2sanyi74!
Newezd Willi87-et csak egyszerűen ...Wilika...és akkor nm kap idegrohamot...tudod még kis taknyos és érzékeny a lelke....
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 16:21
Newezd Willi87-et csak egyszerűen ...Wilika...és akkor nm kap idegrohamot...tudod még kis taknyos és érzékeny a lelke....

Na úgy gondolom ezt meg is bezéltük willy87(itt egy baráti mosoly és kézfogás)
Nah...estét!
Picit bejugrottam majd menek towább...
Wilika!
Reggel ez a szopos kép nm wót...helyette láttam a csajról wagy 6 képet amikor bulizik....
Picit bejugrottam majd menek towább...
Wilika!
Reggel ez a szopos kép nm wót...helyette láttam a csajról wagy 6 képet amikor bulizik....

Na úgy gondolom ezt meg is bezéltük willy87(itt egy baráti mosoly és kézfogás)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 13:56
Törölt felhasználó (24620)

...csak már nem kérek a vilikézésből, mert elegem lett régen pár év alatt belőle.
Oks *bólint*
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 15:30
Törölt felhasználó (94621)

Jól van na.
Jól van na.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 14:57

akkor olvasd át figyelmesen és egyszer meg fogod érteni, vagy nem.
Oh, Baby!
Mindjárt elmegyek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 15:00
Mindjárt elmegyek!

Óóóóh, bébi! Láttál volna ma délelőtt!
Császármorzsát kevergettem a nagy izmos karommal! (54kg/178cm még mindig
)

Óóóóh, bébi! Láttál volna ma délelőtt!
)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor olvasd át figyelmesen és egyszer meg fogod érteni, vagy nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 14:39

Nem tudom mi köze van ahhoz anyukád pedagógus mivoltjának, hogy valaki szüleit emlegeted ily módon, vagy mégis van köze hozzá?
De nem akarok foglalkozni tovább ezzel, majd egyszer meg fogod érteni, vagy nem.
De nem akarok foglalkozni tovább ezzel, majd egyszer meg fogod érteni, vagy nem.
Hoztam nektek egy szep rajzot ...

Willy!
Nézd meg az webcam-szex topicot!
Írtam oda választ Neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 14:22
Nézd meg az webcam-szex topicot!
Írtam oda választ Neked!

Na ez meg a másik.
Dedóban is ez ment. azééééért mer tanítónéni az anyukád nem csinálhatsz mindeeeent!
Rohadtul nem éreztem, hogy valami előjogot biztosítana nekem az, hogy x évfolyammal feljebb édesanyám tanít, igaz, szinte sosem láttam
Nem, nem a fiatalságom. semmi köze hozzá. De k_rva anyját annak aki levilikéz
Dedóban is ez ment. azééééért mer tanítónéni az anyukád nem csinálhatsz mindeeeent!
Rohadtul nem éreztem, hogy valami előjogot biztosítana nekem az, hogy x évfolyammal feljebb édesanyám tanít, igaz, szinte sosem láttam
Nem tudom mi köze van ahhoz anyukád pedagógus mivoltjának, hogy valaki szüleit emlegeted ily módon, vagy mégis van köze hozzá?
De nem akarok foglalkozni tovább ezzel, majd egyszer meg fogod érteni, vagy nem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 14:22
De nem akarok foglalkozni tovább ezzel, majd egyszer meg fogod érteni, vagy nem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ez meg a másik.

Na ez meg a másik.
Nem, nem a fiatalságom. semmi köze hozzá. De k_rva anyját annak aki levilikéz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 14:16
Nem, nem a fiatalságom. semmi köze hozzá. De k_rva anyját annak aki levilikéz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy kicsit azért moderálhatnád magad, a fiatalságod nem jogosít fel arra, hogy így beszélj. Nem az első eset.
Egy kicsit azért moderálhatnád magad, a fiatalságod nem jogosít fel arra, hogy így beszélj. Nem az első eset.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 13:39

Vilikézd az apád f_szát.
Nekem most nincs, mivel paradox dolog, hogy nekem társam legyen, ami pedig a merevlemezemen van softcore móka eltárolva még a régi szépidőkből, nem publikus ilyen méretekben.

