Errő papolok én is...nm él wele...pedig akkor most kicsattanna az egészségtől...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Jah...hááát biztos öregszem...és azzé...
Lassan erőt weszek magamon és wisszamegyek dódózni...pénteken mán fűteni akarok a címen...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 13:01

Lassan erőt weszek magamon és wisszamegyek dódózni...pénteken mán fűteni akarok a címen...

lököttödön! dobtam egy hátast a röhögéstő!!!
régen tökösödön wótá
de csak régen, mert a tököd fönnakadt a szökön
régen tökösödön wótá

pedig nap mint nap ajánlom Neki az F vitaminomat!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Pesze mee nm eszel elég witamint...
...ejnye!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 11:40

Törölt felhasználó (52127)

Hááát..Tomhoz hasonloan...Én is elég kutyául érzem magam...
lehet...hogy beteg leszek??....torkom is fáj...náthás is vagyok...a fenéééébeee....ápolásra szorultaaaam

lehet...hogy beteg leszek??....torkom is fáj...náthás is vagyok...a fenéééébeee....ápolásra szorultaaaam

béby!
nem mondod, h nem ösmered?
leteszed a kalapot és addig iszol, míg kettőt nem lácc belüle!
de néked a legjobb gyógyszer a surdamicin!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 13:00
nem mondod, h nem ösmered?
leteszed a kalapot és addig iszol, míg kettőt nem lácc belüle!
de néked a legjobb gyógyszer a surdamicin!

És...elárulod Nekem...hogy mi az a kalapkura?

lököttödön! dobtam egy hátast a röhögéstő!!!
régen tökösödön wótá
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 28. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 12:36
régen tökösödön wótá

Surdi!
Elképzeltelek...ahogy gyerekkorodban nézegeted a csokidat...és azon agyalsz mi legyen a newe...
Úgy látom most röhögös hetem lesz...mondjuk rendesen xarrá fagytam...és még mehetek wissza...brrr...nmsokkedw!
Elképzeltelek...ahogy gyerekkorodban nézegeted a csokidat...és azon agyalsz mi legyen a newe...

Úgy látom most röhögös hetem lesz...mondjuk rendesen xarrá fagytam...és még mehetek wissza...brrr...nmsokkedw!

És...elárulod Nekem...hogy mi az a kalapkura?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 12:30

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Én meg megtanítalak a kalapkúrára, attól hamar rendbejössz!

mellik is amásik!
a partvis kúra? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
a partvis kúra? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

ide is beköszönök.sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Köszönöm szépen...pont kajolni jöttem haza...

Surdi!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:11

párdon!
én is szlengben értettem!
pont azért forog a gyomrom, mert elképzelem, h azt a szivart szívogatjátok!

Ti gyermek/tináger korotokban nem neveztétek el a székletetek alakját?
novazzzzz
jó reggeli beköszönés ez így!
én is szlengben értettem!
pont azért forog a gyomrom, mert elképzelem, h azt a szivart szívogatjátok!

Ti gyermek/tináger korotokban nem neveztétek el a székletetek alakját?
novazzzzz
jó reggeli beköszönés ez így!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 12:03

most melyikkel is kezdjem...elöször surdi leápol...aztán jöhet az a képeses..de csak akkor..ha az erdökerülö a kozmetikusbácsi

Abberált...
...eztán a gázosok seggét fogod bámulni,hogy felösmersz-ééé???
Makkoscipő...sárga merci...tök jóó ötletei wannak surdinak!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:57

Makkoscipő...sárga merci...tök jóó ötletei wannak surdinak!

Tegnap nem Te voltál 1 bunkernál ajánlat kidolgozás céljából??? Eszembe nem jutott, hogy megnézzem az ürge seggét...Arról felismertelek volna... brrrr...

most melyikkel is kezdjem...elöször surdi leápol...aztán jöhet az a képeses..de csak akkor..ha az erdökerülö a kozmetikusbácsi

Egy kis kényeztetés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor máris indulok és leápollak!

Gratula, kedves Molly, és köszönjük!