Hát bennem most sok kérdőjel maradt...
Nah...mind1...

Nah...mind1...
Dolce vita! Bambina e bambino! Carpe Diem!
Tessék elolvasni Tom bejegyzését, amelyet Charlotte-nktól idézett: Mi egy nagy olasz család vagyunk!(Miért érdemes a GG-szetre járni?)
Ezek mellé az ifjak mellé már megfelelő gardedámot kellett volna szerezni!
Ezek a mai fiatalok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:58
Tessék elolvasni Tom bejegyzését, amelyet Charlotte-nktól idézett: Mi egy nagy olasz család vagyunk!(Miért érdemes a GG-szetre járni?)
Ezek mellé az ifjak mellé már megfelelő gardedámot kellett volna szerezni!

Ezek a mai fiatalok!

Törölt felhasználó (24620)

Ehh, nem értem én ezeket az emberi dolgokat. De szinte már úgy érzem, hogy nem is akarom... :(
(ne haragudj, nem akartam veled kekeckedni :( )
(ne haragudj, nem akartam veled kekeckedni :( )
Demjén Ferenc : Epilógus
Nincs időd, nincs időnk
Nap és éjjel összenőtt
Ezért kívánod azt az álmot
Ami egyszer volt
Mégis százszor kell látnod
Nincs időd, nincs időnk
A sorsunk összenőtt,
Mi tudjuk hát, miért törnénk össze,
Hogy egyszer-egyszer élünk -
Fogj át örökre!
Fogj át örökre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:26
Nincs időd, nincs időnk
Nap és éjjel összenőtt
Ezért kívánod azt az álmot
Ami egyszer volt
Mégis százszor kell látnod
Nincs időd, nincs időnk
A sorsunk összenőtt,
Mi tudjuk hát, miért törnénk össze,
Hogy egyszer-egyszer élünk -
Fogj át örökre!
Fogj át örökre!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

10 éve vagyunk együtt... no comment.
(vagyis egy utólagos komment: te 10 éves voltál, amikor mi elkezdtünk járni. Na ez már azért magyarázat lehet)
Nem szaunát mondtam, hanem pezsgőfürdőt. De a mondandód szempontjából ez mindegy.
(vagyis egy utólagos komment: te 10 éves voltál, amikor mi elkezdtünk járni. Na ez már azért magyarázat lehet)
Nem szaunát mondtam, hanem pezsgőfürdőt. De a mondandód szempontjából ez mindegy.
Ehh, nem értem én ezeket az emberi dolgokat. De szinte már úgy érzem, hogy nem is akarom... :(
(ne haragudj, nem akartam veled kekeckedni :( ) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:26
(ne haragudj, nem akartam veled kekeckedni :( ) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

és ezt normálisnak taertod hogy csak ugy lefumigálsz egy kérdésedre válaszolót - mert nem mondhatod hogy nem voltam mindig a neked válaszolók közt lehetőleg benne az első kettő hárombann - vagy tüntetően hat oldallal elébb írt hozzászólásra reagálsz átlátszó vehemenciával pedig az enyém(hsz) ott van a legértékelhetőbb látóteredbenn?!
ezen már átléptem ezért őszintén kérdezem újbó: meggyógyultatok?
Mutasd meg neki hátha jobb kedvre derül
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:41

Mutasd meg neki hátha jobb kedvre derül

Admin

Természetesen nem a kérdésre reagáltam, hanem amit előtte írtál (ezt szerintem jól tudod).
Szerintem nagyon-nagyon régen nem reagáltam már a hsz-eidre, hiszen alig írtam valamit.
És ezt te is tudod...
Szerintem nagyon-nagyon régen nem reagáltam már a hsz-eidre, hiszen alig írtam valamit.
És ezt te is tudod...
Wellness és fittness-téma.
Két külön dolog, a lényeg, hogy Nekem saját trénerem van, Jómagam!
Igaz 3 éve nem gyúrtunk, nem trenírozott ez a Bestia!
Bármely korban megfontolandó: Az egyensúlyt ne tested egészségéből mérd! A lelked is tedd oda, a latba!(Saját magamtól idéztem!) Hülye részvényes vagyok!?
Sajnos nincs aprótalpúm, de Valakinek szívesen adnék ily örömöt!
Az időt mérni miben lehet, mert kivárni döbbenet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:18
Két külön dolog, a lényeg, hogy Nekem saját trénerem van, Jómagam!
Igaz 3 éve nem gyúrtunk, nem trenírozott ez a Bestia!
Bármely korban megfontolandó: Az egyensúlyt ne tested egészségéből mérd! A lelked is tedd oda, a latba!(Saját magamtól idéztem!) Hülye részvényes vagyok!?

