Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1708 1709 1710 1711 1712 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14567   2007. 11. 08. csütörtök 08:32
surdapapa surdapapa
nyes nyes nyes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 05:40
Elrontottam! wow2 Másik topicba akartam írni, és idejött.
zavart1
Tudom Surdikám, díszlexikon! vigyor5
#14566   2007. 11. 08. csütörtök 08:31
surdapapa surdapapa
nyú!
jobbulást Neki!

lélekben Veled leszünk!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 00:10
gyerekek! most egy darabig nem leszek.
az apám nagyon beteg.
#14565   2007. 11. 08. csütörtök 08:29
surdapapa surdapapa
a címem: ****, ******* * * * *** *

amikor Te csöngetsz be hozzám anyaszült meztelenül! finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 11. 07. szerda 22:41
És mára egy utolsó:

Nekem nagyon tetszik az a filmes jelenet, amikor egy nő ballonkabátban (alatta természetesen anyaszült meztelenül) becsenget a pasihoz, és az ajtóban széttárja a kabátját. Szívesen megcsinálnám egyszer.

Nektek van ilyen filmes jelenet vagy valami bohó kis játék, amit szeretnétek megvalósítani?

kerdes
#14564   2007. 11. 08. csütörtök 08:27
surdapapa surdapapa
szóval mi is a kérdés?
melyik hirdetést melyik nappalis hölgy adta fel?
akkor:
2. 3. Szilva
4. Zelli
6. 9. Pillécske
8. rózsalyány
5. moncy és vivi91
1. 7. sárlottom!

tehát én az 1esre vagy a 7esre jelentkeznék először utánna jöhet egy anya-lánya szex majd végig az egészen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 22:33
És még egy kérdés. Íme 9 szexhirdetés.
Fiúk, melyik az, amelyik megmozgatja a fantáziátokat?
Melyik az, amelyiknek nem tudnátok ellenállni?

1.
Én az a dögös csaj vagyok, aki tényleg azért csinálja, mert imádja a szexet! Ez nem duma, de te is látni fogod, hisz az első 5 percben letépem rólad a ruhád! Nem vagyok sem szégyenlős, sem prűd. Imádom izgatni a pasikat, csajokat. Bármilyen buliban, programban szívesen részt veszek, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Ha tetszem, hívj, és elcsábítalak. Puszika!

2.
G-pontos sorozat-élvezésemkor bárhová, bármennyit spriccel a puncim! Mélytorkos, késleltetett natúrfrancia, végig is, kölcsönösen is! Változatos, gyengéd, érzéki szeretkezés. Popsinyalás, prosztatamasszázs, vibrátoros popsi kényeztetés, popószex (csak kis mérettel)! Velőtrázó orgazmusok! Bizalomgerjesztő külsejű, korrekt partnerek hívjanak, hétköznapokon 10.00 órától 20.00 óráig, kizárólag 33-70 évesig! Érett hölgy vagyok!

3.
Gátlástalan, szexmániás ribanc vagyok. Nekem mindig nedves a pinám. Én mindig arra vágyom, hogy valaki jól megdugjon. Szexelnék éjjel- nappal tabuk nélkül! Popsiszex, pisi, nyalás, szopás mélytorokkal! Minden jöhet! Tőlem mindent megkaphatsz! Mindent szeretek a szexben, még a bizarabb dolgokat is! Szexmániás, igényes úriemberek hívását várom. NON-STOP! Házhoz is!

4.
Extra nagy élményre vágysz? Megtaláltad! Mi egy életvidám, szexőrült, csúcsszuper páros vagyunk, akik alig várják, hogy extra nagy melleik közé helyezzék ácsingózó férfiasságod, éles leszbivel, szűk popóval, bőnyálas nyali-falival fokozzuk az élményt, úgy ahogy csak tőlünk kaphatod meg!!! Gyere Édes, tegyél minket együtt vagy külön-külön próbára!!!

