Biztos hogy a szájukba fogják tenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 16:33

Törölt felhasználó (94621)
VIP

A nappalis csajoknak délutánra egy kis csokoládé, legyen mit majszolniuk.

Ha teszemazt tetszik egy lány, akkor az egekbe emelem, "zengedezek" róla, nem fogom azt mondani, hogy jó muff.
Ha valami nem tetszik, akkor persze nem szoktam finomkodni... kérdés?
szeretsz sekélyesenn és igénytelenül itélkezni a "szöveg"környezet lényegi összefüggések smafu neked ráadásul mindezt durvánn és akarva sértőnn, de ez pelusosságod okánn még megbocsáttható!csak igy tova
Központozáss, valamii? Fordítss kérlekk mielőtttt oltanii kezdeszz.
"Pelusosság"
Na te fogatlan vén trotty...
Oly' idétlen, mikor valaki a születési dátumára onanizál. (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 13:18
Ha valami nem tetszik, akkor persze nem szoktam finomkodni... kérdés?
szeretsz sekélyesenn és igénytelenül itélkezni a "szöveg"környezet lényegi összefüggések smafu neked ráadásul mindezt durvánn és akarva sértőnn, de ez pelusosságod okánn még megbocsáttható!csak igy tova
Központozáss, valamii? Fordítss kérlekk mielőtttt oltanii kezdeszz.
"Pelusosság"
Na te fogatlan vén trotty...
Oly' idétlen, mikor valaki a születési dátumára onanizál. (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)

szeretsz sekélyesenn és igénytelenül itélkezni a "szöveg"környezet lényegi összefüggések smafu neked
ráadásul mindezt durvánn és akarva sértőnn, de ez pelusosságod okánn még megbocsáttható!
csak igy tova
lemásollak: mi mennyi?

A nappalis csajoknak délutánra egy kis csokoládé, legyen mit majszolniuk.

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Generációs problémák!? Pedig csak néhány szó kell ide: megismerni a másikat, toleránsnak lenni oda-vissza. Ebben a témában van tapasztalatom, mert a koraszülöttől az aggkorú emberekig minden korosztállyal foglalkoztam. Én ebben a korosztályi kérdésben középen állok. Középkorú lévén, és azért is, mert a régi értékeket igyekszem átörökíteni az ifjabb generációkra is, és befogadóképes vagyok az újdonságokra is. Talán a haladni a korral elv miatt végeztem el a számtech. tanfolyamot 10 éve, meg 2004-ben is(Bár a suliban is tanultunk.) A nyelvtanulással is így volt.(Nekünk még csak egy nyelvet lehetett hivatalosan tanulni.)
És fontos az a szempont is, hogy az szülőkorú generációnak oda kell figyelni a felnövő generációkra, mert nagyon elszabadult a fiatalság. Nekünk felnőtteknek kell megmutatni a helyes csapásirányt, és személyes példamutatásunk is sokat jelent.
Generációs problémák!? Pedig csak néhány szó kell ide: megismerni a másikat, toleránsnak lenni oda-vissza. Ebben a témában van tapasztalatom, mert a koraszülöttől az aggkorú emberekig minden korosztállyal foglalkoztam. Én ebben a korosztályi kérdésben középen állok. Középkorú lévén, és azért is, mert a régi értékeket igyekszem átörökíteni az ifjabb generációkra is, és befogadóképes vagyok az újdonságokra is. Talán a haladni a korral elv miatt végeztem el a számtech. tanfolyamot 10 éve, meg 2004-ben is(Bár a suliban is tanultunk.) A nyelvtanulással is így volt.(Nekünk még csak egy nyelvet lehetett hivatalosan tanulni.)
És fontos az a szempont is, hogy az szülőkorú generációnak oda kell figyelni a felnövő generációkra, mert nagyon elszabadult a fiatalság. Nekünk felnőtteknek kell megmutatni a helyes csapásirányt, és személyes példamutatásunk is sokat jelent.

szeretsz sekélyesenn és igénytelenül itélkezni a "szöveg"környezet lényegi összefüggések smafu neked
ráadásul mindezt durvánn és akarva sértőnn, de ez pelusosságod okánn még megbocsáttható!
csak igy tova
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 11:25

