A 16 "sun"
Nyertem
Remélem többet kerülgetsz be erre majd azért
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 07. szerda 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 12:09
Nyertem

Remélem többet kerülgetsz be erre majd azért

Jónap mindenkinek!
Mellékelném a Szoni név leírásához használatos ABC-t.
Az első helyes megfejtő kap Spapától egy láda üres sörös üveget

Majdnem kimongtam
De amire békülnek,PINA,
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 13:35

De amire békülnek,PINA,

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Látod 2xsanyi, mondtam én ez a két nagydarab embör szereti egymást, csak valami "kerpeni" jelszótól mindketten beindulnak, és akkor csapkodnak egymáshoz mindent, ami a kezük ügyébe esik.
Csak tudnám mit takarhat ez a jelszó? ez olyan lehet mint a harcikutyáknál, aminek hallatára vérebbé változnak.
Csak tudnám mit takarhat ez a jelszó? ez olyan lehet mint a harcikutyáknál, aminek hallatára vérebbé változnak.

Látod 2xsanyi, mondtam én ez a két nagydarab embör szereti egymást, csak valami "kerpeni" jelszótól mindketten beindulnak, és akkor csapkodnak egymáshoz mindent, ami a kezük ügyébe esik.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 08:47

Gyuri meg surdi eszembejutottak mint a vaklárma szereplői
Ők is piszkálják egymást és mégis kétt kurva jó kedvelni való fazon

Ők is piszkálják egymást és mégis kétt kurva jó kedvelni való fazon

Hihihi...ide jártam mikor katona gyerök wótam Sopronba...wót,hogy úgy bebaxtam,járkáltam(mondjuk így!)a szobor körül és rúgdostam fel a sapkámat az égbe...több w kewesebb sikerrel...de egy biztos,hogy sokszor wótam itt siker...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 13:18

akkó má láttad is a kisdedet!
nekünk wót összehasonlításunk. már akkor is "tiszta bátyja" wót!
ha tucc kűggy képet a cégesemre! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 13:17
nekünk wót összehasonlításunk. már akkor is "tiszta bátyja" wót!
ha tucc kűggy képet a cégesemre! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Húúú...apukám...4d wót...4d...még itt meg is kérdeztem a kedweseket,hogy mitől 4d a 4d...akkor derült ki,hogy kisjány a baba...lehet Te akkor wótál szülési szabin...
Mostanába meg aztat játszom,hogy morzézok a kisdeddel...ráteszem a kezem a hasára és kopogtatok...kis idő elteltéwel gyün a wálasz...így el wagyunk egy darabig míg a nunis meg nm unja!
Hööhöö...a zanyjának nm csinálja...szokott is mondani ezért mindenfélét...

Mostanába meg aztat játszom,hogy morzézok a kisdeddel...ráteszem a kezem a hasára és kopogtatok...kis idő elteltéwel gyün a wálasz...így el wagyunk egy darabig míg a nunis meg nm unja!

nade gödörnek hívni egy borospincét!
remélem erről a gödörről beszélsz! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 13:12
remélem erről a gödörről beszélsz! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah...én meg csak olwasok...olwasok...meg...zabázok közbe...
Hipp:-örülök,hogy itt wagy teljes egészben...
Tegnap xarrá áztam egy gödörben...arról máá nm is beszélek...hogy esőn kiwül mi jött még rejám egy lefolyócsőbül...élmény wót...én mondom...de most mán legalább a hátam is baszaxik...egy igazi kemény gladiátor waok...

Tegnap xarrá áztam egy gödörben...arról máá nm is beszélek...hogy esőn kiwül mi jött még rejám egy lefolyócsőbül...élmény wót...én mondom...de most mán legalább a hátam is baszaxik...egy igazi kemény gladiátor waok...

