Kellemes jó reggelt és vidám napot!
Amolyan mosolygósat...
Húú de hétfőm van...kétoldali

Amolyan mosolygósat...

Húú de hétfőm van...kétoldali

Jó reggelt! Új hét, új lehetőségek! Ehhez adom a kávét és teát, az útra csomagojatok limonádét meleg lesz ma is. Igazi nyár!
Még pár év és az lesz a kedvencem a nyugger klubban
A gyűrödt hernyómnak
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 20:03

Beköszön
Mostmár kifelé a meckóból,úszóhártyátok nől,meg olyan ráncos lesz a bőrötök mint a vénasszonyok csúnyája

Mostmár kifelé a meckóból,úszóhártyátok nől,meg olyan ráncos lesz a bőrötök mint a vénasszonyok csúnyája

Beköszön

Jó kis vasárnap délutáni pihi. Néha összejön. Most csobbannék a meckóba...

Az nem baj,de csadorkedvelő se legyen!!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Lovagi köreinkhez méltó
Még kicsit szégyenlős, nem meckózik.

Még kicsit szégyenlős, nem meckózik.
Szia Crazy! Sok jó ember kis helyen is...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 09:01

Beköszönés
Lord Kutyu, szerintem remek
No,Kereknappali kertészet is van már,egészen sokoldalúak is vagyunk
Virágszálunk merrehol? Csak nem a nappaliban állított Meckóban hűsöl?
Khm..amúgy hány személyes?

Remélem locsolásra érdemes!!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Beköszönés

És ha tudnád milyen Virágot találtam...
De titok!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 06:48
De titok!

Szép napot,sziasztok! Inspiráló volt a kávé,Öcsy,köszi! Milyen szép is lenne egy Érzéki Kertészet,ahol a Virágért dolgoznak a felkészült kertészek! Ültetés,karózás,a pázsit ápolása,nem utolsósorban a Virág locsolása!!

Szép napot,sziasztok! Inspiráló volt a kávé,Öcsy,köszi! Milyen szép is lenne egy Érzéki Kertészet,ahol a Virágért dolgoznak a felkészült kertészek! Ültetés,karózás,a pázsit ápolása,nem utolsósorban a Virág locsolása!!

Jó reggelt! Éljenek a Lordok! Lord Kertész? Felesküdve a virágszálak öntözésére?
Mivel a Lovagi Locsolóm kapacitása is véges, muszáj lesz kijelölni a virágszálat-szálakat amiért felelősséggel tartozom
Persze megoszthatjuk a feladatot többen is. Ha a virág is szeretné, hogy többen gondozzák, illetve több kell neki egy Lovagnál egyszerre
Kávé bekészítve, egy kis mártogatós linzert gondoltam mellé.
Szép napot, vidám vasárnapot!

Persze megoszthatjuk a feladatot többen is. Ha a virág is szeretné, hogy többen gondozzák, illetve több kell neki egy Lovagnál egyszerre

Kávé bekészítve, egy kis mártogatós linzert gondoltam mellé.
Szép napot, vidám vasárnapot!
Szia Angyal,helló Öcsy! Ha a munka nemesít,akkor mostanság főnemessé tornáztam fel magam. Bár hülyén hangzik a Lord Kutyu! Na de!! Angyal,van ám olyan különleges virág,amelyik kimondottan boldog lesz ha a tövét locsolják!!!

Rendben, tudunk segíteni a párodnak. Fiút vagy lányt szeretne? Nem mindent tudunk saját magunk megoldani
És van amit ingyen nem nézünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 26. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 26. szombat 15:41

Törölt felhasználó (43029)

Sziasztok!
Micsoda villásreggeli
öcsyke itt se esett túl sok eső,rá kellett segíteni a locsolásra
Van olyan virág amelyik nem csak a tövét szereti ha locsolják
Hmm....szóval ha fázik a párom akkor szóljak a Lovagoknak?
Kutyu végre itt vagy,remélem minden okés?! Egészségedre a sok finomságot! Ne tünj el megint ilyen hosszú időre
Merre zarándokoltál?
Micsoda villásreggeli

Kutyu végre itt vagy,remélem minden okés?! Egészségedre a sok finomságot! Ne tünj el megint ilyen hosszú időre

Sziasztok!
Micsoda villásreggeli
Van olyan virág amelyik nem csak a tövét szereti ha locsolják
Hmm....szóval ha fázik a párom akkor szóljak a Lovagoknak?
Merre zarándokoltál?
Micsoda villásreggeli

Egészségedre Kutyu! Jöhet a nyár, Balcsi és az egyszálbikinis sláger!
Sziasztok! Visszatértem a zarándok utamról,pont jókor!! Habzsi-dözsi,kalács,miegymás?? Legyártottam párat,de miután nem jöttetek,meg is ettem. Bocsi!

Jó reggelt! Intézem a csodás napfelkeltét
Kávé bekészítve! Reggelire fonott kalácsot, teavajat, lekvárt és kakaót gondoltam.
Nálunk nem esett... Lehet csukva volt a spájz? De azért mint jó kertész volt locsolkodás
Nem tudom nem-e gond ha nem a tövét locsolja az ember
Angyal te hogy vagy ezzel?
Extrém esetben ha valakinek fázik a párja szóljon, besegítűnk! Fel forrósítjuk a ....
Szép napot!

Kávé bekészítve! Reggelire fonott kalácsot, teavajat, lekvárt és kakaót gondoltam.
Nálunk nem esett... Lehet csukva volt a spájz? De azért mint jó kertész volt locsolkodás

Extrém esetben ha valakinek fázik a párja szóljon, besegítűnk! Fel forrósítjuk a ....
Szép napot!