klíma változás?
eddig mobil klímád volt, most meg telepítettre váltasz?
de nemtom hallottál róla, h most tél gyün? ilyenkor fűteni köll, nem klímát használni!
ja, hogy a Tiéd hűtő-fűtő rendszer? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 12:30
eddig mobil klímád volt, most meg telepítettre váltasz?

de nemtom hallottál róla, h most tél gyün? ilyenkor fűteni köll, nem klímát használni!
ja, hogy a Tiéd hűtő-fűtő rendszer? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Aggyaisten!
Nah...csak addig olwasgattam míg felforraltam a lewesem...betig nm is waok beteg
...csak a bukoóm fáj még mindig...hiába noh..klíma wáltozás lesz...
Nah...csak addig olwasgattam míg felforraltam a lewesem...betig nm is waok beteg

Hát mindig kiderül,hogy kicsi az a kerítés...én csak azzé nm newettem rajta...mert elég sok hasonlówal kell találkoznom a szakmám során...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)

1-et értünk!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 12:18

Hát majdnem! A szomorú, hogy ez szerintem nem vicc....Amilyen szkeptikus (nem szeptikus) vagyok, sííííímán megeshetett..
Kerdésem, ha már Lotyókánk (újabban) nem kérdez:
Szerintetek mennyi a valóság alapja?
Nálam 99,99%!!
Nálam 99,99%!!
Aggyaisten!
...csak a bukoóm fáj még mindig...hiába noh..klíma wáltozás lesz...

Hát majdnem! A szomorú, hogy ez szerintem nem vicc....Amilyen szkeptikus (nem szeptikus) vagyok, sííííímán megeshetett..
Nálam 99,99%!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálam 99,99%!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Én akkor inkább eltűnök!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 10:56

jáááááááájjjjjj
még a za jó, h az s a végin van! szójj ha közelecc a zábécé végéhe, mer akkor nicknevet módosítok vmi ábící elejire!
én nem adom magam!
minyő jó, h nemsoká a géhez érsz!
hipp most aztán vigyázz, mer a gé után a há gyün!
vagy jelen esetben inkább Fred akarsz lenni?
még a za jó, h az s a végin van! szójj ha közelecc a zábécé végéhe, mer akkor nicknevet módosítok vmi ábící elejire!
én nem adom magam!

ha meg/el/baszta kezdi előlről!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)

miért érzem azt, h valakinek szántad ezt az üzenetet!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 06:23

Csak annyit kívánok, hogy Mindenki legyen "tisztalelkű ember", őszinte, és más lelkével ne játszon! Mert ez nagyon veszélyes dolog!
hisz azt már régesrég tisztáztuk, h nem szeretnéd!
hanem: AKAROD! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 10:57
hanem: AKAROD! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

elöbb kérdezd meg..hogy Én szeretném-e????????

elöbb kérdezd meg..hogy Én szeretném-e????????
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 10:53

rohanok is hozzád, vedd fel a fűtést jobban, mert garantálom nem sokáig lesz rajtad a köntös! és nem akarom, h jobban megfázz!
jáááááááájjjjjj
én nem adom magam!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 28. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 22:12
én nem adom magam!

Te Süsü, alias szőrmóksegg! Vigyázz, mert megkérem a dominám, hogy utasítson, hogy abc-ben dugjam végig a nappalit...
a....az most nem jut eszembe
b....bárcsak tudnék valakit
c...Charlotte!
Na most jó lesz vigyáznotok, mert úrnőm haragos lesz valszeg és a nagy gabalyodásunk közepette lehet, hogy Charlotte ellened fog vallani!
(igen...igen üss még kérlek, mindent elmondok, csak üss még...!)

a....az most nem jut eszembe
b....bárcsak tudnék valakit
c...Charlotte!
Na most jó lesz vigyáznotok, mert úrnőm haragos lesz valszeg és a nagy gabalyodásunk közepette lehet, hogy Charlotte ellened fog vallani!

(igen...igen üss még kérlek, mindent elmondok, csak üss még...!)

rohanok is hozzád, vedd fel a fűtést jobban, mert garantálom nem sokáig lesz rajtad a köntös! és nem akarom, h jobban megfázz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 10:47
Törölt felhasználó (52127)

Vettem egy forro fürdöt...és köszönöm a forraltbort..már kortyolgatom is...

ja..és egy királylány...méltoságteljesen nyal...
...tövig...

nem fertő!
fartő
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 28. szerda 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 21:35
fartő

Azt a kurtizán életbe!!!
Hát mi ez a fertő, ez a Szodoma!
Hát itt már mindenki küldözgeti a seggét?????
Szilvám! Mit tettél Te céda???
Hát hány pernahajdernek vagy Te még a babája???
Hát mi ez a fertő, ez a Szodoma!
Hát itt már mindenki küldözgeti a seggét?????
Szilvám! Mit tettél Te céda???
Hát hány pernahajdernek vagy Te még a babája???

Kűggyél neki, de sürgősen, mert a gépe tele van "seggekkel"
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Vettem egy forro fürdöt...és köszönöm a forraltbort..már kortyolgatom is...

...tövig...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 09:07

én hoztam egy kis forralt bort királylánynak, h gyógyulgasson abból a fránya megfázásából!

várjámá!
most óvasom:
Sárl -milady
hipp engemet meg milordnak is szólít!
Sárl ez a két ember qrvafrankó!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 28. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 21:02
most óvasom:
Sárl -milady
hipp engemet meg milordnak is szólít!
Sárl ez a két ember qrvafrankó!

Kedwes mylady...az csak egy félkegyelmű hülye lehetett...
Diskréció...megdumáltuk...

Diskréció...megdumáltuk...

bezzeg Te csak a Halasnak kűtté képet a seggedrő!
hehe elképzeltem amit nyomattatok: joel nézegeti a gázsszerelők seggét, mert csupán seggről ösmer fel Téged!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 28. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 20:48
hehe elképzeltem amit nyomattatok: joel nézegeti a gázsszerelők seggét, mert csupán seggről ösmer fel Téged!

Hogy itt mik wannak...egymásnak küldözgetitek a segges képeket...perwerzek...fertő...stb...
Ég a pofám...most kezd kiengedni a hidegtől...de fura...

Ég a pofám...most kezd kiengedni a hidegtől...de fura...

bezzeg ha én nyúltam wóna le!
Te kajabáná a leghangosabban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 19:03
Te kajabáná a leghangosabban!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Joel, de azért majd elmeséled hogy milyen? jól benyaltad magad a főnökacconynál, belopóztok a nappaliba, aztán elcsaklizzátok a "finom falatokat". Na egészségedre, tőled nem sajnálom....(prunétól sem, nem vagyok irigy)

akkor küldök egész alakos aktot béby!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 28. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 18:34

joel küldött nekem olyan képet, amin az ő formás feneke rajta van...hát ezért...jah...ez válasz parának is