Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1774 1775 1776 1777 1778 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13249   2007. 10. 13. szombat 08:40
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Szia Tom!
Láttam az ominózus beírást, nem kell vele foglalkozni. Juszt is fogok betenni ide olyan képeket, hátha én is bekerülök abba a könyvbe. Ha te bennt leszel, és vazi akkor én megtiszteltetésnek veszem a társaságotokat.
A hölgy meg bekaphatja, ha megengedjük neki.

nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 13. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 13. szombat 07:59
Jó reggelt, mindenkinek legyen szép és békés hétvégéje!

(hipp! képzeld, az olyan hasonló és szép képeimet, mint a Tied is, valaki priviben úgy legiccsezte, hogy csak recsegett)
Kezdünk öregedni, vagy ő írigykedni? nyes wink
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#13248   2007. 10. 13. szombat 08:22
tom1019 tom1019 VIP Admin
Neked is szép Hölgyem, minden jót és szépet hétvégére!
Kapcsolódj be időd függvényében a nappaliba is, sok, aranyos, rends és érdekes emberrel találkozhatsz itt is, mint a cseten!

#13247   2007. 10. 13. szombat 08:03
Szerintem semmi sem ciki, ami mindkét partner örömét kiszolgálja, és nagyobb élvezeteket nyújt (nyilván én sem ismerek minden kütyűt, ezért elképzelhető, hogy találnék bennük olyat, amit vagy nem próbálnék ki, vagy fenntartással fogadnék, vagy esetleg még cikinek is tartanék, ezért nagyon nehéz kérdést tettél fel, mert ahhoz, hogy jól tudjak válaszolni egy szex boltban kellene dolgoznom.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 13. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 10. 13. szombat 07:59
Jó reggelt!

Egy új segédeszköz hódít a férfiak körében, a rafinált makk-vibrátor a hímtag legérzékenyebb pontját részesíti rezgő élvezetben.
A vibrátorok kreatívabbnál kreatívabb egyedei közül nem hiányozhat a makk izgatására tervezett speciális vibrátor sem. A makk-vibrátor (vibrating head cup) a világ legegyszerűbb, ám annál hatásosabb találmánya. Használói szerint az élmény olyan, mintha egy elektromos nyelv nyaldosná a makkot.

Az egész készülék mindössze a makkra illeszkedő puha, formatartó műanyag sisakból, és a vibrációt előidéző karból áll. A sisak mérete az anyag rugalmassága miatt változtatható, míg a sisak peremére erősített szilikonpánt biztosítja a tökéletes és biztos illeszkedést. A segédeszköz mindössze két vibrációs fokozattal működik, de egyből az erősebb rezgés kiválasztása nem lehetséges. A segédeszköz könnyű felhelyezése és az élmény fokozása érdekében érdemes síkosítót használni.

Kérdésem:

Ciki szexuális segédeszközt használni pasiknak?
Vagy van olyan, amit ciki (pl. műpunci), és van, amit nem?

kerdes
#13246   2007. 10. 13. szombat 07:59
Jó reggelt, mindenkinek legyen szép és békés hétvégéje!

(hipp! képzeld, az olyan hasonló és szép képeimet, mint a Tied is, valaki priviben úgy legiccsezte, hogy csak recsegett)
Kezdünk öregedni, vagy ő írigykedni? nyes wink
#13245   2007. 10. 13. szombat 07:59
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Jó reggelt!

Egy új segédeszköz hódít a férfiak körében, a rafinált makk-vibrátor a hímtag legérzékenyebb pontját részesíti rezgő élvezetben.
A vibrátorok kreatívabbnál kreatívabb egyedei közül nem hiányozhat a makk izgatására tervezett speciális vibrátor sem. A makk-vibrátor (vibrating head cup) a világ legegyszerűbb, ám annál hatásosabb találmánya. Használói szerint az élmény olyan, mintha egy elektromos nyelv nyaldosná a makkot.

Az egész készülék mindössze a makkra illeszkedő puha, formatartó műanyag sisakból, és a vibrációt előidéző karból áll. A sisak mérete az anyag rugalmassága miatt változtatható, míg a sisak peremére erősített szilikonpánt biztosítja a tökéletes és biztos illeszkedést. A segédeszköz mindössze két vibrációs fokozattal működik, de egyből az erősebb rezgés kiválasztása nem lehetséges. A segédeszköz könnyű felhelyezése és az élmény fokozása érdekében érdemes síkosítót használni.