5.
Ha valami igazán különlegesre vágysz, gyere el hozzánk! Anya és elbűvölő pajzán lánya várnak egy nem hétköznapi órára, vagy akár egész éjszakára. Velünk mindent megbeszélhetsz, mert mi valóban imádjuk a szexet. Ha bármi olyat szeretnél, amiről eddig csak álmodni mertél, akkor itt az alkalom, bennünk nem fogsz csalódni.

6.
Nem álmodoztál még soha arról, hogy egy igazi ápolónő kezelésbe vesz? Mert ha igen, nálam a helyed! Aktív eü-állományban vagyok jelenleg is és ha egyszer eljössz hozzám, meg fogsz bizonyosodni róla, hogy nem csak a fizetésemet egészítem ki veled, hanem a szexuális étvágyamat is, mert én valóban élvezem is, amit csinálok, másokkal ellentétben, akik futószalag-munkát végeznek !!! Mélytorok a specialitásom, a popót is szeretem! Nem hagyhatod ki, akkor sosem tudod meg, milyen az igazi! Keress most, szeretettel várom a hívásod, éjjel is!
#14563   2007. 11. 08. csütörtök 08:18
surdapapa surdapapa
ha visszaértél jelentkezz minél előbb, mert holnap surdi nem lenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621) VIP
2007. 11. 08. csütörtök 08:15
Szervusztok, szép jónapot mindenkinek!
Csak beköszönök, mert ma orvoslátogatós napom lesz.
#14562   2007. 11. 08. csütörtök 08:15
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Szervusztok, szép jónapot mindenkinek!
Csak beköszönök, mert ma orvoslátogatós napom lesz.
#14561   2007. 11. 08. csütörtök 08:14
surdapapa surdapapa
nincs is annál szebb, mint ekét egymásnak feszülő férfitest!

egyébként mert ezt tettétek velünk:
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 11. 07. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 17:44
Ahoi nappalisok!

Tömören valaki nem foglalná össze mik történtek itt a napok alatt?

Mert Én úgy szűrtem le h. minden pasi bemelegedett nyes nyes
#14560   2007. 11. 08. csütörtök 08:08
X Törölt felhasználó (21812) Admin
szomoru1
Ez nem túl jó hír.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 00:10
az apám nagyon beteg.
#14559   2007. 11. 08. csütörtök 08:07
surdapapa surdapapa
pillécske! moncajca!

gyertek közénk minél gyakrabban!

hiányoztok!

jóóóóóóóóó reggelt nappaliiiiiiiii! smile
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 11. 07. szerda 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 17:26
Weöres Sándor - Férfiak tánca

Valaha, valaha
gyermekek voltunk.
Körülguggoltuk a tüzet,
hol kukorica pattogott.
Ágakon lógtunk fejjel lefelé.
Anyánkkal aludtunk.

Valaha, valaha
gonoszok voltunk.
Megrángattuk a cica farkát,
kihúztuk a bogarak lábát,
marokkal téptük a virágot.
Ma már csak akkor gyilkolunk, ha kell.

Valaha, valaha
tiszták voltunk.
És egy napon
tündért láttunk a hegy felett,
meztelen volt és nevetett
és két kitárt lába között
a Nap, a Nap emelkedett!
Lestük estig,
akkor szétszállt fekete köddé.
Mikor hazamentünk,
anyánk zokogott,
hogy nincs fia többé.

ezt a verset nektek hoztam, nappalisok. kacsint
#14558   2007. 11. 08. csütörtök 06:33
zelli zelli
Jaj!(nagyon sírós smájli) confused
KA-t "lematatharizták" a topicjában! Nem írok oda! Nekato forever!
Ez nem igazságosság! ravasz1
Azért látjátok, jól elvagyok Magammal! eplus2
Nagymestertől, magától Surdi-lovicstól tanultam! hehe eplus2
#14557   2007. 11. 08. csütörtök 05:40
zelli zelli
Elrontottam! wow2 Másik topicba akartam írni, és idejött.
zavart1
Tudom Surdikám, díszlexikon! vigyor5
#14556   2007. 11. 08. csütörtök 04:52
zelli zelli
Juj, ezek a szex-hírdetések! crazya
Sosem társkeresővel ismerkedtem! Mindig személyes úton! Ahogy a hírdetéseket olvasom, mindig az az érzetem, hogy mindegyikben van kamu! Nagyon sok! mf2 bee1 Attól, hogy valaki szakkifejezéseket használ, még nem jelenti azt, hogy a valóságban is ezt csinálja! Kétkedő vagyok a hírdetések terén. Ha az álláshírdetések nagy része kamu, akkor ebben miért bíznék?
"Eladni Magam", ez a lényeg! Aztán lesz valami! vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)