Nekem most nincs, mivel paradox dolog, hogy nekem társam legyen, ami pedig a merevlemezemen van softcore móka eltárolva még a régi szépidőkből, nem publikus ilyen méretekben.
hellokitty...
amúgy ez az egész privi.hu egy szánalombánya... kincsekkel. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 14:06
amúgy ez az egész privi.hu egy szánalombánya... kincsekkel. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj pedig nem is erre akartam reagálni!
Szerintem a képen lévő lány sincs 18 éves.
Mindenesetre a "bezzeg a Mi időnkbe" fordulat az eszembe jut. Őszintén, annyi leckét adtak fel, hogy nem volt időnk ilyen szórakozásra.
Nem a számítógépezésre gondolok, mert az a tanuláshoz nagy segítség is lehet.
Hanem az ilyesmi, meg Hello Kittys oldalakról beszélek!
Mindenesetre a "bezzeg a Mi időnkbe" fordulat az eszembe jut. Őszintén, annyi leckét adtak fel, hogy nem volt időnk ilyen szórakozásra.

Jaj pedig nem is erre akartam reagálni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 14:01

kizártnak tartom, hogy ezt a képet ő rakta ki (és még oda is írta magáról, hogy "ez egy büdös k_____rva!"), erőst valószínűnek tartom,h ogy egy szabadidős hacker megbuherálta kicsit az oldalt

kizártnak tartom, hogy ezt a képet ő rakta ki (és még oda is írta magáról, hogy "ez egy büdös k_____rva!"), erőst valószínűnek tartom,h ogy egy szabadidős hacker megbuherálta kicsit az oldalt
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 10. szombat 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 13:52

Sziasztok Fiúk!
Itt az erkölcsrendészet!
17 éves a lány!
De mire megint megnézem lehet, hogy már más kép lesz!
Kislány inkább ülj a tankönyveidhez tanulni!

Itt az erkölcsrendészet!
17 éves a lány!

Kislány inkább ülj a tankönyveidhez tanulni!
...csak már nem kérek a vilikézésből, mert elegem lett régen pár év alatt belőle.
Hát, én faluról jöttem, úgyhogy én minden mennyiségben. Az már más kérdés, hogy csak a szófordulatot használom, egyáltalán nem gondolok konkrét személyre, pláne nem az illető szüleire, akiket amúgy abszolút nem ismerek, miért is szólnám meg őket.
Ez olyan dolog, hogy szexben (hö-hö, én és a szex, hö-hö) is a vallásosok közé tartozom a vicc szerint, hiába vagyok ateista. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 13:46
Ez olyan dolog, hogy szexben (hö-hö, én és a szex, hö-hö) is a vallásosok közé tartozom a vicc szerint, hiába vagyok ateista. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Tisztelt Willy87,sajnos már nem tudom
De én még poénból sem szoktam más szüleivel poénkodni
Úgy hogy azt kivánom hogy büntiből az összes admin lány úgy leszopjon hogy térdre ess

De én még poénból sem szoktam más szüleivel poénkodni

Úgy hogy azt kivánom hogy büntiből az összes admin lány úgy leszopjon hogy térdre ess

Sziasztok Fiúk!
Itt az erkölcsrendészet!
17 éves a lány!
Kislány inkább ülj a tankönyveidhez tanulni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 08:36

Itt az erkölcsrendészet!
17 éves a lány!

Kislány inkább ülj a tankönyveidhez tanulni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)

amúgy meg nézzétek mit találtam
kislány
hö-hö, belöktem szánira. Az első kommentek közt olvashatő olyan is hogy "ha a lányom lenne összeverném"
és milyen igaz...
Aztán megnéztem a csajt az iwiw-en.
Aztán linkelt róla valaki egy, khm... mókás képet
(a link kimoderálva, mert megváltozott, és egy idegen konkurens szexhonlapra mutat!): tom

kislány
hö-hö, belöktem szánira. Az első kommentek közt olvashatő olyan is hogy "ha a lányom lenne összeverném"

Aztán megnéztem a csajt az iwiw-en.
Aztán linkelt róla valaki egy, khm... mókás képet

(a link kimoderálva, mert megváltozott, és egy idegen konkurens szexhonlapra mutat!): tom