nem szoktalak...(de hülye ez a szo) félreérteni Titeket...értem én a viccet....
azt irtam...állok elébetek...azt is irhattam volna..hogy..öö...még feküdhetek is....de akkor sugárzot volna csak igazán rolam..hogy pont olyan perverz vagyok..mint ti...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 14:59
azt irtam...állok elébetek...azt is irhattam volna..hogy..öö...még feküdhetek is....de akkor sugárzot volna csak igazán rolam..hogy pont olyan perverz vagyok..mint ti...

Déhogy baj...
...nm érteni félre minket...

Gyere csak minden nap...sokszor...
Azzé leírhatnád mire gondoltál...

Azzé leírhatnád mire gondoltál...
állsz elinkbe?
micélbó?
bukake?
télleg jányok mellikőtök fantáziáját ihlette má ez meg? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 14:37
micélbó?
bukake?
télleg jányok mellikőtök fantáziáját ihlette má ez meg? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

Legalább Te nehidd el amiket a Gyuri irogat....csak egy kis reggelit hoztam Neki.....kedvességböl...és láátoood...már az is baj...
de...állhattok nyugodtan elébetek...söööt...(nem is irom le amit gondoltam...)

Törölt felhasználó (94621)
VIP

hehehe ezen a versenyen indulni akarooooooook!!!!
nekem találtad ki, mert az van, szennyes a szó nemes értelmében.
Surda neked is itt üzenek mert nem érek rá!
kabbbbbbe!
PINA!
kabbbbbbe!
PINA!
Miiii?
Kiii?
Soha nm estünk egymásnak...
...legfeljebb mellé...tényleg jó "anyagot" kaphattál Hipp...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 14:59
Kiii?
Soha nm estünk egymásnak...

VIP

ne félj királyjány ösmerem a barátaimat, mint a rosszpénzt. engem már nem etetnek meg, ezek ha pináról van szó még egymásnak is esnek, csak úgy barátilag. szegíny Tom, néha alig bírja tartani a zablát, hogy ezt a perverz nyalógépet megfékezze.
Déhogy baj...
...nm érteni félre minket...

Azzé leírhatnád mire gondoltál... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Azzé leírhatnád mire gondoltál... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Legalább Te nehidd el amiket a Gyuri irogat....csak egy kis reggelit hoztam Neki.....kedvességböl...és láátoood...már az is baj...

ne félj királyjány ösmerem a barátaimat, mint a rosszpénzt. engem már nem etetnek meg, ezek ha pináról van szó még egymásnak is esnek, csak úgy barátilag. szegíny Tom, néha alig bírja tartani a zablát, hogy ezt a perverz nyalógépet megfékezze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

hehehe ezen a versenyen indulni akarooooooook!!!!
kabbbbbbe!
PINA! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 14:39
kabbbbbbe!
PINA! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ezekből a mostani párbeszédeitekből az jutott eszembe, hogy egyszer majd kéne csinálni egy "Kinek a legmocskosabb a fantáziája" versenyt. Csak még nem tudom, hogyan bonyolítsuk le...
le!
letelt a 6 7 csak a gyerekekkel kéne ezt tudatni! /pláne a kicsivel/
nemtom nálunk császár wót, de a doki utalt rá, h ne legyen addig semmi!
de be kéne szerezni egy kérem ne zavarjanak táblát, mert amikor sort kerítünk rá biztos jönni akar hozzánk valaki! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 08:05
letelt a 6 7 csak a gyerekekkel kéne ezt tudatni! /pláne a kicsivel/
nemtom nálunk császár wót, de a doki utalt rá, h ne legyen addig semmi!
de be kéne szerezni egy kérem ne zavarjanak táblát, mert amikor sort kerítünk rá biztos jönni akar hozzánk valaki! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggelt kíwánok!
Hétfő...pfff...hol a munka kedwem???
...wiszont kezdek egyre "éhesebb" lenni...egyre röwidebb az a póráz,kérem...
...mááá tök hisztis waok..
Surdi,neked mán letelt a hat 7?

Hétfő...pfff...hol a munka kedwem???

Surdi,neked mán letelt a hat 7?
megsúgom én Neked:
azt, h Neked!
fölösleges erre verseny!
Téged úccse tudonk lepipálni!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 14:39
azt, h Neked!
fölösleges erre verseny!
Téged úccse tudonk lepipálni!!!

Admin

Ezekből a mostani párbeszédeitekből az jutott eszembe, hogy egyszer majd kéne csinálni egy "Kinek a legmocskosabb a fantáziája" versenyt. Csak még nem tudom, hogyan bonyolítsuk le...
van hangja? tud énekelni?
beszarok! akkor amikor én láttam mé csak plébekelt? igaz a hülye Lajcsi idétlenségeibe láttam, de az úgy egybe egy fos wót!!!
amit a családért/családjáért tesz azért le a kalappal előtte.
bármelyik tinilány megirigyelné
csak Ő, mint tinilány nem! akkor sokkalta jobb teste volt! és a feje ezeken a képeken is hagyományosan randa!
neeeeeemmmmmmmmm
nekem Ti vagytok a bálványaim!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 21:27

amit a családért/családjáért tesz azért le a kalappal előtte.
bármelyik tinilány megirigyelné

