Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1766 1767 1768 1769 1770 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13409   2007. 10. 16. kedd 19:32
zelli zelli
Én sem bántom a pókokat, csak a legyeket, mert idegesítenek, a zümiket is csak elkergetem! Vallomástétel: Amikor volt kertem, a krumplibogarakat kinyírtam minden nap! bee1
És éljenek a macskák! eljen Is! eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 16. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 10. 16. kedd 19:02
Szerintem a pókok fantasztikusan néznek ki, némelyikük kifejezetten szép.
Pókica.
Én egyszer arra ébredtem, hogy a szempilláimon botladozik egy keresztül a pici lábaival. Megvártam míg leér, aztán kikísértem. A pókokat az én házamban nem szabad bántani.

Én a csigabigákat imádom. Tartomttam is régen afrikai csigákat. Imádtam őket. Sokszor kezembe is vettem. Édesek voltak nyes És mikor étkeztek, mindig megjött az étvágyam olyan élvezettel csinálták (és 8 óráig szeretkeztek)

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

(kép nem az enyém, találtam a neten, de ekkorák voltak)

Macskát csak egy-egy napig tartanék, ha pitonom lenne.
A gekkók baromi jófejek, illeve minden gyíkféle. A leguánban azt a végtelen lazaságot, és gondtalanságot bírom, amit áraszt magából, mikor lefekszik egy ágra és lelógatja a lábait. smile Olyan lazák. A keméleont a ziziségéért és a hosszú nyelvéért, valamint furfangos nyelvtechnikájáért (mint példakép) kedvelem. smile

Szöszös állatot nem tudom mennyire tartanék. Veszélyeset azért nem tartanék (legveszélyesebb eddig a teknős volt, az viszont ugrott, jó magasra, ha belógattad az ujjad a medencéjük fölé, és ha meg is találtak, akkor egy darabig kötözgethetted az ujjad), mert nem szeretnék félni az állatomtól, és nem jó, ha az elszabadul.
Az állatban amúgy az a rossz, hogy idővel elpusztul. :( A tetemektől meg mindig rosszul vagyok. :(
Amúgy meg kutya. Minél nagyobb és minél nyugodtabb. Egyszer szeretnék egy sarplaninac kutyust.
#13408   2007. 10. 16. kedd 19:08
X Törölt felhasználó (24620)
Mondjuk ilyen állatot már nem valószínű, hogy tartanék, de mindenképp lenyűgöző teremtmény.
#13407   2007. 10. 16. kedd 19:02
X Törölt felhasználó (24620)
Szerintem a pókok fantasztikusan néznek ki, némelyikük kifejezetten szép.
Pókica.
Én egyszer arra ébredtem, hogy a szempilláimon botladozik egy keresztül a pici lábaival. Megvártam míg leér, aztán kikísértem. A pókokat az én házamban nem szabad bántani.

Én a csigabigákat imádom. Tartomttam is régen afrikai csigákat. Imádtam őket. Sokszor kezembe is vettem. Édesek voltak nyes És mikor étkeztek, mindig megjött az étvágyam olyan élvezettel csinálták (és 8 óráig szeretkeztek)

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

(kép nem az enyém, találtam a neten, de ekkorák voltak)

Macskát csak egy-egy napig tartanék, ha pitonom lenne.
A gekkók baromi jófejek, illeve minden gyíkféle. A leguánban azt a végtelen lazaságot, és gondtalanságot bírom, amit áraszt magából, mikor lefekszik egy ágra és lelógatja a lábait. smile Olyan lazák. A keméleont a ziziségéért és a hosszú nyelvéért, valamint furfangos nyelvtechnikájáért (mint példakép) kedvelem. smile

Szöszös állatot nem tudom mennyire tartanék. Veszélyeset azért nem tartanék (legveszélyesebb eddig a teknős volt, az viszont ugrott, jó magasra, ha belógattad az ujjad a medencéjük fölé, és ha meg is találtak, akkor egy darabig kötözgethetted az ujjad), mert nem szeretnék félni az állatomtól, és nem jó, ha az elszabadul.
Az állatban amúgy az a rossz, hogy idővel elpusztul. :( A tetemektől meg mindig rosszul vagyok. :(
Amúgy meg kutya. Minél nagyobb és minél nyugodtabb. Egyszer szeretnék egy sarplaninac kutyust.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 16. kedd 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 10:31
Jaj! wow2
Amióta egyszer arra ébredtem, hogy valami szőrös keresztülmászik az arcomon (Nem nevetni! eplus2 ), azóta félek Én is a pókoktól.
Biztos nem tartanék ízeltlábúakat, és hüllőket.
A vadászgörik érdekelnek, mert kedves, játékos állatok. De a macskáimat ismerve, nem lenne jó sora egy görinek, Szüszi elgyepálná nagyon, Kormi meg állandóan fújna szegénykére! Még a PC-mouse-ra is féltékenyek! hehe
#13406   2007. 10. 16. kedd 16:05
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Képzeljétek, kaptunk kölcsön egy japán nevelési könyvet és abban azt írják, hogy a gyereket csak 1 éves koráig érdemes verni, mert addig hatásos.

Basssszzzzuuuuuuuus, elkéstem!!!

Na majd a következőt...
#13405   2007. 10. 16. kedd 15:28
zelli zelli
Ja, leesett, azért kell busszal járni, mert összetörted az autódat! eplus2 wave
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 16. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 15:23
barátom!

ugye hiányoztam!
nem volt aki karban tartsa a lelki világod! eplus2

na üdv mindenkinek mert lekésem a buszt! wave
#13404   2007. 10. 16. kedd 15:23
surdapapa surdapapa
barátom!

ugye hiányoztam!
nem volt aki karban tartsa a lelki világod! eplus2

na üdv mindenkinek mert lekésem a buszt! wave
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 16. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 16. kedd 15:18
az irányomba érzett szeretetedet elég sajátságos módon mutatod ki! mf2 nyes
#13403   2007. 10. 16. kedd 15:18
tom1019 tom1019 VIP Admin
az irányomba érzett szeretetedet elég sajátságos módon mutatod ki! mf2 nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 16. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 12:00
ennél nagyobb giccset még sosem tettél be! eplus2

üdv mindenkinek!

ja és köszi mindenkinek a többfelé küldött jókívánságokat!
#13402   2007. 10. 16. kedd 15:16
surdapapa surdapapa
na most surdi visszatért a köztudatba!

kinek is válaszoljak ...

Sárlom: ha az én fenekem bámulod akkor nem lenne ott a majdnem!
Zelli: csak ha Ti vagytok ezek a "dögök"!
Doki: lehet nem tudod én mennyire nem ceretem a macsekokat ezért példálóztam evvel. szóval esetleg papagáj lehet kalitkában, aranyhal vagy hörcsög akváriumban /bár ezt is állatkínzásnak tartom/ de egy kutyának semmi keresnivalója a lakásban! esetleg a macsek míg Te is ott vagy de utánna röpcsi!

ui: zelli a szabadleveles címed élő cím még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 16. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 10. 16. kedd 15:07
Igy még nem, de a múltkor majdnem nekimentem egy villanyoszlopnak (gyalogosan), mert a kereszteződésben egy nagyon helyes rendőrbácsi irányította a forgalmat, és muszáj voltam megbámulni a fenekét
finom
#13401   2007. 10. 16. kedd 15:07
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Igy még nem, de a múltkor majdnem nekimentem egy villanyoszlopnak (gyalogosan), mert a kereszteződésben egy nagyon helyes rendőrbácsi irányította a forgalmat, és muszáj voltam megbámulni a fenekét
finom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 16. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 14:36
Ti jártatok már hasonlóképpen?

mert surdi már igen!
a kocsija orrát törte össze egy gyönyörű szőkeség miatt.
a külső sávban ment mellettem elkezdtem flörtölni vele, erre nem megállt a forgalom az én sávomban! idiota
#13400   2007. 10. 16. kedd 15:00
zelli zelli
Üdv, Doki, Surdipapi a nappaliban!
Jelentem, autót pasi miatt még nem törtem össze. eplus2 bee1
A macskáimat meg azért tartom benn, mert olyan sok "jóindulatú" ember van, hogy kinn nem sokáig lennének életben. Füvezni, hevederen azért kimegyünk!
Szerintem Surdi, egy-két "dögöt" azért el tudnál viselni! Vöröset, barnát, szőkét! hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 16. kedd 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 14:48
surdi meg semmilyen dögöt nem tűr meg lakásban!

azt + kifejezetten rühellem ha lakásban kutyát tartanak!
akkó má inkább a kitekattosz!

hehe a nyócvanas években ózdon sertést neveltek a fürdősziobában! hehe
#13399   2007. 10. 16. kedd 14:58
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Könyörgöm, egy törpetacsi kisebb, mint egy közepes macsek... nyes
Akkor a kecskét már ne is mondjam a függőfolyosón??? nyes
Na, majd még jövök este! Szasztok!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 16. kedd 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 14:48

