Üdw Hipp + 2sanyi74!
Sanyám köszi a kedwességed...
Hipp bátyóm csak néztem csak néztem a szíwet...oszt rágyüttem,hogy nekem is szól...
Bulizosok felkelnyi!
Sanyám köszi a kedwességed...
Hipp bátyóm csak néztem csak néztem a szíwet...oszt rágyüttem,hogy nekem is szól...

Bulizosok felkelnyi!
Jóóóóó reggelt nappalisok!
1,5 fok... brrrr...

1,5 fok... brrrr...

Szép reggelt nappalisok!
Beteszek egy giccses képet, hátha bekerülök abba az elrettentő könyvbe. Persze nagyon nem érdekel, én a szívemet adom, mások meg kritizálják.
Ezt a lányoknak, meg valakinek, aki úgyis tudni fogja:
Beteszek egy giccses képet, hátha bekerülök abba az elrettentő könyvbe. Persze nagyon nem érdekel, én a szívemet adom, mások meg kritizálják.
Ezt a lányoknak, meg valakinek, aki úgyis tudni fogja:

Én is szeretem az igazi, értékes népi zenéket bármilyen nép zenéje is legyen!
De nem is olyan könnyű az az ugri-bugri!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 08:47
De nem is olyan könnyű az az ugri-bugri!

Jóóóóóóóóreggelt Goldengéééét
Személy szerint én jobban szeretem az igazi magyar mulatós zenéket mint ezeket az ugribugri akármiket.
Gyurikám csak neked

Személy szerint én jobban szeretem az igazi magyar mulatós zenéket mint ezeket az ugribugri akármiket.
Gyurikám csak neked

Jóóóóóóóóreggelt Goldengéééét
Gyurikám csak neked

Gyurikám csak neked

Na szép jó reggelt!
Ejnye Ti fiatalok! Ti a lakodalmas rockot összetévesztitek az igazi sváb stramlival.
Tudom miről beszélek, mert majnem 19 éves koromig egy vidéki sváb faluban nevelkedtem, igaz kisebbségi magyarként. Rengeteg bál, rendezvény volt ott, meg van is. A sramli igazi mulatós zene, az meg a plebs igénye volt, hogy az eredeti repertoárt bővítsék a "divatos" számokkal.
Gyülölöm a lakodalmas rockot, azzal ki lehet zavarni a világból. De az igazi sramlit nem!
Ez egyébként valami telepátia, mert pont tegnap gondoltam arra, milyen régen táncoltam sramlit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 03:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 03:37
Ejnye Ti fiatalok! Ti a lakodalmas rockot összetévesztitek az igazi sváb stramlival.
Tudom miről beszélek, mert majnem 19 éves koromig egy vidéki sváb faluban nevelkedtem, igaz kisebbségi magyarként. Rengeteg bál, rendezvény volt ott, meg van is. A sramli igazi mulatós zene, az meg a plebs igénye volt, hogy az eredeti repertoárt bővítsék a "divatos" számokkal.
Gyülölöm a lakodalmas rockot, azzal ki lehet zavarni a világból. De az igazi sramlit nem!
Ez egyébként valami telepátia, mert pont tegnap gondoltam arra, milyen régen táncoltam sramlit!

Törölt felhasználó (24620)

