Neked is feltűnt mi?! Szerintem Angyalnak van G-pontja... Vajon hol rejtegeti?
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 06. 07. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! A kávet tudom adni a keddreggel-szindróma kezelésére. Igaz csak enyhíti a tüneteket, viszont nincs mellékhatás
Tudod Crazy, ha van Múzsa, van költemény is!
Angyal a titok, hogy kitaláld mit szeretne a másik... Saját magunk vágyait sem egyszerű! De ha Te tudod akkor már nagyon jó! Ha Én tudok azért tenni, hogy valóra váljon felajánlom szolgálataimat
Persze meg is súghatod
Kutyu kell mentés, vagy uralod a portát?
Szép napot kívánok!

Tudod Crazy, ha van Múzsa, van költemény is!
Angyal a titok, hogy kitaláld mit szeretne a másik... Saját magunk vágyait sem egyszerű! De ha Te tudod akkor már nagyon jó! Ha Én tudok azért tenni, hogy valóra váljon felajánlom szolgálataimat

Kutyu kell mentés, vagy uralod a portát?
Szép napot kívánok!

Kellemes napot!
Kávéra aztán mindig kell szakítani időt.
Nagyon szép verset költöttél Öcsy!
Kutyu,ne hagyd hogy a seggfejhétfő kifogjon rajtad!

Kávéra aztán mindig kell szakítani időt.
Nagyon szép verset költöttél Öcsy!

Kutyu,ne hagyd hogy a seggfejhétfő kifogjon rajtad!
Szép napot! Hétfői haddelhadd? Egy kávéra azért csak jut idő!
Ha már kérded..#pirulósmosoly#
Angyal virág ölembe
S megöntözlek kedvemre,
Mosoly lesz az arcodon,
Boldog leszel tudom
És én is
A barna fecske már kihalt azóta
További szépet!
Ha már kérded..#pirulósmosoly#
Angyal virág ölembe
S megöntözlek kedvemre,
Mosoly lesz az arcodon,
Boldog leszel tudom

És én is

A barna fecske már kihalt azóta

További szépet!
Sziasztok!
Csajszi,bakker...neeem talicskával kell,vizes pólóban vagy anélkül, esetleg szalmakalapban
Talicska akkor kellhet,ha már hét ágra süt a nap, aztán néhány talicskával bespájzolsz fényből a pincébe ínségesebb időkre
Öcsy,fecskével nem vagy kakukktojás,tán katonakoromban volt rajtam utoljára,csodálatos gyárilag barna,sosem felejtem el
Kutyu,óvakodj a seggfej hétfőtől,kitartás.

Csajszi,bakker...neeem talicskával kell,vizes pólóban vagy anélkül, esetleg szalmakalapban

Talicska akkor kellhet,ha már hét ágra süt a nap, aztán néhány talicskával bespájzolsz fényből a pincébe ínségesebb időkre

Öcsy,fecskével nem vagy kakukktojás,tán katonakoromban volt rajtam utoljára,csodálatos gyárilag barna,sosem felejtem el

Kutyu,óvakodj a seggfej hétfőtől,kitartás.
Sziasztok!
Mackó,tegnap naptáncot lejtettem a talicskával,este esett az eső.....szóval annyira nem eröltetem ezt a táncot!
Bár a növénykéknek jót tett az eső!
öcsyke Te nem vagy egy álomszuszék úgy látom,vasárnap is ilyen korán kelsz? Ó jajj nekem ha kitalálod mire vágyok!! Milyen virágot szeretnél az öledbe ültetni?
Erröl a mondásról még nem hallottam,viszont az sem tiszta hogy a boldog férfi elégítette ki a közelében lévő kielégített nőt?
Kutyu tényleg pihizz,pláne ha azt mondod hogy a heted már komolyan kezdődik!
Lehet,hogy geza36 nem tudja,hogy nem itt kell keresni a g-pontot,és nem is a mennyiségre kell fókuszálni hanem a minőségre?
Legyen csodás vasárnap déutánotok! Puszi

Mackó,tegnap naptáncot lejtettem a talicskával,este esett az eső.....szóval annyira nem eröltetem ezt a táncot!

