ennyiiii? érjem be egy boldog névnapottal? semmi öleléses szmájli, meg forró csókos szmájli...meg tartsd ide a forró puncidat kérés...vazzzeggggg...felhívlak és énekelek, ha nem pótolod
be vagyok rekedve...olyan a hangom, mint egy botfülű varjúnak
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 16. péntek 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt nem gondoltam volna rólad, hogy te is ilyen perverz vagy. Szép egy brigád jött itt össze Tom főnöxel (Gyuriként) a brigádvezetővel együtt.
Na ma már nem leszek, valószínű már csak holnap.
Szevasztok! Jó délutánt mindenkinek. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 16. péntek 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 11:55
Na ma már nem leszek, valószínű már csak holnap.
Szevasztok! Jó délutánt mindenkinek. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 16. péntek 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)

75%. Lehet, hogy egyes dolgokra már rosszul emnlékszem?
Szép jónapot mindenkinek.

Szép jónapot mindenkinek.
Utólag is boldog névnapot Prune!
75%. Lehet, hogy egyes dolgokra már rosszul emnlékszem?
Szép jónapot mindenkinek. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 15:13

Szép jónapot mindenkinek. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Találtam egy jó szex tesztet. Ha bejött a lap kattintsatok a magyar zászlóra. Ráadásul 62%-t értem el. (pedig a perverz dolgokat ki is hagytam)Ez nagyon jó, és érdekes teszt. (32 ország vesz benne részt)
KATT IDE!
KATT IDE!
Nyem vok az apád de engedélyt adok mind kettőre csak birjad szuszal
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 10:19

van ahol ez védőital!
sajnos az én hmelyemen és a munkakörömben tiltott "gyümölcs", mint a 18 év alatti szűzpina (lehet, de "apai" engedély mellett)!
sajnos az én hmelyemen és a munkakörömben tiltott "gyümölcs", mint a 18 év alatti szűzpina (lehet, de "apai" engedély mellett)!

Áhh...félre értetted...a másszál wissza az ablakont azt úgy értettem,hogy ha kapsz egy NEM-et akkor ne csüggedj el majd máskor MÁSNÁL bejön...wili??
South Park...sirály...sokat néztem...az öcsém szerint én olyan wagyok mint Cartman...wazze...pesze...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 10:50
South Park...sirály...sokat néztem...az öcsém szerint én olyan wagyok mint Cartman...wazze...pesze...

Törölt felhasználó (24620)

Hát...
Valahogy akkor is jobban megértem a lány álláspontját.
Mi az hogy visszamászom az ablakon? Én pont az olyan fazonokat ütném agyon, akik nem értik a "NEM" jelentését.
Ilyenkor mindig a South Park egyik régi része jut az eszembe, mikor óra közepén betobban a Séf, hogy udvaroljon csinos helyettesítőtanárral;
- Jónapooooot.
- Jónapot, miben segíthetek?
- Séééf vagyooook!
- Ééés?
Mi az hogy visszamászom az ablakon? Én pont az olyan fazonokat ütném agyon, akik nem értik a "NEM" jelentését.
Ilyenkor mindig a South Park egyik régi része jut az eszembe, mikor óra közepén betobban a Séf, hogy udvaroljon csinos helyettesítőtanárral;
- Jónapooooot.
- Séééf vagyooook!

- Ééés?
Hipp barátom...súgd lécci a fűlembe,hogy mi is wót a doktor bácsinál...
...ha nm waok windisgréc...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 10:23

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Én már abba a topicba be sem merek menni, ronda, gyalázatos, perverz, disznó népcség! hová kerültem?

Hát...
- Jónapooooot.
- Séééf vagyooook!
- Ééés? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 10:37
- Jónapooooot.
- Séééf vagyooook!

