szerintem hasonló cipőben már mindenki sokszor járt (nem egyformán összeillő és kölcsönös vonzalom),
így én is, nem is egyszer,
de volt rá példa (ez a ritkább eset) az ellenkezőjére is...
úgy hívják, hogy kölcsönös szerelem, ill.
tökéletesre hangolt volzalom, szeretet, tollerancia, vagy éppen dugás, attól függ, hogy milyen fázisban van a kapcsolat...
de hogy minden együtt legyen, az olyan mint a fehér holló!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 08:26
így én is, nem is egyszer,
de volt rá példa (ez a ritkább eset) az ellenkezőjére is...
úgy hívják, hogy kölcsönös szerelem, ill.
tökéletesre hangolt volzalom, szeretet, tollerancia, vagy éppen dugás, attól függ, hogy milyen fázisban van a kapcsolat...
de hogy minden együtt legyen, az olyan mint a fehér holló!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
A nagy Ő-ben nem hiszek, inkább abban, hogy van néhány pasi, aki jobban passzol hozzám, mint a többi.
Nemrég derült ki, hogy életem első szerelme jóval kevésbé kötődött hozzám, mint én hozzá, tehát én már voltam olyan kapcsolatban, ahol ha nem is egyoldalú volt az érzelem, de a fiú oldaláról nem volt olyan heves.
A nagy Ő-ben nem hiszek, inkább abban, hogy van néhány pasi, aki jobban passzol hozzám, mint a többi.
Nemrég derült ki, hogy életem első szerelme jóval kevésbé kötődött hozzám, mint én hozzá, tehát én már voltam olyan kapcsolatban, ahol ha nem is egyoldalú volt az érzelem, de a fiú oldaláról nem volt olyan heves.
Wolt nm egyszer,hogy úgy éreztem...nah Ő az...de Ő nm érezte ezt...bah...wolt egy nagyon aranyos...Ő kis is fejtette mi a baja welem...egyszerűen lestricizett...elöször néztem mint a lukinyúl majd kiröhögtem...pont tartós kapcsolatra wágytam így érdekes wolt a beszólása...ez wan!
Látod Wilika...nm wót ez régen sem eccerű...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 06:04
Látod Wilika...nm wót ez régen sem eccerű...

surdi nem lesz pénteken...mi lenne, ha schumacher napot tartanánk?
tudom, hogy te vagy a kérdések istenasszonya, de érdekelne engem valami...van ez a nagy Ő dolog...amikor azt mondod, hogy megtaláltad a nagy Ő-t...de ez nem mindig kölcsönös...mi van, ha te megtaláltad, de neki nem te vagy az? van egyáltalán nagy Ő?

tudom, hogy te vagy a kérdések istenasszonya, de érdekelne engem valami...van ez a nagy Ő dolog...amikor azt mondod, hogy megtaláltad a nagy Ő-t...de ez nem mindig kölcsönös...mi van, ha te megtaláltad, de neki nem te vagy az? van egyáltalán nagy Ő?
vazze eddig itt lógattam a pöcsöm!
mennem köll dógozni! mer segbekuki lesz a főnökömtől!
ha csak a hoppmester féle felmondólevelemmel nem előzöm meg!
áááá
mehetek kávézni!
a macskoszmen eszembe juttatta! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 10:53
mennem köll dógozni! mer segbekuki lesz a főnökömtől!
ha csak a hoppmester féle felmondólevelemmel nem előzöm meg!

áááá
mehetek kávézni!
a macskoszmen eszembe juttatta! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali!
Úgy döntöttem ma délutános leszek...beszarás mennyire fáj a bukóm...3,14csába is...
Én még az S-t sem írom le...
Hát beihatnánk egyszer az szent...szawadon foglak ám...
Úgy döntöttem ma délutános leszek...beszarás mennyire fáj a bukóm...3,14csába is...

Jó reggelt, megyek iszok egy caffet, hogy magamhoz térjek téli álmomból, azt majd gyövök!

Hali!

ilyenkor mindig attól tartok, h karácsonykor meg nem lesz hó!
annyira gyönyörű tud lenni ez a táj! /ha teheted tegyél be saját magad által készített képet erről!/
nálunk múlt hét közepén esett vagy 10 centinyi!
sajna reggelre szinte semmi nem maradt!
üdvözöljük a dokidat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 08:55
annyira gyönyörű tud lenni ez a táj! /ha teheted tegyél be saját magad által készített képet erről!/
nálunk múlt hét közepén esett vagy 10 centinyi!
sajna reggelre szinte semmi nem maradt!
üdvözöljük a dokidat!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Itt tényleg fehér a táj, most is esik a hó. Kicsit korainak tartom. Na megyek császtok, meglátogatom a dokit, megnézem hogy szolgál az egészsége.
Itt tényleg fehér a táj, most is esik a hó. Kicsit korainak tartom. Na megyek császtok, meglátogatom a dokit, megnézem hogy szolgál az egészsége.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 08:11

most a hajadról vagy a szakálladról beszélsz
jó reggelt bátyám! Jó reggelt nappali!

jó reggelt bátyám! Jó reggelt nappali!
jó reggelt!
nem várjuk má mi Tőled a reggelit csak jer közénk! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 06:54
nem várjuk má mi Tőled a reggelit csak jer közénk! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát Én simán bejelöltem a magyart
Nem is lettem csak 62 %-os
Jóóó reggelt nappalisok!

Nem is lettem csak 62 %-os

Jóóó reggelt nappalisok!
autók
hááá
persze
a gyurci + kihasználja, h nem wok itt!
hehe a madám pont ezt a merényletet tervezi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 23:47
hááá
persze
a gyurci + kihasználja, h nem wok itt!
hehe a madám pont ezt a merényletet tervezi!

Admin

Mit szólnátok, ha megint rendeznénk tematikus napot?
Volt már zenei napunk, filmes napunk, kajás napunk (az mondjuk sokszor van, hihi).
Mi lenne ha szavaznánk arról, hogy mi legyen pénteken a fő téma?
Néhány ötlet:
- humor
- bulvár
- autók
- játék
- művészet
- orális szex
- egészség
Várok egyéb javaslatokat!
Volt már zenei napunk, filmes napunk, kajás napunk (az mondjuk sokszor van, hihi).
Mi lenne ha szavaznánk arról, hogy mi legyen pénteken a fő téma?
Néhány ötlet:
- humor
- bulvár
- autók
- játék
- művészet
- orális szex
- egészség
Várok egyéb javaslatokat!
Jó reggelt!
Nemrég derült ki, hogy életem első szerelme jóval kevésbé kötődött hozzám, mint én hozzá, tehát én már voltam olyan kapcsolatban, ahol ha nem is egyoldalú volt az érzelem, de a fiú oldaláról nem volt olyan heves. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 06:04
Nemrég derült ki, hogy életem első szerelme jóval kevésbé kötődött hozzám, mint én hozzá, tehát én már voltam olyan kapcsolatban, ahol ha nem is egyoldalú volt az érzelem, de a fiú oldaláról nem volt olyan heves. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)

surdi nem lesz pénteken...mi lenne, ha schumacher napot tartanánk?

tulipán hehehe
és ez mellik filmből való? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 23:08
és ez mellik filmből való? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Először azt hittem, hogy nyalóka van a kezében, de most látom, hogy tulipán.
ez oljan Balogmátés ha nem tévedés
logikus
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 22:09
logikus

Admin

Vonjuk le a logikus következtetést! (melyik filmből idéztem egyébként?)
Te nem cunit látsz a nadrágodban.
Te nem cunit látsz a nadrágodban.

pedig Neked meg megwót mi?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 14. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
egy és fél
az egyik megvolt, a másiknál meg mikor meglátott meztelenül félt és abbahagytátok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 22:04

az egyik megvolt, a másiknál meg mikor meglátott meztelenül félt és abbahagytátok!

Törölt felhasználó (24620)

Hát, én a legrosszabra bejelöltem a magyart, mivel, csak magyarhoz volt eddig szerencsém
megaztán abból sem volt sok...
mondjuk úgy, hogy egy és fél
de az nem azt jelenti, hogy műlábas volt

megaztán abból sem volt sok...
mondjuk úgy, hogy egy és fél

Fred bátyám ösmerve sorolom: zelli-rózsajány-szilva-sárlott-moncy-kátya
télleg rózsajányról ki tud vmit, azon kívül, h a bőrnadrágosokhoz szerencsésen megérkezett? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 14. szerda 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
télleg rózsajányról ki tud vmit, azon kívül, h a bőrnadrágosokhoz szerencsésen megérkezett? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 14. szerda 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
facér
nő típusba ismerek ilyeneket:
a facér
a nagyon facér
és az aki él hal a facér!
bugyibuci lehet most elárultad magad? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 19:48

nő típusba ismerek ilyeneket:
a facér
a nagyon facér
és az aki él hal a facér!

bugyibuci lehet most elárultad magad? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Ez már elég tetszetős teszt, de néha elég buta, hiába mondtam meg, hogy facér vagyok, és nem volt egyéjszakás kalandóm, mégis kíváncsi a barátnőmre, és hogy mlyen volt az a nem létező egyéjszakás...
na mindjárt végigmegyek rajta...
----------------
Milyenek a magyar nők az ágyban?
Há' honnan tudjam?
-----------------
Feküdtél már le túlsúlyos nővel? És mennyire volt túlsúlyos?
A "nem" miért egyenlő azzal, hogy nem is szeretem?
na mindjárt végigmegyek rajta...
----------------
Milyenek a magyar nők az ágyban?
Há' honnan tudjam?
-----------------
Feküdtél már le túlsúlyos nővel? És mennyire volt túlsúlyos?
A "nem" miért egyenlő azzal, hogy nem is szeretem?
vazze mehetünk serezni?
előtte jól bepáleszozunk! tudod minyő finom cserszegi fűszeres törkölyöm van?
észre se veszik, h mi együtt iszunk! úgyis azt hiszik összevesztünk az S-en! de hát tévednek, mert ha S neked Sumi, nekem Senna!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 14. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
előtte jól bepáleszozunk! tudod minyő finom cserszegi fűszeres törkölyöm van?
észre se veszik, h mi együtt iszunk! úgyis azt hiszik összevesztünk az S-en! de hát tévednek, mert ha S neked Sumi, nekem Senna!

most a hajadról vagy a szakálladról beszélsz
jó reggelt bátyám! Jó reggelt nappali! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 07:59

jó reggelt bátyám! Jó reggelt nappali! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép reggelt mindenkinek, ezen a havas reggelen! (nálunk szakad a hó, fehér minden)

Szép reggelt mindenkinek, ezen a havas reggelen! (nálunk szakad a hó, fehér minden)

Jóóó reggelt csajok és fiúk!
Deh...szar napom lesz...ááááh...mind1!
Nincs fotó...majd tán eccer...Pruni...ez így nm ér(!)...még a wégén begúmozok....
...és...be sem merek ide jönni...
Deh...szar napom lesz...ááááh...mind1!
Nincs fotó...majd tán eccer...Pruni...ez így nm ér(!)...még a wégén begúmozok....