Elméletileg igen, gyakorlatilag sajnos még nem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 11:22

remélem jó keményen és kielégítően zavarták meg a "biorigmusod"!

remélem jó keményen és kielégítően zavarták meg a "biorigmusod"!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 11:18

Jó reggelt, jó reggelt!
Persze, mindjárt dél lesz!
Nem telihold volt?
Megzavarták a bioritmusomat!

Nem telihold volt?

Jó reggelt, jó reggelt!
Nem telihold volt?

Nem telihold volt?

kontroll után jelentést kérünk!
igen én is észosztásnak érzem már az egészet. inkább azt tudjuk elmondani, h mi mit is tettünk, hogyan is cselekedtünk hasonló helyzetbe.
nekem a nejem volt a pezsgőfürdő, mikor különéltünk ...
de sztem inkább hagyjuk a témát, mert -hipp igazad van- legalább ha velünk van ne ezzel foglalkozzon! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 09:14
igen én is észosztásnak érzem már az egészet. inkább azt tudjuk elmondani, h mi mit is tettünk, hogyan is cselekedtünk hasonló helyzetbe.
nekem a nejem volt a pezsgőfürdő, mikor különéltünk ...
de sztem inkább hagyjuk a témát, mert -hipp igazad van- legalább ha velünk van ne ezzel foglalkozzon! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Osztjátok a tanácsokat, mintha nem lettetek volna már hasonló helyzetben. Minden történet egyedi, és más, ezért szép (csúnya) az élet. Nehéz ügy, feldolgozni úgyis csak az érintett tudja, legfeljebb összezavarjátok. Én már csak tudom.
Na mentem kontrollra, aztán csak vitakozzatok.
Na mentem kontrollra, aztán csak vitakozzatok.
nagyon lóképű vagy!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Osztjátok a tanácsokat, mintha nem lettetek volna már hasonló helyzetben. Minden történet egyedi, és más, ezért szép (csúnya) az élet. Nehéz ügy, feldolgozni úgyis csak az érintett tudja, legfeljebb összezavarjátok. Én már csak tudom.
Na mentem kontrollra, aztán csak vitakozzatok. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 09:07
Na mentem kontrollra, aztán csak vitakozzatok. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

ha langyosvíz akkor szarul döntöttél!
de télleg langyosvíz? /sztem nem/
ha a másik mellett lennél nem Őt tekintenéd pözsgőfürdőnek???
ha a másik mellett lennél nem Őt tekintenéd pözsgőfürdőnek???
bennem má régóta megvan az a kérdőjel!
épeszű ember hogyan szurkolhat/ott/ Surmóhernek
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 24. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
épeszű ember hogyan szurkolhat/ott/ Surmóhernek

ha langyosvíz akkor szarul döntöttél!
ha a másik mellett lennél nem Őt tekintenéd pözsgőfürdőnek??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:09
ha a másik mellett lennél nem Őt tekintenéd pözsgőfürdőnek??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jójó, igaz, de mi van ha a langyosvíz helyett én inkább pezsgőfürdőre vágyom?

Szervusztok, kellemes napot mindenkinek!

sziasztok!
itt egy kép,remélem megtalálja a gazdája!
itt egy kép,remélem megtalálja a gazdája!

lófaszt!
láccik, h még nem voltál igazán szerelmes!
ez így baromság!
sztem ezért nem találsz párt, mert a fejeddel keresed!
ha csak a fejedre halgatsz sose leszel boldog!
de az viszont teljesen igaz, h ha a szíved és az elméd vágya megegyezik akkor davaj! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 16:29
láccik, h még nem voltál igazán szerelmes!
ez így baromság!
sztem ezért nem találsz párt, mert a fejeddel keresed!
ha csak a fejedre halgatsz sose leszel boldog!
de az viszont teljesen igaz, h ha a szíved és az elméd vágya megegyezik akkor davaj! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Nem-nem, nem.
Ha kizárólag a szívre hallgat, akkor sok hülyeség lesz belőle.
Ha a szív aktuális vágya összegyeztethető az észével... akkor davaj! (csak nem szabad hogy a szív hasson az észre)
Viszont ha az ész mát mond mint a szív... akkor a szívet haladéktalanul el kell halgattatni!
Ha kizárólag a szívre hallgat, akkor sok hülyeség lesz belőle.
Ha a szív aktuális vágya összegyeztethető az észével... akkor davaj! (csak nem szabad hogy a szív hasson az észre)
Viszont ha az ész mát mond mint a szív... akkor a szívet haladéktalanul el kell halgattatni!
pátyolgatni Téged!
nem fértem géphez, úgyhogy megreggeliztem és nem wok éhes /ha mégis válaszolnom kellene: a dühöngőben válaszoltam Neked, az ottani eszmefuttatásomnál eljutottam a malacsülthöz, na az jól esne!/
Veled!
másikhoz: egy darabig jó ha el lehet egyedül az ember, pláne ha F1, mociverseny és mondjuk kézilabda BL van egy napon ...
de egy idő után vágyom a társaság/otok/ra! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 08:27
nem fértem géphez, úgyhogy megreggeliztem és nem wok éhes /ha mégis válaszolnom kellene: a dühöngőben válaszoltam Neked, az ottani eszmefuttatásomnál eljutottam a malacsülthöz, na az jól esne!/
Veled!
másikhoz: egy darabig jó ha el lehet egyedül az ember, pláne ha F1, mociverseny és mondjuk kézilabda BL van egy napon ...
de egy idő után vágyom a társaság/otok/ra! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Játsszunk egy gyors válaszolósat:
Mihez lenne most leginkább kedvetek?
Mit ennétek most legszívesebben?
Hol szeretnétek most leginkább lenni?
És másik típusú kérdés:
Szerettek egyedül lenni vagy idegesít titeket, ha nincs kihez beszélni?
És másik típusú kérdés:

