Azt elfeledtem beleírni, hogy egyetemet végzett a pinanyalás szakon. (most pótoltam)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:07

kérlek módosíccs egyvel felfele a dátumon!
a többi vazzedeqrvafasza!

kóstolgass édes!
kóstolgass!
szép hosszú határozott mozdulattal!
de azé ha a fejed felfelé mozog finom ám az a szívó hatás! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:10
kóstolgass!
szép hosszú határozott mozdulattal!
de azé ha a fejed felfelé mozog finom ám az a szívó hatás! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

nem szivom Én egyikötöknek sem...a...öö...a..vérét
...csak..csupán...kostolgatlak Titeket...
most ugy is csak Én vagyok az egyedüli Nöi személy itt...jelenleg...

most ugy is csak Én vagyok az egyedüli Nöi személy itt...jelenleg...
nem szivom Én egyikötöknek sem...a...öö...a..vérét
...csak..csupán...kostolgatlak Titeket...
most ugy is csak Én vagyok az egyedüli Nöi személy itt...jelenleg... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

most ugy is csak Én vagyok az egyedüli Nöi személy itt...jelenleg... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
kérlek módosíccs egyvel felfele a dátumon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:00

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Casanova
Casanova, Giovanni Girolamo (1725-1798).
Felvett, nemesi neve: de Seingalt lovag. Jogot tanult és hét nyelven beszélt. Ellenállhatatlan volt a nők körében. Élete során számos hálószoba kívánt személye lett. A tartós kapcsolatokat kerülte, kicsapongó életstílust követett és sosem házasodott meg. Különleges kalandjait élete végén írt visszaemlékezései őrzik.

A GG Casanovája:
Felvett, nemesi neve: sir Surdapapa (1971-amíg agyon nem csapják)
Ellenállhatatlan a nők körében. Nagy nyelvérzéke van. Élete során számos hálószoba kívánt személye lesz. A tartós kapcsolatokat kerüli, kicsapongó életstílust követ. Különleges kalandjait élete végén írja visszaemlékezéseiben. Fényképe egyenlőre rejtély, de a körözést már kiadták róla. Ismert tartózkodási helye a GG nappalija.
Fred a piszkos, ja és PINA!
Felvett, nemesi neve: de Seingalt lovag. Jogot tanult és hét nyelven beszélt. Ellenállhatatlan volt a nők körében. Élete során számos hálószoba kívánt személye lett. A tartós kapcsolatokat kerülte, kicsapongó életstílust követett és sosem házasodott meg. Különleges kalandjait élete végén írt visszaemlékezései őrzik.

A GG Casanovája:
Ellenállhatatlan a nők körében. Nagy nyelvérzéke van. Élete során számos hálószoba kívánt személye lesz. A tartós kapcsolatokat kerüli, kicsapongó életstílust követ. Különleges kalandjait élete végén írja visszaemlékezéseiben. Fényképe egyenlőre rejtély, de a körözést már kiadták róla. Ismert tartózkodási helye a GG nappalija.

Még,hogy nm wérszíwó??!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 10:55

egyszerre többen??????..és..kijazazegyszerretöbben?????
hipp...vagy Gyuri esetleg...háremediknak/nek...legalább Nekünk is jo(bb) lesz a Charlotteval...

hipp...vagy Gyuri esetleg...háremediknak/nek...legalább Nekünk is jo(bb) lesz a Charlotteval...

Casanova

A GG Casanovája:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 10:44

A GG Casanovája:

nem cereted ha eccerre többen cerelmesek beléd
charlotte-val él vizuálisan tartos kapcsolatot
tudod mi a zén gyönyörűségemmel rég megállapodtunk a "nyitott házasságról"
nekem meg az a jó ha háremem van!
ti ketten má vagytok, de ki a háremedik

egyszerre többen??????..és..kijazazegyszerretöbben?????

nem cereted ha eccerre többen cerelmesek beléd
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 09:59

a Gyuri...pedig...nem is ismer
...szerencséjére
...

Qwa nagy örömöt szereznék neked...jah és magamnak is...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 09:39

aztat én is remélem!
tudod az ajándék lényege, h a megajándékozottnak szerezzen örömet!
no de ha oljan vmi amire célzol se gond mer imádom a /sanyisan/ stan és pan játékunkat! én tudomhogytudodhogyőknemtudjákamitmitudunk!!!
no de ha oljan vmi amire célzol se gond mer imádom a /sanyisan/ stan és pan játékunkat! én tudomhogytudodhogyőknemtudjákamitmitudunk!!!
Ami késik az elöbb w utóbb megérkezik...szerencsémre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 09:59

...szerencséjére
...

...szerencséjére
...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 09:41

ahhát! én egy hímsoviniszta dög wok! de oly gusztusos wót amit a gyurkának kínáltál! no de azé nem annyira, mint amit nekem kínálsz!
de ki írta a vérszívót egyáltalán
gyurci!
nos én féltékenykedésre képtelen wok ám!

gyurci!
Egybe rakott minket királyjányos...
...a wérszíwót én írtam nekije...de aztat sem úgy,ahogy Ő gondolta...
...no rossz szándék...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 09:41

ahhát! én egy hímsoviniszta dög wok! de oly gusztusos wót amit a gyurkának kínáltál! no de azé nem annyira, mint amit nekem kínálsz!
gyurci!

gyurci!
gyurci!
nos én féltékenykedésre képtelen wok ám! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 09:39

gyurci!
nos én féltékenykedésre képtelen wok ám! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Vérszivo...hütlen dög....és ez mind ÉN???
nem éééér...egyik sem vagyoooook.....
Gyurinak csak probáltam sugni...surdinak...öö..izzzééé...charlotte-val él vizuálisan tartos kapcsolatot..és még Én vagyok a hütleeeen?
HIMSOVINISZTAAAAA!!!!!

