Hát ez úgy megy majd, hogy 6-a környékén, lehetőleg 6-án, de vannak, akik csak hétvégén tudnak jönni, ők természetesen máskor teszik be az ajándékot a nappaliba.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 21:03

na, megkaptam, csak a gépem vacakolt, ok Charlotte benne vok, de hánykor lessz ajándékosztás?
na, megkaptam, csak a gépem vacakolt, ok Charlotte benne vok, de hánykor lessz ajándékosztás?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 20:51

Attól tartok, hogy sajna nem kaptam meg azt a privit, de mindjárt megnézem mégegyszer a postámat...
Olvasd el a nappali 15484-es hsz-ét! Arról szól a privi.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 20:51

Attól tartok, hogy sajna nem kaptam meg azt a privit, de mindjárt megnézem mégegyszer a postámat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 18:44
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Joe, olvastad a privimet a mikulásos ajándékozós játékról? Ha szeretnél részt venni, léci jelezd!
Húú gyerekek, egy kicsit lemaradtam... elmentem vásárolni bocs....
Egyébként az ivásra mindig van jó alkalom...
pl egy üveg whiskey felbontása nálam már egy jó alkalom
Egyébként az ivásra mindig van jó alkalom...
pl egy üveg whiskey felbontása nálam már egy jó alkalom

további bujálkodásban gazdag egész hétre szóló tömény szex élményekett kivánok

Egy őszinte vallomás amitt csak neked súgok.a feleségemre
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

sancikám édes
kire gondoltál a mai hangulatokban?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 19:05

Ha ok nélkül iszik az ember piát az már alkoholizmus,
Tud még valaki "hagyományt"amiért inni kell?
szilveszteri pezsgő?

szilveszteri pezsgő?

a nagyon régi baráti körömben szállóige volt: igyunk soványka teréziára...ennek persze története van, de az most lényegtelen...ha elhangzott ez, akkor "okkal" ittunk
az előbb erre gondoltam, amikor írtam az "ok"-ot...szóval mindig van valami, amivel az ivást meg lehet magyarázni, és akkor már nem alkoholizmus
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
az előbb erre gondoltam, amikor írtam az "ok"-ot...szóval mindig van valami, amivel az ivást meg lehet magyarázni, és akkor már nem alkoholizmus

szilveszteri pezsgő?

szilveszteri pezsgő?

Asszem itt a fórumban mesélte valaki, hogy nézték a Dallast, és annyiszor ittak egy pohár italt (már nem emlékszem, mit), ahányszor a sorozatban ittak. Nagyon be lehetett így b.szni

szilveszteri pezsgő?

szilveszteri pezsgő?

szilveszteri pezsgő?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)

szilveszteri pezsgő?

nektek az iváshoz "ok" kell?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 16:24

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)

bármit csak alkohol mentes legyen tegnap este inni kelett egy kollegának fia született és ugye hagyomány hogy a kisded egészségére inni kel hogy ne legyen hasfájós.Meg ha már egy üveg meg van bontva ugye megint csak a szólás szerint amennyi marad annyi a harag,megint csak inni kellet

Szörnyű, hogy sosem tudtam beleélni magam, hogy milyen nehéz egyeseknek.
2007. 11. 25. vasárnap 16:24

bármit csak alkohol mentes legyen tegnap este inni kelett egy kollegának fia született és ugye hagyomány hogy a kisded egészségére inni kel hogy ne legyen hasfájós.Meg ha már egy üveg meg van bontva ugye megint csak a szólás szerint amennyi marad annyi a harag,megint csak inni kellet

Joe, olvastad a privimet a mikulásos ajándékozós játékról? Ha szeretnél részt venni, léci jelezd!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 13:46

Hali all, végre tegnap sikerült elszakadnom a melótól, és kialudnom magam, kinekmit tölthetek?

(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 13:46

Hali all, végre tegnap sikerült elszakadnom a melótól, és kialudnom magam, kinekmit tölthetek?

Másnapos,kóválygós szépjóreggelt,vagy már nap van mindenkinek,nem sokára mikulás lassan kellene valami meglepit csinálnom,,

Szép jó napot Mindenkinek!
Talán ma jó napra ébredtem!
Fiúk! Tessék írni a "szappanopera-topicba"!
Mert kipsz-kapsz!

Talán ma jó napra ébredtem!

Fiúk! Tessék írni a "szappanopera-topicba"!
Mert kipsz-kapsz!

Kellemes napot, hétvégét mindenkinek!

hát, volt egy lány aki nagyon akart engem...
de magasabb volt szerintem egy jó fél fejjel, tömegben majdnem a duplámat nyomta és el nem tudtam volna magam képzelni vele. (bevallom, piszkálta azért a fantáziám, de... náhh, lehetetlen) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 23. péntek 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 07:53
de magasabb volt szerintem egy jó fél fejjel, tömegben majdnem a duplámat nyomta és el nem tudtam volna magam képzelni vele. (bevallom, piszkálta azért a fantáziám, de... náhh, lehetetlen) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 23. péntek 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Tőled köwetelem a szados hacukát...
Az,hogy a nuni szőrös az egy bizonyos határig abszolút nm zawar...és lehet tök tar is...ápoltka legyen...
Attól szörnyülködök csak ha egy nő lába szőrös w bajusza wan...nah attól kijakadok...
Emlékszem egyszer Tatán táboroztunk...és nagyon fel akart csípni egy csajszi...állandóan ölelgetett...belém karolt...sétálni cipelt...nah de a sétán röwid nadrág wót rajta és annyira szőrös wót a lába,hogy én totál rosszul wótam...pedig magas...hosszú lábú..kerek mellű...szép arcú jány wót a lelkem...de én állat csak a szőrös lábait bámultam állandóan
és totál fusztrált lettem...
Mamá...persze szidom magam...hogy miért nm tudtam elwonatkoztatni...mekkora barom tudok lenni??!!!
Hallod Wilika!

Az,hogy a nuni szőrös az egy bizonyos határig abszolút nm zawar...és lehet tök tar is...ápoltka legyen...

Attól szörnyülködök csak ha egy nő lába szőrös w bajusza wan...nah attól kijakadok...
Emlékszem egyszer Tatán táboroztunk...és nagyon fel akart csípni egy csajszi...állandóan ölelgetett...belém karolt...sétálni cipelt...nah de a sétán röwid nadrág wót rajta és annyira szőrös wót a lába,hogy én totál rosszul wótam...pedig magas...hosszú lábú..kerek mellű...szép arcú jány wót a lelkem...de én állat csak a szőrös lábait bámultam állandóan
és totál fusztrált lettem...

Mamá...persze szidom magam...hogy miért nm tudtam elwonatkoztatni...mekkora barom tudok lenni??!!!
Hallod Wilika!