Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 175 176 177 178 179 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#45227   2021. 06. 08. kedd 05:44
öcsyke öcsyke
Neked is feltűnt mi?! Szerintem Angyalnak van G-pontja... Vajon hol rejtegeti? nyes
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 06. 07. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 07. hétfő 19:16
wow1
#45226   2021. 06. 08. kedd 05:42
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! A kávet tudom adni a keddreggel-szindróma kezelésére. Igaz csak enyhíti a tüneteket, viszont nincs mellékhatás wink
Tudod Crazy, ha van Múzsa, van költemény is!
Angyal a titok, hogy kitaláld mit szeretne a másik... Saját magunk vágyait sem egyszerű! De ha Te tudod akkor már nagyon jó! Ha Én tudok azért tenni, hogy valóra váljon felajánlom szolgálataimat worship Persze meg is súghatod hehe
Kutyu kell mentés, vagy uralod a portát?
Szép napot kívánok!
#45225   2021. 06. 07. hétfő 19:16
geza36 geza36 VIP
wow1
#45224   2021. 06. 07. hétfő 11:05
CrazyBear CrazyBear
Kellemes napot! wave
Kávéra aztán mindig kell szakítani időt.
Nagyon szép verset költöttél Öcsy! eljen nyes
Kutyu,ne hagyd hogy a seggfejhétfő kifogjon rajtad!
#45223   2021. 06. 07. hétfő 10:21
öcsyke öcsyke
Szép napot! Hétfői haddelhadd? Egy kávéra azért csak jut idő!
Ha már kérded..#pirulósmosoly#
Angyal virág ölembe
S megöntözlek kedvemre,
Mosoly lesz az arcodon,
Boldog leszel tudom finom
És én is finom
A barna fecske már kihalt azóta nyes
További szépet!
#45222   2021. 06. 06. vasárnap 19:00
CrazyBear CrazyBear
Sziasztok! wave
Csajszi,bakker...neeem talicskával kell,vizes pólóban vagy anélkül, esetleg szalmakalapban nyes
Talicska akkor kellhet,ha már hét ágra süt a nap, aztán néhány talicskával bespájzolsz fényből a pincébe ínségesebb időkre nyes
Öcsy,fecskével nem vagy kakukktojás,tán katonakoromban volt rajtam utoljára,csodálatos gyárilag barna,sosem felejtem el vigyor2
Kutyu,óvakodj a seggfej hétfőtől,kitartás.
#45221   2021. 06. 06. vasárnap 14:35
X Törölt felhasználó (43029)
Sziasztok! wave
Mackó,tegnap naptáncot lejtettem a talicskával,este esett az eső.....szóval annyira nem eröltetem ezt a táncot! nyes Bár a növénykéknek jót tett az eső!
öcsyke Te nem vagy egy álomszuszék úgy látom,vasárnap is ilyen korán kelsz? Ó jajj nekem ha kitalálod mire vágyok!! Milyen virágot szeretnél az öledbe ültetni? nyes Erröl a mondásról még nem hallottam,viszont az sem tiszta hogy a boldog férfi elégítette ki a közelében lévő kielégített nőt? nyes
Kutyu tényleg pihizz,pláne ha azt mondod hogy a heted már komolyan kezdődik! smile
Lehet,hogy geza36 nem tudja,hogy nem itt kell keresni a g-pontot,és nem is a mennyiségre kell fókuszálni hanem a minőségre? smile
Legyen csodás vasárnap déutánotok! Puszi worship
#45220   2021. 06. 06. vasárnap 06:26
öcsyke öcsyke
Jó reggelt nappali! Lazító napkelte-gyönyörködős kávé, tea és pihenés.
Na akkor én vagyok a kakukktojás, mert nekem a fecske marad a fészekben ha vízpartra tévedek eljen
A tánc ősbemutatója sikeres volt, most a közönséget kérjük mutassa a napnak mennyire értékeli finom
Angyal nem nevetek, én ezért vagyok! Kitalálom mire vágysz! És ha te boldog vagy akkor mi is! Van az a mondás, hogy minden boldog férfi közelében van egy kielégített nő nyes Aztán vannak olyan nök is akik körül sok kielégített férfi van, de erről még nincs mondás nyes
Kutyu már most bekészítem az erőt-adó-kávét holnapra! Fizikailag vagy szervezésben lesz nehéz? Cukor vagy koffein legyen hangsúlyos?
Géza mit veszel a sok g-ponton amit az integetéssel szerzel?
