15-ös számot kérem....azaz 15 szám alatt rejtőzködő személyt
))
audrey

audrey
nyehh, nehezen megy nekem ez a ZH-sdi... majd a pótZH-n >_<
Addigis, belenyúltam kicsit a fantasztikus topicomba.
Addigis, belenyúltam kicsit a fantasztikus topicomba.
Dominám! Világosítsd fel légyszi ezt a rakás kanmajmot, hogy nem kell tőlem félniük, mert nálam szőrmóksegg és barátai nem bejövősek.
A tied viszont elkápráztatott!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 16:02
A tied viszont elkápráztatott!

ezt királylányostól loptam
nagyon-nagyon jó kép...kellett kis idő, amíg rájöttem, hogy pontosan mit ábrázol

nagyon-nagyon jó kép...kellett kis idő, amíg rájöttem, hogy pontosan mit ábrázol

Meghallgattam, ez valóban örömzene, látszik, hogy nem pénzért csinálják.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 12:35

Amíg eszed a forró levesed tedd ki fullerőre, garantáltam vidám leszel!
The Dubliners
Ezt nevezem én örömzenének. És ezért érdemes élni...
The Dubliners
Ezt nevezem én örömzenének. És ezért érdemes élni...

Én már rájöttem, a nyelvével akarta lehúzni a zippzárt, és becsípődött a nyelve.........
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 16:02

nos: kellemes 7végét mindenkinek!
moncykám ha megigéred, h gyakrabban jössz minden napra hozok Neked egy üveggel!

moncykám ha megigéred, h gyakrabban jössz minden napra hozok Neked egy üveggel!
Hello vöröskéém....ezer meg egy éve....nem kellene az smses szokásunkat felujitani??????
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 14:13

Ha Hozzátok nem is...
De az Astihoz hű maradtam
Lehetek szodé és megihatom mindet?

Ha Hozzátok nem is...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 09:10

hoztam Nektek a kedvenc pezsgőmből jégbe hűtve, h picit hűtsük a kedélyeket!

nékem is!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 13:28

Szerinted egy 57m2-es lakásba...ha klímát szerelsz...kő hozzá legalább 3 split...hány kw-ot fog az zabálni?
Miwel fűtesz a f.szobában?
Ráadásul szerinte a klíma fog neki melegwízet is előállítani indirekt boxlerral!-?-...és még napkollektort is szeretne a tetőre...
Első hallásra ez nekem agyament ötletnek tetszik...
Ráadásul szerinte a klíma fog neki melegwízet is előállítani indirekt boxlerral!-?-...és még napkollektort is szeretne a tetőre...

Jááááááááááááááááááj.
Hát igen, attól tartok, hogy ez bizony szóról szóra így történt... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 12:18
Hát igen, attól tartok, hogy ez bizony szóról szóra így történt... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát majdnem! A szomorú, hogy ez szerintem nem vicc....Amilyen szkeptikus (nem szeptikus) vagyok, sííííímán megeshetett..
Kerdésem, ha már Lotyókánk (újabban) nem kérdez:
Szerintetek mennyi a valóság alapja?
Nálam 99,99%!!
Kerdésem, ha már Lotyókánk (újabban) nem kérdez:
Szerintetek mennyi a valóság alapja?
Nálam 99,99%!!
Szerinted egy 57m2-es lakásba...ha klímát szerelsz...kő hozzá legalább 3 split...hány kw-ot fog az zabálni?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 13:15

most kicsit gyors wótam!
és nem pontos!
én a cégről beszélek. otthon jól emléxel, h konviktor /vagy konfletyó
/ van!
és nem pontos!

most kicsit gyors wótam!
és nem pontos!
/ van!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 12:55
és nem pontos!

Nm konwektorokkal fűtesz Te otthon??
Mint ha úgy emlékeznék...

Az enyim meg szabó! Azóta se értem, hogy mi a fszért tudnak egy nadrágfelhajtásért elkérni több mint ezer ruppót
Na, most mennem kő, déutánra programom van.
Jót ne halljak rólatok..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 12:57

Na, most mennem kő, déutánra programom van.
Jót ne halljak rólatok..

Megfogott hát...de én már csak ilyen érthetetlen waok...
Nagyapám köműwes wót...én hajlígatom a csőweket a nyakamon...
PINA!

PINA!
Megfogott hát...de én már csak ilyen érthetetlen waok...
PINA! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 12:49

PINA! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem érted, nem érted!! A hangulata megfogott? Akkor meg mi a fszért akarsz érteni is valamit.
Nagyapádat meg elképzeltem valahol Írországban a koboldok között, gázcsöveket hajlítgatva.. Nem semmi élmény...
Nagyapádat meg elképzeltem valahol Írországban a koboldok között, gázcsöveket hajlítgatva.. Nem semmi élmény...

Nm konwektorokkal fűtesz Te otthon??
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 12:49

nálunk fain coil van, ami egy központi hűtő-fűtő rendszer, hőcserélővel + központi gázkazánnal!
Nem hát! A srác meg majdnem oljan jól furujáz, mint a madám
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 12:45

remélem nem gond, ha mi is +hallgatjuk!
most a háttérben megy, de ez qrvaf@sza!
a nagyfülű tisztára, mint a sportriporterünk!
most a háttérben megy, de ez qrvaf@sza!
a nagyfülű tisztára, mint a sportriporterünk!

nálunk fain coil van, ami egy központi hűtő-fűtő rendszer, hőcserélővel + központi gázkazánnal!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 12:46

Ne is mondd...ma megyek egy hawerhoz..wett egy lakást...(budán persze!
)...és a zöccse most wégzett wmi klíma tanfolyamot...ezzé azt találta ki,hogy nm kell neki cirkó majd télen fűt a klímáwal....????????...gondolom nm sok áramot fogyaszt egy ilyen klíma...

Nem érted, nem érted!! A hangulata megfogott? Akkor meg mi a fszért akarsz érteni is valamit.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 12:43

Ez fasza wót...köcce...kár,hogy nm értem miről dalonásznak...de a countryt amúgy bírom nagyon...
Meg eszembe jutott róla nagyapám...mikor full kokin,kiült a hátsó teraszra a bendzsójáwal és úgy nyomatta...nah erre minden szomszéd emlékszik...

Meg eszembe jutott róla nagyapám...mikor full kokin,kiült a hátsó teraszra a bendzsójáwal és úgy nyomatta...nah erre minden szomszéd emlékszik...

Ne is mondd...ma megyek egy hawerhoz..wett egy lakást...(budán persze!
)...és a zöccse most wégzett wmi klíma tanfolyamot...ezzé azt találta ki,hogy nm kell neki cirkó majd télen fűt a klímáwal....????????...gondolom nm sok áramot fogyaszt egy ilyen klíma...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 12:33

klíma változás?
eddig mobil klímád volt, most meg telepítettre váltasz?
de nemtom hallottál róla, h most tél gyün? ilyenkor fűteni köll, nem klímát használni!
ja, hogy a Tiéd hűtő-fűtő rendszer?
eddig mobil klímád volt, most meg telepítettre váltasz?

de nemtom hallottál róla, h most tél gyün? ilyenkor fűteni köll, nem klímát használni!
ja, hogy a Tiéd hűtő-fűtő rendszer?