Jaj! Pedig csak dicsérni akartam! Hüle vicc volt!
Tényleg aranyos, drága Riska!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 30. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 13:51

Zelli!
Minden harag nélkül írom...csak úgy szép lájtosan...kabbe...

"Lehetsz király, hiába vagy!
A mosolyod úgyis az arcodra fagy.
Királynak lenni az mámorító!
De mi tudjuk azt, mi az igazi jó!"
"Élj, ahogy jólesik!
Nem baj ha meglesik!
Tedd ami élvezet!"
A mosolyod úgyis az arcodra fagy.
Királynak lenni az mámorító!
De mi tudjuk azt, mi az igazi jó!"

"Élj, ahogy jólesik!
Nem baj ha meglesik!
Tedd ami élvezet!"

Zelli!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 30. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 13:22

Mondtam Én, hogy megfogant a tehénke. És a vemhesség is gyorsan lezajlott, mert már cumiztat!

ROMEO&JULIETTE
szerelmi jelenetek az ősbemutatóról
Scene d'amour
AMOUR (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Oh, de jó, hogy megemlítetted a musicalt, mert még gondolkodtam, hogy mire kérdezzek rá, és ez nem jutott eszembe.
Szóval a Musicalekkel hogy álltok?
Válaszolva saját kérdésemre:
Opera: hosszan nem bírom nézni, de egy-egy ilyen ária megdobogtatja a szívem.
Operett: lásd előző.
Kabaré: igen, a "hagyományos" kabaréra gondoltam, nem humoristákra. Szóval az ilyen kabaré-jelenetekre. Ezek közül pedig volt már olyan, amin fetrengtem, de a nagy részük idegesít a műkonfliktus miatt.
Musical: a Rómaó és Júliából hallott slágert szeretem, a West Side Story tetszett, a Macskákból csak az agyoncsépelt részeket ismerem, a Hair pedig kedvenc. Alulművelt vagyok ilyen téren...
Kabaré: igen, a "hagyományos" kabaréra gondoltam, nem humoristákra. Szóval az ilyen kabaré-jelenetekre. Ezek közül pedig volt már olyan, amin fetrengtem, de a nagy részük idegesít a műkonfliktus miatt.
Musical: a Rómaó és Júliából hallott slágert szeretem, a West Side Story tetszett, a Macskákból csak az agyoncsépelt részeket ismerem, a Hair pedig kedvenc. Alulművelt vagyok ilyen téren...
Kedves Charlotte nem vagy alultájékozott!
Az általad felsorolt musical-eket Én is nagyon szeretem. Most hétvégén, talán már 30. alkalommal ismét megnéztem a Hairt, a Tv2 "Képírók" sorozatában. A kedvenc részem amikor T. Williams az asztalon táncol!
A "Dallamok hullámhosszán" topicban van néhány részlet, a szövegből. (WSS, Operaház fantomja.)

Az általad felsorolt musical-eket Én is nagyon szeretem. Most hétvégén, talán már 30. alkalommal ismét megnéztem a Hairt, a Tv2 "Képírók" sorozatában. A kedvenc részem amikor T. Williams az asztalon táncol!

A "Dallamok hullámhosszán" topicban van néhány részlet, a szövegből. (WSS, Operaház fantomja.)
Mondtam Én, hogy megfogant a tehénke. És a vemhesség is gyorsan lezajlott, mert már cumiztat!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 30. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 13:14

Aggyisten!
Surdi menj a tuningba...láthatod riskát!
Amúgy csak azzé waok itten mert riska megcumiztatott...elszállt a kuplung munkahenger...megy wissza az óótóószerelőkhöz...felborult a napom...a p_csába is...szerwezem a wontatását...de ettől függetlenül imádom a hálátlan kisbüdöst!
Amúgy csak azzé waok itten mert riska megcumiztatott...elszállt a kuplung munkahenger...megy wissza az óótóószerelőkhöz...felborult a napom...a p_csába is...szerwezem a wontatását...de ettől függetlenül imádom a hálátlan kisbüdöst!

Oh, de jó, hogy megemlítetted a musicalt, mert még gondolkodtam, hogy mire kérdezzek rá, és ez nem jutott eszembe.
Musical: a Rómaó és Júliából hallott slágert szeretem, a West Side Story tetszett, a Macskákból csak az agyoncsépelt részeket ismerem, a Hair pedig kedvenc. Alulművelt vagyok ilyen téren... (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 12:06
Musical: a Rómaó és Júliából hallott slágert szeretem, a West Side Story tetszett, a Macskákból csak az agyoncsépelt részeket ismerem, a Hair pedig kedvenc. Alulművelt vagyok ilyen téren... (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)

opera: oedipus rex enescutól
operett: nem jelemző de helyette megnézném élőbenn francia szinpadon és rendezésbenn a Rómeó&Juliette müzikelt
kabaré: minden mennyiségbenn és kritikátlanul
hofi nállam is a first
operett: nem jelemző de helyette megnézném élőbenn francia szinpadon és rendezésbenn a Rómeó&Juliette müzikelt

Aggyisten!

ő mindig is ilyen hülye wót! de inkább néztük vóna Barbybeát?
de most a zaracky polyénnya wót a legjobb...
a vakondokot a kós zenéjével riasztotta el a teljes északi partról!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 30. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 12:09
de most a zaracky polyénnya wót a legjobb...
a vakondokot a kós zenéjével riasztotta el a teljes északi partról!

