Szebb napot.Anita most nem lesz kicsit, vagy nem tudja meddig,kicsit seggre ültette az élet ,sokkoló híreket kapott.....Nincs faggatás,köszönöm a vidám napokat.Remelhetoleg vissza térek, és újra mosolyt csaltok az arcomra,addig is sok vidámságot incselkedést,és szerelmet élvezetekben töltött időt kívánok nektek.
Nagyon sajnáljuk,hiányozni fogsz,az biztos.Várunk vissza.Fel a fejjel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 11:27

Törölt felhasználó (3968662)

Szebb napot.Anita most nem lesz kicsit, vagy nem tudja meddig,kicsit seggre ültette az élet ,sokkoló híreket kapott.....Nincs faggatás,köszönöm a vidám napokat.Remelhetoleg vissza térek, és újra mosolyt csaltok az arcomra,addig is sok vidámságot incselkedést,és szerelmet élvezetekben töltött időt kívánok nektek.
Megint trió maradtunk...After..ezt a sors is így akarja,legyél a feleségünk...de csak alkalmanként persze,játszani.

Sajnalom, hogy Anitanak epp rossz a sora....
De visszavarjuk, ha ujra lesz kedve itt lenni.
A csoki meg kitart. Bar sok a sar mindenfele (atvitt ertelem), de lerazom magamrol es mar lepek is tovabb. A problemak pedig addig jonnek ujra szembe, mig meg nem tanuljuk jol kezelni/megoldani oket. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 11:37
De visszavarjuk, ha ujra lesz kedve itt lenni.
A csoki meg kitart. Bar sok a sar mindenfele (atvitt ertelem), de lerazom magamrol es mar lepek is tovabb. A problemak pedig addig jonnek ujra szembe, mig meg nem tanuljuk jol kezelni/megoldani oket. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Megint trió maradtunk...After..ezt a sors is így akarja,legyél a feleségünk...de csak alkalmanként persze,játszani.

Nagyon dolgoztok fiuk....en meg modt raerek kicsit....de nincs senki, aki a csokival foglalkozna

Én nyalogatnék egy kis csokit,a melóval lassan végzek mára

Nem fagyi te butus. Csoki.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem baj,az ínyencségeket lassan kell kiélvezni...
A csoki mikulásnak pl leharapják a fejét..na hát azt meg mégsem..

Az csunya halal a csokimikulasnak.
Engem meg kettetornek a hozzaertok....az sem szep dolog epp. A Mackokat meg levadasszak a bundajukert.
Nezegettem az adatlapokat ma is. Sok az ujraregelo.
Legyek mas finomsag? Valtsak nemet?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 13:40
Engem meg kettetornek a hozzaertok....az sem szep dolog epp. A Mackokat meg levadasszak a bundajukert.
Nezegettem az adatlapokat ma is. Sok az ujraregelo.
Legyek mas finomsag? Valtsak nemet?

Nem baj,az ínyencségeket lassan kell kiélvezni...

Engem a bundámért biztos hogy nem lőnének le..
Szerintem nincs olyan finomság ami felérne veled,maradj After
Nemet semmiképp ne változtass
Én is nézem az újakat,de nincs múzsajelölt egy ideje ...:(

Nem ihlet meg senki? Engem sem sajnos. Kutyu az egyetlen.....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 14:08

Jo. Akkor nemet nem valtok. De lehetnek mondjuk leszbika.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 14:08

Aki megihlet,vele most nagyon le kellett korlátozódni sajna..újak közt nincs..majd lesz megint..csak addig nem vagyok formában
Leszbika
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 14:12

Leszbika

Törölt felhasználó (4052772)

Mit huncutkodtok itt,amíg én robotolok???
Rosszalkodunk a hatad mogott. Kibeszeltelek...
Lattad?
Lattad?
Szerencsétlen Kutyunak meg lassacskán erekciója lesz a boltban a desszertek előtt állva! Tök érdekes,a zöld dobozoknál!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 14:12

Csak legyen végre ihletett hangulatban,Hölgyem!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 14:40

Rosszalkodunk a hatad mogott. Kibeszeltelek...
Lattad?
Lattad?
Ma is megnevettettel. Imadlak. De tenyleg.Edes pasi vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 14:41

Törölt felhasználó (3901512)

Szerencsétlen Kutyunak meg lassacskán erekciója lesz a boltban a desszertek előtt állva! Tök érdekes,a zöld dobozoknál!!!

Köszi, jobb ha tudod,én is odavagyok Érted! Érted?

Oda vagyok magaert, a fekete hajaert, egyetlenegy szszavaert, mosolyaert. Szeretnem, ha szeretne, ram nevetne. Nem kivanom sokaig, csak orokre.
Na miket tudok? Meg a nagyim hallgatta gyerekkoromban.
Na miket tudok? Meg a nagyim hallgatta gyerekkoromban.