Szegény...jer...én majd kikúrellak...nm...nah...kikúrellak...nah mégeccer...szówal...kikúrállak...főzök neked teját..betakargatlak...simikézlek...kiny...lak...nah nm na...szówal hamar meggyógyulnál nálam...ízzasztanálak...lázmérőznélek meg ilyenek...nah a wégére,hogy belejöttem...jobban wagy???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)

prunci ma szarul van...kb. így:
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 16. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 20:31

Wazze Sanya...olwasd...mindent...off topic...tuning topic...megtudol mindent...de ahhó muszáj olwasnod...érted?!
Prune mindig eltűnik...ha már meleg a talaj...
...jól felizgat...és husss má itt sincs...

Wazze Sanya...olwasd...mindent...off topic...tuning topic...megtudol mindent...de ahhó muszáj olwasnod...érted?!
...jól felizgat...és husss má itt sincs...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 20:16

nem sértődtem be
viszont hova ment prunne lehet hogy nem is bir el ketőnkell
nem lustaság hanem sok idő inkább dobj egy privit ha volt valami érdekes

nem sértődtem be
viszont hova ment prunne lehet hogy nem is bir el ketőnkell
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 16. péntek 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 20:12

Húhúhú...mondtam nm besértődni...
...és olwasd wissza az egész hetet..ne légy rest...

Húhúhú...mondtam nm besértődni...
...és olwasd wissza az egész hetet..ne légy rest...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 19:33
van olyan ügyes hogy egyszerre mindkentőket de úgy hogy hanyat esünk

2sanyi74...inalj innen...
....pruni most az enyém...wárj a sorodra...
(be ne sértődj!)

(be ne sértődj!)
2sanyi74...inalj innen...
....pruni most az enyém...wárj a sorodra...
(be ne sértődj!) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 19:11

(be ne sértődj!) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó estétt mindenkinek,egy hétig nem voltam,ha történt valami emlitésre méltó esemény?nincs kedvem vissaollvasni ez rengetegg.
prunne drága tudtam mikor kell bejönnöm
Surdikám köszi neked is az elismerő sorokat

Társalgunk kedwes...nm csetelünk..
...milyen egy szopós admin wagy...
...hát lehet téged nm imádni???...nm!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 18:32

kettesben vagyunk a nappaliban???
ha akarod, akkor most leszoplak
...aztán tiltom mindkettőnket chatelésért

Szép jó estétt mindenkinek,egy hétig nem voltam,ha történt valami emlitésre méltó esemény?nincs kedvem vissaollvasni ez rengetegg.

kettesben vagyunk a nappaliban???
...aztán tiltom mindkettőnket chatelésért
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 16. péntek 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 18:29

Szégyelsz???hihihi...talán ameddig nm könyörögsz,hogy haggyam abba...
...úrnőm!

Szégyelsz???hihihi...talán ameddig nm könyörögsz,hogy haggyam abba...
...úrnőm!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 18:27

hehe...nem merted bevállalni a repedtfazék varjút, mi?
gyurkának meg: igen, az vagyok
majd próbálok úgy magyarázni, hogy semmit se érts, és akkor annyit szívhatsz, amennyit nem szégyelsz

hehe...nem merted bevállalni a repedtfazék varjút, mi?
majd próbálok úgy magyarázni, hogy semmit se érts, és akkor annyit szívhatsz, amennyit nem szégyelsz
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 16. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor most Te egy régi wágású jány wagy...ugye??
Szíwhatom naponta többször is magamba a tudást???
(no problem)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 18:21

Szíwhatom naponta többször is magamba a tudást???

sajnos a magyarázat a lábaim között van..onnan kéne magadba szívni a tudást

az előbb láttam a fórum nyitólapján, hogy a társkeresők között az egyiknél az utolsó hszt willy írja...huh mondom, willy megint odabök, mint a webcamszexben
belépek, olvasom...molett pár keres...
aztán láttam csak, hogy willy99 írt

sajnos a magyarázat a lábaim között van..onnan kéne magadba szívni a tudást
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 16. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 17:15

Nah...még mindig nm értem ki beszélt itt csak baszásról????
Ki beszélt itt bombázóról????
De az is lehet,hogy én nm értek wmit...
De a csajozás miért jelente egy éjszakás dugást????

De a csajozás miért jelente egy éjszakás dugást????
Nah...még mindig nm értem ki beszélt itt csak baszásról????
De a csajozás miért jelente egy éjszakás dugást???? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 13:49

De a csajozás miért jelente egy éjszakás dugást???? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

csajozásról röviden...meg a mássz vissza az ablakon esete...szerintem, ha egy nő viszonylag komoly, és nem csak baszni akar, akkor nem fog elsőre igent mondani
igenis vannak még régi vágású lányok, akik nem ugranak azonnal a fiú nyakába, és nem feltétlenül teszik meg az első lépést...csak legfeljebb utalnak rá, hogy nincs ellenükre...vannak olyan lányok, akik ismerik a vadászszenvedély fogalmát, és igyekeznek becserkészni úgy a pasit, hogy ő vadászatnak érezze...mondjuk ezek a lányok nem hosszúcombú, teltkeblű szőkék
és ettől persze első látásra nem is biztos, hogy nagyon csinosak
de szerintem wilika okos lányt akar, és nem feltétlenül bombázót
miről beszélgetne vele?

Forró csókom küldöm Neked,
Torkodra meg gyógyító nedvemet.

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 13:45
Torkodra meg gyógyító nedvemet.

ennyiiii? érjem be egy boldog névnapottal? semmi öleléses szmájli, meg forró csókos szmájli...meg tartsd ide a forró puncidat kérés...vazzzeggggg...felhívlak és énekelek, ha nem pótolod
be vagyok rekedve...olyan a hangom, mint egy botfülű varjúnak

mostanra pedig az alcíme ez lehetne: szex az artistaképzőben
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 08:43

Törölt felhasználó (21812)
Admin

A baszós szappanoperánk most teljesen olyan, mint a TIZENEGYEZER VESSZŐ egyik jelenete.

Egy ismerősöm mondta egyszer arról, hogy a szépség nem feltétlenül jelent jóságot is, hogy: a kincset keresni kell!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 16. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 13:49

csajozásról röviden...meg a mássz vissza az ablakon esete...szerintem, ha egy nő viszonylag komoly, és nem csak baszni akar, akkor nem fog elsőre igent mondani
igenis vannak még régi vágású lányok, akik nem ugranak azonnal a fiú nyakába, és nem feltétlenül teszik meg az első lépést...csak legfeljebb utalnak rá, hogy nincs ellenükre...vannak olyan lányok, akik ismerik a vadászszenvedély fogalmát, és igyekeznek becserkészni úgy a pasit, hogy ő vadászatnak érezze...mondjuk ezek a lányok nem hosszúcombú, teltkeblű szőkék
miről beszélgetne vele?

miről beszélgetne vele?