1.
Én az a dögös csaj vagyok, aki tényleg azért csinálja, mert imádja a szexet! Ez nem duma, de te is látni fogod, hisz az első 5 percben letépem rólad a ruhád! Nem vagyok sem szégyenlős, sem prűd. Imádom izgatni a pasikat, csajokat. Bármilyen buliban, programban szívesen részt veszek, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Ha tetszem, hívj, és elcsábítalak. Puszika!

2.
G-pontos sorozat-élvezésemkor bárhová, bármennyit spriccel a puncim! Mélytorkos, késleltetett natúrfrancia, végig is, kölcsönösen is! Változatos, gyengéd, érzéki szeretkezés. Popsinyalás, prosztatamasszázs, vibrátoros popsi kényeztetés, popószex (csak kis mérettel)! Velőtrázó orgazmusok! Bizalomgerjesztő külsejű, korrekt partnerek hívjanak, hétköznapokon 10.00 órától 20.00 óráig, kizárólag 33-70 évesig! Érett hölgy vagyok!

3.
Gátlástalan, szexmániás ribanc vagyok. Nekem mindig nedves a pinám. Én mindig arra vágyom, hogy valaki jól megdugjon. Szexelnék éjjel- nappal tabuk nélkül! Popsiszex, pisi, nyalás, szopás mélytorokkal! Minden jöhet! Tőlem mindent megkaphatsz! Mindent szeretek a szexben, még a bizarabb dolgokat is! Szexmániás, igényes úriemberek hívását várom. NON-STOP! Házhoz is!

4.
Extra nagy élményre vágysz? Megtaláltad! Mi egy életvidám, szexőrült, csúcsszuper páros vagyunk, akik alig várják, hogy extra nagy melleik közé helyezzék ácsingózó férfiasságod, éles leszbivel, szűk popóval, bőnyálas nyali-falival fokozzuk az élményt, úgy ahogy csak tőlünk kaphatod meg!!! Gyere Édes, tegyél minket együtt vagy külön-külön próbára!!!

5.
Ha valami igazán különlegesre vágysz, gyere el hozzánk! Anya és elbűvölő pajzán lánya várnak egy nem hétköznapi órára, vagy akár egész éjszakára. Velünk mindent megbeszélhetsz, mert mi valóban imádjuk a szexet. Ha bármi olyat szeretnél, amiről eddig csak álmodni mertél, akkor itt az alkalom, bennünk nem fogsz csalódni.

6.
Nem álmodoztál még soha arról, hogy egy igazi ápolónő kezelésbe vesz? Mert ha igen, nálam a helyed! Aktív eü-állományban vagyok jelenleg is és ha egyszer eljössz hozzám, meg fogsz bizonyosodni róla, hogy nem csak a fizetésemet egészítem ki veled, hanem a szexuális étvágyamat is, mert én valóban élvezem is, amit csinálok, másokkal ellentétben, akik futószalag-munkát végeznek !!! Mélytorok a specialitásom, a popót is szeretem! Nem hagyhatod ki, akkor sosem tudod meg, milyen az igazi! Keress most, szeretettel várom a hívásod, éjjel is!
#14555   2007. 11. 08. csütörtök 04:35
zelli zelli
Charlotte, ejnye! hehe
Nem próbáltad még a ballonkabátos jelenetet? wow2 Micsoda fennforgás! bee1
Az a jelenet tetszik, amikor Nicolson fellöki az asztalra Lange kisasszonyt! wink Mindig 2x! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
És mára egy utolsó:

Nekem nagyon tetszik az a filmes jelenet, amikor egy nő ballonkabátban (alatta természetesen anyaszült meztelenül) becsenget a pasihoz, és az ajtóban széttárja a kabátját. Szívesen megcsinálnám egyszer.

