Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1763 1764 1765 1766 1767 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13468   2007. 10. 17. szerda 21:26
gazosgyuri gazosgyuri
Jóó estét!

Meg wan a 4d-s ultrahang felwétel... wink

Úgy néz ki,hogy...gdsxtrgdnm...beebybszvcvarta breehjillentfyűűűzettttttt
#13467   2007. 10. 17. szerda 21:23
Jenó Jenó
Ez engem is felettébb érdekelne...

Már mint, hogy miért nem tudom megnézni az üzeneteimet ? wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 17. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 17. szerda 21:13
nos smile
sikerült orvosolni a chatre lépéses problémámat smile
ennek örömére megkaptam zelli tippjeit, egy zserbós levelet, és még valamit:

"Egyezzen a véleményünk, hasonló családból származzon mint én (ha van sok testvére, az tök jó).
Szexben legyen elvetemült, tüzes, és meglepetésekkel teli, de tudja hol a határ (csak hogy egy picikét túlléphesse).
Legyen kicsikét bátrabb nálam, vigyen el olyan helyekre, ahova magamtól nem mennék.
Ne függjön tőlem.
Varázsoljon el.
Legyen rajta valami kis csúnya amitől még szebb lesz. smile
Hazavihessem anyunak megmutatni... XD"

nagyon tetszik smile kinek az elvárásai ezek?

utólag is elnézést, ha nem válaszoltam, de mostanra derült ki, hogy miért nem tudok belépni a chatre, és miért nem tudom megnézni az üzeneteimet smile
#13466   2007. 10. 17. szerda 21:13
MmePrune MmePrune VIP Admin
nos smile
sikerült orvosolni a chatre lépéses problémámat smile
ennek örömére megkaptam zelli tippjeit, egy zserbós levelet, és még valamit:

"Egyezzen a véleményünk, hasonló családból származzon mint én (ha van sok testvére, az tök jó).
Szexben legyen elvetemült, tüzes, és meglepetésekkel teli, de tudja hol a határ (csak hogy egy picikét túlléphesse).
Legyen kicsikét bátrabb nálam, vigyen el olyan helyekre, ahova magamtól nem mennék.
Ne függjön tőlem.
Varázsoljon el.
Legyen rajta valami kis csúnya amitől még szebb lesz. smile
Hazavihessem anyunak megmutatni... XD"

nagyon tetszik smile kinek az elvárásai ezek?

utólag is elnézést, ha nem válaszoltam, de mostanra derült ki, hogy miért nem tudok belépni a chatre, és miért nem tudom megnézni az üzeneteimet smile
#13465   2007. 10. 17. szerda 19:52
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Ez nagyon tetszett, jót nevettem a csattanón!
Kellemes estét mindenkinek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 17. szerda 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 17. szerda 19:26
hát így még nem...de felejtettem már szememet helyes sofőrbácsikon a piros lámpánál smile
ellenben ez nagyon ott van eljen ...klikk ide...hanggal nézd meg...fontos a zene
#13464   2007. 10. 17. szerda 19:26
MmePrune MmePrune VIP Admin
hát így még nem...de felejtettem már szememet helyes sofőrbácsikon a piros lámpánál smile
ellenben ez nagyon ott van eljen ...klikk ide...hanggal nézd meg...fontos a zene
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 16. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 14:36
Ti jártatok már hasonlóképpen?

mert surdi már igen!
a kocsija orrát törte össze egy gyönyörű szőkeség miatt.
a külső sávban ment mellettem elkezdtem flörtölni vele, erre nem megállt a forgalom az én sávomban! idiota
#13463   2007. 10. 17. szerda 17:04
eros007 eros007
Motorral sikerült elesnem még úgy 15 éve, amikor megbámultam egy csajt... azóta mindig eszembe jut, ha valami jó csaj keveredik mellém a forgalomban, de pl. most szombaton munka közben az egyik utassal végigszemeztem az utat. ravasz1
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 16. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 14:36
Ti jártatok már hasonlóképpen?

mert surdi már igen!
a kocsija orrát törte össze egy gyönyörű szőkeség miatt.
a külső sávban ment mellettem elkezdtem flörtölni vele, erre nem megállt a forgalom az én sávomban! idiota
#13462   2007. 10. 17. szerda 16:52
eros007 eros007
Szemtanúja voltál? Mármint az ígéretnek? Mert akkor kettővel lóg már.... vigyor5

Vagy te már láttad, amint teljesíti egy ilyen ígéretét? Én még csak fültanúja voltam, de az se volt rossz crazya nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 10. 17. szerda 16:39
én szemtanúja voltam... engem bezzeg kihagyott...
#13461   2007. 10. 17. szerda 16:47
eros007 eros007
Nem!
Eleve nem szeretem a pókokat, most már azért nem nyírom ki őket léptem nyomon, de semmilyen ízeltlábút, vagy hüllőt sem tartanék, főleg olyat nem, ami csíp, szúr, vagy harap, vagy csak egyszerűen gusztustalanul néz ki! (bár kígyót már simogattam, de az csak kipipáladó dolog volt)
Vadászgörényt se tartanék, nem lakásba, vagy terráriumba való az, különben is, büdös is meg vérszomjas is....
De én semmilyen háziállatot se tartanék lakásban, ketrecben, bár ezen a gondolatmeneten haladva, az akváriumból is ki kellene engednem a halakat... vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 16. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 10. 16. kedd 08:17
Tegnap láttam a tévében, hogy a vadászgörény egyre kedveltebb házikedvenc.

