Szervusztok, szép reggelt mindenkinek!
Egy szép giccses képpel indítok. Erről jut eszembe, ez a giccsparádé is ellaposodott, mindent félbehagyunk?
Egy szép giccses képpel indítok. Erről jut eszembe, ez a giccsparádé is ellaposodott, mindent félbehagyunk?

Jó reggelt!
Jaj! De jó meleg van itt a nappaliban!
Még jó, hogy van kis bundásom ott lenn, így nem fázik!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 13. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 07:17
Jaj! De jó meleg van itt a nappaliban!
Még jó, hogy van kis bundásom ott lenn, így nem fázik!

Jóóó regggelteket!
Wilika:-kalapot hordasz...
...spoiler...gyagyás...
Hipp:-remélem szőrös nunciwal álmodtál...
Charl.:-wendég fogadás sikeres wót?

Jóóó regggelteket!
...spoiler...gyagyás...

semmi baj, kalapot hordok, ha megfelelő szögben tartom a buksim, akkor "szpojler" és a földre szorít...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 20:25

Húha!
Jó lesz, ha kapaszkodsz, mert marha erős szelek fújnak mostanában.

Ok Gyuri!
Most kapcsolom ki a gépet, még jó, hogy visszanéztem ide. Többről is egyszerre? na wazze, az már egy szőrmeüzlet, elég nekem egy is, de azt nagyon........jóccakát! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 20:55
Most kapcsolom ki a gépet, még jó, hogy visszanéztem ide. Többről is egyszerre? na wazze, az már egy szőrmeüzlet, elég nekem egy is, de azt nagyon........jóccakát! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeeebusz Hipp...álmodj jó szőrös punikáról...akár többről is eccerrre...

Ne bántsátok willyt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 19:44

Törölt felhasználó (24620)

izmos!!!! XD XD XD
azigen...
jó lenne. halljátok, 178cm/54 kilóból rengeteg a zsír... na az izommennyiséget sejthetitek...

jó lenne. halljátok, 178cm/54 kilóból rengeteg a zsír... na az izommennyiséget sejthetitek...
Szeeebusz Hipp...álmodj jó szőrös punikáról...akár többről is eccerrre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 20:36

Törölt felhasználó (94621)

Jóéjszakát mindenkinek!

Kicsit magasabb wagy mint Bruce Lee...de Ő is nagyon erős bácsi wót...
Ne hallgass a Halasra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne hallgass a Halasra...

izmos!!!! XD XD XD
azigen...

Jóéjszakát mindenkinek!

Húha!

izmos!!!! XD XD XD
azigen...

izmos!!!! XD XD XD
azigen...
jó lenne. halljátok, 178cm/54 kilóból rengeteg a zsír... na az izommennyiséget sejthetitek... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 17:08
...szerintem Wilika...Ő ilen sowány és izmos...
Mi nm az tuti...

jó lenne. halljátok, 178cm/54 kilóból rengeteg a zsír... na az izommennyiséget sejthetitek... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi nm az tuti...

ÚÚÚÚÚdehüüülyeeee....
Én speciel beküldtem a kért mennyiségű vért, de mivel sz.rok a melóra, így azt megfelelő mennyiséggel prezentáltam...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:03

Én speciel beküldtem a kért mennyiségű vért, de mivel sz.rok a melóra, így azt megfelelő mennyiséggel prezentáltam...

Jó napot mindenkinek! Van itt valaki?
Ma kaptam egy levelet, közzé teszem:
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy szíveskedjen 2 ml vért, és 2 g székletet számunkra eljuttatni. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá!
Üdv,
Labor"
Ma kaptam egy levelet, közzé teszem:
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy szíveskedjen 2 ml vért, és 2 g székletet számunkra eljuttatni. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá!
Üdv,
Labor"

Mi nm az tuti...

nem,
csak a lányok takarítanak a nappaliban!
(mintha Pillécskét látnám szorgoskodni, de ki lehet ez a lusta nappalis pasi???)
(mintha Pillécskét látnám szorgoskodni, de ki lehet ez a lusta nappalis pasi???)

Az se rossz időtöltés...lakás suwickolás...nm irigyellek...
A wendégeskedés az mán jóó...főleg ha jóó a hangulat...jó szórakozást ha már megjöttek a wendégek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 17:01

A wendégeskedés az mán jóó...főleg ha jóó a hangulat...jó szórakozást ha már megjöttek a wendégek...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Én igazoltan vagyok távol. Vendégeink lesznek és a lakást suvickoltam.
Meg K.A.-nál kötözködök kicsit.
Meg K.A.-nál kötözködök kicsit.
nem,
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 16:11

Basssz..miwanma???...sztrájk...de hülye szó...alig bírtam leírni...
Bár ebben a zidőben lehet mindenki aluszékony és aluszik...

Én igazoltan vagyok távol. Vendégeink lesznek és a lakást suvickoltam.
Meg K.A.-nál kötözködök kicsit. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 16:11
Meg K.A.-nál kötözködök kicsit. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, sziasztok. Jól el voltam ma

Az jó! Gégetükrözést, locsolást, speciális szerszámmal nagy mennyiségben is, vállalok.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:59

Hello!
Ez itt a gégészet, nem patológia!
Itt lehet díszlexikonokat, meg identitászavarokat összeszedni! Ugye Willy?

Hello!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:48
Átmentem!
Kösz, hogy maradhat itt, legalább felvidul ki ide benéz.
Ma délelőtt kicsit a proszektúrára emlékeztet ez a nappali.

Kösz, hogy maradhat itt, legalább felvidul ki ide benéz.
Ma délelőtt kicsit a proszektúrára emlékeztet ez a nappali.