Nektek van ilyen filmes jelenet vagy valami bohó kis játék, amit szeretnétek megvalósítani?

kerdes
#14554   2007. 11. 08. csütörtök 00:10
new1 new1
az apám nagyon beteg.
#14553   2007. 11. 07. szerda 23:17
X Törölt felhasználó (24620)
Az-az "itt, MOST" asztalon végigcsúszós, teperős, hajkócolós, latinos... az vicces... (hasonlóban volt részem... régen... majd egy éve... majd)

De bizti vannak annál jobbak is... csak most nem jut eszembe (rá vagyok állva a csavarokra... azt kell rajzolnom háziból, 3 irányból... mmm)
És mára egy utolsó:

kerdes
#14552   2007. 11. 07. szerda 22:41
És mára egy utolsó:

kerdes
#14551   2007. 11. 07. szerda 22:33
Folytatás:

7.
Független, szőke cicus kandúrkáját várja, kellemes, nyugodt környezetben vagy akár máshol. Szeretnélek megbolondítani szexuális kisugárzásommal és kielégíteni szűk kis puncimmal, popsimmal vagy szájacskámmal. Várlak... Megyek... Elkísérlek...

8.
19 éves kezdő fiatal lány vagyok! Franciázni imádok! Nyelvem fürgén végig táncolja vastag, eres nagy faszod, amit erősen szívok, szopok miközben te a fejemet fogod! Először lassan, lágyan irányítod, majd erősen rátolod! Úgy, hogy a nyelvem a zacskódon mozog! Nyálas farkad számból kikapod és a melleim közé rakod! Ott játékosan csúsztatgatod és csapkodod! Falloszod megmarkolod, tövig belém rakod! A puncimban is jól megtáncoltatod! És ha ez nem elégített ki! Fogom a saját faszom és felcsatolom! És ha akarod, te is szophatod!

9.
Kialakítottam saját igényeim szerinti szép tágas kínzókamrámat. Az enyhe testi és lelki kínzásoktól az egészen erősekig minden lehetséges. Ami lehetséges a teljesség igénye nélkül: lábfétis, CBT, bondage, szerepjátékok (fehérneműbe öltözhetsz te is), pelenkás szerepjátékok, tágítások, légzéskontroll, vesszőzések, aranysugár, megalázások (leköpés, pofozás, gúnyolás, kényszerítések stb). Speciális orvosi játékok (egyszer használatos steril eszközökkel)(katéterezés, tágítás, hólyagfeltöltés, herezacskó feltöltés, sok-sok tűvel való feldíszítés, pénisz bevarrása a herezacskóba, tehát utána nőnek látszanál, stb) Tehát teljes átnevelésre van lehetőség!!! Gondold át és ha valóban mazochista érzelmű vagy és valóban velem szeretnéd átélni ezeket, akkor várlak szolgálatra.

1.

2.

3.

4.

5.

6.
#14550   2007. 11. 07. szerda 22:33

1.

2.

3.

4.

5.

6.
#14549   2007. 11. 07. szerda 22:31
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
A nem kivánt melékhatások miatt nem szedném,Nőknél úgy tudom hogy felborithatja a hormon háztartást smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 22:26
Lehet, hogy kérdeztem már, de

- szednétek Viagrát kíváncsiságból?
(vagy van valaki, aki ki is próbálta?)

Úgy hallottam, hogy nőknél is hatásos az alhasi vérbőség kiváltása miatt.

kerdes
#14548   2007. 11. 07. szerda 22:26
Lehet, hogy kérdeztem már, de

- szednétek Viagrát kíváncsiságból?
(vagy van valaki, aki ki is próbálta?)

Úgy hallottam, hogy nőknél is hatásos az alhasi vérbőség kiváltása miatt.

kerdes
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 21:58
Se sárl egy kérdéssel,se prunne egy kis játkkal confused
Na még egy kicsit várok és megyek aludni ravasz1

... 1708 1709 1710 1711 1712 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!