#13398   2007. 10. 16. kedd 14:48
surdapapa surdapapa

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 16. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 10. 16. kedd 14:39
A vadászgörényről/házigörényről van egy viccem:

A rendőr az utcán pórázon sétáltat egy görényt. Kollégái jönnek vele szemben, kérdezik:
-Hát ez meg milyen háziállat?
-Görény! - mondja nagy büszkén - Ez most az új divat!
Kérdik tovább:
-Na és, hol tartod, a lakásban?
-Ott hát...
-És, hol alszik?
-Hol aludna, az ágyban, a lábamnál.
-Hmmm... És nem büdös? -kérdik.
Mire a válasz:
-Büdösnek szörnyen büdös, de majd megszokja!

----

A lányom nagyon szeretett volna egy ilyen házigörényt. Csakhogy a család háziállat-farmjában már van egy örökmozgó hiperaktív törpetacskó. Hála Istennek sikerült lányomat meggyőzni, hogy a tacsinak a görény (mivel a tacsi kotorékeb, vadászkutya) préda, vadász-zsákmány, így valószínűleg a görény nem lenne túl hosszú életű... Így nem lett görény a családban.
#13397   2007. 10. 16. kedd 14:39
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
A vadászgörényről/házigörényről van egy viccem:

A rendőr az utcán pórázon sétáltat egy görényt. Kollégái jönnek vele szemben, kérdezik:
-Hát ez meg milyen háziállat?
-Görény! - mondja nagy büszkén - Ez most az új divat!
Kérdik tovább:
-Na és, hol tartod, a lakásban?
-Ott hát...
-És, hol alszik?
-Hol aludna, az ágyban, a lábamnál.
-Hmmm... És nem büdös? -kérdik.
Mire a válasz:
-Büdösnek szörnyen büdös, de majd megszokja!

----

A lányom nagyon szeretett volna egy ilyen házigörényt. Csakhogy a család háziállat-farmjában már van egy örökmozgó hiperaktív törpetacskó. Hála Istennek sikerült lányomat meggyőzni, hogy a tacsinak a görény (mivel a tacsi kotorékeb, vadászkutya) préda, vadász-zsákmány, így valószínűleg a görény nem lenne túl hosszú életű... Így nem lett görény a családban.
#13396   2007. 10. 16. kedd 14:36
surdapapa surdapapa
Ti jártatok már hasonlóképpen?

mert surdi már igen!
a kocsija orrát törte össze egy gyönyörű szőkeség miatt.
a külső sávban ment mellettem elkezdtem flörtölni vele, erre nem megállt a forgalom az én sávomban! idiota
#13395   2007. 10. 16. kedd 12:00
surdapapa surdapapa
ennél nagyobb giccset még sosem tettél be! eplus2

üdv mindenkinek!

ja és köszi mindenkinek a többfelé küldött jókívánságokat!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 16. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 16. kedd 08:31
Én nálam nagyobb "vadászgörény egyre kedveltebb házikedvenc"-et nem nagyon ismerek, viszont qurvára szeretem magamat... eplus2

#13394   2007. 10. 16. kedd 10:31
zelli zelli
Jaj! wow2
Amióta egyszer arra ébredtem, hogy valami szőrös keresztülmászik az arcomon (Nem nevetni! eplus2 ), azóta félek Én is a pókoktól.
Biztos nem tartanék ízeltlábúakat, és hüllőket.
A vadászgörik érdekelnek, mert kedves, játékos állatok. De a macskáimat ismerve, nem lenne jó sora egy görinek, Szüszi elgyepálná nagyon, Kormi meg állandóan fújna szegénykére! Még a PC-mouse-ra is féltékenyek! hehe
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 16. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 09:50
Reggelt!

