willi + az izom?
erről folytatásos regényt azé nem lehetne írni!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 17:08
...szerintem Wilika...Ő ilen sowány és izmos...
Mi nm az tuti...
erről folytatásos regényt azé nem lehetne írni!

Mi nm az tuti...

Te úgy vagy buggyant ahogy vagy, és ez az állapot már nálad csak rosszabb lesz.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 10:59

a jogosítványom 2x olyan idős mint te
láttam a múltkor Te hajoltál ki a kocsiból, h a botodra támaszkodj vezetés közben!
láttam a múltkor Te hajoltál ki a kocsiból, h a botodra támaszkodj vezetés közben!

lököttödön!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:03

Jó napot mindenkinek! Van itt valaki?
Ma kaptam egy levelet, közzé teszem:
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy szíveskedjen 2 ml vért, és 2 g székletet számunkra eljuttatni. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá!
Üdv,
Labor"
Ma kaptam egy levelet, közzé teszem:
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy szíveskedjen 2 ml vért, és 2 g székletet számunkra eljuttatni. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá!
Üdv,
Labor"
a jogosítványom 2x olyan idős mint te
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 07:28

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok szép reggelt!
Na Willy én akármit mondok te mindenbe belekötsz.
Nem tudom mi ebben a brutális, nehogy már te adj nekem tanácsot vezetésből, a jogosítványom 2x olyan idős mint te, és a hátam mögött lévő kb.600 ezer km is jelent talán valamit. De én vagyok a fasz, egyáltalán miért foglalkozom veled. Lassan hasonlítasz valakire, mindent, mindenkinél jobban tudsz. Ezentúl kerülni foglak.
Na Willy én akármit mondok te mindenbe belekötsz.
Nem tudom mi ebben a brutális, nehogy már te adj nekem tanácsot vezetésből, a jogosítványom 2x olyan idős mint te, és a hátam mögött lévő kb.600 ezer km is jelent talán valamit. De én vagyok a fasz, egyáltalán miért foglalkozom veled. Lassan hasonlítasz valakire, mindent, mindenkinél jobban tudsz. Ezentúl kerülni foglak.
Drágám én megtöltelek ha Te káposzta vagy!
csak biztosítsd a helyet a töltelékemnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 10:15

csak biztosítsd a helyet a töltelékemnek!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szép napot!
Igen, sikeres volt a vendégeskedés. Nagyon nem kellett kitennem magamért, mert ők hozták a töltött káposztát, én csak a helyet biztosítottam.
Igen, sikeres volt a vendégeskedés. Nagyon nem kellett kitennem magamért, mert ők hozták a töltött káposztát, én csak a helyet biztosítottam.

Szép napot!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 13. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 07:17

Jóóó regggelteket!
Wilika:-kalapot hordasz...
...spoiler...gyagyás...
Hipp:-remélem szőrös nunciwal álmodtál...
Charl.:-wendég fogadás sikeres wót?
Wilika:-kalapot hordasz...

Hipp:-remélem szőrös nunciwal álmodtál...

Charl.:-wendég fogadás sikeres wót?

Fred Te piszkos!
azé fricskázom az orrod, mert halálra röhögöm magam a visszavágásaidon! /meg pl a gyurién is amikor sumit szidom/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 10:04
azé fricskázom az orrod, mert halálra röhögöm magam a visszavágásaidon! /meg pl a gyurién is amikor sumit szidom/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Teeeee, hogy a talicska majmok tegyenek a magukévá, állandóan azon jár az a perverz disznó eszed, hogy hipp barátodnak hogyan tudnál az orrára koppintani.
Izgalommal várom a képet, surdának nehogy küldjél, mert még ennyit sem dolgozik, különben sem illeti meg a spermahajder.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 09:51

neked is köszi
majd cserébe küldök valami szaftos, izgalmas képet a pin...izééé a ...