Kérdésem:

Ciki szexuális segédeszközt használni pasiknak?
Vagy van olyan, amit ciki (pl. műpunci), és van, amit nem?

kerdes
#13244   2007. 10. 13. szombat 06:08
Szép reggelt mindenkinek!

#13243   2007. 10. 12. péntek 22:54
Köszi a tanácsokat, épp jöttem megírni, hogy hosszú küzdelemmel sikerült levinni az előbb a gyerek lázát 39,3-ról 37,5-re. Ebben nagy szerepet játszott a priznic. Valóban hatásos módszer.

Vigyázz magadra, és ne hagyd, hogy a kór legyűrjön!
smile

Jó éjt, kellemes hétvégét mindenkinek.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 12. péntek 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 12. péntek 22:49
Emberileg és szakmailag is próbálok tanácsot adni!
A szélesspektrumú antibiotikumok nem biztos, hogy jót tesznek. Amikor igazi nagy baj lesz, már nem fognak hatni! Nagyon módosulóképesek!
A lényeg, sok törődés, de ezt Te szívből tudod!
Láznál a priznic nagyon hatásos. Elég egy pelenkát hüvős vízzel átitatni, és a mellkasra helyezni. Kellemetlen, de hatásos módszer.
Az utóbbi napokban valami vírus Engem is kerülget! Nehéz eset, dokik szerint is!
Ócska , sztereotíp szöveg, de sok vitamin, zöldség, fehérje, stb. Pihenés, és nyugalom! wink
#13242   2007. 10. 12. péntek 22:49
zelli zelli
Emberileg és szakmailag is próbálok tanácsot adni!
A szélesspektrumú antibiotikumok nem biztos, hogy jót tesznek. Amikor igazi nagy baj lesz, már nem fognak hatni! Nagyon módosulóképesek!
A lényeg, sok törődés, de ezt Te szívből tudod!
Láznál a priznic nagyon hatásos. Elég egy pelenkát hüvős vízzel átitatni, és a mellkasra helyezni. Kellemetlen, de hatásos módszer.
Az utóbbi napokban valami vírus Engem is kerülget! Nehéz eset, dokik szerint is!
Ócska , sztereotíp szöveg, de sok vitamin, zöldség, fehérje, stb. Pihenés, és nyugalom! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 12. péntek 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 12. péntek 15:22
Köszi Gyuri és Zelli.

Most valami vírus...
És ráadásul most először van olyan betegsége, hogy fekszik. Önként. Na ha egy két éves gyerek fekszik, az má' baj.
És még a kedvenc kekszét sem eszi...

szomoru1

Jó hétvégét mindenkinek!
#13241   2007. 10. 12. péntek 15:22
Köszi Gyuri és Zelli.

Most valami vírus...
És ráadásul most először van olyan betegsége, hogy fekszik. Önként. Na ha egy két éves gyerek fekszik, az má' baj.
És még a kedvenc kekszét sem eszi...

szomoru1

Jó hétvégét mindenkinek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 12. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 12. péntek 12:49
Húúú szép Charl nénje...mámegint...jobbulást a jánykádnak...! wink
#13240   2007. 10. 12. péntek 13:36
MmePrune MmePrune VIP Admin
naaa jóóó...tom, eros, charl, hipp, gyurka, én
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 12. péntek 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 12. péntek 07:01
Szilva azért segíthetnél h. legalább neveket írsz h. kik küldték el az elvárásaikat hátha úgy könnyebben meg a totózás wink wink wave
#13239   2007. 10. 12. péntek 13:15
X Törölt felhasználó (9148)
Szóval én nem tippelgetni szeretnék, hanem válogatni! smile ))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 10. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 10. szerda 22:36
sajna a helyi üzenetes izém nem működik...bár látom, hogy villog, de belépni nem tudok rá...így fogalmam sincs, hogy küldött-e valaki "elvárásos" üzenetet...de akkor berakom azokat, amiket kaptam:

1. Legyen intelligens, humoros, igényes. Lehessen vele beszélgetni és érdekeljék a dolgaim.
Legyen szexuális kultúrája. És őrülten szerelmes legyen belém.

2. Legyen értelmes,lehessen vele jókat beszélgetni (is) Legyen formás testű (formás mellű, és fenekű wink ) alacsonyabb legyen nálam, legyen barnahajú szép barna (vagy zöld)erotikus szemmel.
És szeressen engem.