Játsszunk egy gyors válaszolósat:
És másik típusú kérdés:
És másik típusú kérdés:

Jó reggelt!
Te aztán korán kelsz...
Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Te aztán korán kelsz...
Szép napot mindenkinek!

valszeg igazad van, bocsesz
szép napot
a dednek is
:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 22:17

a dednek is

Admin

"tüntetően hat oldallal elébb írt hozzászólásra reagálsz átlátszó vehemenciával"
Itt tévedsz. Én akkor nem reagálok egy hsz-re, ha:
- nincs vele kapcsolatban mondanivalóm,
- nem olvasom időhiány miatt.
Szóval emiatt vagy velem ilyen? Mert belemagyaráztál valamit abba, hogy nem válaszolok neked?
Hogy meggyógyultunk-e? Így ősszel nem merem kimondani, hogy igen, mert akkor másnap betaknyosodik. Szóval ööööööö hátja.
Szóval emiatt vagy velem ilyen? Mert belemagyaráztál valamit abba, hogy nem válaszolok neked?
Hogy meggyógyultunk-e? Így ősszel nem merem kimondani, hogy igen, mert akkor másnap betaknyosodik. Szóval ööööööö hátja.
u vaze,ez nagyon kemény.
mert érzem mellette az érzelmeket.
azt akartam irni neked,du.
ez az én cipőm,ne lépj bele.lelkiismereti problémáid lesznek.
de így,mostmár, nem is tudom mit mondjak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:06
mert érzem mellette az érzelmeket.
azt akartam irni neked,du.
ez az én cipőm,ne lépj bele.lelkiismereti problémáid lesznek.
de így,mostmár, nem is tudom mit mondjak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Nos, mint írtam tegnap nektek, ez az egész nálam nem ma kezdődött, viszont ma ért véget.
Igen, az erősebb érzelem győzött: a család és az a szeretet, ami a férjemhez köt.
Nem, nem lesz boldogság a vége ennek a döntésnek, mert mindig velem lesz a hiányérzet, hogy elengedtem a szerelmet.
De tényleg semmi nem garantálja, hogy együtt tudnék élni vele, hogy nem derülne ki 2 hónap múlva hogy hatalmas hibát követtem el.
És tényleg szeretem a férjem. És ezt nem azért írtam, hogy magamnak bizonygassam...

Igen, az erősebb érzelem győzött: a család és az a szeretet, ami a férjemhez köt.
Nem, nem lesz boldogság a vége ennek a döntésnek, mert mindig velem lesz a hiányérzet, hogy elengedtem a szerelmet.
De tényleg semmi nem garantálja, hogy együtt tudnék élni vele, hogy nem derülne ki 2 hónap múlva hogy hatalmas hibát követtem el.
És tényleg szeretem a férjem. És ezt nem azért írtam, hogy magamnak bizonygassam...
Azt hittem, hogy rá lehet dönteni a némbereket.
Gondoljatok csak bele, amint vadul ütik vágják közbe a billentyűket! Micsoda fenséges lárma! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 20:54
Gondoljatok csak bele, amint vadul ütik vágják közbe a billentyűket! Micsoda fenséges lárma! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Hoztam a nappaliba egy nagyon márkás zongorát. Vigyázzatok rá, bűvös zongora. Ha valaki meghallja a hangját, lehúnyja a szemét, minden kívánsága teljesülni fog. Szép éjszakát mindenkinek.

"tüntetően hat oldallal elébb írt hozzászólásra reagálsz átlátszó vehemenciával"
Hogy meggyógyultunk-e? Így ősszel nem merem kimondani, hogy igen, mert akkor másnap betaknyosodik. Szóval ööööööö hátja. (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:55
Hogy meggyógyultunk-e? Így ősszel nem merem kimondani, hogy igen, mert akkor másnap betaknyosodik. Szóval ööööööö hátja. (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)

és ezt normálisnak taertod hogy csak ugy lefumigálsz egy kérdésedre válaszolót - mert nem mondhatod hogy nem voltam mindig a neked válaszolók közt lehetőleg benne az első kettő hárombann - vagy tüntetően hat oldallal elébb írt hozzászólásra reagálsz átlátszó vehemenciával pedig az enyém(hsz) ott van a legértékelhetőbb látóteredbenn?!
ezen már átléptem ezért őszintén kérdezem újbó: meggyógyultatok?
Mutasd meg neki hátha jobb kedvre derül

Mutasd meg neki hátha jobb kedvre derül

átolvastam a nappalit
és bocs, de én már sárl-nak leírtam priviben a saját tapasztalataimat...biztos nem segít neki, de legalább tudja, hogy mindenkivel történtek/nek/hetnek ilyen dolgok

Hoztam a nappaliba egy nagyon márkás zongorát. Vigyázzatok rá, bűvös zongora. Ha valaki meghallja a hangját, lehúnyja a szemét, minden kívánsága teljesülni fog. Szép éjszakát mindenkinek.