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

csúnya ez a néni...
Nem mindegyik, de a legtöbb sajnos ilyen. Egyetértek veled.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 11:09

drága-drága molly
el kell, hogy keserítselek...igenis a méret a lényeg...a nők centivel járnak...és a vastagságot mérik, pl. ennek a pár kötegnek a vastagságát

el kell, hogy keserítselek...igenis a méret a lényeg...a nők centivel járnak...és a vastagságot mérik, pl. ennek a pár kötegnek a vastagságát

Tökéletesen igazad van. És azt is kell fogadni, hogy korosztályonként más a zenei ízlés, korosztályonként mást jelent a szépség, mást a szórakozás, és még sokminden. A fiatalság mindig máskép lát mindent, mint a felnőttkorúak, vagy az idősebbek. Meg kell neked is tanulnod ezzel élned, és így lesz kerek a világ amiben neked is meg kell egyszer öregedned.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 11:24

Hát, nem tudom, hogy valamiből topon van-e egyáltalán a néni...
De mikor mondtam neki valamit, és visszakérdezett, "hogy mondod aranyom?" akkor majdnem viszaoltottam,hogy "Aranyozd a te jó k_rva apád f_szát."
Amit mondtál, az olyan, mint amikor megy a néni ötvennel az autópályán, mert hogy az jó neki úgyis. Mögötte meg feltorlódik a sor, vagy összeszaladnak az autók. Igenis meg kell tanulni, hogy vannak alapszabályai minden közegnek, és nem holmi sznobizmusból alakultak ki.
De mikor mondtam neki valamit, és visszakérdezett, "hogy mondod aranyom?" akkor majdnem viszaoltottam,hogy "Aranyozd a te jó k_rva apád f_szát."
Amit mondtál, az olyan, mint amikor megy a néni ötvennel az autópályán, mert hogy az jó neki úgyis. Mögötte meg feltorlódik a sor, vagy összeszaladnak az autók. Igenis meg kell tanulni, hogy vannak alapszabályai minden közegnek, és nem holmi sznobizmusból alakultak ki.
csúnya ez a néni...
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 10:45

minden viszonylagos
majd postbubertálisson könnyebb lessz megértened

Hát, nem tudom, hogy valamiből topon van-e egyáltalán a néni...
Amit mondtál, az olyan, mint amikor megy a néni ötvennel az autópályán, mert hogy az jó neki úgyis. Mögötte meg feltorlódik a sor, vagy összeszaladnak az autók. Igenis meg kell tanulni, hogy vannak alapszabályai minden közegnek, és nem holmi sznobizmusból alakultak ki. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 06:41
Amit mondtál, az olyan, mint amikor megy a néni ötvennel az autópályán, mert hogy az jó neki úgyis. Mögötte meg feltorlódik a sor, vagy összeszaladnak az autók. Igenis meg kell tanulni, hogy vannak alapszabályai minden közegnek, és nem holmi sznobizmusból alakultak ki. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)

dehogy a méret a lényeg
az a baj willy, hogy ez a világ már csak ilyenre sikeredett...használjuk a gépet mindenhol, mert rá vagyunk kényszerítve, sőt rákényszerítenek..mert ugye egy szar senki vagy, ha nincs számítógéped...közben meg olyan mértékben fejlődik minden, hogy egy átlagember számára követhetetlen...szóval nem tisztem megvédeni senkit...meg persze nem is ismerem az ingatlanos nénit...de lehet, hogy ingatlanügyekben meg baromira topon van
pár év múlva te is toleránsabb leszel(ezt ne vedd sértésnek)...de ez pont így a jó...a világ így áll össze teljessé...sok-sok imádnivaló vehemens fiatal+ sok-sok megfontolt öreg

az a baj willy, hogy ez a világ már csak ilyenre sikeredett...használjuk a gépet mindenhol, mert rá vagyunk kényszerítve, sőt rákényszerítenek..mert ugye egy szar senki vagy, ha nincs számítógéped...közben meg olyan mértékben fejlődik minden, hogy egy átlagember számára követhetetlen...szóval nem tisztem megvédeni senkit...meg persze nem is ismerem az ingatlanos nénit...de lehet, hogy ingatlanügyekben meg baromira topon van

pár év múlva te is toleránsabb leszel(ezt ne vedd sértésnek)...de ez pont így a jó...a világ így áll össze teljessé...sok-sok imádnivaló vehemens fiatal+ sok-sok megfontolt öreg
drága-drága molly

minden viszonylagos
majd postbubertálisson könnyebb lessz megértened

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 23:30

az nem baj, ha mozog, én sem szeretném, ha a szex abból állna, hogy a barátnő fekszik dermedten az ágyon, és kész...
a mozgást szeretjük.
csak a méret! méret a lényeg...