Húúú...apukám...4d wót...4d...még itt meg is kérdeztem a kedweseket,hogy mitől 4d a 4d...akkor derült ki,hogy kisjány a baba...lehet Te akkor wótál szülési szabin...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 08:46

majd hozok fotót osztán átkűdöm
kösz minden OK!
nálatok?
3D wót má?
kösz minden OK!
nálatok?
3D wót má?
Csakis!!
Egyébként vágom a fát hűvös alomba, és még az esőerdőkig el se jutottam.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyébként vágom a fát hűvös alomba, és még az esőerdőkig el se jutottam.

Nah...én meg csak olwasok...olwasok...meg...zabázok közbe...

én fél nap késéssel talákoztam magával a T-mával!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 12:59

Törölt felhasználó (94621)
VIP

most olyan "Prunésan" mondom:
.......pffffúbaszdmegmitlehetegyilyentémánennyittökölni.........

kizárólag üresen!
holafenébekószálsz mostanság? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 07. szerda 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
holafenébekószálsz mostanság? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 07. szerda 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Jónap mindenkinek!

most olyan "Prunésan" mondom:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 11:00

drágám, hogy Táged idézzelek:
" Bizonyára kötözködésnek veszed, de muszáj erre válaszolnom."
az sz 2 betű és 1 hangzó ... sztem hangzóra gtál!

09ÓRA 13perckor?
TOM sürgösen cseréld le a kakasod!
TOM sürgösen cseréld le a kakasod!

Na most ez a nappali vagy a kvizz szoba?
Nembaj a helyes megfejtőnek felajánlok egy szóbeli szép vot!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 07. szerda 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nembaj a helyes megfejtőnek felajánlok egy szóbeli szép vot!

Jónap mindenkinek!

Jónap mindenkinek!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 21:18

na ha megengeditek és nem haragszik meg senki leirnám:
a szoni nem becenév ezért nem jó a kiindullás
a sándor becézésse a sanyi, amit erdélyi románok szoninak olvasnak és ennek az okai:
a román nyelvben a magyar "S"betü hangértéke "sz", mivel nekik az "s" hangra van másik betüjük az "ş"
a "sanyi" tehát román olvasatbann "szanyi" lenne, ha nem jönne egy másik problem, hogy a román nyelvben eggyáltalán nincs "a" hang és enek megflő betü, ezért nem is tudják kiejteni és valahogy az "o"-t megközelittő hangzással ejtik az "a"-t és igy mondanák ki: "szonyi"
igende ipszilonuk sincs és a "ny" hamgnak is más betü komb felel meg ezért eggyszerüenn figyelmen kivül hagyák és csak az "n" és az "i" marad számokra érthető
így olvasnak "szoni"-t
és sanyi fórumtássunk igy választota a szonit niknek, gondolom h erdélyiségire is utaljon evel
bocsesz ha untatam vkit
a szoni nem becenév ezért nem jó a kiindullás

a román nyelvben a magyar "S"betü hangértéke "sz", mivel nekik az "s" hangra van másik betüjük az "ş"

így olvasnak "szoni"-t

bocsesz ha untatam vkit

képzeld magunk elé a sörös meg a boroshordót amit cipelünk, h megünnepeljük végre személyesen is találkoztunk!
sanyinégyzet! nyugi én imádom ezt a sumi..zit!
a legtalálóbb a #14681-es hsz-ed wót! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
sanyinégyzet! nyugi én imádom ezt a sumi..zit!
a legtalálóbb a #14681-es hsz-ed wót! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig má' ezt hittem:

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 07:56

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Különösen Surdinak
Különösen Surdinak

Admin

Grétsy Surda

Grétsy Surda
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 11:00

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 23:21

Admin

Bizonyára kötözködésnek veszed, de muszáj erre válaszolnom.
Szoni - Sanyi - 1 betű egyezik (és mivel ez pont a becéző i, talán mondhatnám azt is, hogy 0 betű egyezik igazából)
Szoni - Szonja - 3 betű egyezik
Lehet ám látni az összefüggést, csak akarni kell...
Szoni - Sanyi - 1 betű egyezik (és mivel ez pont a becéző i, talán mondhatnám azt is, hogy 0 betű egyezik igazából)
Szoni - Szonja - 3 betű egyezik
Lehet ám látni az összefüggést, csak akarni kell...