ha csinos a csaj akkor télleg terjedhet munkahelyi körülmények között is!
lehet eleinte tartanék tőle annak ellenére, h tudom nem veszélyes rám!
ekkora barmokat! az ilyen emberektől kell megszabadulni és nem attól aki megfertőződött!
hogy mennyi tapló faszkalap van! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 08:34
lehet eleinte tartanék tőle annak ellenére, h tudom nem veszélyes rám!
ekkora barmokat! az ilyen emberektől kell megszabadulni és nem attól aki megfertőződött!
hogy mennyi tapló faszkalap van! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Bizonyára hallottatok arról a nőről, akit szándékosan fertőzött meg a férje HIV-vírussal.
Most olvastam egy cikkben, hogy "kollégái nemkívánatosnak tartják és főnöke felkérte, hogy adja be a felmondását."
Ha lenne egy HIV-fertőzött személy a munkahelyeteken, félnétek, hogy megfertőződtök?
Szeretnétek, hogy inkább máshol dolgozzon?
Mennyit tudtok az AIDS terjedéséről munkahelyi körülmények között?
Rettegnétek, ha esetleg hozzáérnétek, hogy fertőzöttek lesztek?
Most olvastam egy cikkben, hogy "kollégái nemkívánatosnak tartják és főnöke felkérte, hogy adja be a felmondását."
Ha lenne egy HIV-fertőzött személy a munkahelyeteken, félnétek, hogy megfertőződtök?

Bizonyára hallottatok arról a nőről, akit szándékosan fertőzött meg a férje HIV-vírussal.

kiszöktél az elmegyógy
és intézetből?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 20:04
és intézetből?

most már kinek és mit nem bocsáttassz meg?
surdinak hogy megszopat? hippnek, hogy nem haragszik meg ezért vagy hogy mért nem szopat ő?
vagy papa és hipp közös susmusa nem nyer bün bocsánatot?
klinytonné azt bocsizta ugyanis meg hogy párja ezesetben mongyuk hipp megszopatta a titkos harmadikat(surdit?)
na ne!
))(pojén!) szép jóestét mindenkinek!
)

Megfogant a tehénke!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)

igen!
kipihenni magunkat!
de sztem a kisdedek nem fognak evvel 1etérteni!
hát van egy nem túl vidám terv: kórházba +látogatni dédit!
másra túl pici a kissebbik! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 08:06
kipihenni magunkat!
de sztem a kisdedek nem fognak evvel 1etérteni!
hát van egy nem túl vidám terv: kórházba +látogatni dédit!
másra túl pici a kissebbik! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
De ronda idő van.
Terveztek valamit a hosszú hétvégére?
De ronda idő van.

Jó reggelt!
De ronda idő van.
De ronda idő van.

Jó éjt nappalisok!

neked is, de olvasd a figyelemfelhívások topicot is!!!

na ugyi (hogy mindig igazam van)...
new1 :
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)

new1 :

pl.én
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 17:54

Törölt felhasználó (24620)

uggyan-már, azt ki a nyavaja nézi?
én mindig nézem, de azt ne várd, hogy én lendítsem fel!
mivel érdekes és értékes ember vagy, szinte biztos, hogy figyelemmel kisérnék a topicodat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 17:54
mivel érdekes és értékes ember vagy, szinte biztos, hogy figyelemmel kisérnék a topicodat!

Törölt felhasználó (24620)

Méghogy én bekevertem? csak néha megjelenek....
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 21:05

azistenfádat jól bekevertél nekem(na nem úgy!
)alig tudtam kikeverednia powewrpointból de meglett

most már bocsesz hogy mire kész lettem a jóestével már öreg éjszaka lett

azistenfádat jól bekevertél nekem(na nem úgy!
)alig tudtam kikeverednia powewrpointból de meglett

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 20:11

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Na ezt jól megkeverted. Csak semmi susmus, és ne verd az én susmusommal a csalánt, van aki karbantartja. Na!
Ja és jóccakát mindenkinek, megyek mert megemelkedett a hőmérsékletem, mondhatnám elöntött a forróság, tartom a kalapkúrát.
Ja és jóccakát mindenkinek, megyek mert megemelkedett a hőmérsékletem, mondhatnám elöntött a forróság, tartom a kalapkúrát.

Jóccakát nemes barátom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 20:11

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Na ezt jól megkeverted. Csak semmi susmus, és ne verd az én susmusommal a csalánt, van aki karbantartja. Na!

(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 20:04

surdinak hogy megszopat? hippnek, hogy nem haragszik meg ezért vagy hogy mért nem szopat ő?
klinytonné azt bocsizta ugyanis meg hogy párja ezesetben mongyuk hipp megszopatta a titkos harmadikat(surdit?)
na ne!
)

na ne!
)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 16:33

van egy külön topicod, ne feledkezz meg róla, néha írjál oda is élményeket, rakjál be képeket, linkeket!

Ez biztosan a múltkori bikázásnak köszönhető!
Megfogant a tehénke!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 16:25

Nálam is wannak örömök...lewizsgázott a riska...
Mehet towább a bútyi...

Mehet towább a bútyi...

jahhh, nagyon profi a csaj és a vid. minősége is jó!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 12:40

tudtommal szét szoktatok nézni itt.de ezt ne hagyjátok ki!
annyira jól csinálja!!!
annyira jól csinálja!!!