Reggelt kíwánok!
Bejaludtam rendesen...aszta...
Nah...majd gyöwök...
Bejaludtam rendesen...aszta...
Nah...majd gyöwök...

Sziasztok ...szép Vasárnapot mindenkinek
jóregg

Hatalmas ősz
Hatalmas ősz.
Reám leheltél, s érzem, egyre érzem,
hogy nagyra nősz.
Te jó, te nagy,
ami akartam lenni, régen, egykor,
most az te vagy.
Igaz, egész,
mely önnön-magát bátran koronázza
s az éjbe néz.
Azt hittem én,
gőgös és hervadó virág leszek csak,
szép és szegény.
Bús szemű bölcs
itt állok, ember, karomon a gyermek,
a lágy gyümölcs.
A kar, a kar,
egy ember ága, lombos és gyümölcsös,
mit is akar?
A sors vagyok,
a méz, a tűz, a könny, a szív, az élet.
Mondd, ki nagyobb?
Vágytam vakon,
és ami vágyam itt-ott megmaradt még,
eléd rakom.
Arany-idő,
vigasztaló, mosollyal szomorító,
kibékítő.
Hatalmas ősz.
hogy nagyra nősz.
/Kosztolányi Dezső/

Hatalmas ősz
Hatalmas ősz.
hogy nagyra nősz.
Te jó, te nagy,
ami akartam lenni, régen, egykor,
most az te vagy.
Igaz, egész,
mely önnön-magát bátran koronázza
s az éjbe néz.
Azt hittem én,
gőgös és hervadó virág leszek csak,
szép és szegény.
Bús szemű bölcs
itt állok, ember, karomon a gyermek,
a lágy gyümölcs.
A kar, a kar,
egy ember ága, lombos és gyümölcsös,
mit is akar?
A sors vagyok,
a méz, a tűz, a könny, a szív, az élet.
Mondd, ki nagyobb?
Vágytam vakon,
és ami vágyam itt-ott megmaradt még,
eléd rakom.
Arany-idő,
vigasztaló, mosollyal szomorító,
kibékítő.
Hatalmas ősz.
hogy nagyra nősz.
/Kosztolányi Dezső/

Szép őszi reggelt mindenkinek!

A párom éjszakás volt,és mikor megjött reggel én már felvoltam,szeretkezés,és most kielégülten itt ülök,ő meg alszik
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 07:20

mesélj sanyi
mi történt veled reggel? kaptál friss kiflit a boltban?

mesélj sanyi
mi történt veled reggel? kaptál friss kiflit a boltban?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 07:14

Szép jó reggelt mindenkinek és hasonló élményeket reggelre ami velem történt
Remélem jó idő lesz ma,kiskutyám elére a 6 hetét,úgyhogy csinálom a kenelt neki,és remélem már holnap nálunk alszik.

Szép jó reggelt mindenkinek és hasonló élményeket reggelre ami velem történt
Remélem jó idő lesz ma,kiskutyám elére a 6 hetét,úgyhogy csinálom a kenelt neki,és remélem már holnap nálunk alszik.

dehogy a méret a lényeg
pár év múlva te is toleránsabb leszel(ezt ne vedd sértésnek)...de ez pont így a jó...a világ így áll össze teljessé...sok-sok imádnivaló vehemens fiatal+ sok-sok megfontolt öreg (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 23:30

pár év múlva te is toleránsabb leszel(ezt ne vedd sértésnek)...de ez pont így a jó...a világ így áll össze teljessé...sok-sok imádnivaló vehemens fiatal+ sok-sok megfontolt öreg (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)

az nem baj, ha mozog, én sem szeretném, ha a szex abból állna, hogy a barátnő fekszik dermedten az ágyon, és kész...
a mozgást szeretjük.

a mozgást szeretjük.
csak a méret! méret a lényeg... (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 22:31

csak a méret! méret a lényeg... (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)

na hogy ne legyek már tapló amatőr senkiházi, megmaradnék a mozdulatlanoknál.
szexszfórum:

normális fórum:

azért egy nappaliban vagyunk mégis!
szexszfórum:

normális fórum:

azért egy nappaliban vagyunk mégis!