Jó reggelt!
Helló én is van!
Kerek popsis Angyalkát elvitte a cica?
Hmm..cserélnék vele.
Helló én is van!

Kerek popsis Angyalkát elvitte a cica?
Hmm..cserélnék vele.

Jó reggelt! Ejj de korán van kávét tudok akciósan
Viszont HellóKitti helyett HellóGézánk van.
Szép napot!

Viszont HellóKitti helyett HellóGézánk van.

Szép napot!

Jó reggelt! Kávé lefőzve, virágok megöntözve. Mondjuk a sütiről nincs ismeretem... Angyali kezek közt milyen csoda született
Na ez rövid hét lesz. De ne tévesszen meg senkit, tartalmas!
Crazy hagyd a regényeket, jöhetnek az ötpercesek
Szép napot!

Na ez rövid hét lesz. De ne tévesszen meg senkit, tartalmas!
Crazy hagyd a regényeket, jöhetnek az ötpercesek

Szép napot!

Vidám reggelt!
Így már egészen barátságos a hétfő,de nem hazudtolta meg magát...írtam egy regényt, aztán az első 5 szó jelent csak meg
Újra nem írom,lusta vagyok, annyira meg nem fontos
Angyalka lehet hogy megint sütit gyárt nekünk,virágokat nem kell locsolni,így valszeg a konyhában sürög-forog
Hajrá levegő meg napfény

Így már egészen barátságos a hétfő,de nem hazudtolta meg magát...írtam egy regényt, aztán az első 5 szó jelent csak meg

Újra nem írom,lusta vagyok, annyira meg nem fontos

Angyalka lehet hogy megint sütit gyárt nekünk,virágokat nem kell locsolni,így valszeg a konyhában sürög-forog

Hajrá levegő meg napfény

Jó reggelt! Ma ne a szokásos sfhétfős sapit vegyétek fel, a szabadhétfőt a Vatikán rendezi a munkáltató felé.
Úgyhogy szabad kávé, szabadsüti és szabad a csók-szabad a szerelem...
Crazy nagy vagy, Gratulálok! Ráadásul egy hétfői napon ilyen csatát megnyerni!
Mi a további titkos terv? Szállítmányozó cég a széplányok/asszonyok legjobb helyre kerüléséért? Még az adóm egy százaléka is a tiéd!
Kutyu meg tudlak érteni, ilyen a terepmunka, mindíg tudod milyen az idő... Meg aztán május végén pulcsiban és bundanaciban a csajszik. Még az utcák sem olyanok.
Angel köszi a sütit! Csókolom a kezedet egésszen a lábadig!
Ha erre jársz vendégem vagy egy jó masszázsra
Szép napot, menjetek ki a levegőre, a nappalit is egybenyitom a terasszal!
Úgyhogy szabad kávé, szabadsüti és szabad a csók-szabad a szerelem...
Crazy nagy vagy, Gratulálok! Ráadásul egy hétfői napon ilyen csatát megnyerni!

Kutyu meg tudlak érteni, ilyen a terepmunka, mindíg tudod milyen az idő... Meg aztán május végén pulcsiban és bundanaciban a csajszik. Még az utcák sem olyanok.
Angel köszi a sütit! Csókolom a kezedet egésszen a lábadig!

Szép napot, menjetek ki a levegőre, a nappalit is egybenyitom a terasszal!
Szia Crazy! Nekem nem a kávétól,hanem ettől a buzi időjárástól hullik ki lassan a hajam!! Géza ellegyezhetné a felhőket,azt csöndben is csinálhatja!!

Kellemes jó reggelt és remek esernyőt,annak aki ma tartja

Szeva Kutyu és többiek!
A Willis gyereknek (magyarosan én csak Bús Vilmosnak hívom) kihullott a haja, remélem hogy nem ettől
A Willis gyereknek (magyarosan én csak Bús Vilmosnak hívom) kihullott a haja, remélem hogy nem ettől

Géza,a kézkrém a tied!! Ennyi lengetéstől már tuti kiszáradt a bőröd!!

Sziasztok! Velem aztán nem csesztek ki! Úgyis lusta lettem volna a kávéval pepecselni,inkább hoztam pár doboz jegeskávét! Ha Bruce Willis-nek bejött,olyan nagy baj nem lehet! Megint készültem islerrel,hátha Angel mégis "odapróbálja"!!! Nagy álmom,hogy odaragad es engem hív segíteni!!!

Látom Géza,tartottad a frontot

Szia csajszi,és mindenki
Ennek örülök,folytatódjon is jól mindenkinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 19. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 19. szerda 10:01

Ennek örülök,folytatódjon is jól mindenkinek

Törölt felhasználó (43029)

Mackó ez tetszett,jól indult a nap!

Szép napot Nappali!
Kávé,tea és a finomságok a szokott helyen!
Kicsit borongós az idő,de nem esik (még) legalább!
Azért látszik,hogy itt a jó idő,mindenki a szabadban van nem a nappaliban.Báár,esős időben is üres a nappali! :(
Legyen szép napotok!

Kicsit borongós az idő,de nem esik (még) legalább!

Azért látszik,hogy itt a jó idő,mindenki a szabadban van nem a nappaliban.Báár,esős időben is üres a nappali! :(
Legyen szép napotok!

Mackó ez tetszett,jól indult a nap!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 05. 18. kedd 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 18. kedd 19:20

Találtam gyerekkoromból egy puzzle cuccot,akárcsak a viccbéli,hiába írták rá hogy 3-5 év,fél óra alatt kiraktam
Íme:

Íme: