldogultak a tippelők
Íme most beteszek ide 8 képet. Azt kell kitalálni, melyik készült rólam.
1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)
És hogy ne térjünk el a tárgytól, folytatnám egy régebbi játékomat, ahol ki kellett találni, hogy a fotórészletek melyik testrészemet ábrázolják.
A ráncos, behajlított talpammal nem nagyon boldogultak a tippelők

Íme most beteszek ide 8 képet. Azt kell kitalálni, melyik készült rólam.
1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

Jó reggelt mindenkinek,jó 1 órája vagyok itt a nappaliban és olvasom a heti eseményekett,és csak keresem a szavakaz de nem jut eszembe semmi olyan amit már ne irtak volna le a többiek
ZELLI,HIPP,annyira már megismertelek beneteket hogy lehet hogy még most nem irtok,de szerintem benéztek és olvasgatjátok a fórumot,remélem hamarosan viszontlátlak benneteket a nappaliban
ZELLI,HIPP,annyira már megismertelek beneteket hogy lehet hogy még most nem irtok,de szerintem benéztek és olvasgatjátok a fórumot,remélem hamarosan viszontlátlak benneteket a nappaliban

Pszt! Csak csendben! Hát persze, hogy bejöhetsz a hátsó ajtón.
Aztán majd ha eljutok az abc-ben Hozzád, akkor is! Nehogy azt higgyék nem vagyok alapos és kihagytalak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 22:28
Aztán majd ha eljutok az abc-ben Hozzád, akkor is! Nehogy azt higgyék nem vagyok alapos és kihagytalak!

Törölt felhasználó (7767)

Én duplán és helyből vagyok annyira szőke, kedves Karácsony**** ember, mint mások nekifutásból, úgyhogy a lábjegyzet(duplán és kiemelve!) bizahogy nem ártana!
:akkor most már sorba kell állnom, vagy a hátsó ajtón át hamarabb sorra kerülök?!

Most azért jó, hogy tükröztem, kedves tanár bácsi, mert úgy gondoltam - tényleg! -, hogy azért röhejes neki, mert délkeleti nyitású a mosolya...Morfongyíroztam osztán, hogyhát, ha ez a baj, hát legyen nekije - há'má' mé'tt ne? -, délnyugati a vigyora
De ha akarod, tőlem fejre is állhat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 23:12

De ha akarod, tőlem fejre is állhat!

Törölt felhasználó (24620)

most az miért jó, hogy tükrözted?
(vágom én, hogy pont balra nyit, mikor ott van a széle az oldalnak, de nem szívesen rakom át a haját balra, mert mindég jobbra teszem)
(vágom én, hogy pont balra nyit, mikor ott van a széle az oldalnak, de nem szívesen rakom át a haját balra, mert mindég jobbra teszem)
Hát én nmtom...Te mit látsz...de amit én az nagyon tréfás...
...a teki jobb wolt..ez olyan Casperes...asszem...
...wicces...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 22:55

miééért? :( mi olyan vicces rajta?
Jó éjt!
Esti mese helyett:
Esti mese helyett:

most az miért jó, hogy tükrözted?
(vágom én, hogy pont balra nyit, mikor ott van a széle az oldalnak, de nem szívesen rakom át a haját balra, mert mindég jobbra teszem) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 23:01
(vágom én, hogy pont balra nyit, mikor ott van a széle az oldalnak, de nem szívesen rakom át a haját balra, mert mindég jobbra teszem) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Mert talán Neki így komolyabb:

Mert talán Neki így komolyabb:

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 22:55

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 15. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 22:37

hát asstem...most egy óráig röhögni fogok ezen az awatáron...
...kész waok...

hát asstem...most egy óráig röhögni fogok ezen az awatáron...
...kész waok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 22:32

hát 20x20 pixelbe nemigazán éri meg rendes képet lezsugorítani...
javaslom hogy fogj egy MSpaintet, nagyíts bele, és egyenként, pixelenként rajzolgass (a profik is úgy szokták, lásd pixelart )
javaslom hogy fogj egy MSpaintet, nagyíts bele, és egyenként, pixelenként rajzolgass (a profik is úgy szokták, lásd pixelart )
hát 20x20 pixelbe nemigazán éri meg rendes képet lezsugorítani...
javaslom hogy fogj egy MSpaintet, nagyíts bele, és egyenként, pixelenként rajzolgass (a profik is úgy szokták, lásd pixelart ) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 20:56
javaslom hogy fogj egy MSpaintet, nagyíts bele, és egyenként, pixelenként rajzolgass (a profik is úgy szokták, lásd pixelart ) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Hát nézd meg milyen apró helye van az avatarnak. Ha részletes képet teszel be, nem látszik. Én hármat végigpróbáltam az elmúlt órákban, és nem jó.
Aztán most vissza is ugrott a madárijesztőre, pedig nem ezt kértem. Na mindegy.
Aztán most vissza is ugrott a madárijesztőre, pedig nem ezt kértem. Na mindegy.
Én duplán és helyből vagyok annyira szőke, kedves Karácsony**** ember, mint mások nekifutásból, úgyhogy a lábjegyzet(duplán és kiemelve!) bizahogy nem ártana!
:akkor most már sorba kell állnom, vagy a hátsó ajtón át hamarabb sorra kerülök?!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 21:47

Ne izgulj! Én abc-ben megyek. Ha gondolod, gyorsan módosíthatsz még nevet...!
Ja és Aaa-val kezdődő már van, tehát ha 1. szeretnél lenni, minimum 4 a-val kell indítanod, de félek a Madam nagyon haragudna!

Ja és Aaa-val kezdődő már van, tehát ha 1. szeretnél lenni, minimum 4 a-val kell indítanod, de félek a Madam nagyon haragudna!

olyan genyó ez a GG... miért fosztja meg a feltöltött képem az áttetszőségtől? :(
--------------
áhh, mindegy, megoldottam...
nah, egész jó lett
--------------
áhh, mindegy, megoldottam...
nah, egész jó lett
Sanyisancikám, Te sokkal inkább megvagy a főnöknek, mint a Katicika! És ez nem vicc!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 15. szombat 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 21:37

Te tom főnöké vagy
A főnök csajáhozz hozzányulni anyi mint kirugatni magad,inkább nem szólok

A főnök csajáhozz hozzányulni anyi mint kirugatni magad,inkább nem szólok

Höhö-hööö...
jol latok ? Japan csajok is forgolodnak a forumban ..