ilyen korán meguntad?
Engem meg elvittek - rutyutyuty - szüreti bálba - rutyutyuty.
Még kicsivel előtte álltunk a bejáratnál, cigiztek a többiek, aztán egyszer csak egy zavaros tekintetű ürge odajön:
- Sziasztok, ne haragudjatok, hogy ilyen tolakvóan idejövök hozzátok, tényleg ne haragudjatok, látom, hogy rendes konszolidált srácok vagytok, csak azt szeretném megkérdezni...
- SZÓVAL MIT SZERETNÉL? - vágok a szavába a kalapom karimája alól.
- Szeretném megkérdezni, de kifizetem, hogy nincs nálatok egy spangli?
Hamar elzavartuk, de majdnem utánaszóltam:
"...de azért ha találsz, hozz nekem is, mert ezt az istenb_szta sramlit, nagyon nehezen bírom.
Sramli... Nem értem. Valaki megtanul egy hangszeren játszani és ilyennel szennyezi a multaságokat.
No sebaj, kis sör után már egész jól csengett a a Petróleum lámpa is, egy jäger után meg a "százforintnak..." is jól feküdt.
Még kicsivel előtte álltunk a bejáratnál, cigiztek a többiek, aztán egyszer csak egy zavaros tekintetű ürge odajön:
- Sziasztok, ne haragudjatok, hogy ilyen tolakvóan idejövök hozzátok, tényleg ne haragudjatok, látom, hogy rendes konszolidált srácok vagytok, csak azt szeretném megkérdezni...
"...de azért ha találsz, hozz nekem is, mert ezt az istenb_szta sramlit, nagyon nehezen bírom.
Sramli... Nem értem. Valaki megtanul egy hangszeren játszani és ilyennel szennyezi a multaságokat.
No sebaj, kis sör után már egész jól csengett a a Petróleum lámpa is, egy jäger után meg a "százforintnak..." is jól feküdt.
Jó reggelt!
Bulisok alszanak!
yanek hozza szokásos fax formáját, inkább neki sem ártana egy kis alvás még...
(szólt márneked vazzzeg, hogy ez meg magyar honlap?, szerintem igen!)
Gyönörű (kicsit hideg) napra ébredtünk, használjátok ki az ősz legszebb napjait, ami esetleg még hátra van belőlle, és ne a gép előtt tespedjetek (majd csak este)!
ez nagyon tetszett (a bulik főnyereménye, egyenlőre csók nélkül):
Bulisok alszanak!
yanek hozza szokásos fax formáját, inkább neki sem ártana egy kis alvás még...

Gyönörű (kicsit hideg) napra ébredtünk, használjátok ki az ősz legszebb napjait, ami esetleg még hátra van belőlle, és ne a gép előtt tespedjetek (majd csak este)!
ez nagyon tetszett (a bulik főnyereménye, egyenlőre csók nélkül):

jóregg mindinek!
tényleg rutyutyuty és kiszera méra bégeva szebékkel,tudod ott karzal a furetli alvatón
és a fuszéklit bizon fel kell cibálni a surc alá, az istirimfli fölé
a bangájzliba meg ne akaszd meg a fráj fersingit mert vinklit vág hezád a majszteruram
remélem jól mulattál és én sör nélkül is birom a petróleumlampát
a százpengőnek ötvenre csárdást járnak, te jártade?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 03:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 03:37

tényleg rutyutyuty és kiszera méra bégeva szebékkel,tudod ott karzal a furetli alvatón

remélem jól mulattál és én sör nélkül is birom a petróleumlampát

Törölt felhasználó (24620)

ilyen korán meguntad?
Reggelit!
Ébresztő w mi?!
Főleg a bulisoknak...
Hipp kezd el lewáltani a nappalis igazgatókat mert itt lassan se kaja se élet...
Hallatlan...
Tom meg szerelmes szerintem mert állandóan wirágokkal jön-megy...
Ébresztő w mi?!
Főleg a bulisoknak...

Hipp kezd el lewáltani a nappalis igazgatókat mert itt lassan se kaja se élet...

Tom meg szerelmes szerintem mert állandóan wirágokkal jön-megy...

ilyen korán meguntad?
No sebaj, kis sör után már egész jól csengett a a Petróleum lámpa is, egy jäger után meg a "százforintnak..." is jól feküdt. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 01:53
No sebaj, kis sör után már egész jól csengett a a Petróleum lámpa is, egy jäger után meg a "százforintnak..." is jól feküdt. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)

adjonisten
voltam bulizni, csak kissé becsicsentettem
valami piros izét ittam, tele volt gyümölcsökkel...meg unicumot is ittam...asszem
meg még valami keserű likőrt
mindenki alszik? lusta banda

adjonisten
voltam bulizni, csak kissé becsicsentettem
valami piros izét ittam, tele volt gyümölcsökkel...meg unicumot is ittam...asszem
meg még valami keserű likőrt

A 4d-s ultrahang jöwő hét szerda...ha megtudom,hogy tökös w nunis egyből megírom...oksa...?
Remélem Charl jánya jobban wan...és a kisPetra is egészséges...
Na,meg a nagy Hipp is okés... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 13. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 13. szombat 20:06

Remélem Charl jánya jobban wan...és a kisPetra is egészséges...