Ti tartanátok valamilyen egzotikus állatot (pl. pitont, vadászgörényt, skorpiót, stb), ha olyanok lennének a körülményeitek, hogy megtehetitek?

kerdes
#13460   2007. 10. 17. szerda 16:39
X Törölt felhasználó (24620)
én szemtanúja voltam... engem bezzeg kihagyott...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 10. 17. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 16:36
wow1 Akkor lassan neki kell állnom képet kereseni nyes .... bár úgyis ígértél már nekem ilyet finom .....egyszer régen.... ki is emlékszik arra már...... vigyor5 ravasz1
#13459   2007. 10. 17. szerda 16:36
eros007 eros007
wow1 Akkor lassan neki kell állnom képet kereseni nyes .... bár úgyis ígértél már nekem ilyet finom .....egyszer régen.... ki is emlékszik arra már...... vigyor5 ravasz1
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 15. hétfő 23:29
ez a fődíj:

#13458   2007. 10. 17. szerda 16:31
Tök jó, csak gyereket ne szüljenek.
Ja nem az nem jó... így is kevés a gyerek.
Akkor ne bohóckodjanak, hanem szüljenek gyereket és éljenek normálisan.
De szeretnék diktátor lenni,
selejt embereket elvitetni...
eplus2
(igénytelen ragrím, de JA-nak is bejött...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 13:17
Szép napot!

Nemrég megtudtam egy régi ismerősről, hogy nyitott házasságban él, tehát neki is vannak női a felesége mellett és a feleségének is vannak pasijai mellette.

Volt már olyan, hogy megfordult a fejetekben, hogy ilyen kapcsolatban éljetek?

El tudnátok képzelni magatokról, hogy belemenjetek, ha a házastársatok felajánlja?

Mi kell ahhoz, hogy ez megoldható legyen: nagyon szeretni kell a másikat és hinni abban, hogy ő is szeret, és így nem veszítjük el, vagy pont az ellenkezője, kihunyóban lévő kapcsolatban működik?

Ha megtudjátok, hogy valaki nyitott házasságban él, hogy változik meg a véleményetek róla?

Beszéltetek már valaha valakivel, aki nyitott házasságban él?

kerdes
#13457   2007. 10. 17. szerda 16:29
kegyetlen nőszemély
Szegény szerencsétlen férfiak, mindig kitolnak velünk a nők... :(

Hát nem tudom, nem támogatom annyira. Talán már elítélni sem tudom. Nyilatkozni nem tudok, mert ugye nem állnak értem sorba a csajok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 15:23
Most olvastam egy cikkben:

" Az egyéjszakás kaland úgy kell az élethez, mint a sült csülökhöz az apróra vágott, sózott hagyma. Szerintem leginkább legalizálni kellene. Ezt komolyan mondom, mert meggyőződésem, hogy mindkét nemnek szüksége van rá. Tudomásul kell venni, hogy az egyéjszakás kaland teljesen uniszex dolog. Óriási tévedés és igazságtalanság, hogy a férfiak számára jobban megengedett és társadalmilag elfogadott, mint a nőknek. Az egyik legősibb emberi tulajdonságunkra hívja fel a figyelmet - a vágyakozásra. Ezenfelül még olyan, nem elhanyagolható emberi dolgok kukkantanak be, mint a kíváncsiság, a kalandvágy és a bizonyítási kényszer. Nagyjából ezek hajtanak, amikor bekövetkezik az az esemény, amit egyéjszakás kalandnak hívunk."

Mi a véleményetek erről? Tényleg kell az embernek az egyéjszakás kaland? Volt már nektek? Kellemes vagy kellemetlen élmény lett belőle?

kerdes

Engem egyszer elkapott a hév (nem akarom az alkoholra fogni, de nagy szerepe volt ebben az elfogyasztott bornak is). Végülis nem bántam meg, csak ciki volt utána azt mondani a pasinak, hogy nekem ez most csak szex volt, mert láttam rajta, hogy többet szeretett volna.
#13456   2007. 10. 17. szerda 15:23
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Most olvastam egy cikkben:

" Az egyéjszakás kaland úgy kell az élethez, mint a sült csülökhöz az apróra vágott, sózott hagyma. Szerintem leginkább legalizálni kellene. Ezt komolyan mondom, mert meggyőződésem, hogy mindkét nemnek szüksége van rá. Tudomásul kell venni, hogy az egyéjszakás kaland teljesen uniszex dolog. Óriási tévedés és igazságtalanság, hogy a férfiak számára jobban megengedett és társadalmilag elfogadott, mint a nőknek. Az egyik legősibb emberi tulajdonságunkra hívja fel a figyelmet - a vágyakozásra. Ezenfelül még olyan, nem elhanyagolható emberi dolgok kukkantanak be, mint a kíváncsiság, a kalandvágy és a bizonyítási kényszer. Nagyjából ezek hajtanak, amikor bekövetkezik az az esemény, amit egyéjszakás kalandnak hívunk."

