...ööö, nem vágom. De rákeresek, ki az, hátha hasonló jellem és akár még barátok is lehetünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:57

Törölt felhasználó (4052772)

Szerintem te vagy Figura is. Nagyon úgy tűnik a stílusból....
Figyu,én emberbarát vagyok. Szerintem te pedig grafikán. Segítsek? Válaszolgassak neked,istenítselek,veszekedjünk? A kedvéért bármit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:53
Törölt felhasználó (3989732)

Ennek fuss neki még egyszer.

Mert azt nem tudtam, hogy régi barátok hülyülnek egymással. Ezen info nélkül meg szimpla nyalásnak tűnik, ha valaki egy szexpartnerkereső oldalon nagyon adja egy nő alá a lovat.
De így már érthető. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:57
De így már érthető. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hinném hogy magyarázkodnom kéne,elég régi barátok vagyunk mi már Vele.Amiket itt olvasni,az játszadozás,hülyülés egymással.
Amúgy miért is vonod kétségbe az igazmondásunkat?
Amúgy miért is vonod kétségbe az igazmondásunkat?
Grafomán lesz az. Persze, beszélgethetünk. De most tényleg megyek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:59
Törölt felhasználó (3901512)

Figyu,én emberbarát vagyok. Szerintem te pedig grafikán. Segítsek? Válaszolgassak neked,istenítselek,veszekedjünk? A kedvéért bármit!
Ne haragudj- grafomán!
Kösz,ez normális hangnem volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert azt nem tudtam, hogy régi barátok hülyülnek egymással. Ezen info nélkül meg szimpla nyalásnak tűnik, ha valaki egy szexpartnerkereső oldalon nagyon adja egy nő alá a lovat.
De így már érthető.
De így már érthető.
Jó hárítás. Majdnem bejött.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:58

...ööö, nem vágom. De rákeresek, ki az, hátha hasonló jellem és akár még barátok is lehetünk.

Biztos szívesen megdugja az asszonyt. A vizsgáidat simán abszolválja. Majd meglátod. Imádni fogjátok egymást, ahogy a tükörből visszanéz rád.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:58

Értem,átjön..."szimpla nyalás"
Tudom hogy nem nézni ki belőlem,de ha szeretnék valakit levenni a lábáról,azt nem itt és nem így tenném,hanem privatban.
Amúgy mi a célod itt a tarsalgóban?
Nem megszokott hogy valaki bejön oltani mindenkit.Ha nem sugározna belőled a jóindulat,azt hinném hogy unatkozol,aztán veszekedésekkel múlatnád az idődet. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudom hogy nem nézni ki belőlem,de ha szeretnék valakit levenni a lábáról,azt nem itt és nem így tenném,hanem privatban.
Nem megszokott hogy valaki bejön oltani mindenkit.Ha nem sugározna belőled a jóindulat,azt hinném hogy unatkozol,aztán veszekedésekkel múlatnád az idődet. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

De így már érthető.
De így már érthető.
Én bosszantottam fel, ezért jött ide, mint egy kis szélvihar. Helyre akart tenni engem és ezzel együtt titeket, akik bármilyen indokkal is de nekem teszitek a szépet. Nem kedvelem őt. Remélem sosem lesz ilyen pasim. Mert kinyírnánk egymást szerintem.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 30. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 21:09

Értem,átjön..."szimpla nyalás"
Nem megszokott hogy valaki bejön oltani mindenkit.Ha nem sugározna belőled a jóindulat,azt hinném hogy unatkozol,aztán veszekedésekkel múlatnád az idődet.

Nem megszokott hogy valaki bejön oltani mindenkit.Ha nem sugározna belőled a jóindulat,azt hinném hogy unatkozol,aztán veszekedésekkel múlatnád az idődet.
Amúgy örülök hogy olvasóink is vannak..