Na,meg a nagy Hipp is okés... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 13. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szia Gyuri! Látod ezek a jányok mire nem képesek?
Kellemes hétvégét hozzátok, remélem kidolgoztad magad. Mi az eredmény, nem mondtad kukaca lesz, vagy lukas lesz?
Kellemes hétvégét hozzátok, remélem kidolgoztad magad. Mi az eredmény, nem mondtad kukaca lesz, vagy lukas lesz?
Tetszik az új munkám,és nem bántam meg a váltást,a laptop nem egy rossz ötlet,de remélem most már többet lehetek gép előtt.Az új főnökömet meg nem akarom tökön rúgni,csak az osztálytársam volt,még a végén járni kellene a párjához
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 13. szombat 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 13. szombat 20:51

VIP

Szia Sanyi barátom, de régen láttalak, hogy tetszik az új helyed? Ritkán vagy velünk, embereld meg magad, menj be a főnöködhöz, verjél az asztalra, és mond neki, hogy bíztosítson neked egy laptopot, mert neked vannak más írányú elfoglaltságaid is. Ha nem megy bele, rúgd tökön, megérdemli.
Kellemes hétvégét nektek!

Szia Sanyi barátom, de régen láttalak, hogy tetszik az új helyed? Ritkán vagy velünk, embereld meg magad, menj be a főnöködhöz, verjél az asztalra, és mond neki, hogy bíztosítson neked egy laptopot, mert neked vannak más írányú elfoglaltságaid is. Ha nem megy bele, rúgd tökön, megérdemli.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 13. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 13. szombat 20:41

Kedves hipp vagy te olyan kreativ hogy még csinibbet is tudsz csinálni magadnag

igen izgató igy az őszi kollekció,hát még a lomb közé nyúlhat az ember!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 13. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 13. szombat 17:36

Szexi fehérnemű nem ruhaanyagból:
Gesztenye, levelekkel-őszi hangulat!(SM-knak a gesztenye héja befelé!
)
Gesztenye, levelekkel-őszi hangulat!(SM-knak a gesztenye héja befelé!

Kedves hipp vagy te olyan kreativ hogy még csinibbet is tudsz csinálni magadnag
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 13. szombat 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 13. szombat 20:20

VIP

Na ezt az alsót valakivel elkészítettem, teccccik.
Na ezt az alsót valakivel elkészítettem, teccccik.
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 13. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Gyuri! Látod ezek a jányok mire nem képesek?
Kellemes hétvégét hozzátok, remélem kidolgoztad magad. Mi az eredmény, nem mondtad kukaca lesz, vagy lukas lesz? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 13. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 13. szombat 19:52
Kellemes hétvégét hozzátok, remélem kidolgoztad magad. Mi az eredmény, nem mondtad kukaca lesz, vagy lukas lesz? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 13. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóó estét mindenki!
Segédeszközök jóóó...jóóó játék...
Az a rossz ha sokáig porosodik...
Fehérnemű fasírtból...hahaha...azt most duplán élwezném...!!!!

Jóó estét mindenki!

Szép jó estét mindenkinek,remélem most hétvégén lesz módom egy kicsit aktivan fórumozni.
Kedves sárl remélem már gyógyuló félben vagytok
látom hipp is újra aktiv
,remélem teljesen meggyógyultál.
Surdáékat innen is üdvözlöm
Még szétnézek a többi topicban is
Kedves sárl remélem már gyógyuló félben vagytok
látom hipp is újra aktiv

Surdáékat innen is üdvözlöm
Még szétnézek a többi topicban is