Mi a véleményetek erről? Tényleg kell az embernek az egyéjszakás kaland? Volt már nektek? Kellemes vagy kellemetlen élmény lett belőle?

kerdes

Engem egyszer elkapott a hév (nem akarom az alkoholra fogni, de nagy szerepe volt ebben az elfogyasztott bornak is). Végülis nem bántam meg, csak ciki volt utána azt mondani a pasinak, hogy nekem ez most csak szex volt, mert láttam rajta, hogy többet szeretett volna.
#13455   2007. 10. 17. szerda 14:57
surdapapa surdapapa

a zongorát kipróbálnám Veled!

most már télleg megyek!
wave

sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 14:10
Belebotlottam néhány képbe, szerintem nem kell részleteznem, kinek töltöttem fel smile

#13454   2007. 10. 17. szerda 14:39
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Charlotte, akárkinek is, de nagyon kedves vagy, köszönjük.

wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 14:10
Belebotlottam néhány képbe, szerintem nem kell részleteznem, kinek töltöttem fel smile

#13453   2007. 10. 17. szerda 14:14
Kistalján? Öööööööööööö ezt úgy értsem hogy... a talján utóda?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 17. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 14:08
A nyitott házasság topicba már írtam erről...

"Moncy #56 | 2005.01.22
Már ott tartunk hogy megbeszéljük kinek mikor kell az autó.. mert ahogy a páromnak "dolga" akad, attól még nekem is lehet "dolgom"...
Nehéz ez a nyitás mindenhogyan, de átmeneti megoldásnak míg nem rendeződnek le bizonyos dolgok, kell hogy működjön, viszont hosszútávon reménytelen egy nyitott házasságban élni...."

Tehát... nyitottunk anno 2005. januárjában ezt csak májusig bírta... aztán azóta karácsonykor már "ünnepelhetjük" az egyéves válási évfordulónkat wink

Tudjátok kényes téma... de akkor nagyon nehéz, nem tudod hogy dolgozd fel, hogy állj talpra...
A saját esetemből megtanultam h. SOHA SENKI FELETT NE törjek pálcát...

És most pedig itt a kistalján és boldog, kiegyensúlyozott vagyok stb stb ...

Csak túlélni kell mindent utána megélheted a mát
wink wave
#13452   2007. 10. 17. szerda 14:10

#13451   2007. 10. 17. szerda 14:08
Moncy Moncy
A nyitott házasság topicba már írtam erről...

"Moncy #56 | 2005.01.22
Már ott tartunk hogy megbeszéljük kinek mikor kell az autó.. mert ahogy a páromnak "dolga" akad, attól még nekem is lehet "dolgom"...
Nehéz ez a nyitás mindenhogyan, de átmeneti megoldásnak míg nem rendeződnek le bizonyos dolgok, kell hogy működjön, viszont hosszútávon reménytelen egy nyitott házasságban élni...."

Tehát... nyitottunk anno 2005. januárjában ezt csak májusig bírta... aztán azóta karácsonykor már "ünnepelhetjük" az egyéves válási évfordulónkat wink

Tudjátok kényes téma... de akkor nagyon nehéz, nem tudod hogy dolgozd fel, hogy állj talpra...
A saját esetemből megtanultam h. SOHA SENKI FELETT NE törjek pálcát...

És most pedig itt a kistalján és boldog, kiegyensúlyozott vagyok stb stb ...

Csak túlélni kell mindent utána megélheted a mát
wink wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot!

Nemrég megtudtam egy régi ismerősről, hogy nyitott házasságban él, tehát neki is vannak női a felesége mellett és a feleségének is vannak pasijai mellette.

El tudnátok képzelni magatokról, hogy belemenjetek, ha a házastársatok felajánlja?

Mi kell ahhoz, hogy ez megoldható legyen: nagyon szeretni kell a másikat és hinni abban, hogy ő is szeret, és így nem veszítjük el, vagy pont az ellenkezője, kihunyóban lévő kapcsolatban működik?

Ha megtudjátok, hogy valaki nyitott házasságban él, hogy változik meg a véleményetek róla?

kerdes
#13450   2007. 10. 17. szerda 13:56
surdapapa surdapapa
drágám vald már be, h Ti vagytok nyitott kapcsolatban és én vagyok az egyik pasid!

izé nem is így van!
mi élünk nyitott kapcsolatban és Te vagy az egyik nőm!

izé!
hogy is van ez confused

komoly válasz később, mert nincs időm!

pussz és üdv mindenkinek! wave
Szép napot!

kerdes
#13449   2007. 10. 17. szerda 13:20
tom1019 tom1019 VIP Admin
Jeromos topicban van bent róla kép.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 10. 17. szerda 10:55
Jó reggelt!
Kutyról tudsz képet betenni?

Hoztam egy kis reggelit.

... 1763 1764 1765 1766 1767 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!