Gyurinak csak probáltam sugni...surdinak...öö..izzzééé...charlotte-val él vizuálisan tartos kapcsolatot..és még Én vagyok a hütleeeen?

HIMSOVINISZTAAAAA!!!!!

aztat én is remélem!
no de ha oljan vmi amire célzol se gond mer imádom a /sanyisan/ stan és pan játékunkat! én tudomhogytudodhogyőknemtudjákamitmitudunk!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 09:34
no de ha oljan vmi amire célzol se gond mer imádom a /sanyisan/ stan és pan játékunkat! én tudomhogytudodhogyőknemtudjákamitmitudunk!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Te féltékeny fax...neked meg...kizárólag neked rak be képeket Charl...
Szót érte wki???
Kerpeni????
Remélem wmi csoda fojtán téged húzlak ajándékozáskó...
PINA!

Szót érte wki???

Kerpeni????

PINA!
Vérszivo...hütlen dög....és ez mind ÉN???
HIMSOVINISZTAAAAA!!!!!

HIMSOVINISZTAAAAA!!!!!

Te féltékeny fax...neked meg...kizárólag neked rak be képeket Charl...
Szót érte wki???
Kerpeni????
PINA! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 09:30

Szót érte wki???

Kerpeni????

PINA! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)

te hűtlen dög!
nem wok itt a dokival kokettálsz, erre ha Ő sincs akkor meg enne a kerpeninek segítesz a sperma termelésben
nem wok itt a dokival kokettálsz, erre ha Ő sincs akkor meg enne a kerpeninek segítesz a sperma termelésben

béby!
merre járkálsz ebbe az öltözékbe?
ja a címem: ...r ....vas ..bor u. ha csöngetni akarsz hozzám!
de szólj előre, mer a zasszonyt el köll paterolni otthonró' ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 23:47
merre járkálsz ebbe az öltözékbe?
ja a címem: ...r ....vas ..bor u. ha csöngetni akarsz hozzám!
de szólj előre, mer a zasszonyt el köll paterolni otthonró' ...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Surdinak itthagyok egy képet.
Megvan a ballonkabát. Kicsit ugyan felcsúszott hátul, de annyi baj legyen. Megyek bekopogni hozzád
Megvan a ballonkabát. Kicsit ugyan felcsúszott hátul, de annyi baj legyen. Megyek bekopogni hozzád

te hűtlen dög!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 08:59

Jo reggelt...hoztam Gyurcinak egy kis reggelit..mert nagyon "éhes"...
persze..nem csak Neki..minden nappalis joembernek...

jaa..hogy nem erre vagy éhes?!...
amugy...nem akarok okoskodni..de egy hülye tévhit az a 6 hét no sex...

persze..nem csak Neki..minden nappalis joembernek...

jaa..hogy nem erre vagy éhes?!...
amugy...nem akarok okoskodni..de egy hülye tévhit az a 6 hét no sex...

Nah...ez is elkerülte a figyelmemet...tojásosság...
Úgy tünik nyawajgok?!
...nah akkor be is fejeztem...nm nyawajgok towább...
...megyek lassan úgy is...(csak nm úgy!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 09:24

Úgy tünik nyawajgok?!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szia Gyuri! Ráadásul királylányos mintha nem tudná, hogy a tojásos termék csak fokozza a spermaképződést, ezzel is bosszantani akar. Mond neki ha jót akar, segítsen ki ebben a pár hétben, és akkor te sem nyavalyogsz annyit.

Szia Gyuri! Ráadásul királylányos mintha nem tudná, hogy a tojásos termék csak fokozza a spermaképződést, ezzel is bosszantani akar. Mond neki ha jót akar, segítsen ki ebben a pár hétben, és akkor te sem nyavalyogsz annyit.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 09:14

Szia...Te kis wérszíwó
...nm okoskodsz...De én még naon messze waok a 6 héttől...mi februárban szűlünk...csak a kismama egyre fáradtabb...derékfájás...stb.
Arról máá nm is beszélwe,hogy nektek wan egy chip az agyatok legeldugottabb zúgába...és ez most beindult a páromnál is...mindent kimos...kipakol...lesikál...átrendez...takarít...leporol...kiwasal..
megmittomén...és mindezt egy 7wége alatt akarja...
kiérti???
Beléjawítok...
Köcce a reggelit...majdnm elfelejtettem megköszönni...hmmm...nekem meg eléri lassan az agyamat a tejföl...

Arról máá nm is beszélwe,hogy nektek wan egy chip az agyatok legeldugottabb zúgába...és ez most beindult a páromnál is...mindent kimos...kipakol...lesikál...átrendez...takarít...leporol...kiwasal..
megmittomén...és mindezt egy 7wége alatt akarja...
kiérti???

Beléjawítok...

Köcce a reggelit...majdnm elfelejtettem megköszönni...hmmm...nekem meg eléri lassan az agyamat a tejföl...