Sajnos nincs aprótalpúm, de Valakinek szívesen adnék ily örömöt!
Az időt mérni miben lehet, mert kivárni döbbenet!

Nem vagyok otthon fittness- berkekben de nincs a pezsgőfürdő után hidegzuhany?
De az mondjuk már fáj, ha a férjed langyosvíz >_
Huha.... Jó estét nappalisok!
Hát... izé... szóhoz sem jutok.. legfőképp h. nem Egyedül, hanem a Kedvesemmel olvastuk végig...
"...Óóó Istenem, miért nincs két életem?..." Akinek +vagyok iw-en láthatta h. ez volt idézetnek beírva... DE már NEM!
Mindenkinek egy élete van...
A szív és az ész dolgot azért vetettem fel, mert charlotte-nak már igenis az ész dolgot kell előrevenni... pontosan azért amit leírt Apa meg a Spapa is...
Tudjátok nagyon jól h. az Én kesze-kusza életkém hogy alakult az elmúlt években, mondjuk annyival "könnyebb" helyzetben voltam, vagyok, h. nincs aprótalpú...
Úgyhogy Én még vígan hallgathatok a szívemre
De most egyúttal mind2-re mármint a szívemre és az eszemre is...
Ááá... nem is mondok semmit... mert Rám sütnétek h. most könnyen beszélek mert nem látok a boldogságtól
Ez így is van, nem tagadom, de sztem ez már így is fog maradni... Rajtam sem fog múlni...
Úgyhogy Én csak azt kívánhatom h. minden rendeződjön Charlotte életében mihamarabb és igen... az idő... az sem egy utolsó tény.. h. az idő mindent megold.. mert igenis megold, és előbb utóbb minden rendeződik, lehet épp akkor mikor nem is számítasz rá...
És onnantól már csak a BOLDOGSÁG marad...
Hát... izé... szóhoz sem jutok.. legfőképp h. nem Egyedül, hanem a Kedvesemmel olvastuk végig...
"...Óóó Istenem, miért nincs két életem?..." Akinek +vagyok iw-en láthatta h. ez volt idézetnek beírva... DE már NEM!
Mindenkinek egy élete van...
A szív és az ész dolgot azért vetettem fel, mert charlotte-nak már igenis az ész dolgot kell előrevenni... pontosan azért amit leírt Apa meg a Spapa is...
Tudjátok nagyon jól h. az Én kesze-kusza életkém hogy alakult az elmúlt években, mondjuk annyival "könnyebb" helyzetben voltam, vagyok, h. nincs aprótalpú...
Úgyhogy Én még vígan hallgathatok a szívemre

Ááá... nem is mondok semmit... mert Rám sütnétek h. most könnyen beszélek mert nem látok a boldogságtól

Úgyhogy Én csak azt kívánhatom h. minden rendeződjön Charlotte életében mihamarabb és igen... az idő... az sem egy utolsó tény.. h. az idő mindent megold.. mert igenis megold, és előbb utóbb minden rendeződik, lehet épp akkor mikor nem is számítasz rá...
És onnantól már csak a BOLDOGSÁG marad...

Természetesen nem a kérdésre reagáltam, hanem amit előtte írtál (ezt szerintem jól tudod).
És ezt te is tudod... (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:39
És ezt te is tudod... (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

?
ezt meg miből gondolod? lassan már kérdeni se szabad
azért én még mindog komolyann gondolom hogy gyógyultatoke meg? jobbulást.

azért én még mindog komolyann gondolom hogy gyógyultatoke meg? jobbulást.
?
ezt meg miből gondolod? lassan már kérdeni se szabad
azért én még mindog komolyann gondolom hogy gyógyultatoke meg? jobbulást. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:16

azért én még mindog komolyann gondolom hogy gyógyultatoke meg? jobbulást. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Gúnyolódunk? Gúnyolódunk?
Nem szaunát mondtam, hanem pezsgőfürdőt. De a mondandód szempontjából ez mindegy. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:18
Nem szaunát mondtam, hanem pezsgőfürdőt. De a mondandód szempontjából ez mindegy. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Ejj-ejj Ch, hát csak úgy fröcsög az epe a szádból.
Hát ez a kedves yanek próbál veled rendes lenni...
csak nem megy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:16

