Fantasztikus képsorozat! Igazi kincses kert! És méd a legszebb kincs képét nem is küldted, nehogy teljessen fennakadjanak Lovagi tekinteteink
Jó munka mára vége! És igen, ha van valami megcsodálni való azt bizony meg is kell csodálni.

Jó munka mára vége! És igen, ha van valami megcsodálni való azt bizony meg is kell csodálni.

Szép napot Lovagok!
free nincs azzal baj,ha leskelődnek az emberek,végülis a kiváncsiság tágítja az elmét
Kincs az ilyen szerszám,vigyázz rá
öcsyke köszi a frissítőket,főleg a papucsot,ami megint előkerült
Hmm...füveket kihagynám,max a teafüvet tudom felhasználni
Mackó simán lehettek virágok,mindjárt meg is mutatom
A papuccsal inkább zenélj megint
free nincs azzal baj,ha leskelődnek az emberek,végülis a kiváncsiság tágítja az elmét

öcsyke köszi a frissítőket,főleg a papucsot,ami megint előkerült

Mackó simán lehettek virágok,mindjárt meg is mutatom

Jó reggelt,de nagyon leselkedös ez a banda,Angel30-cal is ezt csináljátok,bár megértem.
jó munkát mindenkinek.

Jó reggelt! Kávé mellé tettem papucsot is, ki tudja... jobb óvatosnak lenni
Lehet csattanós lesz a tötrénet vége
Azok a szép virágok... Sebaj, majd télen leskelődünk
Szép napot, este a medencében!

Azok a szép virágok... Sebaj, majd télen leskelődünk

Szép napot, este a medencében!

Beköszönős
Öcsy,az attól függ....milyen típusú sárkány!
A goromba hétfejű,amelyik meg akar enni meg szórakozik velem,azt elseggelem vízes strandpapuccsal.
Kerek popsis-barátságos esetében kellemesebb popsizást használok,a papucs is pihenőn
Te free,a virágok közé sem tudunk elbújni?
Bár lehet hogy hülye ötlet, szerintem nem tudnánk beolvadni virágszálnak...ilyen virágok nincsenek

Öcsy,az attól függ....milyen típusú sárkány!
A goromba hétfejű,amelyik meg akar enni meg szórakozik velem,azt elseggelem vízes strandpapuccsal.
Kerek popsis-barátságos esetében kellemesebb popsizást használok,a papucs is pihenőn

Te free,a virágok közé sem tudunk elbújni?

Bár lehet hogy hülye ötlet, szerintem nem tudnánk beolvadni virágszálnak...ilyen virágok nincsenek

A virágok eltakarják a bájait hiába is leselkedsz öcsyke. Ami a szerszámomat illeti pont beleillik mindenbe és mindent kinyit.

Valaki szólhatna a fűtőknek, hogy elég lesz! El vannak engedve szabira

Angyal te is elvarázsolt királylányosban nyomod? Mivel készüljünk sárkányfűvel, vagy varázsmegtörő csókkal-nyelvmunkával?
Free kár, pedig elkirándultam volna az alacson kerítések felé ahol szemrevaló asszonyka bájokat rejt a kert. Feltétlen szólj, ha változik

Crazy neked mid van sárkány ellen?
Szép napot KNLovagok!
öcsyke köszi a frissítőket és a vajas kiflit (nyami)
Én magam vagyok a Sárkány!!
free milyen szerszámod van?
öcsyke köszi a frissítőket és a vajas kiflit (nyami)

Én magam vagyok a Sárkány!!

free milyen szerszámod van?

Jó reggelt. Bizony belátni,de pörén csak a lakásban vagyunk. Az erényövröl mem leszedhető a mai szerszámokkal bármikor.

Jó reggelt! Jeges kávé, jeges tea, vajas kifli?
A KNLovagok védik egymást a szent küldetésben, vigyáznak s jóhírükön nem eshet csorba!
Az erényöv kulcsa nálad van vagy a sárkány őrzi? Szívesebben udvarolunk neked
Free akkor a meztelen fürdőzést sem gyakoroljátok? Nálatok belátni a kerítésen?
Szép napot!
A KNLovagok védik egymást a szent küldetésben, vigyáznak s jóhírükön nem eshet csorba!
Az erényöv kulcsa nálad van vagy a sárkány őrzi? Szívesebben udvarolunk neked

Free akkor a meztelen fürdőzést sem gyakoroljátok? Nálatok belátni a kerítésen?

Szép napot!
free001 én erényövet hordok
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2021. 06. 21. hétfő 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 21. hétfő 20:00

Sziasztok,itt mindenki hord vértet ijen melegben,pörén sokkal jobb,de ha még is kell védelem hordjatok páncél inget az szellösebb.
Ilyet nem állítottam öcsyke!
Nyílvánosan párbajra hívsz?
Nem egymást szokták kihívni a Lovagok?
Mackó lovagi szolidaritásból öcsyke mellé állsz?
Na szépen vagyunk!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 06. 21. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 21. hétfő 18:30

Nyílvánosan párbajra hívsz?

Mackó lovagi szolidaritásból öcsyke mellé állsz?

Na szépen vagyunk!

Szóval szerinted impotens vagyok?
Ok. Akkor legyen tétje, ha nem áll fel akkor karomba véve díszlépésben viszlek körbe a nappaliban.
De ha átütöm a páncélt, ajkaid fogják körbe azt a részét amit nap ér a kardomból!
Ok. Akkor legyen tétje, ha nem áll fel akkor karomba véve díszlépésben viszlek körbe a nappaliban.
De ha átütöm a páncélt, ajkaid fogják körbe azt a részét amit nap ér a kardomból!

Sziasztok,itt mindenki hord vértet ijen melegben,pörén sokkal jobb,de ha még is kell védelem hordjatok páncél inget az szellösebb.
Jó éjt, nehogy virrasszatok!

Ne csaljál, oszt majd lesekedsz is a sisak rostélyon mi?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 06. 21. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 21. hétfő 17:52

Kellemes sziasztok!
Sf. Hétfő könnyebb része végre! Havat lapátolni ma sem kell szerintem
Rémisztgetni? Ugyanmár...kerek cicis-popsis csajszik egyáltalán nem rémisztőek,sőt, éppen ellenkezőleg
No,én is kereknappalis lovag,a páncélt kihíztam..őőő...kinőltem,hát én bevállalom hogy kitapogatom hogy van-e rémisztő veszély Angyalkán
Használjátok ám a meckót,ha már melóztam vele,ugráljatok seggest,de ne a vízből igyatok ám

Sf. Hétfő könnyebb része végre! Havat lapátolni ma sem kell szerintem

Rémisztgetni? Ugyanmár...kerek cicis-popsis csajszik egyáltalán nem rémisztőek,sőt, éppen ellenkezőleg

No,én is kereknappalis lovag,a páncélt kihíztam..őőő...kinőltem,hát én bevállalom hogy kitapogatom hogy van-e rémisztő veszély Angyalkán

Használjátok ám a meckót,ha már melóztam vele,ugráljatok seggest,de ne a vízből igyatok ám