Ez nem volt kétséges számomra. Én is olvasgatok ott is, ahol nem írok.
Ne vegyétek magatokra ezt az egészet szerintem. Ellenem szólt inkább. Ti agy vagytok jók és normálisak. Hála az égnek.
Ha most azt írom,hogy sejtettem,a másik fórumon elkezdett nézeteltérés vezette ide,holnap megkapom :"ekkora baromságot"
Mi nem piszkáltuk,indokolatlan negatívan minősíteni minket,hogy miért és hogyan tesszük a szépet,az meg a mi dolgunk
Jajj,dehogy veszem magamra, inkább téged

Mi nem piszkáltuk,indokolatlan negatívan minősíteni minket,hogy miért és hogyan tesszük a szépet,az meg a mi dolgunk

Engem akart ezzel is minősíteni, hogy csak olyanok figyelmét bírom, akik a bugyimba akarnak jutni. Ezzel is engem kívánt megalázni, nem csak titeket minősíteni. Ezek az ő mozgatórugói. Ha vitatkozol vele, akkor eltapos téged és mindenkit, aki téged kedvel, vagy veled "egy követ fúj".
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 30. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 21:24

Ha most azt írom,hogy sejtettem,a másik fórumon elkezdett nézeteltérés vezette ide,holnap megkapom :"ekkora baromságot"

Na jó... mostmár bevallom...meg akarlak csak dugni
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 21:24

Ne vegyétek magatokra ezt az egészet szerintem. Ellenem szólt inkább. Ti agy vagytok jók és normálisak. Hála az égnek.
Aki ismer téged és minket,az tudja hogy milyenek vagyunk,egymással is,más véleménye erről meg hidegen hagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 21:34

Engem akart ezzel is minősíteni, hogy csak olyanok figyelmét bírom, akik a bugyimba akarnak jutni. Ezzel is engem kívánt megalázni, nem csak titeket minősíteni. Ezek az ő mozgatórugói. Ha vitatkozol vele, akkor eltapos téged és mindenkit, aki téged kedvel, vagy veled "egy követ fúj".
Bevallom, mindig sejtettem. Ez az örök játék nő és férfi között. Fent kell tartanom az érdeklődésed és nem beadni a derekam, míg rájössz, hogy nem is rossz ez a nőci. Tudok vele beszélgetni is, lehet a dugáson kívül másra is jó. Így indul a mese. Aztán éltek boldogan ( vagy nem boldogan ), míg meg nem haltak.
Persze nálad ez nem opció, meg ezen az oldalon sem ezért vagyunk. De a normál életben így megy ez.
Persze nálad ez nem opció, meg ezen az oldalon sem ezért vagyunk. De a normál életben így megy ez.
Én ismerlek kicsit, mert ugye másról is beszélünk, mint a fórum dolgok. De más nem ismer minket. Nem is kell, hogy ismerjen. Megválogatom kit engedek kicsit is közel magamhoz. Az, hogy itt udvarolgattok nekem a napomat jobbá teszi és én is szoktam húzni a ti fejeteket. De semmiképp sem kihasználási szándékkal. Szerintem ez jó játék közöttünk.
Csak sejtetted? Valamit rosszul csináltam...
Hasonlóak vagyunk,mi tényleg elég sok dologról beszélünk,félreérthető lehet egy kívülállónak ez a viselkedés
Ilyen apró dolgokkal fel lehet dobni egymás hangulatát,mi szeretjük,meg téged is,a szándékot szerintem nem kell magyarázni senkinek,főleg nem egymásnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 21:42

Hasonlóak vagyunk,mi tényleg elég sok dologról beszélünk,félreérthető lehet egy kívülállónak ez a viselkedés

Ilyen apró dolgokkal fel lehet dobni egymás hangulatát,mi szeretjük,meg téged is,a szándékot szerintem nem kell magyarázni senkinek,főleg nem egymásnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Bevallom, mindig sejtettem. Ez az örök játék nő és férfi között. Fent kell tartanom az érdeklődésed és nem beadni a derekam, míg rájössz, hogy nem is rossz ez a nőci. Tudok vele beszélgetni is, lehet a dugáson kívül másra is jó. Így indul a mese. Aztán éltek boldogan ( vagy nem boldogan ), míg meg nem haltak.