3. Legyen hasonlóan fiatalos szemléletű mint én, legyen nyitott minden újdonságra, mint az életben, mint a szexben. Addig tartson egy kapcsolat, amíg közösen és viszonylag egyformán gondolkodunk az élet dolgairól.Vegye figyelembe, hogy a kölcsönös szeretet és tisztelet hosszabb távon erősebb kapocs az életben, mint a szerelem,ami múlandó.
Legyen megértő és toleráns a zizzeneteimmel és lükeségeimmel kapcsolatban.

4. Legyen őszinte. A szexben legyen játékos, nyitott. Ne akarjon rám erőltetni semmit.
Ne uralkodni akarjon rajtam meg a kapcsolatunkon, ne legyen féltékeny. Legyen humora.
Legyen bevállalós ha arról van szó.Szeresse a kutyákat. Ne legyen lusta. Ne legyen takarító mániás.Ne legyen önző. Mértékkel igyon alkoholt. Csak kicsit legyen hisztis. Jókat lehessen vele beszélgetni. Ne legyen sovány.

5. Figyeljen rám. Adjon teret nekem a kapcsolatban. Adjon némi szabadságot is persze. Éreztesse velem, hogy fontos vagyok neki.
Toleráljon minden olyan dolgot, amit én szeretek, és nem ártok vele a kapcsolatunknak. Legyen őszinte!!! Lehessen vele beszélgetni. És nem árt ha harmónia van a szexben is közöttünk.

6. Elvárás: nekem olyan nem szokott lenni mással szemben, csak azt szoktam figyelni, hogy van e olyan tulajdonsága amit nem szeretek smile

#13238   2007. 10. 12. péntek 12:57
zelli zelli
Sziasztok, szép jó napot!
Szegény kisded már megint beteg! Gyógyulást Neki!
Nembaj Gyurci! Te vagy a numerakirály! eljen
A netet meg szétrombolom, mert hol ez, hol az nem működik! gonosz3
Nyugi Zelli, menj vissza a kórtermedbe! eplus2
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 12. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 12. péntek 12:48
Hali!

Haza ugrottam ebédezni...mint mindig...najó nm mindig... hehe

Prunikám! Tényleg eltanáltam mindenkit...höhö...akkor én waok a numera király...nm bajjjj Zellike,ugye??? eplus2 wow1
#13237   2007. 10. 12. péntek 12:49
gazosgyuri gazosgyuri
Húúú szép Charl nénje...mámegint...jobbulást a jánykádnak...! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 12. péntek 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 12. péntek 08:46
Jó reggelt!

Emlékszem a játékra, és megmondom őszintén, egy kicsit béna voltam benne.

(Éjszaka arra ébredtem, hogy sír a lányom. Átmegyek. Zihál, mint az állat. Nézem, forró a feje. Mérem, 39,1. Királyság! Megint beteg.
:-(
#13236   2007. 10. 12. péntek 12:48
gazosgyuri gazosgyuri
Hali!

Haza ugrottam ebédezni...mint mindig...najó nm mindig... hehe

Prunikám! Tényleg eltanáltam mindenkit...höhö...akkor én waok a numera király...nm bajjjj Zellike,ugye??? eplus2 wow1
#13235   2007. 10. 12. péntek 08:46
Jó reggelt!

Emlékszem a játékra, és megmondom őszintén, egy kicsit béna voltam benne.

(Éjszaka arra ébredtem, hogy sír a lányom. Átmegyek. Zihál, mint az állat. Nézem, forró a feje. Mérem, 39,1. Királyság! Megint beteg.
:-(
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 12. péntek 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 12. péntek 06:01
mivanmá? senki nem akar tippelni????

1. Legyen intelligens, humoros, igényes. Lehessen vele beszélgetni és érdekeljék a dolgaim.

2. Legyen értelmes,lehessen vele jókat beszélgetni (is) Legyen formás testű (formás mellű, és fenekű wink alacsonyabb legyen nálam, legyen barnahajú szép barna (vagy zöld)erotikus szemmel.
És szeressen engem.

3. Legyen hasonlóan fiatalos szemléletű mint én, legyen nyitott minden újdonságra, mint az életben, mint a szexben. Addig tartson egy kapcsolat, amíg közösen és viszonylag egyformán gondolkodunk az élet dolgairól.Vegye figyelembe, hogy a kölcsönös szeretet és tisztelet hosszabb távon erősebb kapocs az életben, mint a szerelem,ami múlandó.

