Benne van a kiírásban, hogy minden szereplőnek dugnia kell?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 21:29

nem tudom, hogy melyik társaságra gondolsz, de ha a szappanosra akkor nincs igazad...nézd már meg! egy tisztességeset nem tudok kefélni...hol az elemért, hol az uborkádért rohangálok...most meg várhatom a rend derék őreit, akiket a vénasszony kihív...bár charlotte elbaszta, mert most kénytelen lesz a takarítónénit is bevenni a buliba...elvégre hozott egy szereplőt

Pedig nagy szája van a betegnek
Te nem vagy náthás zellikém,no nem azértcsak hát ugye
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 16. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 22:27

Te nem vagy náthás zellikém,no nem azértcsak hát ugye

Mi aztán megreformáljuk az egészségügyet!
De egy szem beteget nem látok Én se!
Biztos az igen hatalmas méretű péniszkóptól ijedt meg a kedves beteg!

Mi aztán megreformáljuk az egészségügyet!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 22:24

most látom hogy itt vagyunk a napaliba házhoz jöttünk de hol a beteg?
csak nem meg szökött talán megijedt?

most látom hogy itt vagyunk a napaliba házhoz jöttünk de hol a beteg?
csak nem meg szökött talán megijedt?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 16. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Az a péniszkóp tartozéka,abba van a gyógyszer amit prunne szájába kellene juttatni a gyógyulás érdekében,
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 16. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)

És mi az a két gömbölyű, ott a péniszkóp alatt!?
Az milyen műszer?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 22:14

Az milyen műszer?

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább a müszeret fogjad a péniszkópot,igy sokkal hatékonyabb lesz

Inkább a müszeret fogjad a péniszkópot,igy sokkal hatékonyabb lesz
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 16. péntek 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 22:10

Konzultáció!
A javaslatom akkor, hogy a kedves beteg vaginális beöntésben részesüljön!
Fogjam a kezedet!?

Fogjam a kezedet!?

Konzultáció!
Fogjam a kezedet!?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 22:05

Fogjam a kezedet!?

Kedves kollegina mint jelleztem én légutibetegségre
adtam speciális javaslatott,
Ha fáj a torkod természetesen előre veszlek sürgősségi alapon nem kell rögtön reklamálni
Ja prunne puncija,ahoz hogy valamit gyógyitsunk kell lennie valami anamnézisnek is
Na jól lebuktattál csak szopatni és utána megdugni akartam, te a múltkor is csak a kezem fogtad,de rájöttem hogy a prunne keze volt a sliccemnél
Ha fáj a torkod természetesen előre veszlek sürgősségi alapon nem kell rögtön reklamálni

Ja prunne puncija,ahoz hogy valamit gyógyitsunk kell lennie valami anamnézisnek is

Na jól lebuktattál csak szopatni és utána megdugni akartam, te a múltkor is csak a kezem fogtad,de rájöttem hogy a prunne keze volt a sliccemnél

Kedves kollegina mint jelleztem én légutibetegségre
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 16. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 21:55

Kollega!
Maga itt itiszeket osztogat, toszogat!
Az gyulladás. Miért akarsz Te Prunenak puncigyulladást!
Prune, nem kell visszamenni a boltba! Jó lesz a cukkini!
De most már valami normális pasi is jöhetne a topicba. Vagy már felébredhetne Gábor!
Én is kefélni akarok.

De most már valami normális pasi is jöhetne a topicba. Vagy már felébredhetne Gábor!
Én is kefélni akarok.

áhhh...visszamegyek..hátha végre meg leszek döngetve...aladár által
jaja...gábor is észhez térhetne már...de gondolom kiszívtad minden erejét
asszem megyek bevenni a gyógyszeremet
gúdnájt...azért nem ám vircsaftolni...még lehet, hogy felnézek
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 16. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 21:55

jaja...gábor is észhez térhetne már...de gondolom kiszívtad minden erejét

asszem megyek bevenni a gyógyszeremet

Kollega!
Én is kefélni akarok.

Én is kefélni akarok.

Kollega!
Én is kefélni akarok.

Én is kefélni akarok.

ez igy igaz elis kezdtem olvasgatni,de hát első a beteg
még az hiányzikhogy valamit elkapjál,neked meg nem tudok nyújtani csak jótanácsot
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 16. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 21:35

Faxomat 2sanyi007...te mész olwasni...megdumáltuk...
..Pruncika hercignő ma az enyém...nm adom...

Faxomat 2sanyi007...te mész olwasni...megdumáltuk...
..Pruncika hercignő ma az enyém...nm adom...

Léguti betegségek az én szakterületem,neked speciális terápiát javasolnék
reggel egy adag spermamicin orálisan
délben 15ml rúdoncsepp análisan
este egy adag vaginálistoszigálitis
Természetesen majd én beadom neked
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
reggel egy adag spermamicin orálisan
délben 15ml rúdoncsepp análisan
este egy adag vaginálistoszigálitis
Természetesen majd én beadom neked

arról nem is beszélve, hogy mehetek visszacserélni a cukkinit...most őszintén! nem mindegy, hogy a zöld, vastag, amit feldugsz, az uborka vagy cukkini???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 21:29

nem tudom, hogy melyik társaságra gondolsz, de ha a szappanosra akkor nincs igazad...nézd már meg! egy tisztességeset nem tudok kefélni...hol az elemért, hol az uborkádért rohangálok...most meg várhatom a rend derék őreit, akiket a vénasszony kihív...bár charlotte elbaszta, mert most kénytelen lesz a takarítónénit is bevenni a buliba...elvégre hozott egy szereplőt

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 16. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 21:22

Hüm, hüm!
Biztos azért, mert túl sokat meztelenkedtél, azzal a perverz, disznó társasággal.
Egyébként jobbulást!
Biztos azért, mert túl sokat meztelenkedtél, azzal a perverz, disznó társasággal.

Egyébként jobbulást!

Wazze...mennnymááá...mindzsó felállok...hagggyáááá...
Egyre röwidebb pórázon waok...a kismama inkább alszik meg ilyenek...szegény gyurci...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 21:22

Egyre röwidebb pórázon waok...a kismama inkább alszik meg ilyenek...szegény gyurci...

a teával ki lehet kergetni a világból...ellenben mézet szívesen nyalogatnék a farkadról

Hüm, hüm!
Egyébként jobbulást!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyébként jobbulást!

a teával ki lehet kergetni a világból...ellenben mézet szívesen nyalogatnék a farkadról
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 16. péntek 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 21:20

Szegény...jer...én majd kikúrellak...nm...nah...kikúrellak...nah mégeccer...szówal...kikúrállak...főzök neked teját..betakargatlak...simikézlek...kiny...lak...nah nm na...szówal hamar meggyógyulnál nálam...ízzasztanálak...lázmérőznélek meg ilyenek...nah a wégére,hogy belejöttem...jobban wagy???

Szegény...jer...én majd kikúrellak...nm...nah...kikúrellak...nah mégeccer...szówal...kikúrállak...főzök neked teját..betakargatlak...simikézlek...kiny...lak...nah nm na...szówal hamar meggyógyulnál nálam...ízzasztanálak...lázmérőznélek meg ilyenek...nah a wégére,hogy belejöttem...jobban wagy???