- Ééés? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Aggyisten!
A csajozást newezzük gyüjtő szónak...nm hinném,hogy ennyire ki kéne sarkítani...pár nagypofájú pasi elmegy bulizni....blablabla...hülyeség és tök mindegy minek híwod a lényeg a lényeg...bah Wilika!
Akkor elmesélem,hogy nmrég wárta az egyik nő ismerösöm a busztot este a megállóba és odament hozzá egy pasi,hogy már rég látott ennyire szép jányt...majd beszélgetni kezdtek és az ismerösöm csak azzé hárítoota el a towábbi(közelebbi) ösmerkedést mee wölegénye wan...de nekem elárulta,hogy piszok jól esett neki a bók mert már régen kapott ilyesmit és helyes wót a srác is...jól eldumáltak oszt ennyi...Tehát csak hozzáállás kérdése az egész...különben is neked még azt kellene csinálnod ha kidobnak az ajtón,utána bemászol az ablakon...azért mert hülyén érzed magad 1-2-4 wisszautasítástól nm kell abbahagyni...türelem rózsát terem...w mi...jah és lehet,hogy a lány ismerősödnek wan egy csomó negatíw élménye és azzé mond ilyeneket...nm hinném,hogy hallgatnék rá...wótam sok buliba és ezek szerint szellemileg wissza wagyok maradwa...faxság!
A csajozást newezzük gyüjtő szónak...nm hinném,hogy ennyire ki kéne sarkítani...pár nagypofájú pasi elmegy bulizni....blablabla...hülyeség és tök mindegy minek híwod a lényeg a lényeg...bah Wilika!
Akkor elmesélem,hogy nmrég wárta az egyik nő ismerösöm a busztot este a megállóba és odament hozzá egy pasi,hogy már rég látott ennyire szép jányt...majd beszélgetni kezdtek és az ismerösöm csak azzé hárítoota el a towábbi(közelebbi) ösmerkedést mee wölegénye wan...de nekem elárulta,hogy piszok jól esett neki a bók mert már régen kapott ilyesmit és helyes wót a srác is...jól eldumáltak oszt ennyi...Tehát csak hozzáállás kérdése az egész...különben is neked még azt kellene csinálnod ha kidobnak az ajtón,utána bemászol az ablakon...azért mert hülyén érzed magad 1-2-4 wisszautasítástól nm kell abbahagyni...türelem rózsát terem...w mi...jah és lehet,hogy a lány ismerősödnek wan egy csomó negatíw élménye és azzé mond ilyeneket...nm hinném,hogy hallgatnék rá...wótam sok buliba és ezek szerint szellemileg wissza wagyok maradwa...faxság!
Szióka!
Ámen...ugyan az unikumot nm szeretem...de a reklámja tetszik....főleg ha mondjuk én wagyok kicsi john te meg az örmester...
PINA!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 10:11
Ámen...ugyan az unikumot nm szeretem...de a reklámja tetszik....főleg ha mondjuk én wagyok kicsi john te meg az örmester...

PINA!

Aggyisten!
Akkor elmesélem,hogy nmrég wárta az egyik nő ismerösöm a busztot este a megállóba és odament hozzá egy pasi,hogy már rég látott ennyire szép jányt...majd beszélgetni kezdtek és az ismerösöm csak azzé hárítoota el a towábbi(közelebbi) ösmerkedést mee wölegénye wan...de nekem elárulta,hogy piszok jól esett neki a bók mert már régen kapott ilyesmit és helyes wót a srác is...jól eldumáltak oszt ennyi...Tehát csak hozzáállás kérdése az egész...különben is neked még azt kellene csinálnod ha kidobnak az ajtón,utána bemászol az ablakon...azért mert hülyén érzed magad 1-2-4 wisszautasítástól nm kell abbahagyni...türelem rózsát terem...w mi...jah és lehet,hogy a lány ismerősödnek wan egy csomó negatíw élménye és azzé mond ilyeneket...nm hinném,hogy hallgatnék rá...wótam sok buliba és ezek szerint szellemileg wissza wagyok maradwa...faxság! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 10:17
Akkor elmesélem,hogy nmrég wárta az egyik nő ismerösöm a busztot este a megállóba és odament hozzá egy pasi,hogy már rég látott ennyire szép jányt...majd beszélgetni kezdtek és az ismerösöm csak azzé hárítoota el a towábbi(közelebbi) ösmerkedést mee wölegénye wan...de nekem elárulta,hogy piszok jól esett neki a bók mert már régen kapott ilyesmit és helyes wót a srác is...jól eldumáltak oszt ennyi...Tehát csak hozzáállás kérdése az egész...különben is neked még azt kellene csinálnod ha kidobnak az ajtón,utána bemászol az ablakon...azért mert hülyén érzed magad 1-2-4 wisszautasítástól nm kell abbahagyni...türelem rózsát terem...w mi...jah és lehet,hogy a lány ismerősödnek wan egy csomó negatíw élménye és azzé mond ilyeneket...nm hinném,hogy hallgatnék rá...wótam sok buliba és ezek szerint szellemileg wissza wagyok maradwa...faxság! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)