neeeeeemmmmmmmmm
nekem Ti vagytok a bálványaim!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Voltunk ma a Camponában és Szandi koncert volt.
Lehet, hogy sokan megdobálnak majd, de én mégis leírom, hogy nagyon kellemeset csalódtam benne. Van hangja! Értitek? Tud énekelni!
Azt mázlinak és szerencsés testalkatnak tartom, hogy három gyerek után is olyan a teste mint egy tinilánynak, de az már kivívta az elismerésemet, hogy vasárnap délután 3-kor úgy pörgött a színpadon, hogy egy éjszakai buliban éreztem magam.
És neki sikerült az, ami sokaknak nem. Normális ember maradt és jó anya lett a sztárság ellenére. Jó tudom, ez nem amerika, és itt kisebbek a sztárok és kisebb a rájuk nehezedő nyomás, de azért itt is ki lehet siklani...

Lehet, hogy sokan megdobálnak majd, de én mégis leírom, hogy nagyon kellemeset csalódtam benne. Van hangja! Értitek? Tud énekelni!
Azt mázlinak és szerencsés testalkatnak tartom, hogy három gyerek után is olyan a teste mint egy tinilánynak, de az már kivívta az elismerésemet, hogy vasárnap délután 3-kor úgy pörgött a színpadon, hogy egy éjszakai buliban éreztem magam.
És neki sikerült az, ami sokaknak nem. Normális ember maradt és jó anya lett a sztárság ellenére. Jó tudom, ez nem amerika, és itt kisebbek a sztárok és kisebb a rájuk nehezedő nyomás, de azért itt is ki lehet siklani...

nem félreértetted!
csak a lexikonod díszítetted!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 21:13
csak a lexikonod díszítetted!

Jaj, akkor félreértettem. Azt hittem, hogy a sorszámot kapjuk meg priviben!
Remélem Fortuna kegyes lesz Hozzám!
Remélem Fortuna kegyes lesz Hozzám!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 14:03

VIP

Na wazze, akkor még a végén bennünket ront el az a jány! Állunk elébe!
a mesélő voltam csak én /hát ki más!/! réstvevője az nem!
ez a győri főiskolai kollégiumban volt szokás ...
amennyiszer a dallasba ittak annyiszor köllött felhajtani egy kupicával ...
hű ha belegondolok is a Jockye/Samantha mennyit vedelt ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 19:30
ez a győri főiskolai kollégiumban volt szokás ...
amennyiszer a dallasba ittak annyiszor köllött felhajtani egy kupicával ...
hű ha belegondolok is a Jockye/Samantha mennyit vedelt ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Asszem itt a fórumban mesélte valaki, hogy nézték a Dallast, és annyiszor ittak egy pohár italt (már nem emlékszem, mit), ahányszor a sorozatban ittak. Nagyon be lehetett így b.szni

annyi anyagot kaptál!
mi?
tehát most méc oszt elszísz belőle egy picit!
de szerintem má /f/el szívtál belőle ...
királyjány!
tudod!
"én vagyok a kiskirályfi!
könnyű engem megtalálni!"
sárl!
elképzeltem mikor a madámmal összeakasztjátok a bajszotok! pici fazonra nyírt punciszőrötök! remélem annyira + vagytok nyirbálva, h Frednek az má nem teccik!
no olyankor lássátok meg az enyémet!
és örömmel kiáltsátok azt a csupa nagybetűs szót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 13:37
mi?

tehát most méc oszt elszísz belőle egy picit!

de szerintem má /f/el szívtál belőle ...
királyjány!
tudod!
"én vagyok a kiskirályfi!
könnyű engem megtalálni!"
sárl!
elképzeltem mikor a madámmal összeakasztjátok a bajszotok! pici fazonra nyírt punciszőrötök! remélem annyira + vagytok nyirbálva, h Frednek az má nem teccik!
no olyankor lássátok meg az enyémet!

VIP

Héééééé micsoda társalgás folyik itt kérem. Látod királylányos kell néked ide jönnöd, ezek a spermahajderek majd elrontanak. Én meg dolgozom ezerrel, annyi anyagot kaptam, hogy csak kapkodom a fejem. Ilyenkor évvégén mindig így van.
Na cső mindenkinek!
Na cső mindenkinek!
Húúú...engem most azonnal elronthatna...
Látom ragályos a W...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 14:03

Látom ragályos a W...

VIP

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 13:43

Nem figyelsz Hipp bácsi...a királyjányos kezdte mán reggel a perwerzkedést...

Nem figyelsz Hipp bácsi...a királyjányos kezdte mán reggel a perwerzkedést...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 13:37

VIP

Héééééé micsoda társalgás folyik itt kérem. Látod királylányos kell néked ide jönnöd, ezek a spermahajderek majd elrontanak. Én meg dolgozom ezerrel, annyi anyagot kaptam, hogy csak kapkodom a fejem. Ilyenkor évvégén mindig így van.
Na cső mindenkinek!
Na cső mindenkinek!
Na cső mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 13:32
Na cső mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Perverzeeek...

Wagy ahogy egy hawerom kérdezi állandóan...
-tudod mi a TUTI?
-mikor a puniba a kuki!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
-tudod mi a TUTI?
-mikor a puniba a kuki!