4. Legyen őszinte. A szexben legyen játékos, nyitott. Ne akarjon rám erőltetni semmit.
Ne uralkodni akarjon rajtam meg a kapcsolatunkon, ne legyen féltékeny. Legyen humora.
Legyen bevállalós ha arról van szó.Szeresse a kutyákat. Ne legyen lusta. Ne legyen takarító mániás.Ne legyen önző. Mértékkel igyon alkoholt. Csak kicsit legyen hisztis. Jókat lehessen vele beszélgetni. Ne legyen sovány.

5. Figyeljen rám. Adjon teret nekem a kapcsolatban. Adjon némi szabadságot is persze. Éreztesse velem, hogy fontos vagyok neki.
Toleráljon minden olyan dolgot, amit én szeretek, és nem ártok vele a kapcsolatunknak. Legyen őszinte!!! Lehessen vele beszélgetni. És nem árt ha harmónia van a szexben is közöttünk.

6. Elvárás: nekem olyan nem szokott lenni mással szemben, csak azt szoktam figyelni, hogy van e olyan tulajdonsága amit nem szeretek

privátban tippeltek:
- gyurka találatai telibe mentek hehe
- sárl...oooppsszz van benne kis bibi smile

emlékeztek arra a játékra, ahol szines valamiket kellett kirakni, 4et egymás mellé, és ha jó volt a szín és a sorrend is, akkor 4 fehér gomba került a helyére, ha nem volt jó a szín,vagy a hely akkor fekete...ezt nem írtam le túl értelmesen smile
de a lényeg: sárlnak üzenem--> fehér-fehér-fehér-fekete-fehér-fekete eplus2
#13234   2007. 10. 12. péntek 07:01
Moncy Moncy
Szilva azért segíthetnél h. legalább neveket írsz h. kik küldték el az elvárásaikat hátha úgy könnyebben meg a totózás wink wink wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 12. péntek 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 12. péntek 06:01

2. Legyen értelmes,lehessen vele jókat beszélgetni (is) Legyen formás testű (formás mellű, és fenekű wink alacsonyabb legyen nálam, legyen barnahajú szép barna (vagy zöld)erotikus szemmel.
És szeressen engem.

6. Elvárás: nekem olyan nem szokott lenni mással szemben, csak azt szoktam figyelni, hogy van e olyan tulajdonsága amit nem szeretek

privátban tippeltek:

emlékeztek arra a játékra, ahol szines valamiket kellett kirakni, 4et egymás mellé, és ha jó volt a szín és a sorrend is, akkor 4 fehér gomba került a helyére, ha nem volt jó a szín,vagy a hely akkor fekete...ezt nem írtam le túl értelmesen smile
#13233   2007. 10. 12. péntek 07:00
Moncy Moncy
Jóóóó reggelt nappalisok!

Áááá Charlotte...Te egy boszorka vagy ... nyes nyes wink

Iker v. testvér... óóójajjjj... wink wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 21:20
Jaja, nagyon keményen nyomjuk.....

Én feltettem egy kérdést, csak az Elküld gomb lenyomásakor lefagyott megint, úgyhogy írhatom be megint.

Szóval, ha lenne egy ikertestvéretek, aki teljesen úgy néz ki, mint ti, cserélnétek néha partnert titokban a hecc kedvéért?

Ez tök izgi gondolat, nem?
#13232   2007. 10. 12. péntek 06:01
MmePrune MmePrune VIP Admin

És szeressen engem.

privátban tippeltek:

#13231   2007. 10. 12. péntek 04:10
Szép reggelt mindenkinek!

#13230   2007. 10. 11. csütörtök 23:45
new1 new1
nagyon birom a pasit,pedig az elején azt hittem,ez egy hüje.
a fábrynál jöttem rá,hogy ez mennyire direkt,
és az ,bandi hol vagyok?hát a nintendóba.
mondtam ne ülj bele a teleportba.
ez végképp meggyőzött.
Isten éltesse Szőke Andrást!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 11. csütörtök 22:36
1962 Október 11. (45 éve történt)
Megszületett Szőke András színész, filmrendező (Vattatyúk, Citromdisznó, Európa kemping, Kisvakond).

ezt imádom tőle

... 1774 1775 1776 1777 1778 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!