A lány különválasztotta az ismerkedést és a csajozást.
A csajozást úgy képzelte el, mint amikor pár szellemileg visszamaradott hímegyed elmegy bulizni, és felszed egy-egy csajt, mert nincs csaja, vagy épp nem érdekli.
Az ismerkedésre az jutott eszébe, mikor a buszmeállóban odamegy hozzá egy pasi tüzet kérni, vagy megkérdezi, hogy nem találkoztak-e már valahol, meg hogy biztosan ismerik egymást, ő meg elhajtja a francba.
(végre valaki igazol, mindig mondtam, hogy ez a "menj oda" a legnagyobb baromság a világon, mert úgyis elhajt a csudába, hogy ki vagyok, és mi a sz_rt akarok
(és tényleg))
A csajozást úgy képzelte el, mint amikor pár szellemileg visszamaradott hímegyed elmegy bulizni, és felszed egy-egy csajt, mert nincs csaja, vagy épp nem érdekli.
Az ismerkedésre az jutott eszébe, mikor a buszmeállóban odamegy hozzá egy pasi tüzet kérni, vagy megkérdezi, hogy nem találkoztak-e már valahol, meg hogy biztosan ismerik egymást, ő meg elhajtja a francba.

Én már abba a topicba be sem merek menni, ronda, gyalázatos, perverz, disznó népcség! hová kerültem?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 10:21

mert perverz nők és fiúk látogatják!
talán egy kicsit light/soft-tosabbra kellene venni?
vagy elég az egyik hangadót seggberúgni/dugni és visszafogni?...

mert perverz nők és fiúk látogatják!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 08:43

Törölt felhasználó (21812)
Admin

A baszós szappanoperánk most teljesen olyan, mint a TIZENEGYEZER VESSZŐ egyik jelenete.

van ahol ez védőital!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 11. 16. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 08:50

jóó napot hoztam egy üveg vodkát hogy ne szárazon legyünk egész nap

A lány különválasztotta az ismerkedést és a csajozást.
(végre valaki igazol, mindig mondtam, hogy ez a "menj oda" a legnagyobb baromság a világon, mert úgyis elhajt a csudába, hogy ki vagyok, és mi a sz_rt akarok
(és tényleg))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 08:29

Admin

Jó reggelt mindenkinek!
A csajozás azt jelenti számomra, hogy egy srác megpróbál felszedni egy lányt rövid vagy hosszú kapcsolat céljából.
Magyarul: ismerkedik.
Vagy ilyesmi.
A csajozás azt jelenti számomra, hogy egy srác megpróbál felszedni egy lányt rövid vagy hosszú kapcsolat céljából.
Vagy ilyesmi.
Most tudtam olvasni, rendben, és köszönöm, jöhet a bünti....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:24
Admin

Nekem sem jött fel a GG baromi sokáig.
Hipp, többek között ez, és a folyamatos bőgés okozta, hogy csak most reagáltam az írásodra.
És most térdelj le és hajolj előre, bünti következik a priviben írtakért!
Hipp, többek között ez, és a folyamatos bőgés okozta, hogy csak most reagáltam az írásodra.
És most térdelj le és hajolj előre, bünti következik a priviben írtakért!

jóó napot hoztam egy üveg vodkát hogy ne szárazon legyünk egész nap

A baszós szappanoperánk most teljesen olyan, mint a TIZENEGYEZER VESSZŐ egyik jelenete.

Jó reggelt mindenkinek!
Vagy ilyesmi. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:48
Vagy ilyesmi. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Ok, most kérdeztem eg nőcimborát MSN-en, hogy szerinte mi a "csajozás" konkrétan.
Szerintetek mi a csajozás
(de komolyan)
Szerintetek mi a csajozás

(de komolyan)
Szép reggelt mindenkinek!
Az üzeneteket nem tudom olvasni azt írja ki "Nyemszabad" ilyen még nem volt. Nem vagyok türelmetlen, talám majd megjavul.
Az üzeneteket nem tudom olvasni azt írja ki "Nyemszabad" ilyen még nem volt. Nem vagyok türelmetlen, talám majd megjavul.