Kicsit en is igy erzem. Meg azt gondolom, hogy nem a masik ember hianyzik neki, hanem a tudat, hogy visszaszerezte. Ezek pedig ocska jatszmak....
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 06. 25. kedd 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 17:04

Szerintem nincs szüksége a nőre, hiszen akkor nem csalná meg amikor csak lehetősége adódik rá. Talán inkább egy furcsán értelmezett birtoklás és hatalmi dominancia vezérelheti. Mármint hogy lássa mindenki, ő akár még ezt is büntetlenül megteheti... Fura emberek vannak...
Szerintem csak a "birtoklás" miatt,hülyíti a csajt,seggfej dolog..
Csajszi tudta hogy a zavarosban lógatott?
Ja,és szeva Kutyu

Sziasztok! Valami megmagyarázhatatlan vonzalomra gondolok,After! Mikor hagyod a józan észt a francba!
És nem csak izgalmi állapotban!!
A vonzalom szerintem inkább a másik szexuális hatása ránk. Főleg, ha csak a külső alapján alakul ki. Szerintem ennek a hatása pár alkalom után elmúlik. Nem igazán tud tartós lenni. A külső megfog, a belső megtart. Ez eléggé igaz mondás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 18:59

Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok! Valami megmagyarázhatatlan vonzalomra gondolok,After! Mikor hagyod a józan észt a francba!
Nem tudta. Utólag tudta meg. Teljesen kiakadt és ezért is hagyta el a fickót. Szerintem ha szeretsz valakit, nem tudod folyamatosan átverni a fejét. Hisz akkor az milyen szeretet/szerelem? Én azt gondolom, akit szeretek azzal van a legbizalmasabb és legőszintébb viszonyom. Különben mit ér az egész?
Az igaz barátok pedig azok az emberek, akikkel hasonlóan őszinték tudunk lenni egymással, de a szex nem szerepel a kapcsolatunkban. Én pl. nem szeretnék a barátaim közül bármelyikkel hármasozni stb. Azt viszont el tudom képzelni, hogy akikkel ilyet játszom, azok idővel esetleg barátokká válnak. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 18:47
Az igaz barátok pedig azok az emberek, akikkel hasonlóan őszinték tudunk lenni egymással, de a szex nem szerepel a kapcsolatunkban. Én pl. nem szeretnék a barátaim közül bármelyikkel hármasozni stb. Azt viszont el tudom képzelni, hogy akikkel ilyet játszom, azok idővel esetleg barátokká válnak. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem csak a "birtoklás" miatt,hülyíti a csajt,seggfej dolog..
Értem.. egyértelműen a faszikám seggfej volt,és nem szerette.
Persze az igaz barátságnál nem jellemző a hancúr,de részemről a néha-néha belefér.
Nálad,ha a játszótárs idővel baráttá válik,akkor megszűnik a "jáccás"?
Persze az igaz barátságnál nem jellemző a hancúr,de részemről a néha-néha belefér.

Jo kerdes. Szetintem nem szunik meg a jatek. De oszinten megmondva, meg nem allt elo ilyen helyzet nalam.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 25. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 21:22

Értem.. egyértelműen a faszikám seggfej volt,és nem szerette.

Hát akkor,csak van az úgy hogy belefér a baráttal is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 21:29

Törölt felhasználó (4052772)

Jo kerdes. Szetintem nem szunik meg a jatek. De oszinten megmondva, meg nem allt elo ilyen helyzet nalam.

Jó éjt,csá
Reggel nyitok

Reggel nyitok
Jó reggelt!
A fickó alkalmatlan amonogám párkapcsolatra, de retteg attól, hogy egyedül marad. Ezért kell neki anyucinak a nő, nem szerelemből.
A fickó alkalmatlan amonogám párkapcsolatra, de retteg attól, hogy egyedül marad. Ezért kell neki anyucinak a nő, nem szerelemből.
Barát harmadiknak? Az én jó barátom járt hozzánk egy ideig és minden jó volt. Aztán lett párja. Azóta nem. Azóta is jó a kapcsolat és nem titok a múlt. A párja is tud róla, hogy szexeltünk hármasban. Talán egyszer négyes is lesz!
Inteligencia kérdése.
A megcsalás nekem nem a szex, hanem ha nem tudok róla. Mert akkor nem osztja meg velem az életét!
Szép napot!
Inteligencia kérdése.
A megcsalás nekem nem a szex, hanem ha nem tudok róla. Mert akkor nem osztja meg velem az életét!
Szép napot!
Fasza reggelt
Mégsem én nyitottam...

Mégsem én nyitottam...

Jo reggelt!
Koszonom a velemenyeket.
Ma is enyhen tropusi idojaras var rank. Alig aludtam ejjel, csak ha 3-4 orat.
Koszonom a velemenyeket.

Szia csajszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 26. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 26. szerda 08:35
Törölt felhasználó (4052772)

Jo reggelt!
Koszonom a velemenyeket.
Koszonom a velemenyeket.

Jo lenne inspiralodni. Uj tevekenyseg, vagy uj eletter, vagy uj parkapcsolat.....

Új élet,új lottófőnyeremény...stb..

Elkezdek ismerkedni es mar feluton megunom. Ez azert eleg gaz igy....

Kutyu merre vagy? Dolgozol nagyon?