Hát ez a kedves yanek próbál veled rendes lenni...
csak nem megy

Admin

De az mondjuk már fáj, ha a férjed langyosvíz >_ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:09
De az mondjuk már fáj, ha a férjed langyosvíz >_ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jójó, igaz, de mi van ha a langyosvíz helyett én inkább pezsgőfürdőre vágyom?

(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:03

annyira örülök, hogy ezt mondod
tényleg egy nagy család vagyunk, és ezt érzem akkor is, mikor minden hszemre elsőnek válaszolsz a nappalibann!
hogy van a kisded? jött-e helyre?

hogy van a kisded? jött-e helyre?
Jójó, igaz, de mi van ha a langyosvíz helyett én inkább pezsgőfürdőre vágyom?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 17:24

Ejj, asszonyállat bolond népség.
Nem való neki telefon, mindig csak baj lesz belőle.
Ehh, pedig az előbb úgy megnyugodtam.
Ne legyél buta. Tedd vissza a polcra, van neked otthon egy megbízhatóan működő darab, amit már megszerettél. Aztán megveszed ezt, és lehet, hogy jövő héten tönkremegy, aztán mivégre votl az egész. Ejj...
Úgy féltem, hogy egyszer eljön ez. :(
Ne legyél buta. Tedd vissza a polcra, van neked otthon egy megbízhatóan működő darab, amit már megszerettél. Aztán megveszed ezt, és lehet, hogy jövő héten tönkremegy, aztán mivégre votl az egész. Ejj...
Úgy féltem, hogy egyszer eljön ez. :(
Jajnemááááááá má' megint a papucsos dolgot akarod megcsinálni velem? Perverz állat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 17:15

Ez-az Ch! Elmegyünk inni, és JÓL KIHASZNÁLOM a helyzetet!

annyira örülök, hogy ezt mondod
tényleg egy nagy család vagyunk, és ezt érzem akkor is, mikor minden hszemre elsőnek válaszolsz a nappalibann!
hogy van a kisded? jött-e helyre? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 15:10

hogy van a kisded? jött-e helyre? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Tényleg olyanok vagyunk mint egy nagy család. De amolyan olasz család, akik imádják egymást, mindenben segítenek egymásnak, de olyan hevesen gesztikulálnak, hogy azt már veszekedésnek is lehet hinni
Na most megyek a géptől.
Annyira jó h vagytok!!!
Azt mondják, a net elidegeníti egymástól az embereket.
Kivéve a gg-s fórumozókat

Na most megyek a géptől.
Annyira jó h vagytok!!!
Azt mondják, a net elidegeníti egymástól az embereket.
Kivéve a gg-s fórumozókat

Te mindig jókor toppansz be, amikor koccintani és pusszintani kell!
Cuppp egy nagy pusz a pofidra:
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 10. 24. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 16:31
Cuppp egy nagy pusz a pofidra:

pont a megfelelő pillanatban toppantam be - mikor koccintani kell!

Ejj, asszonyállat bolond népség.
Úgy féltem, hogy egyszer eljön ez. :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:36
Úgy féltem, hogy egyszer eljön ez. :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na ezt nem hiszem el!
30 perccel azután, hogy leírtam, lezártam a kapcsolatot vele, felhívott ő.
És most megint itt ülök és sírok.
És Surdi, igazad van, bármelyik ujjamba harapok, fáj.
Még szerencse h van itthon csoki...
30 perccel azután, hogy leírtam, lezártam a kapcsolatot vele, felhívott ő.
És most megint itt ülök és sírok.
És Surdi, igazad van, bármelyik ujjamba harapok, fáj.
Még szerencse h van itthon csoki...

Kocintasz velem????Szijaaa

Ez-az Ch! Elmegyünk inni, és JÓL KIHASZNÁLOM a helyzetet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:10

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Charlotte érett fejjel döntöttél, szerintem jól.
(idd le egy kicsit magad, segíteni fog)
(idd le egy kicsit magad, segíteni fog)