Angyal ha az Ölembe virágot ülteted feltétlen szólj nyes
Szép napot nektek! És mindenkinek aki csak benéz ide de nem szól hozzá és még csak nem is integet wave
#45219   2021. 06. 05. szombat 16:49
geza36 geza36 VIP
wave
#45218   2021. 06. 05. szombat 13:01
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok,a munkát elengedtem,a hétvége indulhat! Köszi Angel,igerem pihizek is,hétfőn komoly nap elé nézek!! Napozzon aki tud,meg aki szeret! Amúgy fecskepárti vagyok!! wink
#45217   2021. 06. 05. szombat 10:55
CrazyBear CrazyBear
Szia csajszi wave
Bizony lemaradtál róla,most te jössz nyes
Nem fecske nélkül napozok,napozás nélkül vagyok fecskében nyes
Csodásat Neked is.
#45216   2021. 06. 05. szombat 10:40
X Törölt felhasználó (43029)
Sziasztok! wave
hahóóó Fiúk,lemaradtam a naptáncról??? nyes Pedig megnéztem volna smile Biztos jól sikerült ha így süt a nap és végre meleg van! smile
Kutyu akkor sokat nem fogsz pihenni hétvégén :( Hétfőtől meg kezded elölről a hajtást?! Pihenni is kell ám!
öcsyke nevetni fogsz de épp azon gondolkodom,hogy kellene egy ágy a teraszra,szóval hozhatjátok nyes
Mackó akkor fecske nélkül napozol? nyes
Nálam is szabadlevegős a mai program,egy kis ültetés,átültetés és a virághagymák "téliesitése"!
Legyen csodás napotok és hétvégétek! worship vigyor2
#45215   2021. 06. 05. szombat 09:25
CrazyBear CrazyBear
Remek napot! wave
Kávé oké,a melós részt kihagy szerencsére,nektek legyen sittsutty vége.
A pacsálós dolgokkal kicsit még várnék,azonban kiváló napozós idő van eljen
Persze napozni sem fogok fecskében,de mindenképpen szabadlevegős program lesz.
#45214   2021. 06. 05. szombat 04:41
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Legyen-gyors-a-meló-kávé a napi ajánlat! Én is megígértem régi kollégának, hogy ma segítek neki. Többiek irány a strand! Illetve medveúsztató nyes
Szép napot!
#45213   2021. 06. 04. péntek 11:36
geza36 geza36 VIP
wave
#45212   2021. 06. 04. péntek 08:13
Kutyu14cm Kutyu14cm
Halihó! Szép napot,Angyal és srácok! Jó a péntek,de nekem muszáj szombatozni is. Nem baj,vasárnap lazítok kicsit! Öcsy kösz a kávét,meg a tippet! Kicsit visszamegyek az időben és Hobó-t,meg Bill-t hallgatok!
#45211   2021. 06. 04. péntek 05:41
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kávé pénteki hangulatban, Én is pénteki hangulatban worship
Tegyünk kedvére! Csak nehogy vasalni kelljen a Medvének nyes Vagy mint szállítmányozási szakértő, kapjál egy bevásárló listát nyes
Rendelünk Kutyu házhoz szállítással egy római stílusú heverőt amin már kétezer éve is jókat ettek és szexeltek? worship
Szép napot mindenkinek!
#45210   2021. 06. 03. csütörtök 09:15
geza36 geza36 VIP
wow1
#45209   2021. 06. 03. csütörtök 08:08
CrazyBear CrazyBear
Jó reggelt,kellemes naptáncot! vigyor2 wave
Tegyünk Angyalka kedvére,én benne vagyok eljen nyes
Mivel kezdjünk?Masszázs pl? wink
#45208   2021. 06. 03. csütörtök 06:17
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Káve és cséneteki hangulat. Már a kanyarban a péntek.
Mackó nem kell kalap, tekerj egy lepedős fejfedőt. Katja valószínű, hogy a gyűrött lepedők környékén van fogságban nyes
Akkor Angyal kedvére teszünk és jókedvünkben táncoljuk a napot nyes Nem ígérem, hogy a forró hangulat nem lágyít a csokin, de fogsz kedvedre való keményet is találni ha ügyes vagy nyes
Kutyu ez a másoknak építős érzés ismerős... violent Amikor ilyennel találkozom eszembe jut egy közgazdász jótanácsa. A jó üzlet onnan ismerszik meg, hogy minden fél jól jár!
Gézával még nem beszéltem, csak kávézunk és halgat. Szimpatikus nyes
Tévét régóta nem nézek. De egy hete a rádiót sem kapcsoltam be. Nincsenek hülyehírek és reggeli idióta vihogások. Helyette szól Bill kapitány! worship

... 175 176 177 178 179 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!