öcsyke Te nem vagy egy álomszuszék úgy látom,vasárnap is ilyen korán kelsz? Ó jajj nekem ha kitalálod mire vágyok!! Milyen virágot szeretnél az öledbe ültetni?

Kutyu tényleg pihizz,pláne ha azt mondod hogy a heted már komolyan kezdődik!

Lehet,hogy geza36 nem tudja,hogy nem itt kell keresni a g-pontot,és nem is a mennyiségre kell fókuszálni hanem a minőségre?

Legyen csodás vasárnap déutánotok! Puszi

Jó reggelt nappali! Lazító napkelte-gyönyörködős kávé, tea és pihenés.
Na akkor én vagyok a kakukktojás, mert nekem a fecske marad a fészekben ha vízpartra tévedek
A tánc ősbemutatója sikeres volt, most a közönséget kérjük mutassa a napnak mennyire értékeli
Angyal nem nevetek, én ezért vagyok! Kitalálom mire vágysz! És ha te boldog vagy akkor mi is! Van az a mondás, hogy minden boldog férfi közelében van egy kielégített nő
Aztán vannak olyan nök is akik körül sok kielégített férfi van, de erről még nincs mondás
Kutyu már most bekészítem az erőt-adó-kávét holnapra! Fizikailag vagy szervezésben lesz nehéz? Cukor vagy koffein legyen hangsúlyos?
Géza mit veszel a sok g-ponton amit az integetéssel szerzel?
Angyal ha az Ölembe virágot ülteted feltétlen szólj
Szép napot nektek! És mindenkinek aki csak benéz ide de nem szól hozzá és még csak nem is integet
Na akkor én vagyok a kakukktojás, mert nekem a fecske marad a fészekben ha vízpartra tévedek

A tánc ősbemutatója sikeres volt, most a közönséget kérjük mutassa a napnak mennyire értékeli

Angyal nem nevetek, én ezért vagyok! Kitalálom mire vágysz! És ha te boldog vagy akkor mi is! Van az a mondás, hogy minden boldog férfi közelében van egy kielégített nő

Kutyu már most bekészítem az erőt-adó-kávét holnapra! Fizikailag vagy szervezésben lesz nehéz? Cukor vagy koffein legyen hangsúlyos?
Géza mit veszel a sok g-ponton amit az integetéssel szerzel?
Angyal ha az Ölembe virágot ülteted feltétlen szólj

Szép napot nektek! És mindenkinek aki csak benéz ide de nem szól hozzá és még csak nem is integet

Sziasztok,a munkát elengedtem,a hétvége indulhat! Köszi Angel,igerem pihizek is,hétfőn komoly nap elé nézek!! Napozzon aki tud,meg aki szeret! Amúgy fecskepárti vagyok!!

Szia csajszi
Bizony lemaradtál róla,most te jössz
Nem fecske nélkül napozok,napozás nélkül vagyok fecskében
Csodásat Neked is.

Bizony lemaradtál róla,most te jössz

Nem fecske nélkül napozok,napozás nélkül vagyok fecskében

Csodásat Neked is.
Sziasztok!
hahóóó Fiúk,lemaradtam a naptáncról???
Pedig megnéztem volna
Biztos jól sikerült ha így süt a nap és végre meleg van!
Kutyu akkor sokat nem fogsz pihenni hétvégén :( Hétfőtől meg kezded elölről a hajtást?! Pihenni is kell ám!
öcsyke nevetni fogsz de épp azon gondolkodom,hogy kellene egy ágy a teraszra,szóval hozhatjátok
Mackó akkor fecske nélkül napozol?
Nálam is szabadlevegős a mai program,egy kis ültetés,átültetés és a virághagymák "téliesitése"!
Legyen csodás napotok és hétvégétek!

hahóóó Fiúk,lemaradtam a naptáncról???

