Kettősköröszt csókos szmájli...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 06. 20. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó éjt gyerekek,búcsúzik a füles mackó mára,bújjatok a pihe-puha ágyba...
Valami ilyesmi volt kölök koromban....

Valami ilyesmi volt kölök koromban....
Jó reggelt mindenkinek! Jó munkát, kitartást mindenkinek a naphoz.
Csak nekem fúrcsa, hogy a kedves Claudiana már napok óta nincs itt? Olyan aranyos írásokat dobott be mindig.
Csak nekem fúrcsa, hogy a kedves Claudiana már napok óta nincs itt? Olyan aranyos írásokat dobott be mindig.
Vidám reggelt

Szeva Tibor!
Clau nyelvvizsgára tanul,addig biztosan nem jön,de lehet hogy utána sem.Írt is ide egy elköszönőst (Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 06. 21. péntek 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 05:56
Clau nyelvvizsgára tanul,addig biztosan nem jön,de lehet hogy utána sem.Írt is ide egy elköszönőst (Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 06. 21. péntek 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt mindenkinek! Jó munkát, kitartást mindenkinek a naphoz.
No mi a pöcs van? Kihalt a nappali? Csak én szedek ..cseppeket?

Reggelt!
Szeva mókus
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 21. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 10:13
Törölt felhasználó (3802852)

Reggelt!
Csőváz! Mizu?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 21. péntek 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Crazy! Tegnap a Medveállat vizsgázott,volt is női felhozatal,ha rövid is! Én is vizsgázzak valamiből,hogy ide-ide kukkantsatok Csajok???
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 21. péntek 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Próba..cseresznye....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 21. péntek 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 16:08

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Crazy! Tegnap a Medveállat vizsgázott,volt is női felhozatal,ha rövid is! Én is vizsgázzak valamiből,hogy ide-ide kukkantsatok Csajok???

Szia Tangás! Azért köszi a bíztatást! Hogy bírod ezt a meleget? Csak azt ne írd,hogy könnyen,mert egyszál tangában vagy egy klimatizált lakásban!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 06. 21. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Szasz Kutyu,pussz Tangás

Nyár,meleg, medence.... tényleg..meg is mutatom a medencémet!

pussz...se klíma, se medence.... rosszul bírom....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 21. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 17:49

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Tangás! Azért köszi a bíztatást! Hogy bírod ezt a meleget? Csak azt ne írd,hogy könnyen,mert egyszál tangában vagy egy klimatizált lakásban!

Ma már nem írok,mert ünnepelek,és már tol a fejem.
Jó éjt mindenkinek
Csajsziknak pussz

Jó éjt mindenkinek

Báttya, ez tegnap nagy mém volt, kb félóránként szembe jött az ilyen-olyan oldalakon
Amúgy jó reggelt, bár, engem 4-kor kivetett az ágy.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 21. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy jó reggelt, bár, engem 4-kor kivetett az ágy.

Vidám reggelt!

Haliho!
Itt a csokicsaj. Bringazas kozben. Ti mi jot csinaltok?
Itt a csokicsaj. Bringazas kozben. Ti mi jot csinaltok?