Koós amíg énekelt bejött, amióta humorizálni próbál
.
És ne fürggyé le pólós gyerek egészen jó!(Mi kérünk elnézést!)

Koós amíg énekelt bejött, amióta humorizálni próbál
.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 30. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 12:05

vannak fiatal süvölvények akik kurva jók!
míg el nem cseszik Őket az olyan faszkalapok, mint Fábry!
a múltkor a retroja jó lehetett vóna ha nem szerepli túl ...
de Kósjani fenomenális wót!
de Kósjani fenomenális wót!
opera: oedipus rex enescutól
hofi nállam is a first

vannak fiatal süvölvények akik kurva jók!
de Kósjani fenomenális wót! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 30. kedd 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 12:01
de Kósjani fenomenális wót! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 30. kedd 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Hagyományos kabarén szerintem Charlotte a múlt század eleji kabarét érti! De majd Ő megmondja!
Egyébként Hofi!
Egyébként Hofi!

Hagyományos kabarén szerintem Charlotte a múlt század eleji kabarét érti! De majd Ő megmondja!
Egyébként Hofi!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 11:57
Egyébként Hofi!

operára 6 ökörrel se tudnátok elvontatni!
operett zeneileg nem annyira, de rengeteget lehet röhögni rajta /pl subrett, ffi komikus szerepeken/ ezért imádom!
kabaré -Hofi óta nincs! sajnos ...
de ceressem!
és tessék ám a saját kérdésedre válaszolni!
operett zeneileg nem annyira, de rengeteget lehet röhögni rajta /pl subrett, ffi komikus szerepeken/ ezért imádom!
de ceressem!
és tessék ám a saját kérdésedre válaszolni!
operára 6 ökörrel se tudnátok elvontatni!
de ceressem!
és tessék ám a saját kérdésedre válaszolni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 11:46
de ceressem!
és tessék ám a saját kérdésedre válaszolni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jaja, mindent megteszek, hogy lelketlen ribancnak tűnjek...
A videóról eszembe jutott egy kérdés:
Hogyan álltok az olyan eltűnőben lévő műfajokkal, mint:
- opera
- operett
- kabaré

- opera
- operett
- kabaré

1. Opera: A klasszikus operákat imádom, főként Puccinit, és Verdit.(Anettka opera-feláll a hátamon szőr smájli)
2. Az operett nekem kicsit light, de van néhány ária, amit ezekből is meghallgatok.
3. A jó kabarét imádom.(Kellér, Kazal, stb.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 11:46
2. Az operett nekem kicsit light, de van néhány ária, amit ezekből is meghallgatok.
3. A jó kabarét imádom.(Kellér, Kazal, stb.)

Admin

- opera
- operett
- kabaré

- opera
- operett
- kabaré

- opera
- operett
- kabaré
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 09:32

- opera
- operett
- kabaré

az a könnycsepp itt bújkál az én szemem sarkában is.
nem tévedek én.
ott lakik az angyalka benned.
csak megpróbáltad titkolni
nem tévedek én.
ott lakik az angyalka benned.
csak megpróbáltad titkolni

(kimoderálva! sincs semmilyen politika! még nemzetközi sem!:tom)

(pojén!)vólt, láttad
erre kár többet parazolni
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 11:24

persze!
poén wót mind a kettőnké, csak tudod beszéltünk mi arról kire is hasonlít megtévesztésig a stílusod!
ez is nagyon hajaz az Ő stílusára ...
no de nem az elmebajosságodra, hanem ahogy összezagyváltad a dolgokat!
várjámá mibű is indút ki a zegész?
nem ebből: "most már kinek és mit nem bocsáttassz meg?surdinak hogy megszopat? hippnek, hogy nem haragszik meg ezért vagy hogy mért nem szopat ő? vagy papa és hipp közös susmusa nem nyer bün bocsánatot? klinytonné azt bocsizta ugyanis meg hogy párja ezesetben mongyuk hipp megszopatta a titkos harmadikat(surdit?) na ne!))(pojén!) szép jóestét mindenkinek!)"
poén wót mind a kettőnké, csak tudod beszéltünk mi arról kire is hasonlít megtévesztésig a stílusod!
ez is nagyon hajaz az Ő stílusára ...
no de nem az elmebajosságodra, hanem ahogy összezagyváltad a dolgokat!
várjámá mibű is indút ki a zegész?
nem ebből: "most már kinek és mit nem bocsáttassz meg?surdinak hogy megszopat? hippnek, hogy nem haragszik meg ezért vagy hogy mért nem szopat ő? vagy papa és hipp közös susmusa nem nyer bün bocsánatot? klinytonné azt bocsizta ugyanis meg hogy párja ezesetben mongyuk hipp megszopatta a titkos harmadikat(surdit?) na ne!))(pojén!) szép jóestét mindenkinek!)"
no mingyá szebb!
de máskor azé az engedélyem nélkül ne tagyé képet be rólam! mint a yanek77[VIP] #14354 | ma 08:41 be tetted!!! (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
de máskor azé az engedélyem nélkül ne tagyé képet be rólam! mint a yanek77[VIP] #14354 | ma 08:41 be tetted!!! (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)