Egyszer dogoztam egy helyen...budán...szerelgetem a konwektort és egy idő után olyan érzésem wót,hogy walaki néz...biztos éreztetek mán ti is ilet...hátra fordulok...semmi...csak egy nagy bazi akwárium irdatlan nagy witorlás halakkal...dogozom towább...csak érzem,hogy walaki néz...megent hátra fordulok...semmi...akwárium...dogozom towább...megent az a hüle érzés...hátra fordulok...semmi...hoppá...felwillan egy wörös lámpa...odanézek...az akwárium alatt egy terrárium w mifene...nm látok benne semmit...közelebb kúszok...látok egy kisebb sziklát...nézegetem...egyszer csak előmászik a szikla mögöl egy kurwa nagy fekete pók...majd elhányom magam arról nm is beszélwe,hogy a sportcsoki majd nm befigyelt a naciba...áááá utálom a pókokat...nah ez is egy ocsmány dög wolt
...nézett engem és emelgette az undorító szörös lábait...brrr...dehogy a gazos newemet ne hazudtoljam meg...elkezdtem a csawarhúzóm nyeeléwel kocogtatni az üweget...gondolom a póknak nm nagyon tetszett mert egyre idegesebben emelgette a lábait meg elöre hátra mozgott...inkább abbahagytam "áldásos tewékenységemet mert elképzeltem,hogy a pók kiszabadul én meg futok Mekkáig w amíg össze nm esem...
Mi a bánatnak kell tartani ilyen förmedwényeket????
Utána úgy szereltem,hogy 10 másodpercenként hátra nézegettem...
Mikor megjött a tulaj...mindent elmesélt a pókjáról...sőt egy halott kiszáradt pók tetemet is őrzött egy fatáblán,hogy az wolt az első kedwence... wow2

Tartana a franc ilyen meg hasonló állatokat...én biztos nm!
#13393   2007. 10. 16. kedd 09:50
gazosgyuri gazosgyuri
Reggelt!

Egyszer dogoztam egy helyen...budán...szerelgetem a konwektort és egy idő után olyan érzésem wót,hogy walaki néz...biztos éreztetek mán ti is ilet...hátra fordulok...semmi...csak egy nagy bazi akwárium irdatlan nagy witorlás halakkal...dogozom towább...csak érzem,hogy walaki néz...megent hátra fordulok...semmi...akwárium...dogozom towább...megent az a hüle érzés...hátra fordulok...semmi...hoppá...felwillan egy wörös lámpa...odanézek...az akwárium alatt egy terrárium w mifene...nm látok benne semmit...közelebb kúszok...látok egy kisebb sziklát...nézegetem...egyszer csak előmászik a szikla mögöl egy kurwa nagy fekete pók...majd elhányom magam arról nm is beszélwe,hogy a sportcsoki majd nm befigyelt a naciba...áááá utálom a pókokat...nah ez is egy ocsmány dög wolt
...nézett engem és emelgette az undorító szörös lábait...brrr...dehogy a gazos newemet ne hazudtoljam meg...elkezdtem a csawarhúzóm nyeeléwel kocogtatni az üweget...gondolom a póknak nm nagyon tetszett mert egyre idegesebben emelgette a lábait meg elöre hátra mozgott...inkább abbahagytam "áldásos tewékenységemet mert elképzeltem,hogy a pók kiszabadul én meg futok Mekkáig w amíg össze nm esem...
Mi a bánatnak kell tartani ilyen förmedwényeket????
Utána úgy szereltem,hogy 10 másodpercenként hátra nézegettem...
Mikor megjött a tulaj...mindent elmesélt a pókjáról...sőt egy halott kiszáradt pók tetemet is őrzött egy fatáblán,hogy az wolt az első kedwence... wow2

Tartana a franc ilyen meg hasonló állatokat...én biztos nm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 16. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 08:17
Tegnap láttam a tévében, hogy a vadászgörény egyre kedveltebb házikedvenc.

Ti tartanátok valamilyen egzotikus állatot (pl. pitont, vadászgörényt, skorpiót, stb), ha olyanok lennének a körülményeitek, hogy megtehetitek?

kerdes
#13392   2007. 10. 16. kedd 09:31
MmePrune MmePrune VIP Admin
a tesómék tartottak vadászgörényt...az, hogy nem büdös, az csak egy mese...pedig ők aztán tisztán tartották...külön kis szobája volt smile játszótérrel megmiazmás...igenis van szaga, és egy idő után kellemetlen...gondolom nekik is a mi szagunk hehe
nem feltétlenül vágyom egzotikus állatra
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 16. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Ti tartanátok valamilyen egzotikus állatot (pl. pitont, vadászgörényt, skorpiót, stb), ha olyanok lennének a körülményeitek, hogy megtehetitek?

kerdes
#13391   2007. 10. 16. kedd 09:07
new1 new1

jóreggelt mindenkinek!
válasz:charl! a tegnapi riport után semmiképp.
nagyon ellenszenves volt,ahogy nyalta-falta azt a görényt.
egy állatot másként kell szeretni.
#13390   2007. 10. 16. kedd 08:31
tom1019 tom1019 VIP Admin
Én nálam nagyobb "vadászgörény egyre kedveltebb házikedvenc"-et nem nagyon ismerek, viszont qurvára szeretem magamat... eplus2

kerdes

... 1766 1767 1768 1769 1770 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!