Teeeee, hogy a talicska majmok tegyenek a magukévá, állandóan azon jár az a perverz disznó eszed, hogy hipp barátodnak hogyan tudnál az orrára koppintani.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 09:59

remélem a vadorzónak nem köll a napokat számolnia!
nem tud jönni közénk még most se? a qurva ki..szott munkahelye!
spermahajder
szívesen hajtanék beléd /is/ belőle!
van egy ötletem, h milyen képet is külgyé hoppmesternek: a szőrös puncidat fotózd le, de úgy, h takard ki a lényeget viagrával!
/szegény majmoknak megint mókájuk lesz!/
mi a faxom van?
túlvagyunk tizenötezren?
csak nem valami giccses sz@r van benne
menek megnézem ...

spermahajder

van egy ötletem, h milyen képet is külgyé hoppmesternek: a szőrös puncidat fotózd le, de úgy, h takard ki a lényeget viagrával!

mi a faxom van?
túlvagyunk tizenötezren?

menek megnézem ...
az bijony!
és az egy ünnepi hsz?
IGÉNYTELEN!!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 09:59
és az egy ünnepi hsz?

IGÉNYTELEN!!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)

spermahajder
mi a faxom van?
túlvagyunk tizenötezren?
menek megnézem ...

spermahajder

mi a faxom van?
túlvagyunk tizenötezren?

menek megnézem ...
spermahajder
mi a faxom van?
túlvagyunk tizenötezren?
menek megnézem ... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 09:49

spermahajder

mi a faxom van?
túlvagyunk tizenötezren?

menek megnézem ... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)

jééé
ezt még sose láttam
köszönöm, te egyetlen spramhajderem...képzeljétek vad küldött mailt, hogy mizu

neked is köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 09:18

Névnapodon, sok szeretettel köszöntelek, és sok boldogságot kívánok!

jééé
ezt még sose láttam
köszönöm, te egyetlen spramhajderem...képzeljétek vad küldött mailt, hogy mizu
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Zellikém drága!
Örülök, hogy növöget a bundád, vigyázz is rá, nehogy megfázzon a mucus. Majd alkalomadtán szemrevételezzük mennyire nőtt meg. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 13. kedd 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 07:21
Örülök, hogy növöget a bundád, vigyázz is rá, nehogy megfázzon a mucus. Majd alkalomadtán szemrevételezzük mennyire nőtt meg. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 13. kedd 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Jaj! De jó meleg van itt a nappaliban!
Még jó, hogy van kis bundásom ott lenn, így nem fázik!
Jaj! De jó meleg van itt a nappaliban!
Még jó, hogy van kis bundásom ott lenn, így nem fázik!

Na akkor ki fognak útálni innen, azt hiszik direkt erre hajtok. Igaz a múltkori VIP tagságomat sem használtam ki, csak olyan jól állt a nevem mellett, rímelt. Mindenesetre köszönöm.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 13. kedd 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 07:53

Jó reggelt!
Szerintem azt is megnyerted, mert rajtunk kívül nem igazándiból voltak más versenyzők (a két vén giccses fax), én meg nem nyerhetek hivatalból!
Nézd meg a pontjaidat, oda irányitottunk 5000 pontot 1 hónapos VIP-re. Ha megérkezik, váltsd be, gondolom tudod a technikáját!
Szerintem azt is megnyerted, mert rajtunk kívül nem igazándiból voltak más versenyzők (a két vén giccses fax), én meg nem nyerhetek hivatalból!
Nézd meg a pontjaidat, oda irányitottunk 5000 pontot 1 hónapos VIP-re. Ha megérkezik, váltsd be, gondolom tudod a technikáját!

Névnapodon, sok szeretettel köszöntelek, és sok boldogságot kívánok!

úgy látom ma nem sokat leszek Veletek!
15 oldal a kötelező olvasmányom!
15 oldal a kötelező olvasmányom!

Szia Drága Hippem és Tom!
A képekkel nem is volt gond az elején, volt mitől ihletet kapnom az íráshoz! Aztán abbamaradt.
Na de mit vártok a mai ifjúságtól?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 13. kedd 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 07:53
A képekkel nem is volt gond az elején, volt mitől ihletet kapnom az íráshoz! Aztán abbamaradt.

Na de mit vártok a mai ifjúságtól?

Jó reggelt!

Jó reggelt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 07:47

Szervusztok, szép reggelt mindenkinek!
Egy szép giccses képpel indítok. Erről jut eszembe, ez a giccsparádé is ellaposodott, mindent félbehagyunk?
Egy szép giccses képpel indítok. Erről jut eszembe, ez a giccsparádé is ellaposodott, mindent félbehagyunk?