Kutyu akkor sokat nem fogsz pihenni hétvégén :( Hétfőtől meg kezded elölről a hajtást?! Pihenni is kell ám!
öcsyke nevetni fogsz de épp azon gondolkodom,hogy kellene egy ágy a teraszra,szóval hozhatjátok

Mackó akkor fecske nélkül napozol?

Nálam is szabadlevegős a mai program,egy kis ültetés,átültetés és a virághagymák "téliesitése"!
Legyen csodás napotok és hétvégétek!

Remek napot!
Kávé oké,a melós részt kihagy szerencsére,nektek legyen sittsutty vége.
A pacsálós dolgokkal kicsit még várnék,azonban kiváló napozós idő van
Persze napozni sem fogok fecskében,de mindenképpen szabadlevegős program lesz.

Kávé oké,a melós részt kihagy szerencsére,nektek legyen sittsutty vége.
A pacsálós dolgokkal kicsit még várnék,azonban kiváló napozós idő van

Persze napozni sem fogok fecskében,de mindenképpen szabadlevegős program lesz.
Jó reggelt! Legyen-gyors-a-meló-kávé a napi ajánlat! Én is megígértem régi kollégának, hogy ma segítek neki. Többiek irány a strand! Illetve medveúsztató
Szép napot!

Szép napot!

Halihó! Szép napot,Angyal és srácok! Jó a péntek,de nekem muszáj szombatozni is. Nem baj,vasárnap lazítok kicsit! Öcsy kösz a kávét,meg a tippet! Kicsit visszamegyek az időben és Hobó-t,meg Bill-t hallgatok!
Jó reggelt! Kávé pénteki hangulatban, Én is pénteki hangulatban
Tegyünk kedvére! Csak nehogy vasalni kelljen a Medvének
Vagy mint szállítmányozási szakértő, kapjál egy bevásárló listát
Rendelünk Kutyu házhoz szállítással egy római stílusú heverőt amin már kétezer éve is jókat ettek és szexeltek?
Szép napot mindenkinek!

Tegyünk kedvére! Csak nehogy vasalni kelljen a Medvének

Rendelünk Kutyu házhoz szállítással egy római stílusú heverőt amin már kétezer éve is jókat ettek és szexeltek?

Szép napot mindenkinek!

Jó reggelt,kellemes naptáncot!
Tegyünk Angyalka kedvére,én benne vagyok
Mivel kezdjünk?Masszázs pl?

Tegyünk Angyalka kedvére,én benne vagyok

Mivel kezdjünk?Masszázs pl?

Jó reggelt! Káve és cséneteki hangulat. Már a kanyarban a péntek.
Mackó nem kell kalap, tekerj egy lepedős fejfedőt. Katja valószínű, hogy a gyűrött lepedők környékén van fogságban
Akkor Angyal kedvére teszünk és jókedvünkben táncoljuk a napot
Nem ígérem, hogy a forró hangulat nem lágyít a csokin, de fogsz kedvedre való keményet is találni ha ügyes vagy
Kutyu ez a másoknak építős érzés ismerős...
Amikor ilyennel találkozom eszembe jut egy közgazdász jótanácsa. A jó üzlet onnan ismerszik meg, hogy minden fél jól jár!
Gézával még nem beszéltem, csak kávézunk és halgat. Szimpatikus
Tévét régóta nem nézek. De egy hete a rádiót sem kapcsoltam be. Nincsenek hülyehírek és reggeli idióta vihogások. Helyette szól Bill kapitány!
Mackó nem kell kalap, tekerj egy lepedős fejfedőt. Katja valószínű, hogy a gyűrött lepedők környékén van fogságban

Akkor Angyal kedvére teszünk és jókedvünkben táncoljuk a napot

Kutyu ez a másoknak építős érzés ismerős...

Gézával még nem beszéltem, csak kávézunk és halgat. Szimpatikus

Tévét régóta nem nézek. De egy hete a rádiót sem kapcsoltam be. Nincsenek hülyehírek és reggeli idióta vihogások. Helyette szól Bill kapitány!